167
Valami átszáguldott MO felett.
-
ldavid #127 ezt érdemes megnézni -
#126 Igen, csillagász cimbi mondta, hogy kb 1m-es volt. Node állítólag csehországi csillagászradarok érzékelték, és tudták mi az, csak hát megint a jólinformáltság... -
#125 ha esetleg idegen civilizáció akkor az infó már jó mélyen van, és valószínüleg soha nem tudjuk meg :)
nézzenek bele kérem:
-
#124 sztem ha már ott járnánk, észrevettük volna.
azért szép dolog lenne a csillagharcosoktól, hogy elsőre szlovákiát akarják elpusztítani songokuval:D -
#123 és Freezer? vagy Boo? -
#122 Figyeljetek!
Fényvillanásról, meg tűzgömbről beszél itt mindenki, meg ufókról.
3 lehetséges jövevény jöhetett abban a golyóban.
1: songoku most érkezett meg, és akkor küzdelmes jövő előtt állunk:)
2: Raditz érkezett megnézni mit csinált Songoku
3: Vegeta, és Napa jöttek, hogy megbosszulják Raditzot.
Remélem az első az igaz, és akkor van pár nyugi évünk még:) -
#121 dehogynem, aki hasonló mértékben üldözési mániás, ők biblaként kezelik a könyvet...és tényleg jó nagy trágya volt a filmváltozat (még roszabb mint az átlag könyvadaptációk)..
ha meg valaki napjainkban úgy éli meg a körülötte levő világot kishazánkban mint a mű főhőse, akkor nála komoly gondok vannak :D -
n3whous3 #120 Az 1984-et sokan ismerik, nem kell említeni zárójelesen, hogy ez egy film, hogy mindenki ugorjon örömében. Továbbá szar a film, ebben az esetben különösen igaz.
A másik pedig az, hogy a csávónak pár volt oka a könyvben állandóan gyanakodni stb, de még így is a paranoia szintjén megy az, ami gondolatait mi olvashatjuk a könyvben. Örült a faszi benne, szóval ez a példa nem jött be. -
Hajnalcat #119 Amiből filmet is csináltak.
De a mai fiatalok többsége jobban szeret filmet nézni, mint olvasni, ezért írtam zárójelben a filmet. :)
(ejj ez a folytonos energiaátvétel) -
#118 Ha már itt tartunk, az 1984 egy könyv:) -
Hajnalcat #117 Vagy 1984-et is írhatnánk (ez egy fim), ha már itt tartunk, dehát aki összeesküvéselméletre gondol az ugyebár mint őrült stb.... :) -
ldavid #116 nem vicces már rég -
#115 állítólag e.t. hazatelefonált csak interferencia volt -
#114 103.hsz nál került elő. -
#113 A másik az hogy sokan leírták már hogy a titokzatos alaszkai HAARP teljesítménye MW-ban fittyfene 1000-nyi más adóhoz képest.Tehát már itt ezen a ponton megdől a szuperfegyver elmélet. -
ldavid #112 most a HAARP hogy jön ide? abból hogy lesz zuhanó gömb? -
#111 Mármint ha a konteoblogon olvastad a HAARP-ot. -
#110 Szerintem is,az oldalon megtalálható Titanic konteó is egy baromság,aki komolyabban ismeri a hajót annak nem is kell elmagyarázni miért:( -
n3whous3 #109 néztem ezt a haarpot, több forrást lehet át kéne olvasni, mert amit épp néztem nagy része nagyon ilyen összeesküvés elmélet szagú hülyeség -
#108 OK,bocs. -
#107 az...durva lenne -
n3whous3 #106 dUrva -
#105 Gya ez a HAARP dúrva,most olvastam utánna. -
#104 igen...
felhozták a földrengésekkel kapcsolatban is :( -
#103 Annyit mondok HAARP. Aki érdekelt a témában az tudja miről beszélek, aki meg nem az csak keressen rá google-ban. Érdemes olvasgatni. -
#102 nem, de az egri csilalgokat viszont igen, abban is volt egy fényes száguldó tűzgolyó! -
#101 hú mi jutott eszembe. Olvasta valaki rajtam kívül az Éledő Csillagok c. képregényt? az kezdődött hasonlóan :D -
#100 Photoshop -
#99 Az amcsik csinálták. Nemsokára előállnak azzal, hogy bezzeg ha a tubesi radar állomás már meglenne, akkor lenne radar kép is. -
#98 Utána meg írja, hogy nincs meg a becsapódás helye.
Attól függetlenül én aznap este a tetőablakon kinéztem akkor mert azthittem villámlik, viszont hangját nem hallottam.
Meg elvileg van radarkép is, d emegint megy a maszatolás...
A szakember felhívta ugyanakkor a figyelmünket egy Brno mellett készült képre, amin valószínűleg a tűzgömb nyoma látszik a reggeli égbolton:
-
#97 A furcsa lény egy állatcsapdába szorult be. Múmiává aszott tetemét a tudósok vizsgálják -
#96 -
#95 http://ufo.zug.hu/cikk/uft-fedeztek-fel_76.php -
#94 Ennyi hülyeséget...Egyértelmű hogy egy ukrán felderítő gép fényképezett kis hazánk felett:D -
Hajnalcat #93 :) -
#92 Az Aktuality.sk azt is tudni véli [6], hogy a zuhanó test becsapódott, méghozzá egy magyar lakta szlovák település, Beretke határában. A lap azt írja, hogy a helyi tűzoltók állnak őrt a rejtélyes objektum körül. -
#91 amugy ha nagyon fikázósak akarunk lenni, akkor miért pont febr28 és márc1 éjfélén zuhant le? Tavaszi ufonauta? :D -
#90 valaki átnevezné a topciot: A magyar Roswell -re? -
#89 nah most mégsem meteor? LINK -
#88 #66