Mi volt ez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy 1984-et is írhatnánk (ez egy fim), ha már itt tartunk, dehát aki összeesküvéselméletre gondol az ugyebár mint õrült stb.... 😊

nem vicces már rég
cement
állítólag e.t. hazatelefonált csak interferencia volt

respect to the man in the ice cream van

Willenbrock
103.hsz nál került elõ.

Willenbrock
A másik az hogy sokan leírták már hogy a titokzatos alaszkai HAARP teljesítménye MW-ban fittyfene 1000-nyi más adóhoz képest.Tehát már itt ezen a ponton megdõl a szuperfegyver elmélet.

most a HAARP hogy jön ide? abból hogy lesz zuhanó gömb?
Willenbrock
Mármint ha a konteoblogon olvastad a HAARP-ot.

Willenbrock
Szerintem is,az oldalon megtalálható Titanic konteó is egy baromság,aki komolyabban ismeri a hajót annak nem is kell elmagyarázni miért😞

n3whous3
néztem ezt a haarpot, több forrást lehet át kéne olvasni, mert amit épp néztem nagy része nagyon ilyen összeesküvés elmélet szagú hülyeség

púúúúú

Grove4
OK,bocs.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

birdo
az...durva lenne

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

n3whous3
dUrva

púúúúú

Grove4
Gya ez a HAARP dúrva,most olvastam utánna.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

fifi
igen...
felhozták a földrengésekkel kapcsolatban is 😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

HöfEE
Annyit mondok HAARP. Aki érdekelt a témában az tudja mirõl beszélek, aki meg nem az csak keressen rá google-ban. Érdemes olvasgatni.

kastil
nem, de az egri csilalgokat viszont igen, abban is volt egy fényes száguldó tûzgolyó!

Kicsikiraly
hú mi jutott eszembe. Olvasta valaki rajtam kívül az Éledõ Csillagok c. képregényt? az kezdõdött hasonlóan 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Mardel
Photoshop

"Timeo Danaos et dona ferentes."

BaliBoy
Az amcsik csinálták. Nemsokára elõállnak azzal, hogy bezzeg ha a tubesi radar állomás már meglenne, akkor lenne radar kép is.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Mardel
Utána meg írja, hogy nincs meg a becsapódás helye.
Attól függetlenül én aznap este a tetõablakon kinéztem akkor mert azthittem villámlik, viszont hangját nem hallottam.
Meg elvileg van radarkép is, d emegint megy a maszatolás...

A szakember felhívta ugyanakkor a figyelmünket egy Brno mellett készült képre, amin valószínûleg a tûzgömb nyoma látszik a reggeli égbolton:

"Timeo Danaos et dona ferentes."

zmeor
A furcsa lény egy állatcsapdába szorult be. Múmiává aszott tetemét a tudósok vizsgálják

leszarom a konfigod...

zmeor

leszarom a konfigod...

zmeor
http://ufo.zug.hu/cikk/uft-fedeztek-fel_76.php

leszarom a konfigod...

ZTM
Ennyi hülyeséget...Egyértelmû hogy egy ukrán felderítõ gép fényképezett kis hazánk felett😄

😊

zmeor
Az Aktuality.sk azt is tudni véli <6>, hogy a zuhanó test becsapódott, méghozzá egy magyar lakta szlovák település, Beretke határában. A lap azt írja, hogy a helyi tûzoltók állnak õrt a rejtélyes objektum körül.

leszarom a konfigod...

zmeor
amugy ha nagyon fikázósak akarunk lenni, akkor miért pont febr28 és márc1 éjfélén zuhant le? Tavaszi ufonauta? 😄

leszarom a konfigod...

zmeor
valaki átnevezné a topciot: A magyar Roswell -re?

leszarom a konfigod...

zmeor
nah most mégsem meteor? LINK

leszarom a konfigod...

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

olvastam a cnn.com-on hogy két hét múlva pénteken, megint fognak fényképezni a google earthez, helyi idõ szerint 14:30-kor. Nem tudom mennyi az idõ eltolodás. :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

gondolom mérettõl függ, hogy milyen távolság/idõ kell az elégéshez
kastil
Változott a véleményem, ufok voltak és mosták az agyad!<#wilting><#wilting>

zmeor
csak 1 "m"

leszarom a konfigod...

zmeor
én amugy azt nem értem, hogy miért pont csak MO és szlovákia felett volt látható? nem kicsi terület ez annak, hogy csak itt vegyék észre?
hacsak majdnem derékszögben érkezett...

meg olyat is hallottam, hogy 1mm -es volt...

leszarom a konfigod...

BaliBoy
"'az xy párt lehozza önöknek a csillagokat az égrõl'..."
<#eljen><#hehe><#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tugyiti
gfreak
újra nyílt egy hülyeségtartály sg-n...szeintem is Bruce Willis volt, megint szétvágott egy durva kõsziklát az ûrben, és az hogy nálunk látható volt ahogy újra belép a Föld légterébe (és a beérkezéskor generálódõ hõ segítségével gyújtja be a cigijét) pusztán egy kis számolási hiba volt..egyesek valóban hallani vélték a jól ismert jippikayyookayyaaayy maddafakkaaaa kialtast is...

esetleg lehetne atopik cime a Magyar tunguzka is, soha nem tudhatjuk...aztán az is lehet, hogy ez csak választási marketingfogás, miszerint 'az xy párt lehozza önöknek a csillagokat az égrõl'...

Racism is a weapon of mass destruction!

Pistike 007
...de ha egyszer felrobbanik, akkor miért villanik többször?<#ticking>

zmeor

leszarom a konfigod...

MR ME
lényeg h te már tudod, remélem nem félsz már semmitõl
de azért a hídról ne ugorj le 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MerlinW
Az jipájé😊

JPIA = Jesus Paid It All (Isten fizesse meg)

[merlinw.org]

n3whous3
neked elvitte az agyadat valami mostanában

púúúúú

triplet
Te tényleg ennyire elvakultan hiszel ebben?😄
Na nem azt mondom hogy nincsenek ürlények, de ez tulzás amit te csinálsz😄

Ezt ugye Te sem hiszed el?

😊)))9

Õ nem gyáva, mint egyes szánalomra méltõ egyedek. Még az életét is képes lenne adni azért, hogy megtudják az emberek az igazságot. Amúgymeg ha tudnák az emberek az igazságot, akkor nem félnének még a haláltól sem.<#wink>

Willenbrock
Hogy találtad ki?😄

kastil
melyik híradó? erre kíváncsi vagyok