Mi volt ez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
felhozták a földrengésekkel kapcsolatban is 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
DFTBA ಠ_ಠ
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Attól függetlenül én aznap este a tetõablakon kinéztem akkor mert azthittem villámlik, viszont hangját nem hallottam.
Meg elvileg van radarkép is, d emegint megy a maszatolás...
A szakember felhívta ugyanakkor a figyelmünket egy Brno mellett készült képre, amin valószínûleg a tûzgömb nyoma látszik a reggeli égbolton:

"Timeo Danaos et dona ferentes."
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
hacsak majdnem derékszögben érkezett...
meg olyat is hallottam, hogy 1mm -es volt...
leszarom a konfigod...
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
esetleg lehetne atopik cime a Magyar tunguzka is, soha nem tudhatjuk...aztán az is lehet, hogy ez csak választási marketingfogás, miszerint 'az xy párt lehozza önöknek a csillagokat az égrõl'...
Racism is a weapon of mass destruction!
leszarom a konfigod...

de azért a hídról ne ugorj le 😉
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na nem azt mondom hogy nincsenek ürlények, de ez tulzás amit te csinálsz😄