4740
Sid Meier's Civilization
-
#1494 pl Fallout 3 kieg, most jelent meg es allitolag tele van hibakkal.
-
Nos #1493 Lehet most már ez a divat, kiadunk egy bétát és ha nagyon kiabálnak csak akkor javítunk -
Nos #1492 Civilization V, Elemental War of Magic, Gothic 4
mit csesztek még el az elmúlt 1-2 hónap megjelenései között? -
#1491 Miért? Ma minden normális játék a multiról szól - kivéve RPG - mert a buta AI nem az igazi. A 15 évvel ezelőtti AI szintjétől is fényévekre van többnyire. Ez a komplett rész gyak. nem működik. Olyan, mintha az autódban nem működne a légkondi, de azért teljes áron rádsóznák... -
#1490 Ne ess túlzásokba. -
lee56 #1489 Ebben igazad van, de mivel nagyon sokan vannak, és a nagy többségnek igenis érthető panaszai vannak, így ez esetben nincs igazad :) -
Andrez #1488 Rakd fel a patcheket. Amúgy valszeg azért (legalábbis nekem ugyanez volt a hiba):
1.0.0.17
Released 9/23/2010
* Special character fix for Windows usernames: Users with non-english characters in their windows username would experience a game crash. This has been fixed, and a forthcoming fix will address an issue related to this where game victories are not recorded in the Hall of Fame. -
SkylineGTR #1487 Szevasztok. Vki tudna mondani vmi ötletet az 1480-as hozzászólásra? fontos lenni, köszi. -
#1486 Ha kijavíják záros határidőm belül, akkor még ez talán bocsánatos bűn. Más esetben viszont már - már fogyasztóvédelmi kategória, mert a játék egyik alapfunkciója nem működik...
Vannak egyéb anomáliák. Pl. háború esetén az ellenség nem kapja meg már a luxury resource-t, de én sem kapom vissza. Anyád... -
uwu #1485 Hát a peccselés sem hozott megváltást.
A tegnap esti próbálkozás sem jött össze.
Zero csinált pár lobbit ahova nem lehetett csatlakozni. Én is megpróbáltam, kb fél ótát tököltünk aztán feladtuk, hogy ebből játék lesz.
Iszonyú beégés szerintem egy ekkora múltú játékot így szétbaszni. Nem hittem volna hogy a civet így el lehet kúrni. Már bánom hogy pénzt adtam érte.
Soha többet nem veszek olyan játékot amit ez a pancser brigád barkácsolt össze. -
uwu #1484 A legrosszabb, hogy a battleground típusú mapokon kívül nem indul el semmi multiban. A coop gameket is el lehet felejteni. Pedig azok is jók voltak.
A 4-el játszottunk úgy hárman, hogy beraktunk még 4x3 vagy 3x3 csapat AI-t. Az ilyen egész napos játék az igaz, de egy évbe egyszer össze lehetett hozni. Na most már nem lehet. -
uwu #1483 Ja és mellesleg sok helyre még csatlakozni se kehet. A lobby-k felébe nem lehet belépni. -
uwu #1482 A leggázabb akkor is a lobby.
Játéknév, játékosok száma, aztá nennyi.
Mintha ez elég lenne lobby kereséshez...
Ezek nem láttal még keresőt? A 4-be is egy fos volt, de ez már kritikán aluli.
Minimum map type, map size kellene hogy kényelmes legyen. A többi beállításról nem beszélve. Mert így minden lobbyba be kell lépni ha tudni akarod akarsz-e ott játszani. És mire végigjárod az összeset, el is megy a kedved a játéktól. -
#1481 Lehet. Tényleg lehet élvezni most is, de elszomorító, hogy ilyen apróságokat képteleneg megcsinálni.
