4740
Sid Meier's Civilization
-
#1654 Ha van más katonai egység, akkor nem engei megvenni. Ezt ki is írja. -
drholmes #1653 Hogy lehet egy városban megvenni egy egységet?
Van amikor csak az épületeket engedi megvenni, van, hogy enged egy harcost, de nem tudom, hogy mitől függ.
Pénzem az van rá, legalábbis azt írja ki, hogy az ára x nekem van 2x pénzem, de nem tudom kiválasztani.
-
#1652 A Falcon 4.0 utódai háklisak az új driverekre + operendszerekre, de a kettő együtt az igazi veszély. Mivel nekem ez gyakran használt kombó, ezért semmi szín alatt nem éri meg váltni, mondjuk +10% teljesítményért... -
lee56 #1651 Minek újabb?, nézd meg a version history-t az azóta kijött verziókon, és meglátod :)
Érdekes én majdnem mindíg felteszem a legújabbat, de minimum 2-3 havonta cserélem a graf drivert és nem volt még komolyabb gondom, de tudom miről beszélsz azért, én is olvastam már ilyenről, mondjuk szerintem még mindíg rosszabbul jársz ha 2évente újítasz, mintha havonta, de nem akarlak meggyőzni, sem hittéríteni :D -
#1650 Nekem fent van a 10.10-es, sok játék számottevően gyorsult vele. -
#1649 Sok új játék demóka és új játék is megofordult a gépemen. Soha semmi baj nem volt. Ellenben n+1 hír szólt már arról, hogy az új driverekkel milyen szívás van főleg, régi progikkal.
Nevetni fogsz, de én pl. 2002-es winapot használok. Nekem az is jó. Minek újabb? :) -
lee56 #1648 igen, ez benne van a pakliban, és ha nem játszol a legújabb játékokkal akkor talán valóban elég egy 2 éves video driver, ellenkező esetben viszont nem hinném hogy ez megoldható. Ha megy is egy-egy újabb játék ennyire elavult driverrel, biztos nem túl jól, persze akadnak kivételek -
Nos #1647 Köszi a választ. Ha nincs gond, akkor inkább ne is frissíts, mert úgy járhatsz, mint én. Előfordult már más esetben is, hogy a régebbi driver jobban kezelt le egy-egy progit, mint az új. -
SkylineGTR #1646 látom, hogy xp-ből minimum sp3 kell, ezt nem tudtam. lehet ez lesz a baj. -
#1645 Kösz. -
#1644 Nekem 8.12-es catalystem van (szintén 4850), és minden tökéletesen fut, a Civ5 is, meg minden más játék is. -
#1643 Bocs a floodért, de szerintem az a bátor ember, aki azonnal frissít.
(Ezen felül van egy progim ami elvben mindenféle radikálisan új dolgot utál. Ezt nem. A jelek szerint bőven elég ez is.) -
#1642 Asszem megvan. 8.11 az lehetséges? :) -
#1641 Hol? -
lee56 #1640 ááá 2 éve, bátor ember vagy :) amúgy ha a ccc-t elindítod, van ám egy információs modulja is ;) -
lee56 #1639 ...már feltéve ha megüti a gépe a minimum gépigényt legalább.. -
lee56 #1638 Sorolhatnánk a hibalehetőségeket, lényegében bármi lehet :) amivel érdemes kezdeni, hogy az ilyen alap cuccokat frissíti a haverod, mint directX, videó driver, windóz.. -
#1637 Gőzöm sincs. 2 éve szedtem le, mikor a kártyát vettem. Azóta is megfelel. Mivel ezek még az install fájlt sem tudják tisztességesen elnevezni nem tudom, hogy melyik. Az aboutban szó nincs semmiféle 10.10-ről, a control center verzióját írja csak ki.
