4740
Sid Meier's Civilization
-
#1174 Nézegettem CDGalaxisnál az árat... Pg12+ a játék... Aha, hát végülis atombombával pusztítani milliókat gyerekeknek is szabad, csak nehogy egy csepp vért is meglássanak! :D -
#1173 Max 3 hatszöget lő át egy egység, egy csathajó is annyit mint egy britt íjász ^^ ez sem tetszik, azért PE-be csöppet más volt :P annak igen igen gyenge koppintása..
Mindkettőnek a horizont a gátja...
-
#1172 Én is kurvára vacilálok... Állítólag duelben játszható a multi, lehet, hogy el lehetne kezdeni már ember ellen gyakorolni. Meg szerintem nem hagyják így, biztosan rendbe fogják szedni.
AI leszarós, ha elkezdünk multizni, akkor az olyan, hogy úgyis minden megnyert játéknak kilépéssel van vége, úgyhogy be lehet fejezni AI ellen, ha arra van igény. De akkor már úgyis gyakorlatilag nyert meccset kell csak végigklikkelni, úgyhogy mindegy, hogy hülye. Sőt, még jó is, mert hamarabb lesz vége.
Ehfaszom, nemtom mi legyen... -
KingPunisher #1171 Hát nem tudom, én azért kicsit temetem. Szerintem AI-t nem fogják újraírni, sokkal jobb ez már nem lesz. Persze a multi lehet a megoldás, abban látok sok fantáziát. Meg kezd monoton lenni :P kicsit tényleg kezd sivárnak hatni, kis kémkedés vallás, esetleg más más irányban elmenő nem kötelező jellegű fejlesztések :P elférne még.
Max 3 hatszöget lő át egy egység, egy csathajó is annyit mint egy britt íjász ^^ ez sem tetszik, azért PE-be csöppet más volt :P annak igen igen gyenge koppintása..
Akkor felderítés mint olyan nincs, max nyitott határokat csinálsz, de harc közben esélytelen látni mi jön elő a ködből.. Jó persze ez is taktikai elem de akkor legyen már rá valami counter is.
De mondom lehet mindez azért van mert "nincs kivel játszani".. de én kezdem unni .. :( -
7th uwu #1170 jaj...
értsd jól! -
7th uwu #1169 Ahhoz a játékhoz nem árt kicsit berserker üzemmódba váltva gondolkodni.
Ha mindent megölsz ami a térképen elérhető távolságban van, akkor sínen vagy. Kapod az xp-t a seregnek, veterán harcosaid lesznek egy félistennel az élén záros határidőn belül, és a mongol inváziót is félkézzel hárítod, mikor megzavarnak a térkép színezésében. Én mindíg mindenkivel hadban állok abban a játékban, nálam ennyire futja diplomáciából:D -
7th uwu #1168 Szerintem még nem kell elkeseredni. Talán a következő patch megoldja a legsúlyosabb gondokat. Nem hiszem hogy a világ legjobb stratégiai játékának legújabb részét végérvényesen ennyire el lehet rontani. Szerintem csak véletlenek totálisan szerencsétlen egybeesése lehet a háttérben. -
#1167 Én inkább totál szopásnak hívnám. -
7th uwu #1166 Na látod, ezért az a neve, hogy Total war -
#1165 Azért ne vedd sértésnek, de működő diplomáciát egyetlen játékban sem láttam igazán. A TW szériában is pl. MTW2-ben - a magyarokkal tolva a lengyelek olyan jó viszonyban és szövetségben voltak velem, hogy ehaj. A család egy tagja oda házasodott. Jött egy háború.
