138
A Comodo böngészője.
-
howarju #138 Hi! :-)
Nem tudom, miért nem jelent meg helyesen a link!
Itt van még egyszer!: http://www.honlapteszt.hu/blog/google-toolbar-eszkoztar-for-firefox-8-9-10-11-12-13-999
-
howarju #137 Google Toolbar telepítés Comodo-ra!
Sziasztok!:-)
Köztudott, hogy egy ideje megszűnt a Firefoxban a nem támogatott Google eszköztár telepítésének lehetősége. Még szerencse, hogy másoknak is hiányzott, ezért
innen: http://www.honlapteszt.hu/blog/google-to...-12-13-999
mégis csak telepíthető. :D
Gondoltam, ha felmegy Firefoxra, mennie kell Comodo IceDragon-on is.
Kerestem a Interneten róla infót, de érdemit sehol sem találtam.
Próba szerencse alapon kipróbáltam a fenti linken szereplőt, és követve a Firefoxnál ajánlottakat, sikerült.
Úgyhogy van már a Comodomon is Google eszköztár! :-)
-
kl24h #136 PrivDog -
Zinervastupid #135 Sziasztok!
Lenne itt valaki aki elmagyarázná nekem hogy pontosan mi az a priv dog ? -
Krisz866 #134 Sziasztok
Mióta lefrissült a comodo dragon 16.1.1.0-ra,azóta nem akar feltelepülni az Adblock kiegészítő.Van akinek rendesen működik? Vagy csak nekem ilyen sz*r... -
#133 Na jött új frissítés, mit ne mondjak nem jön be ez a fájerfox/opera dizájn, miért kellett megváltoztatni egy már jól bevált és szépen elrendezett formát? -
#132 Nah hosszú idő után újra használatba vettem a dragont. Hát a fejlesztéssel nem kapkodnak. -
#131 Are you fucking kidding me -
#130 Nincs . Ezért ComodoDragon meg mert hiper biztonságos. -
#129 hoppákivel msnezel? -
#128 Hali.
Ma raktam fel a Dragont, eddig kurvajó:D Gyorsabb mint a FF, és elég biztonságos:D Szóval szerintem ez marad.
Viszont van egy problémám. Facebookra amikor be szeretnék lépni, ezt adja ki:
Igaz, hogyha a továbblépésre megyek, akkor bejelentkezik, de akkoris zavaró hogy ezt dobja ki. Nincs valami kivétel, ahová belehetne rakni az oldalt?
Köszi szépen:)
Üdv. -
#127 Na úgy fest gép újraindítás megoldotta a dolgot szerencsére. -
#126 Megnézni se tudom mert a gépen sincs. -
#125 Passz én már ki tudja mióta nem használom. -
#124 Frissült a Dragon és a frissítés óta a youtube videok egy részét nem tölti be. Ez csak nálam van így? -
#123 Ja igen azt be lehet állítani de minden reklámot beenged csak elvarázsolja őket :) -
#122 Az AdThwartnál, hogy melyik oldalt szűrje, melyiket pedig ne. -
#121 Mármint mi van beállítva ? -
#120 Jó, de hát az plusz kattintgatás, meg újratöltés stb. Most meg be van állítva, hogy hol szűrjön. -
#119 Viszont feleslegesen terheli a gépet a flash-ekkel.
Persze 1 bikagépen ez nem számít de pl nálam érezhető a különbség...
Az nem értem hogy mért zavar ha fut plusz még 1 program aminek ráadásul haszna is van.
Ha meg neked kellenek a reklámok akkor minek reklám blokkoló ?
Mint mondtam alább ez is fel tudja oldani a blokkolást ha akarjuk. -
#118 Na kipróbáltam, és nem igazán jött be. Kivételeket nem találtam és ez így kényelmetlen, ráadásul csak +1 program aminek futnia kell. Jó nekem ez az AdThwart, ami ugyan mindent betölt csak elrejti, de hát komoly sebesség növekedést sem tapasztaltam. -
#117 ugyanígy a Chrome-ba csak ott mint mondtam mást kell bemásolnod. -
#116 Köszi -
#115 link1
link2
Így állísd be.
kivétel lista nem tudom hol van rajta aki tud angolul az megérti a hivatalos oldalon a leírást :)
Bypass-t ha bepipálod az óra melletti radar (vagy mi) és rá frissítesz az oldalra akkor oinnantól sehol nem szűr ha megint szűrni akarsz pipa. ki :) -
#114 Na elindítottam a lenti módon, de nem vettem észre különbséget. Mit kell a bfilternél állítani? -
#113 Lehet ebben (még csak most fogom leszedni) 1 kattintással szűretlenné tenni az oldalt, mert van amikor szükségem van a reklámokra. -
#112 Hát ezt olvastam, mindenesetre nekem a Chrome állandóan összeomlik, van, hogy már az első oldal betöltésénél. A Dragonnal meg jó szinte minden. -
#111 ebbe a Bfilterbe hogy leeht belőni hogy Comodo-val együtt induljon? :D amugy tetszik a cucc -
#110 Chrome-hez is jó csak oda mást kell beírni.
"C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --proxy-server=127.0.0.1:8080
ugyanúgy Chrome indítgó ikon és tulajdonságok és a cél rész.
ha segítség kell szólj. -
#109 Nekem is az van de mért ne szeretné, :) 1 helyről jöttek. Nekem eddig csak divx-es oldalon dőlt be, de ott van mikor a Chrome is. Bfilter
olyan mint a FF-be az adblock. Felteszed és kiszűr minden vackot köztük a reklámot is.
az asztalon lécő Dragon indító ikont kicsit meg kell szerkeszteni.
a cél részbe ezt másold be
"C:\Program Files\COMODO\Dragon\dragon.exe" --proxy-server=127.0.0.1:8080 -
#108 Mi ez a bfilter? -
#107 Ja én nem is a filmre értettem az összeomlást, hanem csak úgy általában. Bár állítólag nem szereti a Comodo tűzfalat, nekem meg az van. -
#106 Ugye hogy gyorsabb ? Nekem is úgyx tűnik.
DivX-nél néha a Chrome is összeomlik.
DivX-es film nálam beindul Dragonnal
[URL=http://kephost.hu/image-C2D2_4BBD82DC.jpg]"bizonyíték"[/URL] -
FGB #105 Hát én maradok a Chrome-nál, igaz a Dragon gyorsabb, de divx-nél nekem összeömlik, ami roppant bosszantó. -
#104 Bfilter-el kegyetlen gyors lesz a Dragon. -
#103 Nekem a Chrome elindítja a többségüket. -
#102 Nem értem a divx-es problémát nekem semmi gondom vele, ellenben a Chrome állandóan összeomlik nekem, ez meg mióta használom kb. 2x omlott össze. -
#101 Én sem :)
Minden estre nálam ment mint a golyó. -
Möbiusz #100 Köszi hogy válaszoltál. Most már édes mindegy mert van a Chrome meg a Firefox helyette.
Minden esetre nem értem sehogyan sem a dolgot még most sem. -
#99 Teljesen jó nem lassúbb mint a Chrome.... meg opera.
amiket kinyitottam.
link
másik link
még egy
és még 1
Nálam teljesen jól bejöttek.
Picit lassabban mint operával de a Dragon a reklámot is betölti.