138
A Comodo böngészője.
-
Möbiusz #98 Nézd meg mondjuk itt >>: totalcar.hu
Amint bejön az oldal kattints az első hírre.
Akár erre is >> Tízéves a Totalcar: Ékes trochoid (de bármelyik másikra is lehet rádbízom)
Mit tapasztalsz? -
#97 nekem teljesen jól viszi .... rákattintottam vagy 10 hírre. -
Möbiusz #96 Az, hogy miért kért restartot a Dragon, az engem is nagyon érdekelne. De nagyon nagyon.
Miért szedtem le több gépről is ...?
Én nem használom (nem érdekel csupán ezért) de azokon a gépeken, amikről leszedtem, olyan emberkék használták volna - és ezért tettem fel Nekik - akik többnyire csak a startlapot nyitják meg és a híreket olvassák na meg a legbiztonságosabb böngésző is állítólag.
Mind a négy - különböző - gépen a megnyitott startlap után hosszú másodpercekig semmire sem lehetett rákattintani mert olyan volt mintha lefagyott volna a rendszer. Aztán meg ha már lehetett kattintgatni akkor meg a hírek megnyitásainál igen lassan töltődtek be az oldalak. Ez mind a négy egymástól független gépen látható/érezhető és bosszantó jelenség volt.
Dragon helyett most használják a Firefoxot és a Chromot és azoknál nincs (nem is volt) ilyen hiba. -
#95 Azért ha már belekezdtél akkor elmondhatnád hogy miért szedted le :)
Azt meg hogy mért kér restartot nem tudom biztos oka van. -
#94 Nekem DivX-es filmnél összeomlott amikor próbálgattam tegnap. Azóta nem hiszem hogy kijavították. -
Möbiusz #93 Sziasztok!
Miért kér és kell is egy újraindítás amikor uninstallálom a Dragont? Másik böngészők eltávolításakor nincs ilyen.
Az meg, hogy miért szedtem le (négy gépről is gyorsan) az meg ... nah de már mindegy. Már lenyugodtam. -
#92 Egyébként az eddigiek alapján stabilabb az egész, nem omlik össze több flash alapú oldal esetén a shoclwave, némileg gyorsabb az oldal betöltődés is úgyhogy meg vagyok elégedve :) -
#91 Ez alapján, jó Chromehoz is természetesen. Comodonál annyi az eltérés, hogy a Program Files-os könyvtárban vannak a bdic fileok
If you can't wait then try this little nasty hack -> download the hungarian bdic file
http://src.chromium.org/viewvc/chrome/trunk/deps/third_party/hunspell128/dictionaries/hu-HU-2-0.bdic
to here c:\Documents and Settings\peter\Local Settings\Application
Data\Google\Chrome\Application\Dictionaries\
because now we can't choose 'Magyar' from the Spell-checker language combo -> we have
to make a little hack. Rename the file to ro-RO-1-2.bdic then choose 'Romanian' from
the combo box and BINGO.
-
#90 hogyan???? -
#89 Na a helyesírás ellenőrzést is megcsináltam végre. -
#88 Hát a LasTPass elég népszerű sokaknak kellemetlen lesz... -
#87 Hát az neked kellemetlen, engem meg szerencsére nem érint. Gondolom előbb utóbb azért az is jó lesz. Mindenesetre azért jól dolgoznak a srácok. -
#86 LastPass még mindig nem jó..... -
#85 Hát kellene :) -
#84 A gugliba sehol nem találtam ilyen verziót de felrakok 1 Dragont és akkor elvileg frissülnie kell. -
#83 Hát írtam ,hogy 4.0.1.6 -ra :) Hát szerintem ez nem béta mivel a normál verizó frissített erre, a bétát fel se raktam pont emiatt. -
#82 mennyíre ????
és ez már végleges verzió ? vagy csak beta? -
#81 Erre frissített most 4.0.1.6 pakolgatom is ráfele a cuccokat, így már tényleg csak a könyvjelző oldalsáv hiányzik ,de azt meg már megszoktam. :) A rókát megette a komodói sárkány :)
Last passt nem tudom megnézni, mert nem használom. Bocsi. -
#80 neked hányas verzió van ? -
#79 Használsz LastPass-t ? Ha igen meg tudnád nézni hogy működik e már rendesen ? Amikor én használtam még nem ment. -
#78 amit belinkeltem neked az egyébként már a 4-esre épül. -
#77 Na frankó lehet rá pakolni a cuccokat. :) -
#76 Én is opcsiztam kicsit de nekem meg az online filmek nem mennek vele. -
#75 Hohó, most jelzett a sárkány, hogy újabb verzió van, remélem ez már a 4-re épülő verzió.
Kicsi off. Megnéztem az új operát, hát elég gyors lett az is, de a digisport.hu-s élő adás még mindig nem megy vele az indulási idő viszont már közelít a Dragonéhoz. -
#74 erősen bug-os.
legalábbis amikor használtam az volt. -
#73 Kösz. Azért meglesem :) -
#72 innen
de hangsúlyoznám hogy béta.
-
#71 Honnan lehet leszedni a betat? -
#70 passz most van kint valami béta az már elvileg a 4-es mert lehet rá pakolni. De még igencsak béta... -
#69 Nincs valami infó arról ,hogy mikor lesz váltás a chrome 4-re? -
#68 Nektek működik a lastpass a bétába ? -
#67 Szerintem csak sima de a hivatalos fórumon nem írják ? -
benkoszabi #66 ma nálam updatelt a Dragon. Ez vajon már a 4-es motor? Vagy csak egy sima update? -
#65 Azt hiszem felejtős, mert már kódban valaó írkálásról is beszélnek. -
#64 http://kocka.blog.hu/2009/11/23/re_a_google_valaszol -
#63 Vagy jól használni a nyelvünket. -
#62 itt írnak a bdic-é konvertálásról (meg a magyar Chromium szótárról) - nézd végig, hátha jó valamire -
#61 Az a gond, hogy comodoban bdic kiterjesztésű a szótár, amit le lehet tölteni meg nem. Belenéztem és a fájl szerkezet is más. -
#60 Az Opera egyszerűen beépítette a HunSpell helyesírás ellenőrzőt, és azzal együtt jártak a "hivatalos" szótárcsomagok... mivel a Chromium is a HunSpell-t használja, így egy mozdulat lenne a több nyelv letölthetővé tétele.
Addig is le kell tölteni innen a magyar szótárfile-t, és rájönni, hogy hol tárolja a Dragon (Chrome, stb.) a szótárt, és gyorsan felülírni a magyarral. -
#59 Az operába is azt hiszem csak a 9.5-től vagy a 10-től került be szóval nem adok sok esélyt rá hogy a Dragonosok éjt nappallá téve azon dolgoznak hogy legyen belőle HUN helyesírás néző :)