Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt rátettem a Delux editonra és ugy látom tökéletesen megy, 19 civilizácio (babilonnal) + mapok..+zenék. Szóval akit érdekel így frankón mûködik..
Persze vegyétek meg ezt a fasza játékot mert megérdemli, én is ezt fogom tenni, de akinek nem jut rá annak ez is megoldás.
Amugy kampány mint olyan nincs a gamebe ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
a tapasztalataim:
sokkal jobban tetszik a 1UPT mint a SOD. Vegre lehet taktikazni az egysegekkel, meg gondolkodni, hogy mit gyartsak. Fontos, hogy a tapasztalt egysegeket vedjuk, a vegen olyan agyum volt ami +1 range +1 attack et csinalt koronkent (ballisztakent kezdte, majd trebuchet vegul cannon)
az epuleteket nagyon meg kell gondolni, mert sokba kerul a fentartasuk es sok idobe telik megepiteni.
normal nehezsegi szinten nekem tul egyszerunek tunt ... mind kutatasban mind epitesben en voltam az erosebb. Egyszer tudott a gep csak megfogni, epp az egyik city-statet tamogattam meg Bismarck elleneben es a legtobb egysegem el volt foglalva csatarozassal amikor az Irokezek a masik oldalrol betamadtak es elfoglaltak az egyik varosomat. Utana viszont eselyt nem hagyva feloroltem mindket nepet.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A mohának mindig a déli oldala fás!
ezt tudom ajánlani steames kulcsot ad, minden mûxik 30 font (kb 9800), paypal is
Bejön a 2K logo és lefagy bármit teszek.
<#nyes>#nyes>
Szerintem kifigyuzták, hogy elég negatívan szólok hozzá a fórumokhoz és eleve beépítették a végleges verzióba, hogy nálam ne induljon el.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kérdés: lehet-e PayPal-al fizetni, és utána azonnal tölteni?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"A Steam account, registration with enclosed serial code and internet connection are required to play Civilization V"
kérdés: a GamesPlanet amit kapsz keyt az regisztrálható a Steamben? vagy ez egy stanalona, külön álló cucc? nem fogják bannolni vagy ilyesmi?
1. Hogyan kezeli le a progi.
2. Az MI?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pl ezzel: Super Hide IP
csak belassul a net, de kifelé olyan helyet adsz meg, amilyet akarsz
Please Review Your Order and Payment Details
Your Products Quantity Price
Sid Meier’s Civilization V 1 £29.95 Remove
nem nem :(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a sima játék 30font(340)=10.200huf steam-n 50euro(288)=14.400huf :((
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.