167
Valami átszáguldott MO felett.
-
#47 Úristen. Úgy írnak róluk mint ha már tényleg látták volna őket. Mondjuk lehet hogy tényleg látták őket. Kitudja. -
Hajnalcat #46 Deszép!^^ -
Hajnalcat #45 innen
Ezen belül a kis szürkék és a magas szürkék címnél. -
#44 hát ezaz :C -
#43 híradó vazze ééérted! -
#42 thanks broXD -
#41 mi az a tények? :C -
Itt egy kép az úgynevezett tűzgömbről. -
#39 cool story bro -
#38 Most mondták be a tényekbe. Tűzgömb mi? A francokat. Ezek hazudnak. -
#37 Rájöttem miért nem látták a radarok! Léteznek a predator filmek szereplői. Bekapcsolták a álcázóberendezést csak kigyulladt a levegőben mert az egyik arctámadó elszabadult, azt mindenfelé lőttek, belelőttek a vezérlőbe az meghibásodott szikrát kapott a hajó kigyulladt, és pont magyarország egyik részére zuhant. Mindjárt jönnek az Alienek:D -
Hajnalcat #36 Ők mindig hazudnak, ezt sose feledd! Ha rajtuk múlna sose tudnánk meg az igazságot. -
#35 meg ez is kicsit kamu, hogy nem észleltek semmit a radarok.
Minden lószart lát mindenki mindenhonnan. De egy ilyet nem. -
#34 ezt én is néztem :D -
#33 sztem ez egy jel! -
#32 honnan tudod h az ilyen kinézetűek nem barátságosak? -
Hajnalcat #31 Előszőr nyílik a Hadviselés a világűrben című topik, most meg ez. Gyanús. -
Hajnalcat #30 Na, erről is lemaradtam. :(
De egyébként földönkívüliek, azok a barátságos félék. Ja, nem azok már köztünk vannak.
(direkt nem alien szmájlit tettem be, mert az ilyen kinézetűek nem barátságosak) -
#29 Ha valami "érdekes" is volt, sosem fogjuk megtudni.
Pár nap és bemondják: "Aggodalomra semmi ok, meteorológiai léggömb volt!"
...(: -
#28 am énis mintha fefigyeltem volna vmire, de nem foglalkoztam vele, hangja biztos nem volt mert azt hallottam volna -
sztanko15 #27 Én is észleltem Miskolctól 30 km-re(Szerencs)
Azt hittem jön Íti xD -
#26 Az, vagy inkább mégsem. Több száz könyvet, több ezer újságcikket olvashatsz róla. -
#25 erről volt film a kgb titkos ufóaktái címmel asszem, érdekes volt, az 51es körzet meg még érdekesebb lehet :) -
#24 Én is tapasztaltam!:) -
#23 hehe,pont fölöttünk ment át,és én nem láttam semmit:D -
#22 Ez is érdekes:
Rooswell
Állítólag 1947. július 2-án egy azonosítatlan repülő tárgy zuhant le az új-mexikói város külterületén. A hírek szerint július 8-án, a RAAF (Roswell Army Air Field) bejelentette, hogy a becsapódó tárgy egy ufó volt, és négy földönkívüli testet találtak benne. A következő napon az Egyesült Államok légiereje bejelentette, hogy nem földönkívüliekről volt szó, hanem egy meteorológiai léggömbről. Egyes elméletek szerint a testeket a nevadai 51-es támaszpontra szállították, ahol azóta kísérleteznek a roncsokkal és a földönkívüliekkel. -
#21 igazság szerint, nemtom mi lehetne a topic címe. Ha valakinek van valami ötlete rá akkor módosíttassa. -
Jimmyke #20 Azt hittem villámlott, olvasván a hírt azt kell mondjam tévedtem. -
#19 Csak a nyilvánvalóra nem gondol senki sem. Chuk Norris seggbe rúgott egy kínai petárda árust. :)) -
#18 jó név, a keresőben tuti mindenki megtalálná
amúgy a demokrácia! -
#17 Majd megreped a főd a parasztok alatt:D -
ldavid #16 világok harca lesz itt :D -
atomkrumpli #15 hmm láttam már egy rahedli meteoritot az égen, ez k*ra nem is hasonlított hozzá ráadásul nagyon lassú volt, hullócsillagnál/repülőnél jóval nagyobbnak látszott -
#14 Akkora hogy kb az egész országban lehetett látni? -
#13 gömbvillám? -
#12 LOL -
Vlala #11 Bocs, én voltam.
Kicsit elaludtam, és oda kellett lépnem... ígérem, többé nem fordul elő. -
#10 ez de gonosz hozzászólás xD
gonosztojás
Na, remélem nem az egyik működő vadászgépünket vesztettük el a kettőből.. -
#9 Hmmm.. érdekes. +fav. Szerintem meteorit. Én mondjuk nem láttam, mert aludtam mint a bundaXD -
#7 Megérkeztek az alienek, ők is indulnak a választáson.