Amnesia: The Dark Descent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha elbénáztad, kattints a "Register a failed purchase" linkre, add meg a számodat és gondolom kapsz új linket.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
pont most értem a végére, jó kis game volt, Alexander meg elég beteg forma <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Next PC upgrade: 2022
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pedig az atmoszférája nagyon jó, az ötlet is, de egyszerûen nincs kedvem az olajjal bajlódni.Túl kimérten kell játszani...
Qwerty4
Mert nekem egybõl az jutott eszembe, hogy ha félúton megakad a híd, a mellette lévõ másik meg ha olyan magasságba tud felereszkedni, hogy pont át tudjak róla ugrani a másikra, akkor kipróbálom, hogy hátha a testsúlyom leereszti-e alattam a hidat...és nálam mûködött is.
Nekem meg az nem jutott volna sehogy se eszembe, hogy kövekkel dobálgassam a hidat (bár nem tudom mekkora kövek vannak a közelben). 😄
PSN ID.: Beegabor
Gondolom itt vissza kellett volna menni az elsõ helyiségbe (elsõ töltési pontig tartó pályarész) és az ott lesötétített szoba pár fáklyáját felgyújtan.Nem?
Sokkal nehezebbnek tûnik, mint a Penumbra trilógia...
Qwerty4
Az irányítóteremben a könyökcsöveket nem tettem a falra. Szégyen, hogy erre nem jöttem rá, és egy végigjátszásból kellett megvilágosodnom. 😞
A patchen én is gondolkoztam, de sztem már nem teszem fel, úgyis nemsoká vége a játéknak.
A segítségeket köszönöm!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Én elõször észre sem vettem a karokat, egybõl mentem az irányítóterembe, ott megcsináltam mindent, azután a vízgyûjtõhöz tartozó kart meghúzva, ott is végeztem mindennel, és csak ezek után láttam, hogy van egy másik kar is. Ezt megrántva adta be a jegyzetekhez, hogy javítsam meg, de már nem tudok az irányítóteremben csinálni semmit! Gondolom amíg az a feladat aktív, dobálhatom én millió kõvel tele, akkor sem lesz semmi.
Az lenne a jó ha valaki abban a sorrendben csinálná meg , ahogy leírtam, hátha elõjönne neki is a hiba.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A keleti hídon már egy egész kõfejtõ van, de nem jön le. Ezt látván persze megpróbáltam átugrani, sikertelenül. Még szerencse, hogy visszatöltéskor, a kövek a helyükön voltak. Ìgy megpróbáltam a kart is újra meghúzni. Semmi nem történik. Az életem nem fullos, pár karc, de lehet kihat a futásra?
Tanácstalan vagyok.
Köveket meg úgy dobáltam rá, hogy elõször a nyugati hídra, azzal felemeltettem magam, és onnan a másikra, mert simán az emelvényrõl nem lehet odáig feldobni. De csak 2 kisebb darab maradt rajta a többi lecsúszott. Lehet több kell?
Na megpróbálom még 1X. Köszönöm mindenkinek!
PSN ID.: Beegabor
Én speciel emlékszem arra a részre, olyan foxi maxi szerûen bepörgetett lábbal rohantam be az egyik hullaterembe, becsapva az ajtót magam után és kinéztem magamnak egybõl egy sötét sarkot és ott guggoltam egy helyben nagyon sokáig igyekezve nem nézve közbe az elõttem lévõ hullákat. 😄
Amúgy ez a geci ebben a játékban igen, hogy utolérnek. Hagy szarjon be az ember még inkább. 😄
De lehet hihetõ amúgy, mert mikor üldöztek, mintha lassabban futott volna a karakter. Ami talán hihetõ is, mert félelmem közben teljesen átéltem, hogy lehet én is olyan sokk hatására dermedtebb lennék és nem bírnám annyira az iramot. Nagyon hihetõ az egész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy lehet leereszteni, hogy a nyugati híd feleresztése után, gyorsan odafutsz, felugrasz rá, majd mikor elég magasságba felemelt, átugrasz a másik hídra és a súlyod leengedi =eléggé le fogsz sérülni, arra készülj fel, szóval ha elõtte megsebesültél, érdemes lehet gyógyítani).
amúgy a srác érdekes már amikor odarakta a széket nem kellet volna megvárnia h betörjön, hanem rögtön futni.
amikor futott elõle meg midnig vissaznézett, bár érthetõ, fegyver nélkül ilyenkor nem tudsz mit csinálni.
de ha ien gyors ez a szörny el se lehet elõle futni nem?😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer