Amnesia: The Dark Descent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor próbáld a demót és gyújtsél rá 😊
Am nekem a penumra sokkal jobban tetszett mint az amnesia,idegesít pls h vannak olyan tárgyak amikoet nem lehet megfofni,pl könyvespol 1-2 könyvet lehet mozgatni a 8 polcból,ezen tisztára ideg lettem mert a penumbrába ne volt ilyen ahogy visszaemlékszem. Így már nem is élem bele magamat,penumrával amikor játszottam olyan volt mintha én saját magam mennék a bányában meg a kutatóintézetbe,de itt csak azt érzem h ez csak egy játék és valahogy nem nagyon jön át,vagyis nem annyira mint a penumbra,sztem azt nem veri
Bruk
Tényleg nem oldja meg. Engem sajna játszani sem enged, más verziót meg nem találtam. Ha lenne pénzem megvenném, de akkor is kipróbálnám elõtte. Nagy kár, mert érdekelne...

fery02
Nekem akkor csinál ilyet, ha játék közbe megpróbálkozok bekapcsolni a Vsync-et, olyankor fossa magát össze és legközelebb nincs is kép addig, míg ablak módba (mert úgy van kép)ki nem veszem a pipát elõle. 😄

Szóval ez bug, ezért újratelepíteni fölösleges, mert nem oldja meg.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

<#eljen><#hehe>

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aki elakadna !!!
<#kacsint>

Hegi90
<#taps>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Magyarítás.....
Nagy-nagy köszönet Rapidnak...és persze Evinnek is...
<#worship><#worship><#worship>

grebber
Azokat sem vittem végig 😄

Next PC upgrade: 2022

Seth
Penumbrához képest gyerekjáték,ott nehezebb fejtörõk voltak

PSN ID.: Beegabor

grebber
Délutántól tölthetõ majd a magyarítása.
Akkor belekezdek én is,de kb 30 percet nem adok és el is akadok amiket itt olvastam jó ha 2015-ig befejezem.

Bruk
Akkor jóra gondoltam csak mondom mielõtt elindulok rákérdezek, hogy biztos legyek. Köszi szépen.

Hegi90
setup.exe-n jobbklikk -> Run as Administrator (Futtatás rendszergazdaként)

Bruk
Ezt nem teljesen értem (bocsi, hogy ilyen butus vagyok😊... most meg sem tudom nézni mert nem ezen a gépen játszanék.

Hegi90
Én a helyedben megpróbálnám újrarakni jobbklikk-rendszergazdával.

Bruk
Sziasztok

Azoknak akik nem eredetivel játszanak win7 alatt nem volt ilyen (nem saját print) problémájuk? Ha valaki tud valami tippet megköszönném.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. feldöntögted az összes oszlopot,a portál nem tud megnyílni
2.Megvárod mi lesz, nem csinálsz semmit
3.Mikor megnyílik a portál,beledobod Agrippa fejét

valaki le tudná írni, mi a különbség a 3 befejezés között? (mármint mit kell másképp csinálni ezekhez).
Tök yo ma fejeztem be a játékot, de kezdem is elõrõl a héten, ha kint lesz a magyarosítás (mert pár dolog azért nem tiszta).
fery02
Tourette szindróma? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

<#worship><#worship><#worship>

Seth
<#wilting>

Jujjj ez kijött...bocsi clear...please.........................................

DE csak a szaros dumád miatt amúgy meg fogsz dögleni...te szasz..senkiházi fos.....

Isten Vagy Wagyzeeeee.......

lesz magyarostás a héten hozzá kedd-szerda körül fogja rapid feltölteni amit a magyaritasok.hu-n találhatunk meg,addig nem is játszok vele mert azért van rendesen szöveg a játékba és annyira nem vagyok pro angolból h teljesen megértsem így meg érteni fogom azt még dob a félelemre 😄
Muttley
tõõõlem 😊
Amúgy a Thief III-ra emlékeztet, annyi különbséggel, hogy az nem volt ennyire paráztatós, ebben meg nincs fegyó. De hát ez van. 😉

Just do it :)

Seth
Pont a lényeg veszne ki a játékból
Ez nem fps lövölde, ez egy kalandjáték logikai feladatokkal

Muttley
Na, EZ fáj nekem nagyon. 😊

Seth
Nincs semmilyen fegyvered.Soha nem vagy biztonságban 😊

Muttley
Néztem 1-2 gameplay video-t, s nem nagyon láttam fegyvert.
A hangulat és fõleg a hangok 10/10, azonban nagy biztonságérzetet nyújtana kézben egy "ólompumpa" 😄
Egyáltalán nincs ebben a játékban ilyen?

