189
Flipperez Otthon Valódi Gépekkel
  • kismarci
    De ezeket a táblákat honnan tudom beszerezni??? Mert a vpin fórumról nem enged táblát tölteni... :( mi kell,hogy onnan tölthessek?

volt már egy vpin kattanásom évekkel ezelött, de most ujra megfertözödtem... :)
  • Sheltem
    Kész is van a Congo:

Istencsászár lett....Nem lehet abbahagyni.
  • Sheltem
    Sajnos az még odébb lesz mert aki eredetileg elkezdte az feladta félúton a dolgot, Unclewilly fogja csinálni, de ő egyrészt 80 órát dolgozik egy héten másrészt sajnos nem az első tábla amit csinálni fog a Freddy után.
    Szerintem legkorábban jövőre lesz belőle valami.
  • ntex
    Én még mindig a Street Fighter II remakejét várom :)
  • Sheltem
    Azóta megjelent egysmás:

A képek magukért beszélnek...

Készülőben: Congo

Utána pedig elvileg jön a várva várt No Fear(Williams).
    El leszünk idén kényeztetve flipperügyileg.
  • Sheltem
    Bmiki75 Frankenstein:

Ez a srác eddigi legjobb táblája, én mondjuk picit sötétítettem rajta az eredetihez képest ez a screenshot már a saját.
    Tökéletes tábla amúgy, bár 1-2 hole + ramp hang még jó lenne de a gameplay elég frankó... Mondom ezt úgy hogy a Sega és Stern táblákat semmire se tartom a Williams ekhez képest, de ez a tábla nagyon frankó. Próbáljátok ki!
  • Hugh Hefner
    most egy nem kicsit irigyellek no
  • xido
    meg az,ha egy kontrollert valahogy meg lehetne bontani és kivezetni a tv két szélére..meg ha a vga-t két képernyőre irányítanád és egy kisebb a 37es fejébe lenne felállítva és az lenne a pontszám kijelző:)
  • RaSTaBaNDiTa
    az lenne beteg, ha tudnék építeni hozzá egy kabinetet... :D
  • xido
    te beteg...most kicsit utállak:)))
  • RaSTaBaNDiTa
    Sziasztok!

Nemrég raktam fel a progit a 16:9 patchel. Gondoltam kipróbálom milyen lehet egy asztalra fektetett 37es lcdtvn... Besz@rás jó, ajánlom mindenkinek!!!

• xido
    dahh..rövidités a névben,jóhogy nem találtam:D
  • xido
    oké..nem találom vpforums-on..még most fog felkerülni?:)
  • Sheltem
    Totan 3.1.1

Ebben nekem is van egy kicsikét részem, ugyanis én csináltam bal középen a csontvázat + a rámpán a "collect jewel" képet :)

• Sheltem
    X-Files:

• Carloska
    http://www.vpforums.org/
  • Alblink
    Hi,nemreg talatam ra erre a jatekra,eszmeltelen jo,csak a jobb azstalok nem indultak el,megprobalom mas verzioval.
    Ti honnan toltitek le az asztalokat?
  • xido
    hú ez nagyon baba lett...és még csak a rommá akadozós alig döcögős m.helyi gépen néztem csak meg:)
  • Sheltem
    Egy kicsit feltuningolta a Cirqus Voltaire tábláját jpsalas:

• elite
    Belátom.
  • Sheltem
    Ha veszel egy eredeti flippert abban sem tudod "nullára" törölni.

Van egy alapérték benne, milyen lenne ha legelső játékodban Grand Champion lennél szerinted? :)

Ugye belátod, hogy butaság.
  • Sheltem
    Sehogy.
  • elite
    De a gyári highscore listát hogyan? Hogy nulla legyen?
  • Sheltem
    .nvram bocs
  • Sheltem
    Persze, ki kell törölni a hozzá tartozó .nvrom filet.
  • elite
    Na, sikerült. Minden nagyon faintos!
    Feltettem a fontokat, és beállítottam a Visual pinball exének, hogy compatibility xp sp3, meg run as admin. És persze zippelve tettem oda a romokat. Tökéletes!

