Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a demót, és elsõ ránézésre nagyon jónak tûnik, csak hát ez is ezen az ocsmány és ostoba angol nyelven készült. <#vomit>#vomit>
Nemtudjátok,hogy esetleg magyarul is megjelenik-e?
A mohának mindig a déli oldala fás!
Itt ha okosan csinálod akár kevesebb gyengébb unittal is nyerhetsz, pl bevédhetsz egy szorost.. Civ 4-be 1 kockán volt 50 unit igy tényleg minden mind1 volt, ha neked volt több erõsebb nyertél..
Nekekm pont ez tetszik nagyon ,hogy helyezni kell az unitokat,áttörni a vonalakat stb :)
Nekem PG az egyik kedvencem volt..
Szerintem szinte tökéletes a game , ordít róla az igényesség a kiforrottság , jó pár helyen lehetne még bonyolítani a dolgot , de biztos vagyok benne bonyolódni is fog a jövõben..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Civ4 jobb, csak mert vannak benne nagyvállalatok és kémkedés? Könyörgöm, ezek a kiegészítõben jelentek meg, majd akkor törjünk pálcát a Civ5 felett, ha kijöttek hozzá a kiegészítõk is.
(Megint)
Ezt mondom én is!
<#awink>#awink>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az a stratégiai döntés hogy mibõl hány egységet építek, a kiképzésre, vagy a mennyiségre, helyezem a hangsúlyt, nem az, hogy igazgatom a bakát, hogy merre nézzen.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#nyes>#nyes>
De én azért várok egy jó kis modra, ami majd jól "elronccsa" ezt a játékot, mégha ezzel valóságosabbá is teszi.
<#awink>#awink>
Jó igen, és tudjuk, hogy az egységek is nagyobbak mint egy városban az épületek... Komolyan mondom hagyjuk már ezeket<#rolleyes>#rolleyes>
De még annyira nem bonyolodtam bele én bevenni akartam egyet :P de pont lejárt a 100 kör.. :(
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Eddig nem sok volt.. Most viszont szépen körbe kell venni a várost vigyázni az íjászokra katapultokra, mert azok bizony könnyû falatok egy lovasságnak pl.
Civ 4-be mi volt? tettem mindenféle unitbol egy mezõre , abbol mondom baj nem lehet ugyis a legerõsebbet veszi ki az adott támadó ellen..
Jovan nem reális, de hol reális ez a játék?? Ugyan már 20 év alatt sétálnak át 1 erdõn az elején ^^ csoro scout meg is hal végelgyengülésbe mire 5 kockát megy. Amugy lehet két unit 1 egy mezõn pl. 1 general meg 1 ijász vagy akár védhet egy munkást is egy katona..
Természetesen erre se mondhatni hogy full full, de ez miatt már sokkal jobban tetszik mint az elsõ, persze pár dolgot valóban visszarakhattak volna, és a gazdasági rendszerben is bûzlik valami, csak még nem jöttem rá mi :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
<#nyes>#nyes>
Ha anno jönnek a tatárok és négyzetkilométerenként 1 db parittyás megrohamozza Európát, akkor nem igazán jelentett volna gondot nekünk sem. Az asszonyok agyonverik a moslék keverõlapáttal a fészer mögött. A hadsereg lényege, hogy egy helyen van sok gonosz ember, minimum egy éles késsel felfegyverkezve.
<#nyes>#nyes>
Itt is ki fogják játszani az emberek azt, hogy a tervezõk megpróbálják visszaszorítani a városok számát. A városoknak meg van saját védelmük így marhára megéri majd hadseregek helyett használni õket.
A légi egységekbõl viszont most is annyi lehet, amennyit akarsz egy városban. Szóval azt fogják halmozni a pléjerek. Szétcsapják a légierõvel az ellent, majd a warriorral meg bevonulnak a területre. Csak éppen a légierõ a valóságban sem olyan erõs, lásd pl Afganisztán, hogy arra alapozva egy terület ellenõrzését meg lehessen szerezni.
De majd meglátjuk, hogy tényleg így lesz-e.
Persze mondhatjuk, hogy ez csak játék, nem szimulátor, de azért szerintem a HC játékosok egy része azért inkább az utóbbinak veszi.
Szerintem.
Szerintem igen jó, bár pár helyen egyszerûbb lett a dolog ez tény de helyette ott van a kiváló harc. Tényleg körbe kell venni a várost nem lehet ugymond besétálni az elején sem 1 szaros unittal.
Minden egység értékes , nem mint a 4-ben hogy gyártottál egy raklap egységet egy mezõre aztán GG.
Nem nõnek a területek sem gomba modra ott is minden hatszögnek fontos értéke van.. Szerintem messze a legjobb körökre osztott stratégia..
Egy baja van nem igen lehet abbahagyni.. szalad vele az idõ..
Ahol meg egyszerûbb lett az szerintem szintén csask pozitiv , nem kell minden várost külön pátyolgatni..
Aki meg ezt kevesli szerintem ne féljen jönnek a DLC-k kiegek lesz ez még sokkal összetettebb is..
Game of Year
A Video Games Live nevû szervezõdés koncertjein szokott menni ez a videó, az se elképzelhetetlen, hogy külön arra készítették.
A magam részérõl értelmetlennek tartom, hogy a felszíni egységekbõl csak egy lehet egy mezõn. Igen jópofa dolog ez a Panzer Generalos dolog, de ez nem PG, hanem egy stratégiai játék, más lépték.
Az is tök furcsa, hogy a szárazföldi egységek simán vízre szállnak, nem feltétlenül kell transporter. Ami pl olyan történelmi szitukban hoz más eredményt, mint a II. VH elején az angliai csata idõszakában volt. Dunkerque után itt a németek simán folytathatják a nyomulást Britanniába, mintha a csatorna ott sem lenne. Hmmm... érdekes!
De azért ez maradt a beszt:
de a kiegek remélem bonyolítják majd a játékot
apropó, mikor jön a kieg? :)
itt is úgy van hogy a csapat gyorsabban regenerálódik saját határon belül mint kívûl?
Eléggé gyönyörû játék ez.
1) csinálj egy ékezet nélküli könyvtárat valahová, pl: C:\Dokumentum
2) az asztalon kattints a start gombra majd keresd meg a felhasználó nevedet és lépj be
3) jobb klikk a dokumentumok könyvtáron /esetleg documents/ és válaszd a tulajdonságokat
4)a felugró 6 füles ablakban válasz a Hely feliratot
5)a következõ ablakban az Áthelyezés gombot
6)most keresd meg azt a könyvtárat amit az elején csináltál és amiben nincs ékezet majd mappaválasztás gomb
7) átmásolja ide az egész dokumentumok könyvtárat, és eztán ide hivatkozik
8) a játék elindul és fut gond nélkül, igaz még mindig csak dx9-ben, de legalább fut
Remélem segített!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy nem lesz, talán majd valamikor, de nem is említették.
Letisztult egyszerû de mégis rendkívül mély. Megértem a magas értékeléseket igy elsõre nálam az év játéka..
Akiknek meg nem indul :( hát nem tudom PC elég tág platform windows is elég "érdekes" tuti hamar lesz vmi patch ami orvosolja..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”