138
A Comodo böngészője.
  • howarju
    Hi! :-)

Nem tudom, miért nem jelent meg helyesen a link!
    Itt van még egyszer!: http://www.honlapteszt.hu/blog/google-toolbar-eszkoztar-for-firefox-8-9-10-11-12-13-999
  • howarju
    Google Toolbar telepítés Comodo-ra!

Sziasztok!:-)

Köztudott, hogy egy ideje megszűnt a Firefoxban a nem támogatott Google eszköztár telepítésének lehetősége. Még szerencse, hogy másoknak is hiányzott, ezért
    innen: http://www.honlapteszt.hu/blog/google-to...-12-13-999
    mégis csak telepíthető. :D
    Gondoltam, ha felmegy Firefoxra, mennie kell Comodo IceDragon-on is.
    Kerestem a Interneten róla infót, de érdemit sehol sem találtam.
    Próba szerencse alapon kipróbáltam a fenti linken szereplőt, és követve a Firefoxnál ajánlottakat, sikerült.
    Úgyhogy van már a Comodomon is Google eszköztár! :-)
  • kl24h
    PrivDog
  • Zinervastupid
    Sziasztok!
    Lenne itt valaki aki elmagyarázná nekem hogy pontosan mi az a priv dog ?
  • Krisz866
    Sziasztok

Mióta lefrissült a comodo dragon 16.1.1.0-ra,azóta nem akar feltelepülni az Adblock kiegészítő.Van akinek rendesen működik? Vagy csak nekem ilyen sz*r...
  • Shep
    Na jött új frissítés, mit ne mondjak nem jön be ez a fájerfox/opera dizájn, miért kellett megváltoztatni egy már jól bevált és szépen elrendezett formát?
  • Airbus A380
    Nah hosszú idő után újra használatba vettem a dragont. Hát a fejlesztéssel nem kapkodnak.
  • bmate0007
    Are you fucking kidding me
  • Airbus A380
    Nincs . Ezért ComodoDragon meg mert hiper biztonságos.
  • slime001
    hoppákivel msnezel?
  • bmate0007
    Hali.
    Ma raktam fel a Dragont, eddig kurvajó:D Gyorsabb mint a FF, és elég biztonságos:D Szóval szerintem ez marad.
    Viszont van egy problémám. Facebookra amikor be szeretnék lépni, ezt adja ki:

Igaz, hogyha a továbblépésre megyek, akkor bejelentkezik, de akkoris zavaró hogy ezt dobja ki. Nincs valami kivétel, ahová belehetne rakni az oldalt?
    Köszi szépen:)
    Üdv.
  • Shep
    Na úgy fest gép újraindítás megoldotta a dolgot szerencsére.
  • Airbus A380
    Megnézni se tudom mert a gépen sincs.
  • Airbus A380
    Passz én már ki tudja mióta nem használom.
  • Shep
    Frissült a Dragon és a frissítés óta a youtube videok egy részét nem tölti be. Ez csak nálam van így?
  • Airbus A380
    Ja igen azt be lehet állítani de minden reklámot beenged csak elvarázsolja őket :)
  • Shep
    Az AdThwartnál, hogy melyik oldalt szűrje, melyiket pedig ne.
  • Airbus A380
    Mármint mi van beállítva ?
  • Shep
    Jó, de hát az plusz kattintgatás, meg újratöltés stb. Most meg be van állítva, hogy hol szűrjön.
  • Airbus A380
    Viszont feleslegesen terheli a gépet a flash-ekkel.

Persze 1 bikagépen ez nem számít de pl nálam érezhető a különbség...

Az nem értem hogy mért zavar ha fut plusz még 1 program aminek ráadásul haszna is van.

Ha meg neked kellenek a reklámok akkor minek reklám blokkoló ?