Az már tényleg a hülyeség csúcsa, hogy a quick combat opció csak a játékindításkor lőhető be és ott is csak az advanced részben. A IV-ben ez a sima beállításoknál volt. Hogyan lehet ekkora állatságot összehozni és nem észrevenni? Mintha a sound setup nem lenne buherálható később. Ez ilyen szintű hiba... -
SkylineGTR #1480 Szevasztok. egyik haveromnak olyan gondja van, hogy elinditja a játékot bejön az az intró amikor ülnek a sátorba és mikor lemegy, utána kilép a játék. felrakta a dx11-et is. ez mitől van? találkozott vki már ilyen problémával? pls help -
#1479 Egyetértek, szerintem a játék így is jó, bőven megéri a ráköltött pénzt. -
#1478 De akkor tudtommal a settler dolgozóvá változik át. -
#1477 Az elégedetlenek mindig többet posztolnak, mint akik elégedettek, szóval nem feltétlen reprezentatív minta egy fórum. -
#1476 Lehet, hogy elszedte a szomszédjától, amikor warban voltak. -
lee56 #1475 Tényleg az lesz, egy-két kiegészítő, egy tucat DLC, és talán teljes játékot kapunk (a csoda videók nekem is hiányoznak), és addigra talán a hibák is eltűnnek. Csak várni kell, de tényleg olyan az ember érzése mintha valamiért túl korán adták volna ki, csak tudnám miért, elég nagy presztízsvesztesége már most is a 2K/firaxis-nak, amit a sok elégedetlen fúrumozó is bizonyít náluk.. -
#1474 Ja, városállamnál láttam settlert. Mire kell az neki? -
#1473 Lvl5, conquest victory. :)
Viszont legszívesebben felképelném azt aki ilyen puritánra csinálta játékot. Se átvezető videó, se replay a végén? Komolyan mondom igen vastag arcbőr kell ahhoz, hogy ilyen állapotban kiadjanak egy játékot. Ennek a hírneve is olyan lesz, mint a G3. Az elején voltak gondok, de a CEP egy gyönyörű valamvé tette a gammát. Ezt is kell kalapálni.
Technikailag egy konkrét észrevétel. A repülőgépek XP-jét mi a bánatos pékért nem jelzi ki?
A csatanál a %-ot jelző ablakot eltakarja az egység ablak. Azt mi a faszért nem lehet becsukni?
Az egység ablakban a körben levő rajz eltakarja a skilleket és módosítokat. Nem olvashatóak sokszor.
A civliopedia miért nem érhető el a főmenüből? Miért kell hozzá játékot betölteni?
A civilopedia nem frissült. A rakétás tüzérség már 4-et lép és nem 3-at és azt is le kell talpaltatni...
Stb. Elképesztően trehány munka. Mintha nem is betatesztelték volna és telibeszarnák az egészet. Én jóval kisebb hal vagyok a cégnél ahol dolozom, de ha ilyen színvonalú munkát adnék ki úgy segbeerúgnának, hogy ehaj... -
#1472 Próbálkozunk Uwuval kontinenses 2v2-t játszani, egyelőre teszteljük 2 AI ellen a mapot. Eddig négyből semmi. Három játék betöltődött, de nem indult el, a negyedik be sem töltődött, loading képernyőn kifagyott. Ráadásul nem is azt a népet mutatta loading közben, amit kiválasztottam.
Nem tűnik túl stabilnak... -
lee56 #1471 Ja AAA, meg a fejlettebb Mobil SAM-ek kapnak bónuszt ellene, de eddig csak egyetlen helit gyártottak ellenem, azt meg egyéb módon semmisítettem meg (repülők + rocket artillery + mechinfek) :) Amúgy a repülők csak más repülőket interceptelnek, a heli kivétel, azt támadni kell, ennyi erővel a légierő ugyyan azt tudja csak mintha nagy hatótávolságú artillery lenne az is.
Legutóbbi játékomban perdig már vártam egy kis légicsatát, de az egyetlen légi egység amit a hülye gép összehozott, az két guided missile volt csupán, pedig a technikája megvolt szerintem, meg jópár városa akkormég..
Mivel enyhén IQ light az AI, még ha a világ felét birtokolja is simán meg lehet verni csatában, és gondolom azért megy conquestre, mert nehezebb fokozaton nem lenne sok értelme így science victory-val játszani, mert valamelyik AI azért biztos lehagyna a versenyben, de ez csak tipp. Csak az a vicc hogy így sincs sok értelme, ha már conquestre megy, lenne méltó ellenfél legalább :) -
#1470 Na, halad a játék. Kicsit beremegtem mikor jött egy Giant death robot, de legyaktam. Aztán megint új offenzívába kezdtem. Békét ajánlott a jenki. A seggemben levő indiait ezután lényegében 3 kör alatt szétkaptam. Ideje volt már...
