4740
Sid Meier's Civilization
-
lammaer #1214 Különbözőek vagyunk. Engem is néha megszorongatnaknormál fokozaton, főként a korai korszakokban, mivel hajlamos vagyok a hadsereget elhanyagolni. Aztán ha magamhoz térek, utána beindul a gőzhenger -
Verseghy #1213 Rá kell jönnöm, hogy én nagyon béna vagyok.:) Játszottam mindegyik civvel és mindig ugyanez volt. Első két-három nehézségi szinten (Civ5nél első három) semmi bajom, fölényesen mindig nyertem és 4esen már folyton szopok. Mindenhol ahol csak olvasgatok azt írják, hogy milyen könnyű még 5ösön is..:D 3ason tök jól megy, de 4esen nincs pénzem, folyton csökken, boldogtalanok az emberek és érthetlen módon hagynak le Civ pontokban. Pl már az elején nekem volt 60 pontom, volt két városom egykét unitom és két workerrel munkáltam szépen a földeket, találkoztam az egyiptomiakkal, akik kb hasonló dolgokik voltak mégis 130 pontjuk volt. Miért van ez? Figyelek rá, hogy mit építek, hogy építek várost, tudom mik után kb fizetni és hogyan lehet növelni a happinesst, de egyszerűen nem jön össze. Gondolom valamit nem veszek figyelembe, sőt még azt se zárom ki, hogy amiket az előbb felsoroltam igazából kurvára nem tudom csak azt gondolom.:) Van valami tanácsotok amit szerintetek nem figyelek vagy miben lehetek béna?:D Bár lehet, hogy ez így kevés infó, hogy segítsetek, de énse tudom mit bénázok.:) Nem lehet valahol nézni valami videót, hogy egy profi milyen szisztéma szerint játszik? Érdekes lehet más fejével látni az egészet. Remélem valaki válaszol.;) -
#1212 Wazz, Uwu 2000 órát tolt így le Civ4-gyel, nemá EGY Lock-on próbálkozásból akard már bebizonyítani, hogy ez lehetetlen! :D
Igen, van, hogy sokat kell várni, meg ha kretén beállítások vannak, akkor várhatsz a végtelenségig. De nem lehetetlen, egyáltalán.
Próbáld már meg, légy oly kedves! :P -
CamelX #1211 Engem letiltottak a Carmageddon 1ről megjelenés után... azóta is pszichológushoz járok, mivel mikor már tolhattam volna már elidegenített a grafikája. brühühü :D
Amúgy legnagyobb oldschool írtásokat Syndicate-el csináltam Amigán. Lángszóróval élmény volt hentelni országról országra járva :P -
TDantes #1210 Annyi változott, hogy most nem jön be az intro, csak simán leáll. Azt hiszem törlöm is lefelé.Ebből elég volt. -
mzprox #1209 Én lehet ráérek ma 9 körül egy multira, és jól beszélek angolul is :P -
mzprox #1208 mármint my games-en belül a civ5 mappában -
mzprox #1207 kapcsold ki az intrót. my documents, my games, usersettingsini, azt kell editálni -
TDantes #1206 Hogy kell ezt működésre bírni? Intro közben kilép, akármit csinálok. -
#1205 Na ez a beállítod vársz rész az, amit már írtam, hogy nem jó. Bárki aki erre jár mondjon egy időt és megpróbáljuk összehozni.
Egyszer próbáltam így Lock On-t tolni, de egy 16 éves francia srác nem volt túl profi angolból... -
#1204 Jáj, vázz. Multiplayer, internet games, create lobby, password nincs, beállítod, vársz.
Belép valaki, elindítod, lejátsszátok. Jössz, elmeséled a tapasztalataidat.
Publik nép ellen. Aki először belép a lobbydba, az ellen. Bárki is legyen az. -
#1203 Ok, de még mindig nem vágom, hogy ki ellen? -
#1202 Így van, pontosan egy tesztet kérünk tőled, hogy végig lehet-e játszani legalább egy 1v1-et. -
#1201 Engem nem az érdekel, hogy mi működik hanem az, hogy minek van értelme. Az 1 vs 1 max. egy tesztre jó. Érdelmes játékra szeritnem nem.
A 3x3 az nem 1x1. Persze attól még kipróbálnám, de kivel? Mikor? -
mzprox #1200 Én játszottam egy ffa multit még két játékos + 1 ai ellen. Az indítás nem volt probléma mentes, a negyedik játékos nem tudott csatlakozni így végül helyette ai volt. Maga a játék jól ment leszámítva, hogy az egyik játékos "disconnectált" párszor, de mindig vissza tudott jönni.
Maga a játék nekem annyira nem tetszett, de ahsonló okokból a civ4 multi se, szóval ez nem civ5 specifikus. Túl sok egység mozgatása quick timer meg türelmetlen játékostársak mellett, szimultán körök nem mindig fair játékot eredményeznek stb. Ha majd játszok is multit akkor azt pitboss rendszerben fogok. -
#1199 Tökmindegy az most, a kérdés, hogy végig lehet-e játszani egy meccset.
Ha 1v1ben megy, akkor lehet, hogy megveszem, mert amíg kijavítják a bugokat, addig is lehet _valahogy_ játszani vele, még ha csak 1v1ben is, de legalább _ember_ ellen, nem ez ellen a debil AIval szarakodva. -
7th uwu #1198 Szerinted.
Gyakorlatilag meg azt mondják, csak az 1v1 működik rendesen.
Egyébként az előző részbe is sok duel volt.
