Mi volt ez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiradoba volt, hogy a google earthez fényképeztek, csak rosszul állitoták be, és azért volt ilyen erõs fénye.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy boldiának hívják "szakmai nyelven" ezt a valamit. Mondjuk az is érdekes hogy elvileg így néz ki ami átsuhant MO.-n, de senki nem látta, csak a nagy villanást.
Ezen jót kacagtam!
...nyíltan kiírnak dolgokat, még veszélyes lehet...
Ezzel valszeg Õ is tisztában lenne és nem adná a nevét!
Nos, valaki itt nyomja és nem tetszett neki az, hogy nyíltan kiírnak dolgokat, még veszélyes lehet, ezért beköpte, magyarul benne van valaki vagy valaki innen a "buliban".
Most szerencsére biztonságosabb helyre tette át az illetõ, olyan tárhelyre, amit nem tudnak eltüntetni a szemek elõl csak úgy az illetékesek.

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
haggyá már😄 elõveszem a fantáziám és írok én is ilyet.
Papírozok, eltolok 1-2 füstöt és hihetõbb baromságot írok!
Minden lószart lát mindenki mindenhonnan. De egy ilyet nem.
leszarom a konfigod...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De egyébként földönkívüliek, azok a barátságos félék. Ja, nem azok már köztünk vannak.<#smile>#smile><#vigyor3>#vigyor3>
(direkt nem alien szmájlit tettem be, mert az ilyen kinézetûek nem barátságosak)
Pár nap és bemondják: "Aggodalomra semmi ok, meteorológiai léggömb volt!<#kuss>#kuss>"
...(:
Azt hittem jön Íti xD
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Rooswell
Állítólag 1947. július 2-án egy azonosítatlan repülõ tárgy zuhant le az új-mexikói város külterületén. A hírek szerint július 8-án, a RAAF (Roswell Army Air Field) bejelentette, hogy a becsapódó tárgy egy ufó volt, és négy földönkívüli testet találtak benne. A következõ napon az Egyesült Államok légiereje bejelentette, hogy nem földönkívüliekrõl volt szó, hanem egy meteorológiai léggömbrõl. Egyes elméletek szerint a testeket a nevadai 51-es támaszpontra szállították, ahol azóta kísérleteznek a roncsokkal és a földönkívüliekkel.
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
If Everything That Has A Beginning Must Has An End