Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Na az is hasonló fagyásokkal indult. Kb fél évig küzdöttem, aztán feladtam. Legközelebb mire visszatértem 1-2 év múlva a játékhoz már nagyjából rendben volt leszámítva a MAF problémát, amit soha nem tudtak megoldani!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
HAgyjatok neki mindent telepíteni, ne piszkáljátok semmit, mondom nekem sosem volt gond semmivel pedig van jó pár steames gamem.
Szóval szedjétek mûködik legalábbis nekem. Nha megyek tolom :) igen faszásnak néz ki.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nha kiváncsi vok mi lesz :) ha beizzítottam majd írok mik a tapasztalatok.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy indítás után választható, hogy DirectX 9 alatt (itt nincs lehetõség AA használatára) vagy DirectX 10/11 alatt játszik az ember. A verzió 1.0.0.7! <#smile>#smile> Jó játékot mindenkinek!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyetlen amatõr dolgot tapasztaltam, de ez könnyedén kiküszöbölhetõ. Amelyik partícióra telepíted a Steam klienst, oda telepíti majd a vásárolt játékokat is, ezek utólagos telepítési helyének megváltoztatására nincs lehetõség. Tehát a Steam-et oda érdemes telepíteni, ahova majd a játékokat is akarod tenni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aztan egy honap mulva leszedtem, erre torolte az egesz games mappamat az osszes egyeb telepitett jatekkal egyutt. De nem am rakerdezes vagy rendes uninstall, csak ugy lazan shift+delete bazmeg. Utana pucolhattam a registry-t mert benne hagyott minden szart es nem mentek fel ujra a jatekok... Szoval kenjek a hajukra a draga sztimjuket, egy program se szopatott meg igy meg.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Molni: Steam egy internetes áruház játékokat lehet venni igaz drágábbak mint a boltban, de idõnként nagyon nagy akciók voltak pl amikor itthon 12 k ba volt battlefield bad company 2 õk 7-8 k körül adták szóval van amikor nagyon jó akciók vannak.Emellett van beépített buddy rendszer meg mindenféle egyéb lehetõség, semmi baja nincs a steamnek annyi az egész ,hogy kicsit lassú néha.
Az árképzésük nem tetszik nekik?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Remélem nem csak ott jön...
"This has been asked in a bunch of threads, so here is the centralized answer: The demo will be available tomorrow (9/21) at 10am EDT, the same time as the full game unlocks."
10am EDT = 16:00 nálunk, azaz már csak ~2 és fél óra! <#smile>#smile>
Hétvégére meg mindenkinek a kezében lesz .
Nha pár ora és demo :) minden kiderül.. Annyi kellemes órát toltam minden részével, örülnék ha sikerülne ujra átélni azokat a hosszú órákat.
Engem egyedül a harc zavart abban mindig a PE volt az etalon nálam, most hogy az is ugy lesz megoldva, hát izgatottan várom..
Eleg az pdf-ben ugy sem tartalmaznak mostanaban semmit, hol vannak mar a regi szep idok, ahol a sima jateknal is szovetterkep es hasonlo volt a dobozban. Most inkabb kiadjak 3x hogy lelehessen huzni a vevoket, mindenfele Collectors Editionnal.
Nekem mondod az Elementalt ? :"D
Bughalmaz, pedig a jatek magasan az egyik legjobb lenne a mai mezonyben, ha igenyesek leettek volna es nem engednek a jatekkiado nyomasanak, hogy minnel hamarabb felkesz allapotban kiadjak.
Ez is jol mutatja a mar evek ota elharapodzo penzehseget, amit a jatekkiadokat jellemzi.
Sebaj lassan mar nem csak a szoftverek lesznek DLC-s sz*rok, hanem a hardwerben is elkezdik lassan, amit a tegnapi Intel cikkben olvastam, hogy szoftveresen letiltjak a plusz funkciokat a processzorokban, hogy plusz penzert unlockolni lehessen benne pl a Hypertreadet es a tobbit.