Egyetlen apró bibi, hogy az MI picit hülye. Békekötéskor láttam, hogy 40 ezer (!) aranya volt a jenkinek és körönként +500. Miért nem pusztít el ezzel? N+1 kör óta megvan minden találmánya. Miért csak conquestet akar a birka és miért nem megy rá a spaceship victoryra? -
#1469 nincs map editor a gaméban? -
#1468 Valahogy kikapcsoltam, hogy a csata nem legyen animált. Nem lehet visszacsinálni. Eltűnt a quick combat. Kibaszottul idegesítő, hogy nem látom, hogy az ellenfél hol bombáz, vagy mit mivel üt agyon.
Nem igaz, hogy milyen egy béne bagázs csinálja ezt. Nem igaz, hogy alavető kényelmi funkciókat nem képesek beletenni...
Miért nem lehet normális quick combat,mint Civ II-ben volt? Olyan kurva nehéz követni azt, ami működött 14 éve??? -
#1467 Gunshipek ellen hogyan lehet védekezni? AAA vagy vadászok megfogják őket preventíven? -
#1466 Ezután a kijelentés után 5 körrel megtámadott. Éppenhogy ki tudtam fejleszteni a rifleman-t. Pár egyésget felfejlesztettem. Azt hittem, hogy ledarál. Nem így történt. Az MI-vel elszállt a ló és a sok unhappy face + a pont időben kifejlesztett +33% védelemmel iszonyatosan szétrúgtam a seggét az ellennek. 2,5-szer több pontja volt mégis teljesen esélytelen volt. Olyan jól ment a dolog, hogy a jenkik által elfoglalt német városokat elkezdtem visszafoglalni és még több városállamot is elfoglaltam. :)
Most már csak 2-szer több pontja van. Technikában a jenki - a brutál és nagy ellen - előttem jár, de nem használja ki. Alig hozott pár top fejlet egyéget. A többit meg szépen leverem. Bár most már jobban kell figyelni, mert nincs -33% az unhappy face miatt.
Az is érdekes, hogy egyszer hiretelen hozott vagy 8 egyéget. 2 vesztességgel levertem. Azt viszont rejtély, hogy honnan volt ennyi. Vagy 2-szer akkora lakossággal fele akkora (!) ipara van, mint nekem.
Összeségében? Vesztett helyzetből is lehet fordítani. Nagyon fasza játékot tolok. Ha vége lesz, akkor felrakom a mentést, hogy vissza lehessen mad nézni. :) -
7th uwu #1465 Játszottam egy 1v1-et, és miután kilépett az ellenfelem gondoltam kiprópálok pár policy-t. Klikkelgettem a köröket, haladt is rendesen amig meg nem fagyott. Ennyit arról, hogy ha már csak AI-van biztos stabil...
Még jó hogy kijött a peccs. -
SANTANTICA #1464 31mb volt, igaz... -
lammaer #1463 nem 8 megás volt, és a notesban benne van...
* Map - Terrain caching fix that could cause problems for certain video cards (the "glowing red orbs" seen on the map are an indicator of this).
* Map - Fix for the low res terrain that appears the first time the game is run (terrain tiles would not load in anything but low-res the first time you play on some computer configurations)
-
SANTANTICA #1462 igen, sőt nálam valami hiba is lett egy kockában....nagy négyzet alaku sivatag...de lehet csak heli leszálló....bár 1500 körül még korai....vagy ez lenne a nazca leszálló pálya? -
SANTANTICA #1461 omg...Gigantic map....32 városállam....mekkora memó kéne hozzá :) -
#1460 Pontosítok. ENGEM nem üt. :)
Mindenki mást szépen sorban... -
#1459 Mit javítani? Ez nem bug. Ez béna erőforráskezelés. Ezen nem javít egy 8 megás tapasz. -
lammaer #1458 Ne csessz fel, nem javitották ki???? -
#1457 "Nem is értem, hogy még miért nem foglalt el mindent..."
Azért, mert buta AI, és nem akar győzni.
Vagy nesze, örülj a diplomáciának. Kitört a világbéke, retardált világura kibékült mindenkivel.
:P -
#1456 Igen. -
lammaer #1455 No azt az új patch után rakosgatja e még a textúrákat? :)