Hátha segít: nekem sem ment a játék, letöltöttem az nvidia oldaláról a legújabb béta drivert és láss csodát max grafikán fut a játék.

ha lenne dobozos verziója akkor már tuti h a polcomon csücsülne,még ha le is lehet tölteni. 5 ezret simán kifizetnék érte ha kézzel fogható lenne a game de hát így inkább nem. A Penumbra is dobozos volt mind a 3 rész,nem értem ezt miért nem úgy dobták piacra.
grebber
Amnesia: The Dark Descent - Rosszabbul fogy, mint várták

Lehet ha lenne dobozosban is valamit dobna ,bár én nem értek hozzá!

lolSL
aki teheti vegye meg a játékot, tényleg szüksége van a frictional csapatnak az eladásokra a kompromisszummentes további fejlesztésekhez.

http://frictionalgames.blogspot.com/2010/09/one-week-after-release-of-amnesia.html

Shep
Köszi mindhárom befejezést megcsinálom. Viszont nekem nem állt össze ,hogy most akkor Alexander ki is volt valójában?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ok, az megkönnyíti a dolgomat 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csáó!
Segítséget szeretnék kérni, feltelepítettem a játékot, és mikor elindítanám felugrik egy blackbox nevü program és errort ír ki!
Ez miért van??? haveromnak simán megy semmi baj nincs vele.
Seth
Küldjek egy mentést az Inner Sanctum-ból rögtön azután hogy az árammal védett ajtón bemész??

fejjel együtt XD

Shep
Na visszatöltöttem egy régebbi mentést és végre átengedett igaz a fej nélkül. Remélem találok majd egy jó mentést, hogy a fejjel együtt is mehessek a végére.

Shep
Hát ez az azt már rég megcsináltam és simán ki is tudtam volna menni ,de mondom segítek ennek a hülyének erre tessék jól ki lettem segítve a bugos ajtóval. A végén kénytelen leszek megnézni youtube-on a végét mert elõröl nem igen kezdem el.

Seth
Akkor pedig mennie kéne a dolognak. Utána már csak annyi van hátra, hogy a szurkot belerakod a kehelybe,aztán a gömb darabjait,azok egyesülnek. Utána vissza kell menni lekapcsolni a gépet ami az erõmezõt tartja fenn és kész

Shep
Persze azért írtam ,hogy megszereztem tõle amit kellett 😊

Seth
Agrippa fejét levágtad?

Shep
Na meg vagyok lõve megcsináltam a löttyöt Agrippának, megszereztem tõle amit kellett mennék a az Inner Sanctum-ba, de nem nyílik ki az ajtó csak résnyire, próbáltam kifeszíteni ,de semmi. akkor most mégis hova kellene menni? Amíg nem szórakoztam Agrippával addig simán be tudtam volna menni oda.

Seth
majd a vérbe

Shep
Köszi, és a mérget mibe sajtolom?

Seth
a befõttesüvegbe kell a vért rakni. Ezt úgy tudod, hogy az egyik kínzókamrában (ott ahol a nagy terem van, lógó ketrecekkel és csigalépcsõvel felfelé) van a padlón egy lefolyó,ahol a vért folyatták el. Na ott kinyitod a rácsot és belemeríted az üveget. Elõtte az üvegre egy kötéldarab kell,mert csak úgy ér bele.A kötéldarabka a csigalépcsõ tetején lévõ szobában van. Akkor kell még egy darab hús,ez nem tudom már hogy került hozzám, vmelyik börtöncellában szerintem vagy nemtom, de elvileg vissza tudsz még menni érte.Na azt a húsdarabot a kút kötelére kell akasztani és úgy lelógatni, várni egy kicsit amíg vmi a mélyben elcsámcsog rajta,majd felhúzni máris megvan a nyál. A kút a Labor elõtti csigalépcsõ tetején van vhol.

Shep
Merre vannak ezek az összetevõk (a gomba megvan). A gombából ,hogy tudom kinyerni a mérget, mert hiába teszem a préselõbe nincs mibe összegyûjteni, nem találtam ugyanis semmit hozzá, a befõttes üvegbe meg ami nálam van nem akarja.

Shep
Hát ezekbõl semmi nincs meg 😊

Seth
A befejezést befolyásolja. 3 db van
Ugye 3 összetevõ kell. Egy mérgezõ gomba, egy üvegnyi vér,és egy kis démoni nyál.