1. Nem támogatott a háborúban semmilyen szinten.
2. Aztán egyszer csak hátbatámadott a lejobb szövetségesem. Mindenzt egyik körről a másikra... -
KingPunisher #1164 Attól meg hülyét kapok amikor jön a pofa és benyögi hogy adjak neki már 600 aranyat csak mert olyan jó fej vagyok. Komolyan ezt a diplomáciát is kár volt beletenni, semmi értelme nincs.. ^^ tényleg kár ezért a játékért :(
Talán majd a Shogun 2 :P -
KingPunisher #1163 ÁÁ ez tényleg vicc. Ha hajók vannak onnantól baszhatod az egészet, vissza sem lő a saját hajójával. Igy meg kinek öröm nyerni ?
De nem értem ezt senki nem tesztelte ? Messziről ordít , hogy ez a része a 0-val egyenlő szintű..
Hülyének nézik az embereket.
Még jó hogy nem vettem meg jó játék ez csak játszani nem lehet vele ^^ -
n003 #1162 lool :D -
#1161 Hegyek/dombok arányt változtatja. 3 milliósnál sok a hegy, 5 milliósnál meg kevés. De alig észrevehető, valóban, főleg egy szigetes pályán. -
#1160 Na ez a nem mindegy! :D
Szégyen, amit az AIval műveltek, ezt a játékot nem szabadott volna így kiadni. -
Richardix #1159 Akárhogy filózok, nem tudok rájönni, hogy új játék beállításánál a world Age mégis mit változtat? Úgyértem, miben különbözik ha 3 milliárd évesre rakom, mint pl 5 milliárd évesként? -
kisbel32 #1158 Elfoglaltam egy 2-es várost nyomtam rá egy RAZE-t felajánlottam egy másik országnak megvásárlásra simán odaadta érte mindenét és 2 kör múlva befejeződött a RAZE... -
#1157 Dawn of War 2 -
#1156 Mi az a dow? -
7th uwu #1155 A civ4 ben is aránylag sokszor kiléptek a legelső körben.
Vagy ha bebukták az első egységet, esetleg egy noob vallást fejlesztett, egy másik noob lépett le mert nem az övé lett, meg hasonlók.
Most ember ellen ha pl nincs vasad baszhatod. Ha kevés már akkor is.
Mitől lenne ez a rész másabb kilépkedés szempontjából?
Egyébként gép ellen mindegy milyen a területet. Most hogy elkezdtem kiismerni az AI-t úgy látom bármit lehet single-ben. -
#1154 Visszatérő kérdésem:
Látott már valaki akár egyetlen AI játékost is győzelemre játszani?
Gondolkozom azon, hogy csinálok egy one city challange-t úgy, hogy én csak úgy vagyok, nem terjeszkedek, nem harcolok, nem közösködöm az AI-kkal, csak figyelem mit csinálnak. Time victoryt kiveszem, a többit meg benn hagyom, és várok. Nagyon erős a gyanúm, hogy ha végül megnyeri is valamelyik, akkor az csak véletlen lesz...
Illetve domination/conquest győzelem még akár lehet is (lehet, hogy azt ki is kéne kapcsolni), mert időnként ugye betámad a gép, de azt nem a dominationért csinálja, hanem csak úgy, unalmában... -
#1153 Ja, hát igen, az a torpedózás aranyos.
Multiban hostolás nem lesz vészes sztem, 1 nap egyszer kell csak. Nem azért szokott szopás lenni a host, mert sokszor el kell indítani (sőt, az csak rontja a helyzetet), hanem mert várni kell, hogy az adott beállításokra összejöjjön az az xdb játékos. Ez nem dow, hogy lejátszunk egy tucat meccset egy nap.
Ja, hát igen, szingliben szopás mindig beállítgatni, amíg nem találsz fasza kezdőhelyet, de az egyébként is szoft csít, és multiban olyan egyáltalán nincs. Túldimenzionálod a dolgot. -
Csokis #1152 -
yolee #1151 Basszus erre nem is gondoltam, volt már egy területi győzelmem. Köszi a segítséget. -
7th uwu #1150 Beszélgessünk inkáb a szárazföldet áttorpedózó tengeralattjárókról!