Imádom az Indiana Jones asztalt! Persze nem sikerült még highscore, az alsó 250 milla nem kevés, de csak idő kérdése. Egyébként lehet nullázni a highscore táblát valahogy?
  • Carloska
    rom fájlokat nem kell kitömöríteni és aztse amit a samples mappába teszel be aztis egyben kell hagyni
  • elite
    www.vpforums.org/index.php?automodule=downloads&req=idx&cmd=viewdetail&f_id=4783
    Indiana Jones VP9 V.1.2 -4:3- HR
    Ezt próbálom. Ez elég új sztem: Dec 25 2010, 07:17 PM
    Még annyi, hogy a rom fájlokat kizippeltem, mert ha nem tettem így, azt írta, hogy hiányoznak. Ezzel szemben mindenhol azt olvasom hogy nem kell kitömni őket. De akkor most hogyan van ez?
    A fontokat és hangokat is le kell tölteni az essential szekcióbol?
  • Sheltem
    Csak a legújabb pályákat próbáld 9.1.1 el, minden mást 9.0.8 al indíts az a legstabilabb verzió.
  • elite
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség.
    Letöltöttem a visual pinball 9.1.1-et, a vpinmame 2.3at, a vb scripteket (betettem a vp tables könyvtárba), és az indiana jones vpt fájlt, és hozzá a rom fileokat. A rom check ki is írja, hogy minden ok, de amikor indítanám a táblát játszani, kiírja, hogy az engine leállt, mielőtt elindult volna, vagy valami ilyesmit. Mit csinálok rosszul?
  • Sheltem
    Hivatalosan is megjelent a Flintstones és a Roadshow is(aki a DMD nélküli táblákat szereti azoknak meg a Bally Gameshow).

Roadshow nagyon odateszi a szintet...(Flintstones is).
  • Hugh Hefner
    nem mondtam hogy mindegyik igénytelen, vannak tök jók, de vannak nagyrabecsült átiratok, amik valójában tök szarok, és nem is hasonlítanak az asztalokra, csak amíg nem látom élőben az asztalt, addig nem tánik fel.

de ettől függetlenül szoktam nyomkodni, pl a simpsons asztalt, az egy jobban sikerült darab.

viszont egy dolog hiányzik ezekből az asztalokból. nem geciznek. nincs olyan hogy levágja azonnal középre, nincs olyan hogy oldalt VÉLETLENÜL úgy pattan a labda (khm,MÁGNES,khm) hogy elveszd a credited, nagyon könnyű rekordokat dönteni, a képen is 500 millió van (lol). és így az az érzés sincs meg, ami a valódi asztaloknál, hogy akkorát rúgsz abba a szarba hogy arrébb megy fél métert, mert az a köcsög szarvas megint levágta középre : )
  • Sheltem
    Aha szóval számodra ez pl igénytelen:

AFM FS

Big Buck Hunting pro nem is lesz, ugyanis megjelenés után 5 évvel csinálják csak az új stern asztalokat(illetve előbb akkor ha a stern átáll a jelenlegi S.A.M szoftverről), hogy az egyetlen fennmaradt flippergyártó cégnek kevesebb kára legyen... Tudod ez ilyen tisztelet/szabály dolog. Éppen azért legális/free a visual pinball mert nem csinálnak törvénybe ütköző dolgokat.

Na de ha neked nem jön be nem jön be én nem foglak győzködni :)
  • Hugh Hefner
    én konkrétan olvasom a topicot, de a monitorom nem forgatható, a gépem nem bírja el úgy általában az asztalok nagyrészét, és az asztalok jelentős része igénytelen, és köze nincs az eredetikhez. a lord of the rings pl tök más. big buck hunting pro meg nincs is : \
  • Carloska
    nem jó v9 es exe került bele itt a javítás hozzá

http://data.hu/get/3520469/VPinball_9.exe
  • Carloska
    privátba küld el nekemis légyszives énis szívesen tolnám :D
  • Sheltem
    Van szerencsém tesztelni a most készülő(majdnem final) Flintstones / Roadshowt. Azt kell mondjam el fogjátok dobni a gyógyszert megint attól amit Jpsalas alkotott.

Kár, hogy 2-3 ember kivételével senkit nem érdekel amúgy a topic / Visual Pinball.

Sokan csak egyszer kipróbálnák a Fullscreen táblákat forgatott monitorral és rabjává válnának tuti. Sebaj, havi 1-2 post majd lesz itt biztosan :)
  • Carloska
    Visual_Pinball_VP8X_VP9X_updated_2011_02_14
  • Carloska
    mivel elég sok program Modul frissült ezért majd feltöltök egy friss packot a régi helyet ide
  • Carloska