-
Nos #1636 melyik drivert használod? lehet, h a 10.10 catalyst rontotta el? -
#1635 Nekem is ilyen kártyám van és semmi bajom nem volt. -
Nos #1634 ÁÁÁÁÁ
újra elővettem a játékot
régebben jó volt, most meg a képernyő fele kilóg
visszaraktam a demót, ott meg jó a felbontás
hülyét kapok az atitól (4850)
és eddig semmi nem segített, van akinél sikerült ezt megoldani? -
#1633 Még létező hibái ellenére szerintem nagyon addiktív, így én nem bántam meg, hogy megvettem. Már most is vagy 30 órám fekszik benne, és ez úgy, hogy szinte észre sem vettem. -
#1632 Maga a Civ 5 steames játék, vagyis természetes, hogy a steam-en keresaztül lehet automatikusan update-elni. -
Wlakos #1631 http://civilizacio.road2us.com/ -
browing #1630 Sziasztok
gondolkozom, hogy meg vegyem-e a játékot és az lenne a kérdésem, hogy a patch (amit ha jól tudom a steam-en keresztül le fog majd tölteni) sokat javít, élvezhető-e már vagy még várjak inkább addig míg lesz új patch?
meg aztán keresgéltem a játék után a neten és találtam ilyen civilization update 1 és update 2-öt gondolom ez is patch vagy valami ilyesmi, de ha patch akkor mért steamen-en keresztül történik az új patch leszedése?
a válaszokat előre is kösz...
-
#1629 Tudtok olyan magyar oldalt, ami a játékkal foglalkozik? -
SkylineGTR #1628 szevasztok. 1608ra tud vki ötletet mondani? -
7th uwu #1627 Conquest volt.
West vs East mapon átmentünk longbowman-el.
A japán nem volt hajlandó feladni, végig bentmaradt, a társa már a játék elején kilépett. -
#1626 Mi ad ennyi pontot? Az idő előtti conquest? -
uwu #1625 Nekem épp most lett 4420 multiba tiny mapon 2v2-be. -
#1624 Ja, akkor ez mindent megmagyaráz. Én 5. szinten tolom. -
#1623 A nehézségi szintem még csak easy, azt hiszem az a Warlord, de mondom még csak most kezdtem az egész Civ világot.
Ezt a statot majd megnézem, de most lépek.
Pl. 150 aranyakat mindig kapok mostanában értük, sőt, ha luxoryt adok, akkor általában resources-t is kapok a kp mellé, de lehet hogy azért, mert igen tápos helyre kerültem. Most meg építettem egy márvány lelőhely mellé egy várost, szóval jó lesz :) -
#1622 Mit értesz jó ár alatt? Nevetséges áron lehet szeritem adni őket. 150-200 pénzt is szökőévenként kapsz egy anyagér. Akkor iknább el sem adom, mert az ellennek többet hoz, mint nekem. -
#1621 Hanyadik szinten tolod? A felugró statisztikában mindig szinte az utolsó vagyok - valami stcik néven futó statszitika - ehhez képest úgy rúgom farba az ellent folyamatosan, hogy ehaj...
Az F9 statisztikából szokás szerint az ipar kb. az egyetlen mérvadó, de szinte még az sem. A városok szintjéből számolt lakossot és nem a városok szintjét adja össze. Egy 30-as város sokkal több ember, mint 3x10, de más komból is elképzelhetsz. Nem fest le valós képet se ez sem a másik adat... -
#1620 Na kezdek belejönni, a hadseregemet feltornáztam a top-ba, a gazdaságot is stabilizáltam, ráhajtottam a luxory-kra meg astrategy resource-ra, szóval eddig sínen vagyok, nem háborúzok, csak megnyugtató, hogy a legjobb army-m nekem van.
Arra viszont rájöttem, hogy a tanácsadót abban azért érdemes meghallgatni, hogy kinek milyen luxory/resources kell, mert jó áron el lehet adni őket, nekem pl egy csomó lovam és ironom van, és amennyi nem szükségest, azt mindig jó áron elpasszolom. -
#1619 Köszi. -
#1618 Boccs, 82/120 :) -
#1617 Semmennyire. Ha 4-5 nagy városod van, ebből egy, de max. kettő az iparra tápolt. A többi helyen se barakk, se ipari booster nem kell, csak pénzre gyúró. Az ellenféltől elfoglalt városokban max. colosseum és circus + pénztermelők, aztán mehet a méretnövelés és pénzgyártás. -
#1616 Kocka vagy e? :) -
#1615 Epic? Húúú...
Azt kell hogy mondjam egy sebességen játszható igazán a játék. Quick. Nagyon fasza a játék. Nem az van, hogy elvesztek két egységet és elvesztem a háborút, mert 20 kör legyártani ez mezei alapegységet...