Civilization

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs az offért de hátha vkit érdekel. Nos van skidrow-os törés végre..
Én ezt rátettem a Delux editonra és ugy látom tökéletesen megy, 19 civilizácio (babilonnal) + mapok..+zenék. Szóval akit érdekel így frankón mûködik..
Persze vegyétek meg ezt a fasza játékot mert megérdemli, én is ezt fogom tenni, de akinek nem jut rá annak ez is megoldás.
Amugy kampány mint olyan nincs a gamebe ?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Botond
Van egy ikon a mozgás,pihenés, stb ikonok között, ami upgrade és pénzt kér, ilyenkor saját kultúrális határon belülre mész és mehet az upgrade, ha van még lépése az egységnek, mert ez lépésnek számít, mint az elõzõ részekben. Szal kb tökugyanaz,mint civ 4ben volt.
még nem néztem ,de az egység upd hogy nézz ki ? jön az uj tech és minden egység jobb lesz van valami lehetõség õket felupgradelni ?
gergod
vegig toltam Small Earth, Prince es EPIC beallitasokkal a romaiakkal. 1600 korul domination victoryval nyertem. Epp kifejlesztettem a riflemaneket.

a tapasztalataim:
sokkal jobban tetszik a 1UPT mint a SOD. Vegre lehet taktikazni az egysegekkel, meg gondolkodni, hogy mit gyartsak. Fontos, hogy a tapasztalt egysegeket vedjuk, a vegen olyan agyum volt ami +1 range +1 attack et csinalt koronkent (ballisztakent kezdte, majd trebuchet vegul cannon)

az epuleteket nagyon meg kell gondolni, mert sokba kerul a fentartasuk es sok idobe telik megepiteni.

normal nehezsegi szinten nekem tul egyszerunek tunt ... mind kutatasban mind epitesben en voltam az erosebb. Egyszer tudott a gep csak megfogni, epp az egyik city-statet tamogattam meg Bismarck elleneben es a legtobb egysegem el volt foglalva csatarozassal amikor az Irokezek a masik oldalrol betamadtak es elfoglaltak az egyik varosomat. Utana viszont eselyt nem hagyva feloroltem mindket nepet.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

igen, köszönöm :) azóta is hódítgatok, egyenlõre alap szinten :)

A mohának mindig a déli oldala fás!

Látod, jó helyet adtam én! <#wink> Örülök, hogy sikerült! <#eljen>

http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Civilization-V-2014-43.html

ezt tudom ajánlani steames kulcsot ad, minden mûxik 30 font (kb 9800), paypal is

Elnéztem 1000HUF-al! 9eHUF lenne szállítással, de most kifogytak. Itt válogass! A zavvi-n és a the hut-on néztem.

m1garand
Hol 8k a game, pls egy linket?

makett.tk

Botond
Nekem 8 error, hogy nem éri el a steam servert, kilencedikre sikerült, aktivált és elkezdte letölteni a játékot, mintha elektronikusan vettem volna. Még van vmi kulcsom vmi scenario packhoz is, de azzal ma már nem küzdök meg.
Jaja, nekem is a DVD-rõl telepedett a Just Cause 2!

Nem tudom mit csináltál , de föltelepíti az simán , legalábbis nekem mûködött eddig minden.

Botond
ÁÁÁÁÁÁ,nem hiszem el. És letölti a steam nem ám felrakná a dvdrõl.
Botond
Ja, és persze steam túlterhelt,szóval még aktiválni és telepíteni se tudok most...
Botond
Megvettem a dobozost, azt is steamen keresztül kell telepíteni+regisztrálni. Vicc. Mondjuk remélem így legalább a dvd-t nem kell többet berakni.
NEXUS6
Én is teszteltem. Nem nagy különbséget látok a demo, meg a végleges között, nálam mindkettõ 2 pontot ér!
Bejön a 2K logo és lefagy bármit teszek.
<#nyes>

Szerintem kifigyuzták, hogy elég negatívan szólok hozzá a fórumokhoz és eleve beépítették a végleges verzióba, hogy nálam ne induljon el.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Na, akkor ez egész elfogadható!

megjött minden

Most nézem, hogy a verziója 1.0.0.17!

Prince23
A NowGamer ma tesztelte a játékot, és 97 pontot adott rá. nemsemmi.

Feltelepítve 4,8GiB. <#smile>

leszedtem megnézem, kulcs még mindig nincs :/

Jakuza001
Nem fake elhiheted ha en modom :D

Palinko
de ez is csak 3 gb, nem a demóval kapcsolatos?
kint van nfohump-on is

igen de ez is 3 gb...gyanus hogy fake

Hustler_hu
Sid.Meiers.Civilization.V-SKIDROW
8 órán belül.....de ez gondolom hogy csak egy biztonségi idõ, még nem jött :/

8 órát írtak? <#merges2> Az szép, ha igaz lesz.

Igen, van PayPal fizetési lehetõség! Itt válaszd ki Payment options-t és akkor írja! Gondolom, hogy utána rögtön töltheted, mivel már megjelent! Aki elõrendelte innen, az már éjféltõl tölthette is.

attól függ hogy hol de a vásárolható helyek 99%-ánál van paypal én is úgy veszek mindent, most várom a GamesPlanetrõl a kódot....remélem nem 8 óra amit írtak, gondolom hasonló mint egy Timecard mmoban...

bélanéni
Ez szimpatikus.
Kérdés: lehet-e PayPal-al fizetni, és utána azonnal tölteni?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Prince23
Opening Cinematic

Ritkán mondok egy játékra ilyet: de ez kurva gyönyörû bakker.

igen, látom már, köszönöm :)

Írja ott az oldalon, hogy Steam-be kell írni!

"A Steam account, registration with enclosed serial code and internet connection are required to play Civilization V"

* standalone

D2D.....ott csak Eu lehet

kérdés: a GamesPlanet amit kapsz keyt az regisztrálható a Steamben? vagy ez egy stanalona, külön álló cucc? nem fogják bannolni vagy ilyesmi?

Molnibalage
Ez amod butaságnak tûnik. Visszahozza a több egység egy mezõ elvet.

1. Hogyan kezeli le a progi.
2. Az MI?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez hol volt? <#confused> Mert GamesPlanet-en más már megvette minden trükk nélkül!

aki csinált egy amcsi IP-t, az már 21-én is tölthette bárhol a világon
pl ezzel: Super Hide IP
csak belassul a net, de kifelé olyan helyet adsz meg, amilyet akarsz
Error: Sid Meier’s Civilization V is Country restricted on your IP.

Please Review Your Order and Payment Details

Your Products Quantity Price
Sid Meier’s Civilization V 1 £29.95 Remove

nem nem :(

és tényleg :( 'restricted ip'

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

D2D ismerem onnan vettem már....a másikat még nem

Melyikre gondolsz? Mert mind a Direct2Drive, mind a GamesPlanet megbízható! Nyugodtan vásárolj onnan.

ez megbízható?

Fontot írt, ami anglia és bizony engedi! <#wink>

ott is 49eu....a dolcsinál kiírja hogy tiltott ország az IP-d.... :/

Jaja, bár a dobozos is itthon 12eHUF! <#shakehead> Angliából ez is megvan 8eHUF-ból. <#whatever>

Amúgy már jön az elsõ patch és az elsõ mod is! <#smile>

.. kibaszottnagy hasbaakasztás eza steam :(
a sima játék 30font(340)=10.200huf steam-n 50euro(288)=14.400huf :((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.