420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
-
DORSANAX #140 Kösz a választ, sajnos ez van...
alcotb:
Nem tudom, hogy milyen verziód van, ha virágbolti, akkor talán ez:
11111111111111
-
Novotsik #139 basszus szerintem ezt a játékot olyan 1 év alatt leszek képes végigjátszani,egyszerűen annyira fosok tőle h 10 percnél tovább nem bírom,a játék elején járok apincébe ahol víz van és majdnem beszartam amikor elkezdett felém jönni,áhh mondom neeee annyira megijedtem h végigfutott rajtam egy qurva szar érzés mintha ott lettem volna,aztán szépen nyomtam egy menés kilépést majd jövőhéten talán képes leszk folytatni,penumbrától is összeszartam magam de ez most überelte. -
#138 intel x3100-al próbálta már valaki?fut?
nállam nem
patch telepítése után meg serialt kér és nem találok hozzá :( -
#137 Nem jó. -
#136 Végigvittem én is.
Többször tuti nem fogom végigjátszani de egyszer simán megéri. 8/10.
A végén sok minden nem derül ki. -
DORSANAX #135 Szerintem az sem lesz jó, de írjál majd, ha nálad elindul.
Másoknál is jelentkezett sajnos ez a probléma bizonyos VGA-k esetében...
Driver cserét javasolnak, de nálam új van a gépemen, minden játék tökéletesen fut, még az újak is.
Most csak az Amnesia miatt nem cserélek driver-t.
Azért írd meg, ha nálad elindul, köszi.. -
#134 Leszedtem egy másik verziót, de annál meg nem fogadja el a serialt. Most szedek egy 3. verziót hátha ez már jó. :D -
strebacom #133 Kurva jó game....a drágaszágtól majd befostam...
-
DORSANAX #132 "GeForce GTS 250". bocsi... -
DORSANAX #131 Nálam XP-n, GeForce 250-es karival, eredetivel u.ez a helyzet...
El sem indul a játék. -
#130 Na be is fejeztem a játékot, háát tényleg sokkal gyengébb mint a Penumbra, vhogy nem áll össze az egész, a történet amilyen jól indult, olyan keszekusza lett, a végére semmi nem derült ki, mik ez a gömbök, mi ez a mitrász kultusz, ki ez az árny, ki Alexander valójában stb. Maga a hangulat "ottvolt", főleg a menekülős részeken, a kastély kidolgozása is változatos, grafika is egész szép, de a történet és a a fejtőrök is jóval gyengébbek, mint az elődben.
Majd a másik 2 befejezést még azért meglesem. -
#129 Jaaa, azt hittem, ha továbbhaladok, már nem tudok visszamenni. Ezer köszönet. -
#128 Még nem. Majd az később lesz,miután megszöktél a börtönből. Haladj csak arra,amerre az a nagy terem van,4 ágú híddal és a zöld fényekkel -
#127 Nekem nem dőlt ki semmi. :( -
#126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vissza kell menni oda ahol Agrippa van és a tőle balra lévő laborba most már be tudsz menni, mert kidőlt a fal. Ott kell összekutyulni a 3 adalékot. -
#125 Megvan Agrippának a 3 cucc a lötyihez, hogyan lehet összekeverni őket? -
#124 :D:D:D
-
wednes #123 Kijött a 1.0.1-es patch a játékhoz: Link -
#122 Kb 1 órát nyomtam a játékot. Eddig bejön, tetszik a környezet.
"Extra Content:
Go to Program Files\Amnesia - The Dark Descent\redist folder.
Find super_secret.rar. This file can be opened by programs such as WinRAR,
WinZIP, or 7Zip.
Try to extract it. It will ask for a password.
Copy and paste this password: lke271tyr299odn314
The password is actually assembled. Each part of them, lke271, tyr299, and
odn314 are given at the end of the credits when you finish a game. You
get one of these depending on the type of ending you get.
* If you downloaded your game from Steam and you don't see the file called
super_secret.rar in the redist folder, they say you just have to restart
steam and Amnesia will be updated with the file.
The super_secret.rar file contains concept art, designs, documents, and
videos involved in the game's development."
-
Novotsik #121 meg a penumbra közelebb állt a valósághoz mint ez -
Novotsik #120 akkor próbáld a demót és gyújtsél rá :)
Am nekem a penumra sokkal jobban tetszett mint az amnesia,idegesít pls h vannak olyan tárgyak amikoet nem lehet megfofni,pl könyvespol 1-2 könyvet lehet mozgatni a 8 polcból,ezen tisztára ideg lettem mert a penumbrába ne volt ilyen ahogy visszaemlékszem. Így már nem is élem bele magamat,penumrával amikor játszottam olyan volt mintha én saját magam mennék a bányában meg a kutatóintézetbe,de itt csak azt érzem h ez csak egy játék és valahogy nem nagyon jön át,vagyis nem annyira mint a penumbra,sztem azt nem veri -
#119 Tényleg nem oldja meg. Engem sajna játszani sem enged, más verziót meg nem találtam. Ha lenne pénzem megvenném, de akkor is kipróbálnám előtte. Nagy kár, mert érdekelne... -
#118 Nekem akkor csinál ilyet, ha játék közbe megpróbálkozok bekapcsolni a Vsync-et, olyankor fossa magát össze és legközelebb nincs is kép addig, míg ablak módba (mert úgy van kép)ki nem veszem a pipát előle. :D
Szóval ez bug, ezért újratelepíteni fölösleges, mert nem oldja meg. -
strebacom #117 -
#116 Sokkal jobban szeretem ha kommentelnek is alá, jókat lehet röhögni :D:D:DD -
strebacom #115 Aki elakadna !!!
-
#114 -
strebacom #113 Magyarítás.....
Nagy-nagy köszönet Rapidnak...és persze Evinnek is...
-
#112 Azokat sem vittem végig :D -
#111 Penumbrához képest gyerekjáték,ott nehezebb fejtörők voltak -
#110 Délutántól tölthető majd a magyarítása.
Akkor belekezdek én is,de kb 30 percet nem adok és el is akadok amiket itt olvastam jó ha 2015-ig befejezem. -
#109 Akkor jóra gondoltam csak mondom mielőtt elindulok rákérdezek, hogy biztos legyek. Köszi szépen. -
#108 setup.exe-n jobbklikk -> Run as Administrator (Futtatás rendszergazdaként) -
#107 Ezt nem teljesen értem (bocsi, hogy ilyen butus vagyok:)... most meg sem tudom nézni mert nem ezen a gépen játszanék. -
#106 Én a helyedben megpróbálnám újrarakni jobbklikk-rendszergazdával. -
#105 Sziasztok
Azoknak akik nem eredetivel játszanak win7 alatt nem volt ilyen (nem saját print) problémájuk? Ha valaki tud valami tippet megköszönném. -
#104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. feldöntögted az összes oszlopot,a portál nem tud megnyílni
2.Megvárod mi lesz, nem csinálsz semmit
3.Mikor megnyílik a portál,beledobod Agrippa fejét -
Perszepeta #103 valaki le tudná írni, mi a különbség a 3 befejezés között? (mármint mit kell másképp csinálni ezekhez).
Tök yo ma fejeztem be a játékot, de kezdem is előről a héten, ha kint lesz a magyarosítás (mert pár dolog azért nem tiszta). -
#102 Tourette szindróma? :D -
strebacom #101