Mi volt ez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
LOOOOOOOOOOLL

De legalább jó hír. frissítve lesz egész MO.😊

nem olvastam el a hozzászolásokat , szoval lehet hogy már irták xD
hiradoba volt, hogy a google earthez fényképeztek, csak rosszul állitoták be, és azért volt ilyen erõs fénye.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Viktorra gondolsz?<#idiota>

triplet
Bár így lenne, de Jézusra még várni kell😞

Willenbrock
Én már rájöttem mi volt ez:olyan betlehemi csillagféle ami jelzi hogy hamarosan új megváltó király-messiás fog érkezni hamarosan😄

banok
gyünnek az ufók.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
A szemünk láttára mentette meg a földet. Már megint. Jipikájé madafaka.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MR ME
így van, a mocskos kormány nem akarta h megnézzük azt az oldalt, és megtudjuk az igazságot, de most hálisten áttették egy biztonságosabb helyre így már mindenki megtudhatja majd <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

triplet
Nem, csak beírtam a google-ba hogy tûzgömb erre adott ki képeket.
Amúgy boldiának hívják "szakmai nyelven" ezt a valamit. Mondjuk az is érdekes hogy elvileg így néz ki ami átsuhant MO.-n, de senki nem látta, csak a nagy villanást.

ez tényleg a tegnapi?
kastil
"...hogy megmutassam az igazságot...

Ezen jót kacagtam!

...nyíltan kiírnak dolgokat, még veszélyes lehet...

Ezzel valszeg Õ is tisztában lenne és nem adná a nevét!

😊 Ne hagyd, hogy meggyõzzön, ez a célja. Tudod, jól tudnak manipulálni a lelkekkel sajnos.

Mesélek valamit. Betettem ezt az oldalt pár hónapja egyik topikba, hogy megmutassam az igazságot és pár nap múlva mit ad Isten, ez fogadott:
Nos, valaki itt nyomja és nem tetszett neki az, hogy nyíltan kiírnak dolgokat, még veszélyes lehet, ezért beköpte, magyarul benne van valaki vagy valaki innen a "buliban".
Most szerencsére biztonságosabb helyre tette át az illetõ, olyan tárhelyre, amit nem tudnak eltüntetni a szemek elõl csak úgy az illetékesek.

Piloss
na most mondták az rtl-en is

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

tények? a lehetõ legrosszabb....

triplet
Ezen én is röhögtem. Honnan a faszomból tudják hogy honnan jönnek, micsinálnak, stb?😄
haggyá már😄 elõveszem a fantáziám és írok én is ilyet.

kastil
Azok már az alienek??

kastil
"A földönkívüliek e faja magába foglalja a Zeta Reticuli rendszerében õshonos szürkék csoportját valamint az Orion csillagképbõl érkezõket is. Errõl a fajról úgy tartják, a leggyakrabban alkalmazzák az eltérítéses módszert kutatásaik érdekében, s az ufóbalesetek kapcsán is a leggyakrabban említésre kerülnek."

Papírozok, eltolok 1-2 füstöt és hihetõbb baromságot írok!

triplet
az.

triplet
Úristen. Úgy írnak róluk mint ha már tényleg látták volna õket. Mondjuk lehet hogy tényleg látták õket. Kitudja.

Deszép!^^

innen

Ezen belül a kis szürkék és a magas szürkék címnél.

kastil
hát ezaz :C

triplet
híradó vazze ééérted!

triplet
thanks broXD

kastil
mi az a tények? :C

triplet

Itt egy kép az úgynevezett tûzgömbrõl.

kastil
cool story bro

triplet
Most mondták be a tényekbe. Tûzgömb mi? A francokat. Ezek hazudnak.

triplet
Rájöttem miért nem látták a radarok! Léteznek a predator filmek szereplõi. Bekapcsolták a álcázóberendezést csak kigyulladt a levegõben mert az egyik arctámadó elszabadult, azt mindenfelé lõttek, belelõttek a vezérlõbe az meghibásodott szikrát kapott a hajó kigyulladt, és pont magyarország egyik részére zuhant. Mindjárt jönnek az Alienek😄

Õk mindig hazudnak, ezt sose feledd! Ha rajtuk múlna sose tudnánk meg az igazságot.

zmeor
meg ez is kicsit kamu, hogy nem észleltek semmit a radarok.
Minden lószart lát mindenki mindenhonnan. De egy ilyet nem.

leszarom a konfigod...

zmeor
ezt én is néztem 😄

leszarom a konfigod...

MR ME
sztem ez egy jel!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
honnan tudod h az ilyen kinézetûek nem barátságosak?

Elõszõr nyílik a Hadviselés a világûrben címû topik, most meg ez. Gyanús.<#ticking>

Na, errõl is lemaradtam. 😞

De egyébként földönkívüliek, azok a barátságos félék. Ja, nem azok már köztünk vannak.<#smile><#vigyor3>
(direkt nem alien szmájlit tettem be, mert az ilyen kinézetûek nem barátságosak)

Pistike 007
Ha valami "érdekes" is volt, sosem fogjuk megtudni.
Pár nap és bemondják: "Aggodalomra semmi ok, meteorológiai léggömb volt!<#kuss>"
...(:

MR ME
am énis mintha fefigyeltem volna vmire, de nem foglalkoztam vele, hangja biztos nem volt mert azt hallottam volna

Én is észleltem Miskolctól 30 km-re(Szerencs)
Azt hittem jön Íti xD

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

kastil
Az, vagy inkább mégsem. Több száz könyvet, több ezer újságcikket olvashatsz róla.

MR ME
errõl volt film a kgb titkos ufóaktái címmel asszem, érdekes volt, az 51es körzet meg még érdekesebb lehet 😊

SitatiS
Én is tapasztaltam!😊

Let the good times roll.

Piloss
hehe,pont fölöttünk ment át,és én nem láttam semmit😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

zmeor
Ez is érdekes:

Rooswell

Állítólag 1947. július 2-án egy azonosítatlan repülõ tárgy zuhant le az új-mexikói város külterületén. A hírek szerint július 8-án, a RAAF (Roswell Army Air Field) bejelentette, hogy a becsapódó tárgy egy ufó volt, és négy földönkívüli testet találtak benne. A következõ napon az Egyesült Államok légiereje bejelentette, hogy nem földönkívüliekrõl volt szó, hanem egy meteorológiai léggömbrõl. Egyes elméletek szerint a testeket a nevadai 51-es támaszpontra szállították, ahol azóta kísérleteznek a roncsokkal és a földönkívüliekkel.

leszarom a konfigod...

zmeor
igazság szerint, nemtom mi lehetne a topic címe. Ha valakinek van valami ötlete rá akkor módosíttassa.

leszarom a konfigod...

Azt hittem villámlott, olvasván a hírt azt kell mondjam tévedtem.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

BaliBoy
Csak a nyilvánvalóra nem gondol senki sem. Chuk Norris seggbe rúgott egy kínai petárda árust. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kastil
jó név, a keresõben tuti mindenki megtalálná

amúgy a demokrácia!