4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • korbin555
    Srácok, melyik a legjobb civ, melyik a legcélszerűbb győzelmi kondíció a "One to rule them all" achievement-hez?
  • Piko888
    Köszi szépen
  • Carmang
    Az éppen nem a műhelyben van :)

http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=512263
  • Piko888
    Köszi a tippeket, sajna az Enhanced UI-t nem találom a műhelyben.
  • Tuvok #3690
    Egyébként ajánlanám a "Really Advanced Setup" mod-ot, talán a fix kezdési helyet nem, de nagyon sok minden más beállítást tud.
    Továbbá van az "Enlightenment Era" mod, ami egy teljesen új érát ad a játékba, részletesen kidolgozva.
    Van még a "Mercenaries" mod, ami pénzért ideiglenesen bérelhető katonai egységeket ad.

Steam workshopban mind elérhető.

Az Enhanced UI-t és az InfoAddict-ot már nyilván senkinek se kell bemutatni. :)
  • Tuvok #3689
    Klik
  • Maala
    Annyira azért ne csodálkozz, hacsak nem az indiánokra gondolsz. :P

Amúgy van erre külön egy opció, úgy emlékszem.
  • Zogu
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni? Az amerikai néppel 43 próbálkozás közül egyetlen egyszer sem sikerült Észak-Amerikában kezdenem. Ötlet, tudás?
    Köszi.
    Zogu
  • Tuvok #3686
    És a tankokat sem az istállóban szokás tartani... :)
  • korbin555
    Viccesek ezek a síléces katonák a sivatagban:

• Carmang
    LOL
  • Tuvok #3683
  • Jim Morrison
  • Carmang
    Igen UI-ra:

Utoljára szerkesztette: Carmang, 2016.01.04. 18:09:01
  • Jim Morrison
    Ti használtok valamilyen modot vagy valamilyen HUD ot? Mert elég sok szabad hely lett még a képernyőmön, lehetne ezt azt kirakni, kíváncsi vagyok ti használtok e valamit.
  • Jim Morrison
    Azt hittem alapbol be van kapcsolva... (most tettem fel ujra..)
  • donatus13
    Használd az autosavet
  • Jim Morrison
    Na, újra előszedtem, de abba is hagyom, mikor már érzi az ember, hogy menteni kéne, kifagy a játék >.>
    160 kör után nem volt semmi gond, most folytattam volna és 60 kör után elszáll :(
  • Piko888
    Sziasztok!
    Magyarításról semmi info?
    Valaki még foglalkozik vele?
    Üdv, Piko
  • Timbu
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Telepíted a klienst innen. (Legfelül a zöld gomb: "Steam telepítése") Végigcsinálod a regisztrációt, majd kosárba teszed, vásárlás. Ott majd ki kell választani, hogy bankkártyával, paypallal vagy mivel akarsz fizetni. Arra figyelj, hogy ne mentse el a kártya adataidat, bár ha elmenti, később is törölheted.
  • steweee
    sose vásároltam steamen. leirod hogy kell ? úgy okés a dolog, ennyit igazán megér
  • Onk
    Igen egy 2vs2 vagy vagy free for all. Négy ember kellene.Valakinek lenne még kedve játszani valamikor jövőhéten?
  • Timbu
    Ma van a szerencse napod.
  • steweee
    én benne vagyok, de nekem nincs eredeti. úgy is működik a dolog _? meg legalább kellene még 1 v 2 ember
  • Onk
    Sziasztok! Régen játszok már a civ-el Én is ,de még csak most szereztem be eredetibe.Ennek örömére szeretnék multizni,tehát a kérdés az lenne hogy valaki játszik-e még a játékkal?
  • szarnyasifi
    Civ 5 Complete Edition most 9,99 Euro a Steamen, januar 4-ig tart. Nem sok cucc eri meg az arat, ez szerintem köztük van.
    Igy meg plane.
  • Montanosz
    illetve az mitől lehet hogy ha egy egységre klikkelek akkor nem jelenik meg a baloldali egység menü, és nem tudok neki parancsot adni így nem is tudok kört lépni mivel a jobboldalt továbbra is nem a kör végét jelző felirat jelenik meg hanem továbbra is hogy a egység parancsot vár
  • Montanosz
    azt nem tudja valaki hogy a brave new world esetén melyik fájlok tárolják azokat a szövegeket amelyek a magyarosítás után angol maradt?
    elég zavaro mert pot a diplomácia/kereskedelem is ezek közé esik, most lefordítgatnám a téli szünetben
  • donatus13
    Mi úgy játszunk ,hogy előbb elverjük a gépeket és aztán egymást, de nem coopban, egymás elől is veszünk el pc városokat, ha kell a számunkra megépített csoda:D
  • Maala
    Azért van, aki Deityn simán le tud verni 8 gépet, egyszerűen ismerni kell a megfelelő fejlődési utat (amitől csak kismértékben szoktak eltérni az emberek), a diplomáciát, és hajlandóságot kell mutatni a csatázásra, amiben az AI nagyon nagy hátrányban van.
  • steweee
    ez igaz
  • molnibalage83
    Számomra nem vozó az a multi, ahol van MI. Annak a multinak sincs semmi értelme, hogy csaló MI ellen megy human coop. Semmivel sem értelmesebb, mint single-ben tolni ezt...
  • donatus13
    Itt ezeket nehéz megcsinálni, mert ahhoz ,hogy jól tudj háborúzni iszonyatosan magas happy forrás kell, mert az elfoglalt városokat nehéz fenntartani. Mi mindig vegyesen harcolunk, kivéve az egyik tagunkat, ő csak védekezett mindig, viszont ilyen 80+ is városokat hizlalt fel, 2-3 max, és pokoli nehéz volt bevenni :D. A diplomáciai húzások meg még tovább erősítik ezt a játékstílust.
  • molnibalage83
    Én 6. szint felett esélytelen voltam az MI-vel szemben és ott is nagyon jó kezdő hely kellett. Mondjuk és a békés harcos voltam, soha nem támadtam meg senkit elsőre a legtöbb játékban.. Lehet, hogy ez a baj. Ha most játszanék Civ-vel biztosan máshogy tolnám.

A Civ-ben csináltam olyat, hogy 1000AD-re elfoglaltam a világot és az ellennek egy városát meghagytam és felfejlődtem. Kiakadt a % mérő, mert 255% felett voltam... :)
  • donatus13
    Annyira azért nem vészes, mi immortalon multiztunk általában 4 en , 6-8 géppel, és nem nagyon okozott kihívást már egyikünknek sem, a diety viszont tényleg kemény, és ahhoz már mindent tökéletesen kell ismerni.
  • steweee
    érdekelne..... egyetértek hogy az MI hülye és csalással egyenliti ki. valóban nagyon idegesitő és illúzióromboló a játékban
  • molnibalage83
    Nekem nincs idő több napos több játékokra. Ha minden fast és 2-3 óra alatt végetér, nekem az is jó.
  • donatus13
    Nahát MAALA :) régi silkroados időkből, jaj de rég volt :D Remélem jól vagy azóta is :)

molni: multi már nagyon régóta jó, de az online részén csak rusholásokat nyomnak amik tartanak kb fél órát. Ha rendesen akarsz játszani keress játszó pajtikat:)
  • molnibalage83
    És mennyi idő rendes multi lobbyt találni? Nekem csak az alapjáték és talán az első kieg van meg...
  • Maala
    Már egy ideje javították a multi desynchet.