delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki megmondaná, hogy ez a patch miket javít?

Magnumrolcsi
Nálam elindul, de mikor betölti az elsõ pályát újra indítja a gépet. Valaki talált már rá megoldást?
Leszedtem ezt az 1.102-es javítást is, ugyan azt csinálja..

Nekem megvan a game de elinditom a Exe filet aztán oké nem történik semmi aztán elindítom a Setupot valamit betölt aztán Low Memory (disk space) pedig 3 GB-s ramom van és a szabadhely a C -ben 12 GB aztán a másik meghajtón 6 GB és a harmadikon meg 18 GB mi lehet a baj??? meg vírust is jelez !! :SS valaki nemtud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a GAME-t úgy hogy nem vírusos és el is indul ??? :SSS plss!!!!! elõre is köszönöm!!! 😉

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

sziasztok

már kiadták az 1.102-es javítást is, tölthetõ, vihetõ:

http://www.uieg.de/index.php?id=42

üdv: zsolti

Ez már aztán tényleg rókabõr...
Emberek!!
Ezeka Németek tényleg nem normálisak! 😄
Nem nyitok neki új tipicot, de büszkén jelenthetem, hogy megérkezett az új trónkövetelõ a szimulátorok terén!! XD Méghozzá nem más, mint a Campingplatz Simulator 2010!
Még lehet ki is próbálom, csak sajna németül egy büdös szót nem értek.

Off vége!

Freddycom mellett állok! Egy ehez hasonló játék szerintem minden korosztályban "nyugalmasabb" játék idõket kínál, mint az "öljük egymást észnélkül"-i társai. Nem véletlen ezek megjelenése. Ha az üzleti stratégiát nézzük ezek a "gyengéd" simulátorok nevelõ eszközök is lehetnek akár.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Hunter of Deer
haha ez mekkora LOL. latszik egyesek nem gondolkodnak semmit mielott kommentelnek ..

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Freddycom
A favágás nem ész nélküli pusztítás (nem szigorúan a játékot nézve). Ellenben az élien meg a predátor...

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

w77d
inkább irtsuk egymást FPS-ekben 😉

Fehercsoki
ÉS MI LESZ A KÖVETKEZÕ?SZEGÉNY KIS ERDEI ÁLLATKA GYILKOLÓ SZIMULÁTOR?EZAZ PUSZTÍTSUK A KÖRNYEZETET MÉG A GÉPÜNKÖN IS!

Freddycom

Freddycom
Passz. De van akinek az elsõ rendes küldetés utáni bónuszküldetést viszi, vagyis kivág 10 fát, és elfogadja. Na nálam már itt problémázik, ugyanis nem történik semmi azon kívül, h megáll az óra.

Hunter of Deer
es nem lehet valahogy csalni hogy tudjam tolni a kov mapot? 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Freddycom
Igen, a második pályát nem lehet megcsinálni, nem viszi magával a fákat. Pontosabban viszi, de amikor odaér, h eltûnik a kamion, a fákat nem rántja magával, azok ott maradnak. Szopacs. 😄

Hunter of Deer
nemtom mi van ezzel a jatekkal de eleg bugos. a masodik mapon mentettem egyet tegnap majd amikor ma reggel betoltottem, akkor a tegnap kivagott fakat nemtudtam megmozditani sehogy sem. nah jo gondoltam ujrakezdem, erre elkuldtem egy kamiont vagy 15 faval, aztan mentem tovabb vagni a fat erre eltelt vagy 20 perc es akkor is 0/33 volt a szamlalo ....

Freddycom
Lopott képek:

Freddycom
Egyik sem.

sovatalevi
gamecam?vagy hanem print screen

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Freddycom
Ez a játék tipikusan olyan, h ha jó kép van róla, kipróbálod. 😄
Szóval meg tudja vki mondani, h mivel lehet lopni a képet, dezsíreim?
FRAPS-sal nem, konzolparanccsal sem... 😛

sovatalevi
En toroltem is mert minap kiegett 1GB Ram-om,ezert csak 1Gb maradt,es szaggat...majd ha veszek Ramot ujra leszedem.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

papi08
Szerintem mi nem érünk fel a németek értelmi szintjére ezért nem értjük a sok hülye szimulátort😄

13 éve itt. Szép idő.

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Freddycom
3D-s a játék, van benne angol nyelv is, nem tom milyen az a tycoon benyomás.
Nem menedzselõs, te irányítod a gépsárkányokat, ha erre gondolsz.

szerintem egy próbát megér, hát ha bejön neked. 3d-s.pár fát kivágtam, de a vontató ba...kodásával felment a pumpám és letöröltem 😄

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

jeee..éljenek a szimulátorok! <#idiota>

sovatalevi
600Mb---megeri leszedni?Tycoon benyomasa van?vagy 3D-s a jatek?nemet nyelven van csak?

Freddycom
Ja mármint igen, nekem fent is van gépen, azért mondom h nagyon alternatív. 😄

de létezik! 😊
Holzfäller Simulator néven jött ki 😊
joebacsi
Szõnyegbombáznád a 10 mázsa lopott fával menekülõ gázsiék ladáját, mi? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Annyira alternatív, hogy nem is létezik 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Freddycom
Ja, elég alternatív egy játék.

0Fritz0
A gúgli ezt a topicot dobja ki elsõ találatként, ha rákeresek a "Woodcutter Simulator" kifejezésre.
Szóval a neten ennyire ismert. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

dronkZero
Majd amikor összekötik ezeket! És azért kell majd vadászgépbe ülni, meg fps módban ölni az élieneket, hogy a szántóvetõ parasztjainknak, favágóinknak, kamionosainknak, meg az éjszaka utcai autóversenyzõ meg rallizó civiljeinknek jó dolguk legyen! 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

sovatalevi
nincs...vagy van?

joebacsi
Woodstealer szimulátor nincs?

PrasCo
Távol esnek ezek a dolgok tõlem is, de végsõ soron, ha belegondolsz, elvi síkon ugyanannyi "értelme" van az ilyen "idióta" játékoknak, mint a repülõszimulátoroknak. Van, akinek az álma a repülés volt, van, aki szét-simfarmozta az agyát. Nincs ezzel semmi gond.
sovatalevi
Ezt kiadtak egyatalan?Kuldj PMbe egy letoltesi linket ha igen.

szerintem ezek csak idõûzésnek jók, amíg pangás van nomális játékokban.
A franc tudja, ez a téma valahogy jobban érdekel mint a kamionozás meg a szántás 😄

ezt már komolyan nem hiszem el... az életben nem fogom megérteni mi értelme az ehhez hasonló idióta játékoknak...

attila49
Én még nempróbáltam!!!De majd meglátjuk mit hoz a jövõ!!(2.hsz enyém ohh<#bohoc><#eplus2>)

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Üdv!

Próbálta rajtam kívül valaki?
Egy kicsit American Logger-es érzésünk lehet a játékkal.
Bár persze, ha rájövök végre, hogy is kell fát végni. 😄😄
A sok "paraszt szimulátor" között azért a téma talán többeket fog érdekelni.