4740
Sid Meier's Civilization
-
korbin555 #3694 Srácok, melyik a legjobb civ, melyik a legcélszerűbb győzelmi kondíció a "One to rule them all" achievement-hez? -
Piko888 #3693 Köszi szépen -
#3692 Az éppen nem a műhelyben van :)
http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=512263 -
Piko888 #3691 Köszi a tippeket, sajna az Enhanced UI-t nem találom a műhelyben. -
#3690 Egyébként ajánlanám a "Really Advanced Setup" mod-ot, talán a fix kezdési helyet nem, de nagyon sok minden más beállítást tud.
Továbbá van az "Enlightenment Era" mod, ami egy teljesen új érát ad a játékba, részletesen kidolgozva.
Van még a "Mercenaries" mod, ami pénzért ideiglenesen bérelhető katonai egységeket ad.
Steam workshopban mind elérhető.
Az Enhanced UI-t és az InfoAddict-ot már nyilván senkinek se kell bemutatni. :) -
#3689 Klik -
#3688 Annyira azért ne csodálkozz, hacsak nem az indiánokra gondolsz. :P
Amúgy van erre külön egy opció, úgy emlékszem. -
#3687 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Az amerikai néppel 43 próbálkozás közül egyetlen egyszer sem sikerült Észak-Amerikában kezdenem. Ötlet, tudás?
Köszi.
Zogu -
#3686 És a tankokat sem az istállóban szokás tartani... :) -
korbin555 #3685 Viccesek ezek a síléces katonák a sivatagban:
-
#3684 LOL -
#3683 -
#3682 -
#3681 Igen UI-ra:
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2016.01.04. 18:09:01 -
#3680 Ti használtok valamilyen modot vagy valamilyen HUD ot? Mert elég sok szabad hely lett még a képernyőmön, lehetne ezt azt kirakni, kíváncsi vagyok ti használtok e valamit. -
#3679 Azt hittem alapbol be van kapcsolva... (most tettem fel ujra..) -
donatus13 #3678 Használd az autosavet
-
#3677 Na, újra előszedtem, de abba is hagyom, mikor már érzi az ember, hogy menteni kéne, kifagy a játék >.>
160 kör után nem volt semmi gond, most folytattam volna és 60 kör után elszáll :( -
Piko888 #3676 Sziasztok!
Magyarításról semmi info?
Valaki még foglalkozik vele?
Üdv, Piko -
Timbu #3675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Telepíted a klienst innen. (Legfelül a zöld gomb: "Steam telepítése") Végigcsinálod a regisztrációt, majd kosárba teszed, vásárlás. Ott majd ki kell választani, hogy bankkártyával, paypallal vagy mivel akarsz fizetni. Arra figyelj, hogy ne mentse el a kártya adataidat, bár ha elmenti, később is törölheted. -
steweee #3674 sose vásároltam steamen. leirod hogy kell ? úgy okés a dolog, ennyit igazán megér -
Onk #3673 Igen egy 2vs2 vagy vagy free for all. Négy ember kellene.Valakinek lenne még kedve játszani valamikor jövőhéten?
-
Timbu #3672 Ma van a szerencse napod. -
steweee #3671 én benne vagyok, de nekem nincs eredeti. úgy is működik a dolog _? meg legalább kellene még 1 v 2 ember -
Onk #3670 Sziasztok! Régen játszok már a civ-el Én is ,de még csak most szereztem be eredetibe.Ennek örömére szeretnék multizni,tehát a kérdés az lenne hogy valaki játszik-e még a játékkal? -
szarnyasifi #3669 Civ 5 Complete Edition most 9,99 Euro a Steamen, januar 4-ig tart. Nem sok cucc eri meg az arat, ez szerintem köztük van.
Igy meg plane. -
#3668 illetve az mitől lehet hogy ha egy egységre klikkelek akkor nem jelenik meg a baloldali egység menü, és nem tudok neki parancsot adni így nem is tudok kört lépni mivel a jobboldalt továbbra is nem a kör végét jelző felirat jelenik meg hanem továbbra is hogy a egység parancsot vár -
#3667 azt nem tudja valaki hogy a brave new world esetén melyik fájlok tárolják azokat a szövegeket amelyek a magyarosítás után angol maradt?
elég zavaro mert pot a diplomácia/kereskedelem is ezek közé esik, most lefordítgatnám a téli szünetben -
donatus13 #3666 Mi úgy játszunk ,hogy előbb elverjük a gépeket és aztán egymást, de nem coopban, egymás elől is veszünk el pc városokat, ha kell a számunkra megépített csoda:D -
#3665 Azért van, aki Deityn simán le tud verni 8 gépet, egyszerűen ismerni kell a megfelelő fejlődési utat (amitől csak kismértékben szoktak eltérni az emberek), a diplomáciát, és hajlandóságot kell mutatni a csatázásra, amiben az AI nagyon nagy hátrányban van. -
steweee #3664 ez igaz -
#3663 Számomra nem vozó az a multi, ahol van MI. Annak a multinak sincs semmi értelme, hogy csaló MI ellen megy human coop. Semmivel sem értelmesebb, mint single-ben tolni ezt... -
donatus13 #3662 Itt ezeket nehéz megcsinálni, mert ahhoz ,hogy jól tudj háborúzni iszonyatosan magas happy forrás kell, mert az elfoglalt városokat nehéz fenntartani. Mi mindig vegyesen harcolunk, kivéve az egyik tagunkat, ő csak védekezett mindig, viszont ilyen 80+ is városokat hizlalt fel, 2-3 max, és pokoli nehéz volt bevenni :D. A diplomáciai húzások meg még tovább erősítik ezt a játékstílust. -
#3661 Én 6. szint felett esélytelen voltam az MI-vel szemben és ott is nagyon jó kezdő hely kellett. Mondjuk és a békés harcos voltam, soha nem támadtam meg senkit elsőre a legtöbb játékban.. Lehet, hogy ez a baj. Ha most játszanék Civ-vel biztosan máshogy tolnám.
A Civ-ben csináltam olyat, hogy 1000AD-re elfoglaltam a világot és az ellennek egy városát meghagytam és felfejlődtem. Kiakadt a % mérő, mert 255% felett voltam... :) -
donatus13 #3660 Annyira azért nem vészes, mi immortalon multiztunk általában 4 en , 6-8 géppel, és nem nagyon okozott kihívást már egyikünknek sem, a diety viszont tényleg kemény, és ahhoz már mindent tökéletesen kell ismerni. -
steweee #3659 érdekelne..... egyetértek hogy az MI hülye és csalással egyenliti ki. valóban nagyon idegesitő és illúzióromboló a játékban -
#3658 Nekem nincs idő több napos több játékokra. Ha minden fast és 2-3 óra alatt végetér, nekem az is jó. -
donatus13 #3657 Nahát MAALA :) régi silkroados időkből, jaj de rég volt :D Remélem jól vagy azóta is :)
molni: multi már nagyon régóta jó, de az online részén csak rusholásokat nyomnak amik tartanak kb fél órát. Ha rendesen akarsz játszani keress játszó pajtikat:) -
#3656 És mennyi idő rendes multi lobbyt találni? Nekem csak az alapjáték és talán az első kieg van meg... -
#3655 Már egy ideje javították a multi desynchet.