420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
  • Seth
  • strebacom
    Jujjj ez kijött...bocsi clear...please.........................................
  • strebacom
    DE csak a szaros dumád miatt amúgy meg fogsz dögleni...te szasz..senkiházi fos.....
  • strebacom
    Isten Vagy Wagyzeeeee.......
  • Novotsik
    lesz magyarostás a héten hozzá kedd-szerda körül fogja rapid feltölteni amit a magyaritasok.hu-n találhatunk meg,addig nem is játszok vele mert azért van rendesen szöveg a játékba és annyira nem vagyok pro angolból h teljesen megértsem így meg érteni fogom azt még dob a félelemre :D
  • Muttley
    tőőőlem :)
    Amúgy a Thief III-ra emlékeztet, annyi különbséggel, hogy az nem volt ennyire paráztatós, ebben meg nincs fegyó. De hát ez van. ;)
  • Seth
    Pont a lényeg veszne ki a játékból
    Ez nem fps lövölde, ez egy kalandjáték logikai feladatokkal
  • Muttley
    Na, EZ fáj nekem nagyon. :)
  • Seth
    Nincs semmilyen fegyvered.Soha nem vagy biztonságban :)
  • Muttley
    Néztem 1-2 gameplay video-t, s nem nagyon láttam fegyvert.
    A hangulat és főleg a hangok 10/10, azonban nagy biztonságérzetet nyújtana kézben egy "ólompumpa" :D
    Egyáltalán nincs ebben a játékban ilyen?
  • raulmazsi
    Hátha segít: nekem sem ment a játék, letöltöttem az nvidia oldaláról a legújabb béta drivert és láss csodát max grafikán fut a játék.

• Novotsik
    ha lenne dobozos verziója akkor már tuti h a polcomon csücsülne,még ha le is lehet tölteni. 5 ezret simán kifizetnék érte ha kézzel fogható lenne a game de hát így inkább nem. A Penumbra is dobozos volt mind a 3 rész,nem értem ezt miért nem úgy dobták piacra.
  • grebber
    Amnesia: The Dark Descent - Rosszabbul fogy, mint várták

Lehet ha lenne dobozosban is valamit dobna ,bár én nem értek hozzá!
  • lolSL
    aki teheti vegye meg a játékot, tényleg szüksége van a frictional csapatnak az eladásokra a kompromisszummentes további fejlesztésekhez.

http://frictionalgames.blogspot.com/2010/09/one-week-after-release-of-amnesia.html
  • Shep
    Köszi mindhárom befejezést megcsinálom. Viszont nekem nem állt össze ,hogy most akkor Alexander ki is volt valójában?
  • Shep
    Ok, az megkönnyíti a dolgomat :))
  • blinty
    csáó!
    Segítséget szeretnék kérni, feltelepítettem a játékot, és mikor elindítanám felugrik egy blackbox nevü program és errort ír ki!
    Ez miért van??? haveromnak simán megy semmi baj nincs vele.
  • Seth
    Küldjek egy mentést az Inner Sanctum-ból rögtön azután hogy az árammal védett ajtón bemész??

