420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
-
#260 Ismerem azt a bugot,de én sem futottam bele. Nem volt gondom sehol sem szerencsére -
#259 Hajjaj off hullám :)
Pedig nálam a hajón muszáj volt, mivel hiába céloztam a szigtre az ágyúval nem zoom-olt a játék úgy, ahogy kellett volna.
Elvileg vaktában lövöldözéssel meg lehetne csinálni, de azt próbálgassa, akinek 2 anyja van :p -
#258 Azért az nem igaz, hogy csak letöltött mentéssel lehet továbbmenni egy helyen.Én egyszer sem kellett mentést letöltsek...mégis végigvittem. -
#257 Nekem marhára bejött, egyetlen hibája, hogy a pc-s portot úgytudom végül egy azaz 1 ember fejezte be mert közben becsődölt a stúdió, így előferdülnek bug-ok szép számmal, illetve egy helyen csak egy letöltött mentéssel lehet továbbvinni.
Annyira szvsz nem parás, mint az amnesia, ellenben van benne lopakodás, bár a vége felé kicsit át megy hentbe, de megbocsátható szinten.
Legjobb rész:
-
#256 Van mikor csak rohanni kell ajtókon keresztül. Ki is írja a játék hogy ROHANJ!Nekem bejött a game nagyon, csak az a baj hogy rövid. A Call of Cthulhu az milyen? Jó? Csak videókat láttam belőle de azt vettem ki belőle, hogy túl sok benne a beszélgetés. Érdemes kipróbálni? -
#255 Én még csak a liftes résznél járok a láthatatlan vízi szörnyes rész után, és eddig még úgy igazán nem tudott megijeszteni a játék.
De ezek a nyamvadt szörnyek nagyon idegesítőek. Az ehhez hasonló Call of Cthulhu -ban legalább el lehetett sunnyogni ha fegyvertelen voltál, de itt csak simán szaladni kell mint vmi őrült, mert egy rohan mögötted egy meg előröl jön, szóval még el sem tudsz bújni, vagy valami.
sry a hülye fogalmazásért de most egy kicsit felhúzott a játék. Egyszerűen fel nem bírom fogni, hogy miért nem lehet osonni, ha már fegyvered nincs.
(vagy átsiklottam volna egy note felett ami megmagyarázza?) -
#254 XD Pedig nagyon jó játék csak rövid. Én talán vagy 2-szer rezzentem össze a hirtelen ért hangos zajoknál.Bennem nem keltett különösebb félelmet, inkább a nyugtalanság érzése fogott el. -
#253 Ez a játék teljesen felháborító :DDDDDDdd
Kibaszottul nem bírom 10 percnél tovább, mert rettegek. -
uscGhost #252 Nagyon Vicces Videó XD -
Novotsik #251 az első részben a kutyákat a csákány használatával nhézkes kinyírni ezért én fogtam egy nagyobb követ és addig vágtam a fejükhöz mig meg nem haltak,az jobb módszer szerintem mint a csákány,kutyák nélkül is para a hangulat :) -
#250 Első részben van egy csökevényes csákányod,ami a kutyák ellen semmit nem ér, szóval ott is kerülni kell a konfrontációt,felhúzni a nyúlcipőt. A 2. részben meg már egyeltalán nincs fegyvered. -
#249 Háhhh, az Obscure volt az a #246-ban :) screenshotok alapján
a Penumbra-nak nagyon jó hangulata van és jó árban is van most a trilógia
néztem gameplay videokat belőle, viszont lehet elkerülte a figyelmem, hogy
a Penumbrában tudom bántani azt, aki engem bánt?
-
#248 Minőségi horror, ha még kell, akkor próbáld ki a Penumbra sorozatot (természetesen), a SAW játékot, az Obscure 1-2-t is.Ezek baromi jó élmények voltak számomra a műfajon belül.
Persze van még a lövöldözősök közt is sok jó horror... -
#247 Ok, sry, biztos többet láttam bele a hozzászólásba.
@#246: Nem az Alone in the Dark(4)-re gondolsz, vagy igen? :) -
#246 ja, tudja-e valaki, hogy mi volt annak a TPS-nek a neve (még krisztus előtt Xbox Classicon), amikor az első pályán volt egy zseblámpád és egy pisztolyod 5 tölténnyel, majd bementél egy sötét szobába és bejött valami torz lény, beleszórtad, mind az 5 gollllllót aztán f.szául kinyiffantott :)
akkor gyík voltam és delete, de manapság kezdenek érdekelni a minőségi horror játékok, viszont nem emlékszem a nevére -
#245 #242 és 243:
pontosan. Ismerem a dolgot. Az Alien vs Predator nightmare szinten, olyan, hogy baromira ellenállóak és támadóak az ellenfelek, alig van egészség csomagod ÉÉÉÉS nincs adott pályán belül checkpoint. Magyarul, ha elszexuálja az ember és kinyírják, a teljes pályát kezdheti elölről. Ez olyan mértékű izgalmat, életösztönt ad a játékhoz, h IHAJ :)Viszont ott meg tudod magad védeni, nem csak bujkálsz jobbra-balra. Ez az ami engem zavar(na) itt.
