4740
Sid Meier's Civilization
-
Suskus #3574 Köszönöm az ötleteket, mindet végigzongoráztam. Nehezen, de megoldódott, ráment egy napom. Az volt a gondja, hogy a Steam a C: meghajtón volt, a Civ meg a H:-n. Most mindkettő a H:-n van, így simán indul... -
BladeW #3573 Leszedtem a Smart AI modot, eddig csak barbárokkal harcoltam, volt néhány meglepetés. Csodát persze senki ne várjon, de egy próbát megér. -
#3572 De itt nem lehet azt megcsinálni, hogy Deityn legyőzöd a gépet 20 Chariot archert képző várossal, csak erre akartam utalni. :) -
#3571 Lehet nem pucoltad ki rendesen a warezt, és oda viszi vmi és azért megy hibára? Amúgy passz, nekem simán indul. -
lammaer #3570 Én is belekezdtem, és bár a civ3 óta büntetik a nagy birodalmakat, egyszerűen nem tudok leszokni a sok városos terjeszkedésről :) -
Suskus #3569 Feladatkezelőben ellenőrzöm, hogy mit csinál: kb 20-25 másodpercig ott van a futó programok között, aztán eltűnik.
Utoljára szerkesztette: Suskus, 2014.12.25. 18:54:39 -
Suskus #3568 Igen, minden stimmel. Nem tudom, szabad-e ilyet írni, de a tört verzió futott. -
#3567 Minimum feltételeket teljesíti a géped? Lassabb gépen elég sokat tölt amúgy, várj egy kicsit. -
Suskus #3566 Igen, onnan töltöttem le, onnan is indítom. -
#3565 Steamen regisztráltál? Kliensből indítod? -
Suskus #3564 Sziasztok!
Lenne valakinek tippje, hogy a frissen megvett és telepített CIV 5 miért nem indul? Kezdő lépés még megvan, DirectX választás, aztán semmi. Mindegy, melyik...
Kössz előre is! -
kombány #3563 akkor szerezd be a fullt -
szarnyasifi #3562 Hetvegi jatek engem is erdekel, de csak alapjatekom van. -
kombány #3561 ment kérelem -
#3560 sz.g a Steam nevem, hasonló szarvasos ikonnal, bárki felvehet. -
kombány #3559 dobj valami elérhetőséget -
#3558 Nekem lenne. Estefelé úgy 7 után. -
kombány #3557 hellosztok! Ha valakinek lenne kedve multizni délutánonként vagy hétvégén az írjon. -
#3556 Hát vmit nagyon rosszul csinálsz, ha princen ennyire megszenvedsz a kutatással. A sok város nem gond, csak ki is kell használni. Rögtön az elején a vallási skillnek válaszd, hogy +2 kutatás összekötött városonként, kultúránál meg menj rá egyet a felső sor bal szélsőre, utána meg a mellette levőt rakd végig. Figyelj a hangulatra, hogy a sok város nőni is tudjon különben semmi értelme sokat csinálni. -
#3555 Jah, ilyeneket alig használok :) De most majd rászokok.
Kémeket inkább a legnagyobb városom védelmére, illetve az egyéb fővárosokba rakom be, mint diplomata, esetleg ellenféllel szövetséges városállamba.
Végül megnyertem a játékot a rakéta fellövésével, de 1952-től (miután írtam az előző hsz-t) átraktam minden városomat kutatás fókuszra, teljesen kiraktam a Rationalism-et, illetve vallásból vettem vagy 3 tudóst, csodák is adtak vagy kettőt. Viszont elég nagy előnnyel nyertem, az egyik civ-nek volt meg csak az Apollo Program (űrhajó alkatrészek nélkül).
Illetve van egy tippem, hogy az elején hanyagoltam a kultúr épületeket, és lassan jöttek a Social Policy-k. -
#3554 Research Agreementeket, kémkedést használod?
