4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • precise
  • precise
    Megvettem anno Civ5-öt. Mos pedig ott volt hogy 10 font a gold upgrade és tényleg müxik. Szóval örülök. Már csak magyarítás kéne de gondolom az csak a simához van még.
  • Carmang
    Hát ha te láttál ilyet 10Fontért, akkor van :) Steam-en 40 ajró.
  • precise
    Egyébként ez lehetséges:

Buy Sid Meier's Civilization V: Gold EditionIncludes 13 items: Sid Meier's CivilizationŸ V, Sid Meier’s CivilizationŸ V: Babylon (Nebuchadnezzar II), Civilization V: Cradle of Civilization - Mediterranean, Civilization V: Cradle of Civilization - Asia, Civilization V: Cradle of Civilization - Americas, Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia, Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca , Civilization and Scenario Pack: Polynesia, Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings, Civilization V: Explorer’s Map Pack, Civilization V - Civilization and Scenario Pack: Korea, Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack, Sid Meier's Civilization V - Gods and KingsBuy Sid Meier's Civilization V: Gold Edition Upgrade 10font

Tehát volt alap Civ5-öm, majd 10fontért megkapok mindent ami a Goldban van a Gold upgraddel?
  • precise
    Sziasztok van Gold Editionhoz magyarítás? (steames)
  • Carmang
    http://gamepod.hu/hir/civilization_5_brave_new_world_e3_trailer.html
  • korbin555
    Már most van 5900-ért(gamekeyz.net)Brave New World steam kód.
    És még ennél olcsóbban is lesz,az tuti.
  • korbin555
    8 rugó(27 euro)sok érte.A megjelenés után több helyen lesz steam kód jóval olcsóbban.Július 9 után érdemes körülnézni az online key shop-okban.
    Új játékot Steam-en venni a legdrágább választás.
    A Gold Edition 3 ezerért egy szuper ár,de én már frissen megvettem.
    Az elfogott próféta dolog engem is érdekelne,mert mindig kinyírom őket.
    Az inkvizítort pedig a saját városaimba bepofátlankodott idegen vallások
    kiirtására használom.
  • kenyeresdani
    üdv
    a vallási rendszerrel kapcsolatban felvilágosítana valaki ?
    Minden vallást egyszer lehet megalapítani az ok.
    Megeshet olyan h egy másik player álltal alapított vallás hasznosabbnak tűnik mint az amit én alapítottam ,akkor hagyjam h a más vallása legyen a domináns?
    Mit érdemes kezdeni az elfogott Profétákkal ha nem akarom hogy az én vallásomat elnyomjak a varosaimban? Öljem meg őket? valami hasznos modja biztos van a felhasználásuknak.
    Hogyan működnek az inkvizitorok ? egy városállamhoz vittem de nem tudtam mit kezdeni vele , a városba nem tudtam bemenni mert akkor hadatüzentem volna.Gondolom valahogy kiirtja a másik vallást a városbol de nekem nem sikerült.

