Visual Pinball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég raktam fel a progit a 16:9 patchel. Gondoltam kipróbálom milyen lehet egy asztalra fektetett 37es lcdtvn... Besz@rás jó, ajánlom mindenkinek!!!
Ebben nekem is van egy kicsikét részem, ugyanis én csináltam bal középen a csontvázat + a rámpán a "collect jewel" képet 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ti honnan toltitek le az asztalokat?
Jimi Hendrix
Van egy alapérték benne, milyen lenne ha legelsõ játékodban Grand Champion lennél szerinted? 😊
Ugye belátod, hogy butaság.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Feltettem a fontokat, és beállítottam a Visual pinball exének, hogy compatibility xp sp3, meg run as admin. És persze zippelve tettem oda a romokat. Tökéletes!
Imádom az Indiana Jones asztalt! Persze nem sikerült még highscore, az alsó 250 milla nem kevés, de csak idõ kérdése. Egyébként lehet nullázni a highscore táblát valahogy?
Indiana Jones VP9 V.1.2 -4:3- HR
Ezt próbálom. Ez elég új sztem: Dec 25 2010, 07:17 PM
Még annyi, hogy a rom fájlokat kizippeltem, mert ha nem tettem így, azt írta, hogy hiányoznak. Ezzel szemben mindenhol azt olvasom hogy nem kell kitömni õket. De akkor most hogyan van ez?
A fontokat és hangokat is le kell tölteni az essential szekcióbol?
Kéne egy kis segítség.
Letöltöttem a visual pinball 9.1.1-et, a vpinmame 2.3at, a vb scripteket (betettem a vp tables könyvtárba), és az indiana jones vpt fájlt, és hozzá a rom fileokat. A rom check ki is írja, hogy minden ok, de amikor indítanám a táblát játszani, kiírja, hogy az engine leállt, mielõtt elindult volna, vagy valami ilyesmit. Mit csinálok rosszul?
Roadshow nagyon odateszi a szintet...(Flintstones is).
de ettõl függetlenül szoktam nyomkodni, pl a simpsons asztalt, az egy jobban sikerült darab.
viszont egy dolog hiányzik ezekbõl az asztalokból. nem geciznek. nincs olyan hogy levágja azonnal középre, nincs olyan hogy oldalt VÉLETLENÜL úgy pattan a labda (khm,MÁGNES,khm) hogy elveszd a credited, nagyon könnyû rekordokat dönteni, a képen is 500 millió van (lol). és így az az érzés sincs meg, ami a valódi asztaloknál, hogy akkorát rúgsz abba a szarba hogy arrébb megy fél métert, mert az a köcsög szarvas megint levágta középre : )
AFM FS
Big Buck Hunting pro nem is lesz, ugyanis megjelenés után 5 évvel csinálják csak az új stern asztalokat(illetve elõbb akkor ha a stern átáll a jelenlegi S.A.M szoftverrõl), hogy az egyetlen fennmaradt flippergyártó cégnek kevesebb kára legyen... Tudod ez ilyen tisztelet/szabály dolog. Éppen azért legális/free a visual pinball mert nem csinálnak törvénybe ütközõ dolgokat.
Na de ha neked nem jön be nem jön be én nem foglak gyõzködni 😊
Kár, hogy 2-3 ember kivételével senkit nem érdekel amúgy a topic / Visual Pinball.
Sokan csak egyszer kipróbálnák a Fullscreen táblákat forgatott monitorral és rabjává válnának tuti. Sebaj, havi 1-2 post majd lesz itt biztosan 😊
Sempron 3100+ (1,8ghz), 1gb ram, 6600GT 128mb 😊
Ha ezek nem segítenek próbáld lejjebb venni a felbontást pl. 1024x768-ra az említett editorban a Preferences --> Video Options rész alatt, esetleg kapcsolj ki ott egy két special effektet.
Ha így sem lesz jó passzolok. 😊
nekem nagyon fagy minden asztal vp9ben. mi lehet a probléma? szerintem simán kéne futni a gépemen:
AMD Athlon Dual-Core 2.1GHz
ATi mobility Radeon HD 545v / 512MB
2GB DDR3 1333MHz
Én is építenék 1-2 pályát ha értenék hozzá de bonyolult a program, scripteléshez meg nem értek egyáltalán.
A Street Fighter II -t már nagyon várom hogy megcsinálják VP9 alá, remélem már készíti vki 😛 Ezzel játszottam a legtöbbet játékteremben még gyerekkoromban 😄
Jpsalas Physics
Amúgy elkezdtem építeni egy táblát(Cactus Canyon), még a playfield újrarajzolásának elejénél tartok:

Állókép azért lehet mert nem szedted le a romot hozzájuk.
Frissek ropogósak, nézzétek meg...
Az államat eldobtam...