fejjel együtt XD
  • Shep
    Na visszatöltöttem egy régebbi mentést és végre átengedett igaz a fej nélkül. Remélem találok majd egy jó mentést, hogy a fejjel együtt is mehessek a végére.
  • Shep
    Hát ez az azt már rég megcsináltam és simán ki is tudtam volna menni ,de mondom segítek ennek a hülyének erre tessék jól ki lettem segítve a bugos ajtóval. A végén kénytelen leszek megnézni youtube-on a végét mert előröl nem igen kezdem el.
  • Seth
    Akkor pedig mennie kéne a dolognak. Utána már csak annyi van hátra, hogy a szurkot belerakod a kehelybe,aztán a gömb darabjait,azok egyesülnek. Utána vissza kell menni lekapcsolni a gépet ami az erőmezőt tartja fenn és kész
  • Shep
    Persze azért írtam ,hogy megszereztem tőle amit kellett :)
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Agrippa fejét levágtad?
  • Shep
    Na meg vagyok lőve megcsináltam a löttyöt Agrippának, megszereztem tőle amit kellett mennék a az Inner Sanctum-ba, de nem nyílik ki az ajtó csak résnyire, próbáltam kifeszíteni ,de semmi. akkor most mégis hova kellene menni? Amíg nem szórakoztam Agrippával addig simán be tudtam volna menni oda.
  • Seth
    majd a vérbe
  • Shep
    Köszi, és a mérget mibe sajtolom?
  • Seth
    a befőttesüvegbe kell a vért rakni. Ezt úgy tudod, hogy az egyik kínzókamrában (ott ahol a nagy terem van, lógó ketrecekkel és csigalépcsővel felfelé) van a padlón egy lefolyó,ahol a vért folyatták el. Na ott kinyitod a rácsot és belemeríted az üveget. Előtte az üvegre egy kötéldarab kell,mert csak úgy ér bele.A kötéldarabka a csigalépcső tetején lévő szobában van. Akkor kell még egy darab hús,ez nem tudom már hogy került hozzám, vmelyik börtöncellában szerintem vagy nemtom, de elvileg vissza tudsz még menni érte.Na azt a húsdarabot a kút kötelére kell akasztani és úgy lelógatni, várni egy kicsit amíg vmi a mélyben elcsámcsog rajta,majd felhúzni máris megvan a nyál. A kút a Labor előtti csigalépcső tetején van vhol.
  • Shep
    Merre vannak ezek az összetevők (a gomba megvan). A gombából ,hogy tudom kinyerni a mérget, mert hiába teszem a préselőbe nincs mibe összegyűjteni, nem találtam ugyanis semmit hozzá, a befőttes üvegbe meg ami nálam van nem akarja.
  • Shep
    Hát ezekből semmi nincs meg :)
  • Seth
    A befejezést befolyásolja. 3 db van
    Ugye 3 összetevő kell. Egy mérgező gomba, egy üvegnyi vér,és egy kis démoni nyál.
  • Shep
    A kifeszített tagnak, hogy kell löttyöt keverni, egyáltalán fontos megmenteni, vagy csak a befejezést befolyásolja?
  • Shep
    Köszi.
  • Seth
    Hát az kicsit összetettebb terület, nemsoká vége a játéknak.
    Nem is akarok segíteni olyan sokat mert csak összezavarnálak. A lényeg, hogy ahol Agrippa van kikötözve,tőle balra van egy csapóajtó a plafonon. Rakj az asztalra vmi dobozt hogy fel tudj nézni és javítsd meg a fogaskereket. Namost ha visszaemlékszel arra a szobára ahol volt két kar de nem lehetett őket meghúzni. Na azok most már működnek és nyitják a két nagy ajtót Agrippa termében. Ott mindenhova eljárkálva találsz még 1-2 dolgot.
  • Shep
    A kínzókamrás résznél mit kell csinálni, találtam egy darab húst, meg némi szurkot, de ennyi.
  • zzeN
    Na a súlyos részt nem értettem, de így már igen. Köszi, ki is próbálom:)!
  • Seth
    Amikor ilyen súlyokat kell tekergetni az megvan? Lassan tekered és amikor kattanást hallasz az a jó pozíció. Ezt megcsinálod mindhárom tekerőnél.Az a fa tekerő csak akkor kell, ha véletlen a csöves előtti teremben lezárul az ajtó és az ott lévő kerékkel megpróbálod kinyitni,az letörik,és ezzel a fa tekerővel lehet helyettesíteni. Mondjuk én alapból alápakoltam az ajtónak pár ládát,szóval nem csukódott be. Kerestem is hova való az a fránya fatekerenytű :)
  • zzeN
    Ezen a pályarészen csak egy fa crank-et találtam.
  • Seth
    Milyen tárgyak vannak jelenleg nálad?
  • zzeN
    A ciszternás résznél, helyén vannak a csövek, teljesen lenyomtam azt a hengert, a vizes résznél teli töltöttem a kamrát(elhallgatott a csaj), ja és kéne vakcina. Hogyan tovább?:)
  • grimm13
    Jaja már rég felraktam a fogaskerekeket ...