167
Valami átszáguldott MO felett.
  • ldavid
    ezt érdemes megnézni
  • Pistike 007
    Igen, csillagász cimbi mondta, hogy kb 1m-es volt. Node állítólag csehországi csillagászradarok érzékelték, és tudták mi az, csak hát megint a jólinformáltság...
  • RaZoK
    ha esetleg idegen civilizáció akkor az infó már jó mélyen van, és valószínüleg soha nem tudjuk meg :)

nézzenek bele kérem:

• dave9004
    sztem ha már ott járnánk, észrevettük volna.
    azért szép dolog lenne a csillagharcosoktól, hogy elsőre szlovákiát akarják elpusztítani songokuval:D
  • gfreak
    és Freezer? vagy Boo?
  • dave9004
    Figyeljetek!
    Fényvillanásról, meg tűzgömbről beszél itt mindenki, meg ufókról.
    3 lehetséges jövevény jöhetett abban a golyóban.
    1: songoku most érkezett meg, és akkor küzdelmes jövő előtt állunk:)
    2: Raditz érkezett megnézni mit csinált Songoku
    3: Vegeta, és Napa jöttek, hogy megbosszulják Raditzot.
    Remélem az első az igaz, és akkor van pár nyugi évünk még:)
  • gfreak
    dehogynem, aki hasonló mértékben üldözési mániás, ők biblaként kezelik a könyvet...és tényleg jó nagy trágya volt a filmváltozat (még roszabb mint az átlag könyvadaptációk)..

ha meg valaki napjainkban úgy éli meg a körülötte levő világot kishazánkban mint a mű főhőse, akkor nála komoly gondok vannak :D
  • n3whous3
    Az 1984-et sokan ismerik, nem kell említeni zárójelesen, hogy ez egy film, hogy mindenki ugorjon örömében. Továbbá szar a film, ebben az esetben különösen igaz.

A másik pedig az, hogy a csávónak pár volt oka a könyvben állandóan gyanakodni stb, de még így is a paranoia szintjén megy az, ami gondolatait mi olvashatjuk a könyvben. Örült a faszi benne, szóval ez a példa nem jött be.
  • Hajnalcat
    Amiből filmet is csináltak.
    De a mai fiatalok többsége jobban szeret filmet nézni, mint olvasni, ezért írtam zárójelben a filmet. :)

(ejj ez a folytonos energiaátvétel)
  • Apus
    Ha már itt tartunk, az 1984 egy könyv:)
  • Hajnalcat
    Vagy 1984-et is írhatnánk (ez egy fim), ha már itt tartunk, dehát aki összeesküvéselméletre gondol az ugyebár mint őrült stb.... :)
  • ldavid
    nem vicces már rég
  • cement
    állítólag e.t. hazatelefonált csak interferencia volt
  • Willenbrock
    103.hsz nál került elő.
  • Willenbrock
    A másik az hogy sokan leírták már hogy a titokzatos alaszkai HAARP teljesítménye MW-ban fittyfene 1000-nyi más adóhoz képest.Tehát már itt ezen a ponton megdől a szuperfegyver elmélet.
  • ldavid
    most a HAARP hogy jön ide? abból hogy lesz zuhanó gömb?
  • Willenbrock
    Mármint ha a konteoblogon olvastad a HAARP-ot.
  • Willenbrock
    Szerintem is,az oldalon megtalálható Titanic konteó is egy baromság,aki komolyabban ismeri a hajót annak nem is kell elmagyarázni miért:(
  • n3whous3
    néztem ezt a haarpot, több forrást lehet át kéne olvasni, mert amit épp néztem nagy része nagyon ilyen összeesküvés elmélet szagú hülyeség
  • Grove4
    OK,bocs.
  • birdo #107
    az...durva lenne
  • n3whous3
    dUrva
  • Grove4
    Gya ez a HAARP dúrva,most olvastam utánna.
  • fifi
    igen...
    felhozták a földrengésekkel kapcsolatban is :(
  • HöfEE
    Annyit mondok HAARP. Aki érdekelt a témában az tudja miről beszélek, aki meg nem az csak keressen rá google-ban. Érdemes olvasgatni.
  • kastil
    nem, de az egri csilalgokat viszont igen, abban is volt egy fényes száguldó tűzgolyó!
  • Kicsikiraly
    hú mi jutott eszembe. Olvasta valaki rajtam kívül az Éledő Csillagok c. képregényt? az kezdődött hasonlóan :D
  • Mardel
    Photoshop
  • BaliBoy
    Az amcsik csinálták. Nemsokára előállnak azzal, hogy bezzeg ha a tubesi radar állomás már meglenne, akkor lenne radar kép is.
  • Mardel
    Utána meg írja, hogy nincs meg a becsapódás helye.
    Attól függetlenül én aznap este a tetőablakon kinéztem akkor mert azthittem villámlik, viszont hangját nem hallottam.
    Meg elvileg van radarkép is, d emegint megy a maszatolás...

A szakember felhívta ugyanakkor a figyelmünket egy Brno mellett készült képre, amin valószínűleg a tűzgömb nyoma látszik a reggeli égbolton:
  • zmeor
    A furcsa lény egy állatcsapdába szorult be. Múmiává aszott tetemét a tudósok vizsgálják
  • zmeor
  • zmeor
    http://ufo.zug.hu/cikk/uft-fedeztek-fel_76.php
  • ZTM
    Ennyi hülyeséget...Egyértelmű hogy egy ukrán felderítő gép fényképezett kis hazánk felett:D
  • Hajnalcat
    :)
  • zmeor
    Az Aktuality.sk azt is tudni véli [6], hogy a zuhanó test becsapódott, méghozzá egy magyar lakta szlovák település, Beretke határában. A lap azt írja, hogy a helyi tűzoltók állnak őrt a rejtélyes objektum körül.
  • zmeor
    amugy ha nagyon fikázósak akarunk lenni, akkor miért pont febr28 és márc1 éjfélén zuhant le? Tavaszi ufonauta? :D
  • zmeor
    valaki átnevezné a topciot: A magyar Roswell -re?
  • zmeor
    nah most mégsem meteor? LINK
  • Kicsikiraly