Amnesia: The Dark Descent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkelne a segítség. Nem szokott gond lenni az ilyen fejtörõs játékokkal, szerintem most is csak valami bug miatt nem tudok továbbjutni.
Szóval: vìzgyûjtõ, fõ csarnok. Nyugati híd lent van, azon tùli ajtó mögötti vízgyûjtõ rész kész. Irànyìtòteremben, minden csap és fogantyú a helyén van, már nem mozdítható semmi. Akkor mért aktív még az a feladat, hogy javítsam meg a keleti hidat mûködtetõ gépezetet?
Persze nem is jön le a keleti híd, hiába rángatom a kart.
Ugyen nem bug, csak benéztem valamit?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Nagyon szar egy helyzet, már épp fordult volna fel a gyomrom és távoztam volna kifele, mikor hirtelen hatalmas morgást hallok és gyorsan vissza kellett jönnöm ide lámpást leoltva közbe, hogy nehogy meglásson az a szar és itt is kellett maradnom, míg el nem ment a helyszínrõl.
Tudtam, hogy teljesen ártalmatlan, de mégis nagyon szar volt a tök sötétben várni, közbe meg ez a darab csonk itt volt mellettem 1 méterre. 😄
Ja, az jó taktika, hogy ha kicsinál, akkor legközelebb nem lesz ott, de én azért mégis igyekeztem kerülni az olyanokat, mert engem a szívbaj kerülgetett olyankor, ha elkezdett üldözni, hátha még hozzám is ér. 😄
Akkor már inkább kilépek és megyek aludni. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy észrevettem még a végigjátszáskor, hogy ha nagyon nem tudsz elbújni elõlük,akkor hagyd hogy kicsináljon, a visszatöltés után már nem lesz ott
PSN ID.: Beegabor
Ezt a képet meg csak úgy beraktam, hogy így kell elképzelni az Alexander képeket, ha valaki nem tudná. 😊
Nem sok helyen vannak amúgy a képeibõl.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem akarom lelõni a poént, hogy hogyan néz ki, de akit nagyon érdekel, itt tekintheti meg.
...aztán ha továbbra is rezzenéstelen arccal bámul engem (ezzel próbálva meggyõzve az igazáról), még jobban röhögtem volna szerintem, aztán amikorra már eléggé fájt volna, hirtelen abba hagyva és visszakérdtem volna szerényen, hogy "Tényleg?"
am hihetetlen hangulata van ennek a játéknak, nagyon el lett találva
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez így kész. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olyanokra gondolok, amiket pl rajongók csinálnak vagy esetleg, ha esetleg lesz hivatalos DLC pakk.
Nem kell a rettegés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valami olyan szinten próbálom kerülni az ilyen szituációkat, mintha én magam lennék abban a helyzetbe. Nem sok játék késztetett még olyanra, hogy akaratom ellenére "úristenezzek", mikor látom, hogy észrevesz, elkezdek menekülni, de hallom, hogy egyre erõsödik a hang mögöttem, meg közbe az az éles ilyesztõ hangeffekt...valami ESZMÉLETLEN!
Köszönöm szépen!
Mert végigjátszás videót néztem már és utolsó elõtti lépésnél a vizes teremben a videón, miután eltekerte a csapot, amit ott utoljára tekert el, kifelé menet a környezet elváltozott olyan pirosas szövetessé, de nálam nem történt semmi.
Igaz, én mindezt azelõtt csináltam, mielõtt a hullaházban magamba fecskendeztem volna a hulla vérébõl. Nem tudom van-e összefüggés. Ha van, akkor tudjátok mit kéne csinálni még?
Van amúgy a teremben ugye egy másik tekerõ is, amihez az utat egy felengedett híd állja el (rozsdás láncokon lóg), úgy láttam a videó szerint, hogy nem kell vele foglalkozni, de engem mégis érdekel, hogy valahogy le lehet-e engedni azt a hidat?
Szóval nem igazán értem, de olvastam külföldi fórumokon is, hogy vannak, akiknél nem fut normálisan a játék, illetve el sem indul...
És még néhány embernél...
#105.HSZ-ben utalás van erre, ott jól látható a linkelt screenshot-on, hogy mi a gond.
<#guluszem1>#guluszem1>
alcotb:
Nem tudom, hogy milyen verziód van, ha virágbolti, akkor talán ez:
11111111111111
nállam nem
patch telepítése után meg serialt kér és nem találok hozzá 😞
Minden ugyanaz másképpen.
Többször tuti nem fogom végigjátszani de egyszer simán megéri. 8/10.
A végén sok minden nem derül ki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Másoknál is jelentkezett sajnos ez a probléma bizonyos VGA-k esetében...
Driver cserét javasolnak, de nálam új van a gépemen, minden játék tökéletesen fut, még az újak is.
Most csak az Amnesia miatt nem cserélek driver-t.
Azért írd meg, ha nálad elindul, köszi..
<#action>#action>
El sem indul a játék.
Majd a másik 2 befejezést még azért meglesem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Extra Content:
Go to Program Files\Amnesia - The Dark Descent\redist folder.
Find super_secret.rar. This file can be opened by programs such as WinRAR,
WinZIP, or 7Zip.
Try to extract it. It will ask for a password.
Copy and paste this password: lke271tyr299odn314
The password is actually assembled. Each part of them, lke271, tyr299, and
odn314 are given at the end of the credits when you finish a game. You
get one of these depending on the type of ending you get.
* If you downloaded your game from Steam and you don't see the file called
super_secret.rar in the redist folder, they say you just have to restart
steam and Amnesia will be updated with the file.
The super_secret.rar file contains concept art, designs, documents, and
videos involved in the game's development."