420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
-
Perszepeta #220 én is megvettem, sőt a penumbrát is, ezzel az 500 Ft-os sms/játék "akcióért", szerintem akinek tetszett a játék, és szeretne még tőlük hasonló játékot, akkor ez a legkevesebb, mert ez tényleg fillérekbe kerül, ilyen minőségi munkáért (pláne egy 5 fős csapattól). -
#219 Még Steam-en megjelenéskor. -
#218 te megvetted ? -
#217 Nincs szükség többre:) -
#216 Ha írtál nekik, kicsi 5 fős cég lévén tuti, hogy megoldják a problémádat - létfontosságú számukra - , szóval türelem:) -
#215 nem adott újat és nem talált semmit se hanem irhattam a supportnak hogy mivan ? -
#214 Vásárlás után a felugró ablakban lesz a link, ha nem zártad be idő előtt - amre 2x is figyelmeztet.
Ha elbénáztad, kattints a "Register a failed purchase" linkre, add meg a számodat és gondolom kapsz új linket. -
#213 és hogy kapom meg a rohadt életbe eddig levont 500 ft-ot de semmi link... -
#212 Steam egy terjesztő. 500Ft-ért pedig közvetlenül a fejlesztőktől veheted meg. Örül és vásárol, mert megérdemlik:) -
#211 ez most mi ? tényleg 500 ft ? azt hogyan hisz steamen leakciózva is nemtudom hány ezer... -
#210 Szegények. :/ -
#209 500Ft-os SMS-ért megvehető a game a fejlesztőktől. -
pont most értem a végére, jó kis game volt, Alexander meg elég beteg forma -
#207 36.000 eladott példány! -
#206 Szerintem te ide ne nagyon írjál többet. :D -
#205 pont az a lényeg h ne láss semmit bizonyos helyeken, oda kell a lámpa, ahol meg látsz sötétben is, oda meg nem, nem értem a problémáitokat :D -
Novotsik #204 nem de hát idegesít h nem látok semmit ha megy felhúzon a kontraszt akkor szar igazán... De legalább látok valamit -
#203 Ez csak ad a feszültséghez, ha el akarod rontani hát hajrá.
Gyáva dög.... XD -
Novotsik #202 penumbrába szinte egész játék alatt be volt kapcsolva az a qurva lámpám,mindig volt elem,de itt meg faszt a seggedbe,faszom inkább leszedek hozzá vmi trainert azt kifogyhatatlan lesz az qurva lámpa -
totya4 #201 Egyáltalán nem vészes, még így is marad tartaléknak, nem értelek titeket :) -
#200 Én abba is hagytam.Túl sötét, így nincs türelmem hozzá.
Pedig az atmoszférája nagyon jó, az ötlet is, de egyszerűen nincs kedvem az olajjal bajlódni.Túl kimérten kell játszani... -
Novotsik #199 nem vesztettél sokat közel nem olyan jó mint a penumbra volt (szerintem) -
#198 Már próbáltam, nincs változás. A hivatalos supportban azt a választ írták, hogy mac-en működik 9600pro-val, de a windóznak ez lehet, hogy nem elég. Mondjuk mások is ugyanezzel a problémával küzdenek, sokkal jobb videókártyákkal is. De mindegy, már letöröltem, nem szenvedek vele. Majd karácsonyra veszek egy új kártyát. :P -
Novotsik #197 tedd fel a tört verziót -
totya4 #196 Hát ha a minimum követelményben benne van, akkor illene mennie vele. De lassacskán úgyis veszel új vga-t nem, vagy megvárod míg magától porrá omlik az a régi vga kártya? -
#195 Nem használok cracket, a demo verziót próbáltam ki először, aztán a teljeset, de ugyanaz a hiba. Ati 9600 PRO-m van, a kártya régi, de a minimum követelmény ezzel is megvan. Végigjátszottam vele a teljes Penumbra sorozatot is, ennek is futnia kellene. A Frictional Games fórumán sokan jelzik ugyanezt a hibát ATI kártyákkal, de csak azt írják, hogy újra kell telepíteni a drivereket, fel kell tenni a javítócsomagot. Én már megtettem ezt vagy 10x. Sajnálom, mert nagyon vártam ezt a játékot. -
#194 Nálam semmi gond nem volt ati-val -
totya4 #193 Milyen vga-d van? Patch-et feltetted? Cracket használsz? -
#192 Előre elnézést, de nagyon ideges vagyok! Úgy látszik ez a csapat sem tud egy normálisan működő játékot összehozni! Fél napja szenvedek ezzel a trágyával, és sehogy sem indul el! A legfrisebb Ati driver-el:"amnesia.exe caused an EXCEPTION ACCESS VIOLATION in module atioglxx.dll" hibaüzenet fogad minden indításnál, Omega driver-el pedig " Renderer #0 could not be initialized". Patch fent van, már rengetegszer újratelepítettem, mindent kipróbáltam a guide alapján, de semmi eredménye. Ha a Penumbrát meg tudták csinálni normálisan, ezt miért nem?! -
#191 Akkor bocsánat, nem voltam elég körültekintő.