Mellesleg ha népességszámban a második vagy csak 12 várossal, míg az első 5-6 várossal van, akkor neki JÓVAL több kék jön be körönként, mint neked.
Sztem felesleges ennyi várost csinálni magadnak, ez nem a Civ 1. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 13:07:41 -
#3553 Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Prince fokozaton hogy tud a gép a kutatásokban 4-5-tel előrébb járni mint én, miközben nekik 5-6 városuk van, nekem meg 12. Népességszámban a második vagyok, egyetemek, iskolák építve, Great Library-t is én húztam fel, Oxford University-m is van, Rationalism civiket fejlesztem.
Nemrég átállítottam a városokat kutatás fókuszra, így már elég jól be tudom hozni a dolgokat.
Meg úgy alapvetően érezni a játékon, hogy nem tudok lépést tartani a valós élet technikai fejlettségével (20. század közepére lett meg a Great War Infantry, és a repülés, miközben ezek század eleji dolgok). -
#3552 Elkezdtem használni ezt a modot, amit linkeltél, elég frankó összességében. Egy baja van, a város Production listájában az épületinfóban egyáltalán nem írja, hogy mennyi az épület fenntartása. Persze vagyok annyira gyakorlott játékos, hogy ezen túllépjek, de hát akkor is, na... -
Stief #3551 Köszi azért! -
#3550 Olyan mod van (tudtok róla?), ami a világtérképre rakja ki, hogy a város körül melyik mezők műveltek éppen? -
#3549 Én csak ezt használom:
Enchanced UI Interface -
#3548 Ja, nagyon régen volt, de igen, én vagyok az. :) -
#3547 Tényleg :D -
donatus13 #3546 Aztamindenit :) maala, a silkroados arcoktól ? :D de rég volt már:) -
#3545 Jah, van ötödik rész már? Mondjuk a részek elnevezésébe nem ártana valami következetességet vinni :) -
#3544 Hali, a 4. részt fellövöd valamikor? Mert az 1-3 fenn van, meg az 5. is, de az valahogy kimaradt eddig. :)
Jó kis hallgatnivaló CIV5-özés közben. :) -
Stief #3543 Tud valaki valami jó civ mod packot. Több egység épület stb? Melyiket ajánljátok ? Több nyersi vagy untiok, egyéb.
A amúgy beyond earth nem tetszik kétszer végig nyomtam két különböző néppel, hát nem igazán jött be. Valami nem stimmel. Hagyományos civet nagyon imádom, remélem következő nagyon jó lesz, és nem rontják el. Ez idáig a legjobb civ. -
#3542 Jól van, csináljad szorgalmasan a videókat :) De nem lett volna előnyösebb, ha valamivel kisebb térképen, gyorsabb módban tolod? Ez így orbitálisan hosszú lesz.
A város Management-jét szerintem rakd át food-ra, ha már úgy is kézzel azt kattintod be a production helyett :D -
#3541 Egyébként jó a BE, nincs semmi baj vele. -
#3540 You made my day. :D:D:D -
lastmohican #3539 Sziasztok, indítottam egy youtube-s végigjátszást a Hunokkal. Nem egy tutorial jellegű végigjátszás (bár ezen is gondolkodtam), de elég sok info elhangzik közben. A link: https://www.youtube.com/watch?v=ChK5fx4zPAU&list=PLBaLRpZvXh-PvGv_NRnY4Oj5KYoNAHy84
Utoljára szerkesztette: lastmohican, 2014.11.02. 19:37:00 -
#3538 Bocs, hogy nem konstruktív a hozzászólásom, de a Beyond Earth-öt tudnám javasolni :) -
Stief #3537 Tud valaki valami jó civ mod packot. Több egység épület stb? Melyiket ajánljátok ? -
#3536 Ez csak tippelgetés... -
Yossi #3535 Itt http://www.civilization6.net/ 2015 novemberére írnak egy újat.