Metro 2033: FPS 3D-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DX10-ig egyaltalan nem igenyel valami eromuvet (felso-kozepkategorias vason siman elfut) ... viszont ha valoban mindent kiszeretnenk elvezni a benne rejlo lehetosegeket, akkor bizony keveseknek adatik meg meg ma, hogy egy kovetkezo dimenzioban szemlelje a vilagot.

Pedig ha belegondolok, hogy annak idejen a jelenlegi monitoromat is hasonlo aron vasaroltam, akkor az ACER GD24 HQ bevezetesi ara egyaltalan nem kritikus ... es akar tetszik, akar nem: lassan ideje lesz mindenkinek ebben az iranyban is gondolkodni. Erdemes.
Sanyix
van 3d támogatás... évek óta vagy 20 féle módszerrel, és minden játék és kártya "támogatja". Amire az nv veri magát az egy parasztvakítás.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Balumann
Majd jönnek a 3D-s megjelenítõk (polarizáltan), az már mûködik Ati-val, vagy ott a színszûrõs megoldás, az is mûködik Ati-val. Sõt, mondjuk ha van 120 Hz-es monitor, akkor biztos van valami az nvidia-hoz hasonló shutteres megoldás (bár az meg biztos drágább), ami mûködik atival is.

bertino
kb.
felskálázott képet is kap majd.
tökjo lesz.
de azért jön boxra is, az a lényeg 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

aztakurva
kíváncsi vagyok a lakosság hány százaléka közelíti meg az optimálist legalább távolról.
Muttley
Ne vegyetek Xboxot. Tiszta égõ volna kihagyni a hencegést, hogy évente tolsz bele 2-3 kilót az upgrade-be, amit újabb 1 évvel késõbb jó ha 1/3 áron el tudsz passzolni.

Just do it :)

Most ha 3D-t akarok, akkor vegyek Nvidiát ? Muhhohaha
Mondjuk az AMD is elõrébb tolhatná már a 3D támogatását...

https://twitter.com/foodlfg

Csak arra meg 5 évig kéne írni, mert nem olyan könnyû programozni<#idiota>

koschwarz
kizárt hogy az xbox ezt max grafikán tudja futtatni. ps3-ra meg ki sem jön, pedig lehet hogy abban lenni annyi erõ.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tommygear
ja low grafikán esetleg, megnézném én azt az xboxot amelyik elbírná ezt a játékot maxon
boxon tutkó lesz.

koschwarz
ja, egyébként ez egy cod mw játékmenetû stalker lesz, szerintem nem rossz kombináció. ha nem ilyen 5-6 órás valami lesz nálam tuti nyerõ a játék.

koschwarz
jó lesz nekem dx9-ben is a cumó, szerencsére nincs hozzászokva a szemem a dx10-hez, nemhogy a 11-hez.

f*szér kell nektek mindenért hisztizni? teljesen jólnézki a játék.
Balumann
Mekkorát fog bukni ez is 😄

Emberek, bemutatom (najó, THQ...) az elsõ interaktív benchmark progit, aminek története is van!
Ám 1 sajnálatos bug folytán (amin még továbbra is fáradozunk kijavítani) nem látszódik a mérõsáv
Skynet
Az oroszok mindigis nagyban utaztak....😄
tommygear
ez nevetséges komolyan 😄
Az a durva, hogy az optimumhoz SSD ajánlanak vagy vmi gyors HDD-t (gondolom velociraptor). "Fast HDD or SSD" ez az unikum még lemaradt innen, az teszi fel az i-re a pontot. :XDD

Megnézném, hogy a tisztelt fejlesztõkön kívül kinek van 8 giga ram a gépében. Merthogy idáig qrva felesleges volt és szerintem ezután is az lesz...

Sanyix
8 gb vagy több ram. Fogadjuk hogy a task managert megnyitva eszt fogjuk látni: metro2033.exe*32

Az bazmeg 8 gigabáájt....

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja, durva dolgok ezek,de én azért felvéstem azt a keddi napot a naptáramba 😄
Sanyix
"NVIDIA DirectX 11 kompatibilis grafikus kártya (GeForce GTX 480 vagy 470)"

én nem tudok ilyen kártyáról... csak úgy álom szinten léteznek ezek 😊

Skynet
Optimális:
Core i7 CPU
NVIDIA DirectX 11 kompatibilis grafikus kártya (GeForce GTX 480 vagy 470)
8 GB vagy több RAM

Szánalmas...😄DDD
Nem elég hogy nem tagadják hogy az nvidia pénzelte a projektet,nehogy atikon jól fusson vagy elfogadható fizikai motor legyen benne,ne a parasztvakító procibutító physx,de még ráadásul az is egyértelmû hogy a Stalker fejlesztõcsapatából kivált orosz idióták ugyanakkora optimalizálatlan trágyakupacot fognak az asztaéra rakni,mint a Stalker volt amikor megjelent...😄