Mert nekem egyből az jutott eszembe, hogy ha félúton megakad a híd, a mellette lévő másik meg ha olyan magasságba tud felereszkedni, hogy pont át tudjak róla ugrani a másikra, akkor kipróbálom, hogy hátha a testsúlyom leereszti-e alattam a hidat...és nálam működött is.
Nekem meg az nem jutott volna sehogy se eszembe, hogy kövekkel dobálgassam a hidat (bár nem tudom mekkora kövek vannak a közelben). :D -
totya4 #190 Pont elég van, ne gyújts meg minden fáklyát feleslegesen. -
#189 Nem kell egyfolytában égnie. Csak ha tényleg olyan helyen vagy hogy nem látsz. Gyújtósból viszonylag mindíg találsz, gyújtogasd meg a fáklyákat (persze azt se mindet,csak ahol értelme van) -
#188 nem kell elpazarolni, lehet menni néha sötétbe is, nekem mindig van elég, meg gyújtó is :) -
Novotsik #187 annyira idegesítő sohasincs elég olaj alámpába
-
#186 Nem kell visszamenni.Azóta továbjutottam. :) -
#185 Én is belekezdtem és ahogy megkaptam a lámpást rögtön elpazaroltam az olajat potya nézelődésre?!.
Gondolom itt vissza kellett volna menni az első helyiségbe (első töltési pontig tartó pályarész) és az ott lesötétített szoba pár fáklyáját felgyújtan.Nem?
Sokkal nehezebbnek tűnik, mint a Penumbra trilógia... -
#184 Visszavonom, megvan a turpisság.
Az irányítóteremben a könyökcsöveket nem tettem a falra. Szégyen, hogy erre nem jöttem rá, és egy végigjátszásból kellett megvilágosodnom. :(
A patchen én is gondolkoztam, de sztem már nem teszem fel, úgyis nemsoká vége a játéknak.
A segítségeket köszönöm! -
totya4 #183 Buggal én is találkoztam, patch-et feltetted? -
#182 Az első hsz.-emben ìrtam, hogy az irányítóteremben már nem mozdítható semmi, ebből gondolom az következik, hogy már meg van javítva. Ebből is gondolom, hogy bugos.
Én először észre sem vettem a karokat, egyből mentem az irányítóterembe, ott megcsináltam mindent, azután a vízgyűjtőhöz tartozó kart meghúzva, ott is végeztem mindennel, és csak ezek után láttam, hogy van egy másik kar is. Ezt megrántva adta be a jegyzetekhez, hogy javítsam meg, de már nem tudok az irányítóteremben csinálni semmit! Gondolom amíg az a feladat aktív, dobálhatom én millió kővel tele, akkor sem lesz semmi.
Az lenne a jó ha valaki abban a sorrendben csinálná meg , ahogy leírtam, hátha előjönne neki is a hiba.
-
#181 ilyen helyzetbe elvileg az adrenalin hatására gyorsabban kellene futnia:D