75% os OFF van a hétvégén Steamen emberek , potom pénzért upgradeltem golden editionre , és megvettem a gods and kings et.
  • Carmang
    Brave New World előrendelhető Steam-en.
  • NEXUS6
    Modot használsz?
    Ha igen, akkor a játékot a mod menüpont alól kell betölteni, mert különben lefagy, kilép.
  • uwu420
    Ja és szerencséd is van.
    Volt olyan hétvége mikor nem tudtunk befejezni egy játékot sem.
  • uwu420
    Mer keveset játszol XD
  • Szaruman
    3 év alatt egyetlen program volt képes kékhalált dobni, és az a civ5. Szóval nem teljesen gondmentes a cucc.
  • zorrobomber
    Igen, hiába a sírás, bőven játszható most már. Na mindegy, nyugodtan sóherkedjétek el azt az ~ezrest amennyiért akcióban megvehető.
    Gods&Kings-el együtt ITT most €8
  • donatus13
    Eredetivel játszottam 100 óra fölött multiban, HUGE mappon, 4 en és rengeteg géppel, kieg óta gond nélkül befejeztük mindet.
  • uwu420
    igen, pont azt mondom hogy nem gond nélkül megy hanem gonddal, ami azt jelenti nem működik rendesen
  • zorrobomber
    mimimi? nem mondom hogy minden gond nélkül, de azért valahogy belement már 100 órám a multiba.
  • uwu420
    LOL
    Hát ezt felejtsétek el de nagyon gyorsan! Ismerve a játékot, értelmetlen még az ötlet is.
    Ha eredetivel játszanátok multiba, akkor se működne rendesen.
  • BladeW
    Itt "lőttem" a SG-n pár éve :)
  • BladeW
  • PUGI90
    Dat idézet... :D
  • Master91
    Aláírásodba ott a válasz!
  • BladeW
    Próbáltátok már azt, hogy megveszitek a játékot?
  • PUGI90
    Sziasztok!
    Haverokkal szeretnénk LAN-t játszani a Civilizations5-GodsAndKings játékkal. De sehogy sem sikerül összehozni. Hamachi halva született ötlet, GameRanger nem támogatja, Tunngle-el pedig azonnal kifagy(crash) ha a LAN lehetőségre kattintunk.
    Segítségre lenne szükségünk, mert már nincs több ötletünk, hogy hogyan oldjuk meg. Bármi ötletet szívesen fogadunk, jöhet ami csak segíthet. Tanácsokat előre is köszönjük!
  • pocoksari
    Lesz meg egy...brave new world neven ugy emlekszem...lassan megjelenik
  • Tikal #2988
    lesz még kiegészítés a játékhoz, mint a G&K?
  • pocoksari
    A betolteskor kilep...mindig...tudtok valami megoldast?
  • pocoksari
    Ezt a vallasosdit meg tanulnom kell...eleg uj meg...meg lattam van par uj csoda is...ami kicsit zavar, hogy a gep kicsit bugyuta...sok egyseggel persze veszelyes, de onmagaban nem tul okos teremtes...es kifejezettem zavar, hogy a parasztjaimat szereti lopkodni
  • pocoksari
    Kiprobaltam tegnap egy kicsit...hat,nem sokaig jutottam...miniszigetes palyat kezdtem el, de szerintem inditok egy masikat
    A bajom az a vizes palyakkal, hogy a vizi terulet nem tul sokkal jarul hozza a termeleshez tehat baromira belassulunk...elonye mondjuk, hogy ehhez nem is kell megmuvelni szoval a gep helybol bukja a teruleti fejlesztesre kapott bonjat...bar igy visszagondolva, hogy mit szivtam a szuk szarazfoldon lehet, hogy megis jobb a tengeresdi...ezektol az uj nepektol viszont nem vagyok elajulva...maradok egyiptomi/aztek
  • pocoksari
    tört? ááá...virágbolti :)
    nem is tudtam,hogy van ez G&K...na, mindjárt lesz nekem is
  • uwu420
    Gondolom törttel nyomod. A legújabb verzióban az ostromgépek már nem olyan kiegyensúlyozatlanok, csak város ellen olyan erősek. Újabb verzióval ez nem fog menni, kell majd az íjász.
  • uwu420
    G&K-ban egyébként az íjászból nem lesz közelharci egység. Nyomjad azzal.
  • uwu420
    Nagy pályán könnyebb.
  • pocoksari
    az elso varosaig mondjuk kulturbombakkal jutottam el :-D akkor uzentem hadat...
  • pocoksari
    én is védekeztem százkörökön keresztül...de a védekezés eredménye pár nagyon tapasztalt katona lett..íjászok voltak, akiket kiegészítettem pár ágyúval és hexáról hexára mentem és öltem őket, amíg el nem értem a városokhoz és elfoglaltam őket...ha kezdettől fogva ostromgépet fejlesztek, akkor most übertáp lövegjeim lennének, de így sem rosszak...plusz táv, dupla lövés, gyógyulás, sebzésbónusz, indirekt tűz...ebből van öt, előttük megy két gyalog (sajna ezek már nem a szuperíjászok upgradejei, hanem újak, mert azok meghaltak az első és a második város elfoglalásakor)

az eleje volt durva...nagyon kellett az első policy városvédelem bónja...meg ugye hadat kell üzenni neki nehogy maxolni tudja a sereglétszámot, mert azzal agyonver...bár jöttek ezek maguktól...bár mindkét városom jól védhető helyen volt, folyó és hegy mellettük, körben dombok és erdő...annyiból viszont rossz volt, hogy nem volt pályaszél mellettem, így tényleg minden irányból jöhettek és jöttek is...

maraton játék meg szerintem tök jó...bár most abbahagyom szerintem, mert nincs ellenfelem...csak lépkedek városról-városra
  • Carmang
    És hogy sikerült felhozni magad egálba? Én sokkal erősebb ország ellen max csak védekezni tudok.
  • pocoksari
    Elkezdtem deityn...kis palya, belso tengeres es 20an...azert ennyien, hogy minden hexa szamitson es legyen egy kis kaland...mondanom sem kell, hogy csoportosan uzennek hadat es 2 kor alatt barmelyik hataromrol barhova elernek...aztek vagyok

Eleg komolyan tolja a gep, sajna az egyik nagyon elhuzott techben, seregben es varosszamban is...mgtamadtam es most vagyunk kb. egalban..maratont jatszok kulonben, hogy sokaig tartson ..
    Amit elrontottam, hogy hagytam a gepet megerosodni ill. hogy nem kata/agyu/tuzersegre mentem...helyette ijaszokat valasztottam,amikbol gyalogsag lett upgrade utan igy...
  • NEXUS6
    Támadd meg!
  • Carmang
    Asszem 20 kör múlva lejár a "szerződés", és akkor másnak adhatod, ha azt akarod, meg persze lesz még akkor esélyed neki elcserélni arra, ami most kellene.