41
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693

ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
  • Csontimester
    Valaki megmondaná, hogy ez a patch miket javít?
  • Magnumrolcsi
    Nálam elindul, de mikor betölti az első pályát újra indítja a gépet. Valaki talált már rá megoldást?
    Leszedtem ezt az 1.102-es javítást is, ugyan azt csinálja..
  • Robi546
    Nekem megvan a game de elinditom a Exe filet aztán oké nem történik semmi aztán elindítom a Setupot valamit betölt aztán Low Memory (disk space) pedig 3 GB-s ramom van és a szabadhely a C -ben 12 GB aztán a másik meghajtón 6 GB és a harmadikon meg 18 GB mi lehet a baj??? meg vírust is jelez !! :SS valaki nemtud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a GAME-t úgy hogy nem vírusos és el is indul ??? :SSS plss!!!!! előre is köszönöm!!! ;)
  • bzsoli
    sziasztok

már kiadták az 1.102-es javítást is, tölthető, vihető:

http://www.uieg.de/index.php?id=42
  • PetiM44
    Ez már aztán tényleg rókabőr...
  • Locna
    Emberek!!
    Ezeka Németek tényleg nem normálisak! :D
    Nem nyitok neki új tipicot, de büszkén jelenthetem, hogy megérkezett az új trónkövetelő a szimulátorok terén!! XD Méghozzá nem más, mint a Campingplatz Simulator 2010!
    Még lehet ki is próbálom, csak sajna németül egy büdös szót nem értek.

Off vége!

Freddycom mellett állok! Egy ehez hasonló játék szerintem minden korosztályban "nyugalmasabb" játék időket kínál, mint az "öljük egymást észnélkül"-i társai. Nem véletlen ezek megjelenése. Ha az üzleti stratégiát nézzük ezek a "gyengéd" simulátorok nevelő eszközök is lehetnek akár.
  • Hunter of Deer
    haha ez mekkora LOL. latszik egyesek nem gondolkodnak semmit mielott kommentelnek ..
  • Freddycom
    A favágás nem ész nélküli pusztítás (nem szigorúan a játékot nézve). Ellenben az élien meg a predátor...
  • w77d
    inkább irtsuk egymást FPS-ekben ;)
  • Fehercsoki
    ÉS MI LESZ A KÖVETKEZŐ?SZEGÉNY KIS ERDEI ÁLLATKA GYILKOLÓ SZIMULÁTOR?EZAZ PUSZTÍTSUK A KÖRNYEZETET MÉG A GÉPÜNKÖN IS!
  • Freddycom
    Patch 1.0.5
  • Freddycom
    Passz. De van akinek az első rendes küldetés utáni bónuszküldetést viszi, vagyis kivág 10 fát, és elfogadja. Na nálam már itt problémázik, ugyanis nem történik semmi azon kívül, h megáll az óra.
  • Hunter of Deer
    es nem lehet valahogy csalni hogy tudjam tolni a kov mapot? :D
  • Freddycom
    Igen, a második pályát nem lehet megcsinálni, nem viszi magával a fákat. Pontosabban viszi, de amikor odaér, h eltűnik a kamion, a fákat nem rántja magával, azok ott maradnak. Szopacs. :D
  • Hunter of Deer
    nemtom mi van ezzel a jatekkal de eleg bugos. a masodik mapon mentettem egyet tegnap majd amikor ma reggel betoltottem, akkor a tegnap kivagott fakat nemtudtam megmozditani sehogy sem. nah jo gondoltam ujrakezdem, erre elkuldtem egy kamiont vagy 15 faval, aztan mentem tovabb vagni a fat erre eltelt vagy 20 perc es akkor is 0/33 volt a szamlalo ....
  • Freddycom
    Lopott képek:

• Freddycom
    Egyik sem.
  • sovatalevi
    gamecam?vagy hanem print screen
  • Freddycom
    Ez a játék tipikusan olyan, h ha jó kép van róla, kipróbálod. :D
    Szóval meg tudja vki mondani, h mivel lehet lopni a képet, dezsíreim?
    FRAPS-sal nem, konzolparanccsal sem... :P
  • sovatalevi
    En toroltem is mert minap kiegett 1GB Ram-om,ezert csak 1Gb maradt,es szaggat...majd ha veszek Ramot ujra leszedem.
  • papi08
    Szerintem mi nem érünk fel a németek értelmi szintjére ezért nem értjük a sok hülye szimulátort:D
  • Dragooon #20
  • Freddycom
    3D-s a játék, van benne angol nyelv is, nem tom milyen az a tycoon benyomás.
    Nem menedzselős, te irányítod a gépsárkányokat, ha erre gondolsz.
  • Locna
    szerintem egy próbát megér, hát ha bejön neked. 3d-s.pár fát kivágtam, de a vontató ba...kodásával felment a pumpám és letöröltem :D
  • Phat Smoker
    jeee..éljenek a szimulátorok!
  • sovatalevi
    600Mb---megeri leszedni?Tycoon benyomasa van?vagy 3D-s a jatek?nemet nyelven van csak?
  • Freddycom
    Ja mármint igen, nekem fent is van gépen, azért mondom h nagyon alternatív. :D
  • Anonymus86
    de létezik! :)
    Holzfäller Simulator néven jött ki :)
  • joebacsi
    Szőnyegbombáznád a 10 mázsa lopott fával menekülő gázsiék ladáját, mi? :)
  • joebacsi
    Annyira alternatív, hogy nem is létezik :)
  • Freddycom
    Ja, elég alternatív egy játék.
  • 0Fritz0
    A gúgli ezt a topicot dobja ki első találatként, ha rákeresek a "Woodcutter Simulator" kifejezésre.
    Szóval a neten ennyire ismert. :)
  • dronkZero
    Majd amikor összekötik ezeket! És azért kell majd vadászgépbe ülni, meg fps módban ölni az élieneket, hogy a szántóvető parasztjainknak, favágóinknak, kamionosainknak, meg az éjszaka utcai autóversenyző meg rallizó civiljeinknek jó dolguk legyen! :D
  • sovatalevi
    nincs...vagy van?
  • joebacsi
    Woodstealer szimulátor nincs?
  • PrasCo
    Távol esnek ezek a dolgok tőlem is, de végső soron, ha belegondolsz, elvi síkon ugyanannyi "értelme" van az ilyen "idióta" játékoknak, mint a repülőszimulátoroknak. Van, akinek az álma a repülés volt, van, aki szét-simfarmozta az agyát. Nincs ezzel semmi gond.
  • sovatalevi
    Ezt kiadtak egyatalan?Kuldj PMbe egy letoltesi linket ha igen.
  • Locna
    szerintem ezek csak időűzésnek jók, amíg pangás van nomális játékokban.
    A franc tudja, ez a téma valahogy jobban érdekel mint a kamionozás meg a szántás :D
  • geo91
    ezt már komolyan nem hiszem el... az életben nem fogom megérteni mi értelme az ehhez hasonló idióta játékoknak...

• attila49
    Én még nempróbáltam!!!De majd meglátjuk mit hoz a jövő!!(2.hsz enyém ohh)