167
Valami átszáguldott MO felett.
  • EnxTheOne
    olvastam a cnn.com-on hogy két hét múlva pénteken, megint fognak fényképezni a google earthez, helyi idő szerint 14:30-kor. Nem tudom mennyi az idő eltolodás. :S
  • ldavid
    gondolom mérettől függ, hogy milyen távolság/idő kell az elégéshez
  • kastil
    Változott a véleményem, ufok voltak és mosták az agyad!
  • zmeor
    csak 1 "m"
  • zmeor
    én amugy azt nem értem, hogy miért pont csak MO és szlovákia felett volt látható? nem kicsi terület ez annak, hogy csak itt vegyék észre?
    hacsak majdnem derékszögben érkezett...

meg olyat is hallottam, hogy 1mm -es volt...
  • BaliBoy
    "'az xy párt lehozza önöknek a csillagokat az égről'..."
  • tugyiti
  • gfreak
    újra nyílt egy hülyeségtartály sg-n...szeintem is Bruce Willis volt, megint szétvágott egy durva kősziklát az űrben, és az hogy nálunk látható volt ahogy újra belép a Föld légterébe (és a beérkezéskor generálódő hő segítségével gyújtja be a cigijét) pusztán egy kis számolási hiba volt..egyesek valóban hallani vélték a jól ismert jippikayyookayyaaayy maddafakkaaaa kialtast is...

esetleg lehetne atopik cime a Magyar tunguzka is, soha nem tudhatjuk...aztán az is lehet, hogy ez csak választási marketingfogás, miszerint 'az xy párt lehozza önöknek a csillagokat az égről'...
  • Pistike 007
    ...de ha egyszer felrobbanik, akkor miért villanik többször?
  • zmeor
    új link
  • spy803
  • MR ME
    lényeg h te már tudod, remélem nem félsz már semmitől
    de azért a hídról ne ugorj le ;)
  • MerlinW
    Az jipájé:)

JPIA = Jesus Paid It All (Isten fizesse meg)
  • n3whous3
    neked elvitte az agyadat valami mostanában
  • triplet
    Te tényleg ennyire elvakultan hiszel ebben?:D
    Na nem azt mondom hogy nincsenek ürlények, de ez tulzás amit te csinálsz:D
  • Hajnalcat
    Ezt ugye Te sem hiszed el?
  • Hajnalcat
    :))))9
  • Hajnalcat
    Ő nem gyáva, mint egyes szánalomra méltő egyedek. Még az életét is képes lenne adni azért, hogy megtudják az emberek az igazságot. Amúgymeg ha tudnák az emberek az igazságot, akkor nem félnének még a haláltól sem.
  • Willenbrock
    Hogy találtad ki?:D
  • kastil
    melyik híradó? erre kíváncsi vagyok
  • triplet
    LOOOOOOOOOOLL

De legalább jó hír. frissítve lesz egész MO.:)
  • EnxTheOne
    nem olvastam el a hozzászolásokat , szoval lehet hogy már irták xD
    hiradoba volt, hogy a google earthez fényképeztek, csak rosszul állitoták be, és azért volt ilyen erős fénye.
  • neoG
    Viktorra gondolsz?
  • triplet
    Bár így lenne, de Jézusra még várni kell:(
  • Willenbrock
    Én már rájöttem mi volt ez:olyan betlehemi csillagféle ami jelzi hogy hamarosan új megváltó király-messiás fog érkezni hamarosan:D
  • banok
    gyünnek az ufók.
  • kuci06
  • kuci06
    A szemünk láttára mentette meg a földet. Már megint. Jipikájé madafaka.

• MR ME
    így van, a mocskos kormány nem akarta h megnézzük azt az oldalt, és megtudjuk az igazságot, de most hálisten áttették egy biztonságosabb helyre így már mindenki megtudhatja majd
  • triplet
    Nem, csak beírtam a google-ba hogy tűzgömb erre adott ki képeket.
    Amúgy boldiának hívják "szakmai nyelven" ezt a valamit. Mondjuk az is érdekes hogy elvileg így néz ki ami átsuhant MO.-n, de senki nem látta, csak a nagy villanást.
  • ldavid
    ez tényleg a tegnapi?
  • kastil
    "...hogy megmutassam az igazságot...

Ezen jót kacagtam!

...nyíltan kiírnak dolgokat, még veszélyes lehet...

Ezzel valszeg Ő is tisztában lenne és nem adná a nevét!
  • Hajnalcat
    :) Ne hagyd, hogy meggyőzzön, ez a célja. Tudod, jól tudnak manipulálni a lelkekkel sajnos.
  • Hajnalcat
    Mesélek valamit. Betettem ezt az oldalt pár hónapja egyik topikba, hogy megmutassam az igazságot és pár nap múlva mit ad Isten, ez fogadott:
    Nos, valaki itt nyomja és nem tetszett neki az, hogy nyíltan kiírnak dolgokat, még veszélyes lehet, ezért beköpte, magyarul benne van valaki vagy valaki innen a "buliban".
    Most szerencsére biztonságosabb helyre tette át az illető, olyan tárhelyre, amit nem tudnak eltüntetni a szemek elől csak úgy az illetékesek.
  • Piloss
    na most mondták az rtl-en is
  • spy803
    tények? a lehető legrosszabb....
  • triplet
    Ezen én is röhögtem. Honnan a faszomból tudják hogy honnan jönnek, micsinálnak, stb?:D
    haggyá már:D előveszem a fantáziám és írok én is ilyet.
  • kastil
    Azok már az alienek??
  • kastil
    "A földönkívüliek e faja magába foglalja a Zeta Reticuli rendszerében őshonos szürkék csoportját valamint az Orion csillagképből érkezőket is. Erről a fajról úgy tartják, a leggyakrabban alkalmazzák az eltérítéses módszert kutatásaik érdekében, s az ufóbalesetek kapcsán is a leggyakrabban említésre kerülnek."

Papírozok, eltolok 1-2 füstöt és hihetőbb baromságot írok!
  • triplet
    az.