Amnesia: The Dark Descent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAtr0n
Sziasztok!

Elkelne a segítség. Nem szokott gond lenni az ilyen fejtörõs játékokkal, szerintem most is csak valami bug miatt nem tudok továbbjutni.
Szóval: vìzgyûjtõ, fõ csarnok. Nyugati híd lent van, azon tùli ajtó mögötti vízgyûjtõ rész kész. Irànyìtòteremben, minden csap és fogantyú a helyén van, már nem mozdítható semmi. Akkor mért aktív még az a feladat, hogy javítsam meg a keleti hidat mûködtetõ gépezetet?
Persze nem is jön le a keleti híd, hiába rángatom a kart.
Ugyen nem bug, csak benéztem valamit?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

fery02
Szerintem kb utolsó negyedében van a csatornáknál egy zsákutcában.
Nagyon szar egy helyzet, már épp fordult volna fel a gyomrom és távoztam volna kifele, mikor hirtelen hatalmas morgást hallok és gyorsan vissza kellett jönnöm ide lámpást leoltva közbe, hogy nehogy meglásson az a szar és itt is kellett maradnom, míg el nem ment a helyszínrõl.
Tudtam, hogy teljesen ártalmatlan, de mégis nagyon szar volt a tök sötétben várni, közbe meg ez a darab csonk itt volt mellettem 1 méterre. 😄

Ja, az jó taktika, hogy ha kicsinál, akkor legközelebb nem lesz ott, de én azért mégis igyekeztem kerülni az olyanokat, mert engem a szívbaj kerülgetett olyankor, ha elkezdett üldözni, hátha még hozzám is ér. 😄
Akkor már inkább kilépek és megyek aludni. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Seth
Ez hol van? Úgy ölted meg vhogy?

Amúgy észrevettem még a végigjátszáskor, hogy ha nagyon nem tudsz elbújni elõlük,akkor hagyd hogy kicsináljon, a visszatöltés után már nem lesz ott

PSN ID.: Beegabor

fery02
A hátamon futkosik a szõr még így is, hogy tudom, ártalmatlan. 😄

Ezt a képet meg csak úgy beraktam, hogy így kell elképzelni az Alexander képeket, ha valaki nem tudná. 😊
Nem sok helyen vannak amúgy a képeibõl.

balee4
Jaja észrevettem én is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MR ME
gyáááá lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fejhallgatóval játszál ki is van írva amikor elkezded a játékot,gondolom nem csinálták meg benne. Vagy lehet h a irányító panelednél van átállítva 4.1 vagy 2.1-re azt próbáld meg
fery02
Azt amúgy vágtátok, hogy játék közben ahol látható a falon Alexander portré, az egészen máshogyan néz ki, ha épp be van rezelve a karakterünk?

Nem akarom lelõni a poént, hogy hogyan néz ki, de akit nagyon érdekel, itt tekintheti meg.

Tudna valaki segíteni? Minden tetszik a játékkal csak valahogy az 5.1 nem megy alatta <#confused><#confused> Amugy winxp sp3 van fent meg audigy4 es hangkari amit rendben fel is ismer a játék. Vmi 5let?<#conf>
fery02
Amúgy, ha pár hete valaki aszongya nekem, hogy ebben a játékban fogok találkozni a legtöbb fanszõrrel, amit valaha játékban láttam, menthetetlenül pofán röhögtem volna szegény delikvenst.

...aztán ha továbbra is rezzenéstelen arccal bámul engem (ezzel próbálva meggyõzve az igazáról), még jobban röhögtem volna szerintem, aztán amikorra már eléggé fájt volna, hirtelen abba hagyva és visszakérdtem volna szerényen, hogy "Tényleg?"

MR ME
jah, akkor semmi gond nem lenne ha lelõhetném a csába, de így fosok énis állandóan 😄

am hihetetlen hangulata van ennek a játéknak, nagyon el lett találva

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fery02
Amúgy én mostantól tényleg nem fogok szerintem semmilyen ilyesmi játéktól sem félni, amiben van legalább valamilyen fegyverünk.
Ez így kész. 😄

Shep
Vagy csak már túl sok hasonló filmet láttam / könyvet olvasta, /játékkal játszottam

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Ezen én is filóztam, fene tudja

fery02
A custom story menüpont az a késõbbi pályáknak a menüje lesz?
Olyanokra gondolok, amiket pl rajongók csinálnak vagy esetleg, ha esetleg lesz hivatalos DLC pakk.