Mint mondtam alább ez is fel tudja oldani a blokkolást ha akarjuk.
  • Shep
    Na kipróbáltam, és nem igazán jött be. Kivételeket nem találtam és ez így kényelmetlen, ráadásul csak +1 program aminek futnia kell. Jó nekem ez az AdThwart, ami ugyan mindent betölt csak elrejti, de hát komoly sebesség növekedést sem tapasztaltam.
  • Airbus A380
    ugyanígy a Chrome-ba csak ott mint mondtam mást kell bemásolnod.
  • Shep
    Köszi
  • Airbus A380
    link1

link2

Így állísd be.

kivétel lista nem tudom hol van rajta aki tud angolul az megérti a hivatalos oldalon a leírást :)

Bypass-t ha bepipálod az óra melletti radar (vagy mi) és rá frissítesz az oldalra akkor oinnantól sehol nem szűr ha megint szűrni akarsz pipa. ki :)
  • Shep
    Na elindítottam a lenti módon, de nem vettem észre különbséget. Mit kell a bfilternél állítani?
  • Shep
    Lehet ebben (még csak most fogom leszedni) 1 kattintással szűretlenné tenni az oldalt, mert van amikor szükségem van a reklámokra.
  • Shep
    Hát ezt olvastam, mindenesetre nekem a Chrome állandóan összeomlik, van, hogy már az első oldal betöltésénél. A Dragonnal meg jó szinte minden.
  • Andr0
    ebbe a Bfilterbe hogy leeht belőni hogy Comodo-val együtt induljon? :D amugy tetszik a cucc
  • Airbus A380
    Chrome-hez is jó csak oda mást kell beírni.

"C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --proxy-server=127.0.0.1:8080

ugyanúgy Chrome indítgó ikon és tulajdonságok és a cél rész.

ha segítség kell szólj.
  • Airbus A380
    Nekem is az van de mért ne szeretné, :) 1 helyről jöttek. Nekem eddig csak divx-es oldalon dőlt be, de ott van mikor a Chrome is. Bfilter

olyan mint a FF-be az adblock. Felteszed és kiszűr minden vackot köztük a reklámot is.

az asztalon lécő Dragon indító ikont kicsit meg kell szerkeszteni.

a cél részbe ezt másold be

"C:\Program Files\COMODO\Dragon\dragon.exe" --proxy-server=127.0.0.1:8080
  • Shep
    Mi ez a bfilter?
  • Shep
    Ja én nem is a filmre értettem az összeomlást, hanem csak úgy általában. Bár állítólag nem szereti a Comodo tűzfalat, nekem meg az van.
  • Airbus A380
    Ugye hogy gyorsabb ? Nekem is úgyx tűnik.

DivX-nél néha a Chrome is összeomlik.

DivX-es film nálam beindul Dragonnal

[URL=http://kephost.hu/image-C2D2_4BBD82DC.jpg]"bizonyíték"[/URL]
  • FGB
    Hát én maradok a Chrome-nál, igaz a Dragon gyorsabb, de divx-nél nekem összeömlik, ami roppant bosszantó.
  • Airbus A380
    Bfilter-el kegyetlen gyors lesz a Dragon.
  • Airbus A380
    Nekem a Chrome elindítja a többségüket.
  • Shep
    Nem értem a divx-es problémát nekem semmi gondom vele, ellenben a Chrome állandóan összeomlik nekem, ez meg mióta használom kb. 2x omlott össze.
  • Airbus A380
    Én sem :)

Minden estre nálam ment mint a golyó.
  • Möbiusz
    Köszi hogy válaszoltál. Most már édes mindegy mert van a Chrome meg a Firefox helyette.
    Minden esetre nem értem sehogyan sem a dolgot még most sem.
  • Airbus A380
    Teljesen jó nem lassúbb mint a Chrome.... meg opera.

amiket kinyitottam.

link

másik link

még egy

és még 1

Nálam teljesen jól bejöttek.

Picit lassabban mint operával de a Dragon a reklámot is betölti.