Vagy arról, hogy mekkora kín lesz hostolni multiban, mikor az összes beállítást elfelejti.... -
#1149 Mert már megnyerted (vagy elvesztetted) a játékot, csak nyomtál neki egy "just one more turn"-t. Nem lehet ugyanazt a játékot kétszer megnyerni. -
yolee #1148 Van egy sanda gyanúm, hogy ez nálam nagyon nem akar működni. Beviszek egyet a városba és a mozgás, a ne csináljon semmit, az alvás és az egység törlésén kívül semmit nem tudok csinálni. -
CamelX #1147 Ott kell h legyen. Egyenként kell beépíteni őket a városi programba -
yolee #1146 És ezt hol keressem? Mert beviszem, nem történik semmi és az egység cselekvéseinél sem jelenik meg új gomb. -
#1145 Be kell vinni magába a fővárosba. Akkor fel fog tűnni egy lehetőség, hogy fellőd a darabokat. -
yolee #1144 Üdv srácok!
Valaki tudna segíteni Apolló programmal kapcsolatban?
Fővárosban megcsináltam a programot. Megépítettem mind a 6 elemet és odavittem a fővárosba (azaz csak egyet, a többit köré). Most mi a tosz van? Mit kell csinálni?
Lécci segítsetek! -
7th uwu #1143 A deity AI úgy küzd mint egy óvodás kislány.
1 várossal nyomtam az ipari korig. Vettem sereget, és most darálás van.
Nagyon béna a gép.
A honor első oszlopa meg imba lett. Vicc így játszani. Belerekhatnának még pár nehézségi szintet... -
7th uwu #1142 Civ 3 fíling.
Azt AI megveszi a városokat.
Eladtam egy putrit elképesztő mennyiségű pénzért.... -
#1141 Ja, BtS, modok nélkül. -
#1140 Egyébként te a Civ IV-es véleményedet a szűz BtS alaján mondod mindig? -
#1139 Egyetértek!
Asszem addig is folytatom a CivIV félbehagyott gámét:) -
KingPunisher #1138 Gyerekek jo game lesz ez, továbbra is azt tartom. Maga a váz igen jó. Rendbe kell rakni, kicsit bővíteni és isteni lesz.
Pár hónap esetleg a köv. kiegre jo lesz ez.. :P bár ha lesz normális multi nekem most sem lenne vele gondom.
AMugy nincs itt senki aki megvette eredetibe és multizik ?
Mondhatna pár szót azért.. -
#1137 Nem kémkedés kell, hanem türelem. :)
Minden körben beszélsz az összes líderrel, aztán amikor eltűnik az elcserélhető tudományok közül valakinél valamelyik, akkor tudod, hogy idő van, el kell cserélni a többiekkel is azt a techet. Kémkedés... bah, kezdőknek való. :D :P
(De tényleg, ezen felül nem sok mindenre volt használható, és ugye nem is szükséges ehhez sem...) -
kutyu007 #1136 Kib.....ott játék,steam ! Már vagy tizedszerre csinálja, hogy elsőnap játszok egy jót, mentek, oszt már másnap meg csak el sem indul a nyüves!Hiába installálom újra. Pedig már skipintrótol kezdve mindent kipróbáltam. Oszt ráadásul eredeti a game.HELP! -
Zod #1135 Naigen, bár ahhoz nem tudom, milyen (mekkora) kémkedés kell, hogy minden civről meglegyen az infód, hogy éppen mit fejleszt, pláne ha másik kontinensen van, vagy többet kémked nálad mint a többinél, ezért több a pontja is veled szemben. Jobb így a Civ5-ben, legalább minden technológiát gondosan megnézek, hogy mit ad /adott időpontban (helyzetben) mire van szükségem, nem pedig hamar kifejlesztek egy olyat, amit az AI nem és abból begyűjtök vagy 10-et 1 kör alatt...