Civilization

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demora majd dobjatok ide egy linket ha kijött
köszi

Én szeretem, ha van dobozom, meg nyomtatott manualom. Bár a múltkor megvettem az Elementalt digit formában. Na azt nem kellett volna. A játék még mindig olyan, mint valami final beta.
A demo egész világon elérhetõ ma 16:00 után, így azért ki lehet bírni azt a pár napot.

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=87277&highlight=demo

Jakuza001
De most oszinten ez miota jelent problemat, mikor online storeokbol az USAbol is meglehet venni doboz nelkuli verziot idehaza ?
Raadasul nem egyszer olcsobban mint idehaza vagy mashol europaban.

Hamed
USA-ban komoly lokalpatriotizmus van meg a legnagyobb multiknal is. Tudjak, hogy ugyis lesznek sokan akik nem birjak kivarni azt a par napot/hetet es megveszik egy amcsi oldalrol, ezzel is segitve a hazai gazdasagot. Kivancsi lennek egy ilyen statisztikara, hogy hany szazalek a kulfoldi letoltes az amcsi boltokban.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

teljesen egyetértek
ráadásul egy jó rész aki megvenné és nem bírja kivárni inkább leszedi addig torrentrõl
másodrendû világpolgár vagy azééé

Lucas tanult belõle...amikor a SW1 USA ban majus 5 én mutatták be a másodosztályban meg karácsonykor akkor addigra mindenki látta már európában....Lucas kiborult, hogy milyen dolog a Karácsonyi ajándékot korábban kibontani...erre vissza vágtak neki, hogy milyen dolog a Karácsonyi ajándékot Húsvétkor odaadni....nos onnantol lett a "világpremier" azaz egyidõben mindenhol....

érdemes lehetne tanulni belõle...a régió kódok is egy vicc...

A mohának mindig a déli oldala fás!

Csak nem nekünk, Európában még pár napig nem lehet hozzájutni 😞
Ennek mi értelme?
Jakuza001
Hamarabb jon ki a jatek 😄

Újabb 2 review! <#smile>

Computer and Video Games: 9.3/10
Link

[b]IGN Review:[b] 9/10
Link

ah végre 😊

Ma 16:00-tol elvileg elérhetõ lesz a demo.
Max 150 kör, 3 civ, csak small map és standard speed, max fejlettsegi szint: medieval.

de jó nekik 😊

21 hours until Civilization V unlocks
http://twitter.com/CivGame

nedemármostmárigazánazértna!

wwáwáwáwáwá enough! 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Remek, remek!
reméljük a - szerintem fontosabb - user score is hasonlóan szép lesz!
96 Metascore.. Az azért igen komoly nem sûrûn szórnak 90 felett..
Igen várom már, remélem tényleg nagyon jó lesz.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Szép munka! Köszi szépen! <#worship>

Hát a városi harc elég érdekes. A városnak saját támadóereje van, ami a nagyságától és egyes védelmi épületektõl /fal, vár stb./ függ. A város "életereje" 20. Ha a városba beállítunk egy harci egységet akkor annak ereje hozzáadódik a városéhoz. Ha azonban a város elpusztul a benne lévõ egység is elpusztul... Ha viszont az egységgel kitámadunk ostrom közben, akkor az egység támadó értékét azonnal elveszíti a város!

Azt hiszem ezt még szokni kell!

Jól látod, a Panzer General volt a minta, hogy aztán mi sül ki belõle, kedden kiderül. Remélem a demó jó lesz, aztán péntektõl elérhetõ a teljes játék! <#smile>

Nha megnézegettem a videokat nekem igen tetszik..
A CiV sorozat gyengéje a harc volt, nem sok taktika kellett, a mennyiség volt a lényeg. Most viszont végre lesz bent rendes harc is.
PAnzer Ganeral-ra ha emlékszik még vki, na engem arra emlékeztet kicsit, igaz lehet mert azóta más olyan típusú játékkal nem toltam..
A realizmust meg felejtsétek el.. az nem megvalósítható és nem is szükséges.
De meglátjuk, jövõ héten minden kiderül 😊

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

NEXUS6
Még szerencse, hogy még jobban támogatják a moddereket, mint elõtte. Alig várom, hogy a RoM + ND-t átírják rá.
<#nyes>

Nem látom, hogy visszahozták volna, hogy lázonganak, vagy el akarnak szakadni a városok.

Van még 1-2 észrevételem, de egyelõre megtartom magamnak, hiszen most annak van ideje, hogy örüljünk a megjelenésnek.
<#worship>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

köszi 😊

lolSL
http://www.gametrailers.com/video/review-hd-civilization-v/704829

9.4

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

nincs mit, még nincs 😄😄😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hú, te már tényleg meg vagy menve 😊

/Na jó, lassan én is meg lennék, de egészen bejött az Elemental./
mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? van ?

Kár volt megnéznem, totál katt van 😊

jöhetne már

csak elrettentés végett 😊

Azért csak kellett a végére egy nuke <#vigyor>
itt van már?

Molnibalage
Az végre bevezethetnék már, hogy hegyre és erdõre csak akkor léphetsz, ha az összes mozgáspont meg van hozzá... Tehát pl. egy lovas ne léphessen egyet síkságon aztán fel a hegyvre van be az erdõbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tegnapi videóból a hozzáértõk leszûrtek pár fontos információt:
- a Német Panzer támadása 60 lesz a normál 50 helyett
- az Order social policy alapból +25% termelést ad épületekre
- a Kommunizmus +5 termelés /kalapács/ városonként
- a Fasizmus +100% stratégiai forrás /erre már nem tudok mit mondani.. XD/
- a folyón való átkeléskor minden mozgáspont elfogy
- kikötõ: +2 termelés /kalapács/ minden tengeri erõforrás /hal, igazgyöngy/ után

Nagyjából ennyi. Ja, még régebbi info de érdekes: az angol hosszú íjász 3 mezõ távolságból is lõhet! <#wink>

Jó meglátás már én is néztem. Ezek szerint még az idén lesz egy 2 nemzetes bõvítés letölthetõ formában pénzért...
Gusztustalan ez az üzletpolitika. Én nem is fogom letölteni, majd a kiegészítõkkel együtt veszek egy Game of the year verziót... <#smile>

Sid Meier’s Civilization V Digital Deluxe Edition elõrendelése esetén, kapjuk a Civ 3 Complete változatát ajándékba!

Viszont valami feltünt itt nekem:

"Sid Meier’s Civilization V DLC: 1st Double Civilization and Scenario Pack"

<#ijedt> Már ez is DLC-s lesz?! <#shakehead> <#gonosz3>

thx 😊

Persze! <#smile>

Elsõ rész, második rész!

utólag megnézhetõ?

És elkezdték végre ebben a pillanatban...

Én lehet leszek olyan hülye, érdekel Babilon, meg aztán a magyarításból egy kézikönyv maradt...

Amúgy most kezdõdik az élõ, két órás gameplay:

élõ adás

lolSL
steamen tölthetõ, ha van olyan hülye aki ott vette 😄

már tesztelném én is.....