24
  • zeoos
    DX10-ig egyaltalan nem igenyel valami eromuvet (felso-kozepkategorias vason siman elfut) ... viszont ha valoban mindent kiszeretnenk elvezni a benne rejlo lehetosegeket, akkor bizony keveseknek adatik meg meg ma, hogy egy kovetkezo dimenzioban szemlelje a vilagot.

Pedig ha belegondolok, hogy annak idejen a jelenlegi monitoromat is hasonlo aron vasaroltam, akkor az ACER GD24 HQ bevezetesi ara egyaltalan nem kritikus ... es akar tetszik, akar nem: lassan ideje lesz mindenkinek ebben az iranyban is gondolkodni. Erdemes.
  • Sanyix
    van 3d támogatás... évek óta vagy 20 féle módszerrel, és minden játék és kártya "támogatja". Amire az nv veri magát az egy parasztvakítás.
  • Balumann
    Majd jönnek a 3D-s megjelenítők (polarizáltan), az már működik Ati-val, vagy ott a színszűrős megoldás, az is működik Ati-val. Sőt, mondjuk ha van 120 Hz-es monitor, akkor biztos van valami az nvidia-hoz hasonló shutteres megoldás (bár az meg biztos drágább), ami működik atival is.
  • bertino
    kb.
    felskálázott képet is kap majd.
    tökjo lesz.
    de azért jön boxra is, az a lényeg :)
  • Fbn Lx
    aztakurva
    kíváncsi vagyok a lakosság hány százaléka közelíti meg az optimálist legalább távolról.
  • Muttley
    Ne vegyetek Xboxot. Tiszta égő volna kihagyni a hencegést, hogy évente tolsz bele 2-3 kilót az upgrade-be, amit újabb 1 évvel később jó ha 1/3 áron el tudsz passzolni.
  • FoodLFG
    Most ha 3D-t akarok, akkor vegyek Nvidiát ? Muhhohaha
    Mondjuk az AMD is előrébb tolhatná már a 3D támogatását...
  • neoG
    Csak arra meg 5 évig kéne írni, mert nem olyan könnyű programozni
  • koschwarz
    kizárt hogy az xbox ezt max grafikán tudja futtatni. ps3-ra meg ki sem jön, pedig lehet hogy abban lenni annyi erő.
  • tommygear
    ja low grafikán esetleg, megnézném én azt az xboxot amelyik elbírná ezt a játékot maxon
  • T O M
    boxon tutkó lesz.
  • koschwarz
    ja, egyébként ez egy cod mw játékmenetű stalker lesz, szerintem nem rossz kombináció. ha nem ilyen 5-6 órás valami lesz nálam tuti nyerő a játék.
  • koschwarz
    jó lesz nekem dx9-ben is a cumó, szerencsére nincs hozzászokva a szemem a dx10-hez, nemhogy a 11-hez.
  • skiryo
    f*szér kell nektek mindenért hisztizni? teljesen jólnézki a játék.
  • Balumann
    Mekkorát fog bukni ez is :D
  • Eriongtk
    Emberek, bemutatom (najó, THQ...) az első interaktív benchmark progit, aminek története is van!
    Ám 1 sajnálatos bug folytán (amin még továbbra is fáradozunk kijavítani) nem látszódik a mérősáv
  • Skynet
    Az oroszok mindigis nagyban utaztak....:D
  • tommygear
    ez nevetséges komolyan :D
  • wednes
    Az a durva, hogy az optimumhoz SSD ajánlanak vagy vmi gyors HDD-t (gondolom velociraptor). "Fast HDD or SSD" ez az unikum még lemaradt innen, az teszi fel az i-re a pontot. :XDD
  • Reg5
    Megnézném, hogy a tisztelt fejlesztőkön kívül kinek van 8 giga ram a gépében. Merthogy idáig qrva felesleges volt és szerintem ezután is az lesz...
  • Sanyix
    8 gb vagy több ram. Fogadjuk hogy a task managert megnyitva eszt fogjuk látni: metro2033.exe*32

Az bazmeg 8 gigabáájt....
  • Bimbike
    Ja, durva dolgok ezek,de én azért felvéstem azt a keddi napot a naptáramba :D
  • Sanyix
    "NVIDIA DirectX 11 kompatibilis grafikus kártya (GeForce GTX 480 vagy 470)"

én nem tudok ilyen kártyáról... csak úgy álom szinten léteznek ezek :)
  • Skynet
    Optimális:
    Core i7 CPU
    NVIDIA DirectX 11 kompatibilis grafikus kártya (GeForce GTX 480 vagy 470)
    8 GB vagy több RAM

Szánalmas...:DDDD
    Nem elég hogy nem tagadják hogy az nvidia pénzelte a projektet,nehogy atikon jól fusson vagy elfogadható fizikai motor legyen benne,ne a parasztvakító procibutító physx,de még ráadásul az is egyértelmű hogy a Stalker fejlesztőcsapatából kivált orosz idióták ugyanakkora optimalizálatlan trágyakupacot fognak az asztaéra rakni,mint a Stalker volt amikor megjelent...:D