Legnépszerűbb a 3v3 volt a balance miatt. FFA-ba (általában 56player) csak poénból ment az ember annyira lutri volt. De szerencsére ott nem volt annyi pro gamer, mert a tem match-ból kiközösített noobok ott sorakoztak, és a gyenge mezőny miatt FFA-ban simán lehetett győzni.
6-nál több playeres multikra ebben a részben se számíts szerintem. De még ahhoz is valami kéne... Úgyhogy légyszilégyszi menjél a kedvünkért duelezni:D -
#1197 Az 1 vs 1 multinak meg mi értelme? A Civ lényege szerintem a sok vs. sok... -
KingPunisher #1196 Nha valaki kapja össze magát és toljon egy 1v1-es multit ha már megvette.
Valami értelmes emberrel aki lehetőleg nem lép ki 5 perc után..
Ossza meg a tapasztalatokat. Igazából nekem annyi is elég lenne, hogy jol fut nincsenek perces lagok, nem esik ki senki game közben..
Molnibalage áldozd be magad ^^ -
7th uwu #1195 A civ5-ről majd csak akkor beszélünk, ha csupa jót mondhatunk róla:D -
#1194 Jól megszálltuk ezt a topikot... :D -
7th uwu #1193 http://www.spieler-daten.de/bf2_stats/ex.uwuh
Ott van fehéren feketén. És a civ4-re tutira több ráment az életemből. -
7th uwu #1192 Mondjuk a 3000 az iszonyú sok, annyi biztos nincs, de szerintem 2000-nál többnek kell lennie ha bf-ből van 1600. -
7th uwu #1191 Nem hinném. Nagyjából egy időben jöttek ki.
BF2 vel van 1600 órám az tuti, annál meg sokkal többet civeztem a4. résszel.
-
#1190 Szerintem már a kétezer órával is... (hát még a kétmillióval :D ) -
7th uwu #1189 jaj
túltoltam kicist -
7th uwu #1188 Másak az igényeink. Nekem is bukta volt, bár nem 10 rugós csak 3.
Nekem bőven 50 óra alatt van az a játék.
Civ4 meg megvan 2000-3000ezer. Nem mindegy. -
#1187 Igen, mert te játszol is vele, mi meg nem. 3000 forint a konkrétan semmire akárhogy is nézem, bukta. -
hapi #1186 COH hogy lehet bukta? 3000 Ft-ért minden multi cuccot meg lehet kapni és mindig van ellenfél. Én régebben vettem sokért és nem érzem buktának. -
#1185 Meg a CoH-ot. -
#1184 Ami hiba, mert nekünk van igazán pénzük nekik meg nincs... -
7th uwu #1183 Én csak a BF BC2-t cumiztam be.
Az is elkurvult.
Lehet hogy bennünk van ám a hiba, és az a világ rendje, hogy játékokat csak gyerekeknek csinálnak. Az ilyen túl magas igényű kiöregedett playerek mint mi, meg mehetnek a levesbe. -
#1182 Na, hát ha RPG-ket tolsz, akkor ne is csodálkozz... :) Abba beleölsz száz órát, mire végigjátszod. Az kb 250 db multis FPS vagy RTS meccs (20-30 perces meccsidővel számolva). Én nagyon rég játszottam RPG-t, kb az Oblivion volt az utolsó, meg most a Mount&Blade. -
#1181 Nincs. Ezért voltak bukták a játékok. Megvettem őket, aztán nem játszom velük. -
#1180 Na de kivel? Nem szívesen mennék ismeretlen külföldivel. Ha tesz a cél, akkor jobb az, ha egy nyelvet beszélünk.
Egyébként honnan van ennyi időd játszani? Én az elmúlt 1 évben játszottam a Risen-nel, az NWN2-vel és 2 hete a Nehrimet tolom. (Csak ezért vettem meg a TES IV-et.) Egyébként nem játszottam 1 éve semmivel. Teszteltem, fejlesztettem, cikker írtam, stb. Mindent csináltam, csak nem játszottam. Pedig nagyon sokat ülök gép előtt. :) -
#1179 Eheh, ezért próbálom itt rábeszélni Molnibalaget, hogy menjen már multizni egyet, hogy tényleg akkora bughalmaz-e, mint mondták...
Egyébként meg nálam is kritikus szintet értek el a pénzügyileg bukta játékok, L4D2, Company of Heroes és egy kiegje, Battlefield: Bad Company 2... és ez csak az idei év volt. Szal tökömnek lenne kedve még egy szopóágat bevállalni idén. -
KingPunisher #1178 Vedd meg.. és mondd el milyen , aztán megveszem én is ha jó.
Érted most nem akkora összeg, bár én Sc2-vel egy tizest buktam :) akkor megfogadtam, hogy csak azt veszem meg ami igen bejön..
Horizont a gátja.. Jovan értem én de ha lenne kémed vagy vmi felderítő szarság akkor had lőjjön már 8-10 hatszöget egy csatahajó.. azoknak pont az a lényege.
-
#1177 Én lehettem olyan tíz éves, amikor ledobtam az első atomomat Civ1-ben, szal részemről ez a képzés időben megvolt... :D
A tömegmészárlásból kikapcsolódásképp meg felkoncoltunk pár nácit Wolfenstein3D-ben... -
CamelX #1176 "...the death of millions is statistics" :)
Amúgy jó lenne ha inkább ilyenekre feszülnének rá a gyerekek, minthogy GTA-zzanak meg CoDozzanak 8 évesen már, mert pedig ez van... -
#1175 Erősen gondolkodom, hogy felteszem a BtS-t és megnézem, hogy aggresszíven játszva mit érek el. Vagy akár a Civ II-tő. :)