fery02
A többi rész azért nem elég félelmetes, mert nem éled bele magad annyira, mint én. Ez egészen biztos. 😄

davidka003
De jó, hogy már végigvittem és nem kell többet elindítanom. 😊
Nem kell a rettegés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Egyetlen gázos rész van szerintem a játékban, mikor a pincében kell dobozolni ,hogy ne kapjon el a vízben lépkedõ akármi. A többi rész nem igazán félelmetes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Én is végig fostam tõle. Mikor észrevett én nem futottam el hanem megvártam hogy elkapjon, mert így nem stresszeltem tovább. 😄
fery02
De amúgy én ezen a videón, ha látom, hogy üldöz az a szar és látom, hogy utol fog érni, én azon nyomban nyomtam volna egy Esc-et, mielõtt megöl, kiléptem volna a játékból, felkapcsoltam volna a a szobában minden villanyt és 5 percre behúzódtam volna egy sarokba reszketve (még talán zseblámpát is fogtam volna kézbe).

Valami olyan szinten próbálom kerülni az ilyen szituációkat, mintha én magam lennék abban a helyzetbe. Nem sok játék késztetett még olyanra, hogy akaratom ellenére "úristenezzek", mikor látom, hogy észrevesz, elkezdek menekülni, de hallom, hogy egyre erõsödik a hang mögöttem, meg közbe az az éles ilyesztõ hangeffekt...valami ESZMÉLETLEN!

fery02
áááááá 😄

Köszönöm szépen!

Shep
Felhúzott hídnál dobd ki kõvel a láncot.

fery02
Valaki elakadt annál a résznél, mikor le kell ereszteni a vizet, hogy le bírjunk menni a lépcsõn?
Mert végigjátszás videót néztem már és utolsó elõtti lépésnél a vizes teremben a videón, miután eltekerte a csapot, amit ott utoljára tekert el, kifelé menet a környezet elváltozott olyan pirosas szövetessé, de nálam nem történt semmi.

Igaz, én mindezt azelõtt csináltam, mielõtt a hullaházban magamba fecskendeztem volna a hulla vérébõl. Nem tudom van-e összefüggés. Ha van, akkor tudjátok mit kéne csinálni még?

Van amúgy a teremben ugye egy másik tekerõ is, amihez az utat egy felengedett híd állja el (rozsdás láncokon lóg), úgy láttam a videó szerint, hogy nem kell vele foglalkozni, de engem mégis érdekel, hogy valahogy le lehet-e engedni azt a hidat?

Bruk
Az volt nekem is...

#146 Nekem valami Intel laptopos kari van. 😄

GeForce GTS 250-es karim van, teljesen friss driver, minden frissítve, a legújabb játékok futnak gond nélkül...

Szóval nem igazán értem, de olvastam külföldi fórumokon is, hogy vannak, akiknél nem fut normálisan a játék, illetve el sem indul...
masterthief
Igen az. Régi ATI Catalyst drivert azért is kell frissíteni. Nálunk TheDarkMod -ban van ilyen is hogy forgó égbolt ez a Sky Box probléma. Arra meg az is megoldás hogy a Catalyst AI-t kikapcsolod.

"BlackBox" probléma van nála is és nálam is.
És még néhány embernél...
#105.HSZ-ben utalás van erre, ott jól látható a linkelt screenshot-on, hogy mi a gond.
masterthief
Nem 1 mai darab Asus EAH3450 256 Mb. Ilyen fejjel lefelé képernyõ a The Dark Mod-ban volt (Doom3 mod, Thief szerü steampunk lopakodós. Bétateszter vagyok) de ott elég volt kikapcsolni a Bloom hatást. Ez egyébként az asztali gépembe van, max grafikán is megy a játék, csak régi Ati Catalyst driver volt a gépemen azért volt ilyen gond. Van még 1 laptopom is az mondjuk jóval erõsebb is GTA IV-et azon tolom) de laptomon nem szeretek az Amnesiaval játszani mert Led képernyõs. Tehát a sötétben játszodó game-kat nem tolom rajta mert zavar a képernyõben levõ megvilágítás módja. Lcd monitoron azért sokkal jobb élményt nyújtanak az ilyen jétékok. Ha még nem hallottál ilyen fejjel lefelé fordult képernyõrõl akkor most már tudod hogy ilyen is van<#kacsint> Külföldi Amnesia-s fórumokon is találsz ilyeneket a játék problémáival kapcsolatban.

"fejjel lefelé fordult a képernyõ"-ilyet még nem is láttam, milyen karid van???
<#guluszem1>

masterthief
Milyen verziót használsz? Nekem SKIDROW van azzal semmi gond nincs. Serial sem kell, elég Crack-elni. Mondjuk ATI driver csere nekem is volt, mert nekem pár helyen fejjel lefelé fordult a képernyõ.

Kösz a választ, sajnos ez van...

alcotb:
Nem tudom, hogy milyen verziód van, ha virágbolti, akkor talán ez:
11111111111111

basszus szerintem ezt a játékot olyan 1 év alatt leszek képes végigjátszani,egyszerûen annyira fosok tõle h 10 percnél tovább nem bírom,a játék elején járok apincébe ahol víz van és majdnem beszartam amikor elkezdett felém jönni,áhh mondom neeee annyira megijedtem h végigfutott rajtam egy qurva szar érzés mintha ott lettem volna,aztán szépen nyomtam egy menés kilépést majd jövõhéten talán képes leszk folytatni,penumbrától is összeszartam magam de ez most überelte.
alcotb
intel x3100-al próbálta már valaki?fut?

nállam nem

patch telepítése után meg serialt kér és nem találok hozzá 😞

Minden ugyanaz másképpen.

Bruk
Nem jó.

davidka003
Végigvittem én is.
Többször tuti nem fogom végigjátszani de egyszer simán megéri. 8/10.
A végén sok minden nem derül ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szerintem az sem lesz jó, de írjál majd, ha nálad elindul.
Másoknál is jelentkezett sajnos ez a probléma bizonyos VGA-k esetében...
Driver cserét javasolnak, de nálam új van a gépemen, minden játék tökéletesen fut, még az újak is.
Most csak az Amnesia miatt nem cserélek driver-t.

Azért írd meg, ha nálad elindul, köszi..
Bruk
Leszedtem egy másik verziót, de annál meg nem fogadja el a serialt. Most szedek egy 3. verziót hátha ez már jó. 😄

Kurva jó game....a drágaszágtól majd befostam...

<#action>

"GeForce GTS 250". bocsi...<#hamm>
Nálam XP-n, GeForce 250-es karival, eredetivel u.ez a helyzet...
El sem indul a játék.
balee4
Na be is fejeztem a játékot, háát tényleg sokkal gyengébb mint a Penumbra, vhogy nem áll össze az egész, a történet amilyen jól indult, olyan keszekusza lett, a végére semmi nem derült ki, mik ez a gömbök, mi ez a mitrász kultusz, ki ez az árny, ki Alexander valójában stb. Maga a hangulat "ottvolt", fõleg a menekülõs részeken, a kastély kidolgozása is változatos, grafika is egész szép, de a történet és a a fejtõrök is jóval gyengébbek, mint az elõdben.

Majd a másik 2 befejezést még azért meglesem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Jaaa, azt hittem, ha továbbhaladok, már nem tudok visszamenni. Ezer köszönet.

Seth
Még nem. Majd az késõbb lesz,miután megszöktél a börtönbõl. Haladj csak arra,amerre az a nagy terem van,4 ágú híddal és a zöld fényekkel

balee4
Nekem nem dõlt ki semmi. 😞

Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vissza kell menni oda ahol Agrippa van és a tõle balra lévõ laborba most már be tudsz menni, mert kidõlt a fal. Ott kell összekutyulni a 3 adalékot.
balee4
Megvan Agrippának a 3 cucc a lötyihez, hogyan lehet összekeverni õket?

Hegi90
😄😄😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kijött a 1.0.1-es patch a játékhoz: Link

davidka003
Kb 1 órát nyomtam a játékot. Eddig bejön, tetszik a környezet.

"Extra Content:

Go to Program Files\Amnesia - The Dark Descent\redist folder.

Find super_secret.rar. This file can be opened by programs such as WinRAR,
WinZIP, or 7Zip.

Try to extract it. It will ask for a password.

Copy and paste this password: lke271tyr299odn314

The password is actually assembled. Each part of them, lke271, tyr299, and
odn314 are given at the end of the credits when you finish a game. You
get one of these depending on the type of ending you get.

* If you downloaded your game from Steam and you don't see the file called
super_secret.rar in the redist folder, they say you just have to restart
steam and Amnesia will be updated with the file.

The super_secret.rar file contains concept art, designs, documents, and
videos involved in the game's development."

meg a penumbra közelebb állt a valósághoz mint ez