Legyen konstruktívak: azon kívül, hogy elbújsz, h tudod elkerülni az ellent? mehet spoilerbe is.
#244: megvolt pár éve. ma már a graf miatt nem szívesen vállalnám be a dark mod újítást
#241: totál félrementél :) jóindulattal, érdeklődve kérdeztem -
#244 Próbáld ki a Thief sorozatot vagy a TheDarkMod-ot. Ezek egyébként nem horror játékok, hanem lopakodós. Ezekben sem az öldöklésen van a hangsúly, de lehet benne. No ezekben vannak néha parás részek ha nem akarsz benne se ölni, sem álomba ringatni valakit 1 tarkónvágással. -
#243 amikor elkezdtem a játékot énis azon gondolkoztam közbe h mi a para és a jó abban h nincs fegyvered, nem tudod lelőni és csak sétálgatsz egy kastélyban? aztán rájöttem! sztem kezd el játszani, és rá fogsz jönni, h épp azért félelmetes, mert nem tudod lelőni :) -
#242 Egyébként ez benne az izgalom és kihívás, hogy nincs fegyvered! Egyébként is útálom az olyan horrorjátékokat amiben van 120 féle fegyvered és rohanjunk előre irtani a faunát. -
#241 Egyébként meg azthiszem simán nem a te játékod, csihipuhiért menj máshova. -
#240 Figyu! Szégyen a futás, de a k...rva anyját aki kerget! XD -
#239 Én még nem voltam félőrült állapotban éjsötét kastélyban, ahol hallucinációk és szörnyek üldöznek, de lehet leállnék velük pókerezni. -
#238 miután az év horror játéka lett, ezért még1x felkeltette az érdelődésem
Próbálok "rá(v)érezni" a dologra, de mi abban az élvezet, hogy 1 lámpással/ zseblámpával a kezedben bujkálsz a rád vadászó szörnyek elől, anélkül hogy visszatámadnál? :)
merthogy nincsen ugye fegyvered semmi..
Tegye fel a kezét, aki szerint a valóságot szimulálja, mert az életben is bármilyen külső támadás éri, ott is inkább elbújik.
-
#237 en meg is vettem, sajna lecsusztam az sms verziorol, de steamne most 7,5EUR-t kaphato, annyit siman meger sztem -
#236 IGN szerint két titulust nyert a game:
Best horror game: Amnesia: The Dark Descent
Coolest Atmosphere: Amnesia: The Dark Descent -
Grrrrrrr #235 Nem. Nekem Amnesia nevet mondtak. -
#234 Korábbi változata ugyanennek a játéknak? Nem tudok róla, hogy feldolgozás lenne.
Penumbra első része 2007-es, az nem épp 1993. :)
'93-ban horror játék az Alone in the Dark jelent meg pl, talán arra gondoltak? Viszont azon kívül, hogy az is picit Lovecraft ihletésű semmi köze hozzá. -
#233 sztem a penumbra sorozatra gondoltak, ugyanez a fejlesztőgárda munkálya, magyarítva megszerezhető torrenten, meg gondolom cdgalaxysba is fillérekért mostmár -
Grrrrrrr #232 Üdv! Egy ismerős család szerint voilt ennek a játéknak egy korábbi, 1993-as változata, az is Amnesia néven utott. Nem tudjátok, honnan lehetne azt megszerezni nekik? Előre is köszi -
#231 Aham -
Novotsik #230 6000 forintot elkérnek érte amikor simán letölthető és magyarosítás is van rá ???, pff max 4 ezret fizetnék érte,de 6k az szerintem kicsit sok -
#229 Megjelent dobozos változatban! -
#228 indúlj el a szentély felé, ott majd elkapnak és utána már jön a dolog magától -
#227 Ez csak akció volt?? Most 4800... -
#226 A csigalépcső alján az Agrippás terembe vezető folyosón van a laboratórium, ott lehet megcsinálni. De előtte mindenképp el kell hogy kapjanak, addig nem is elérhető a labor. -
Rony94 #225 Elakadtam! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott tartok ahol Agrippa található. A 6 darab gömbrész megvan. Megvan az a nyálkás csont is, meg az a bénító gomba mirigy vagy mi és a vérrel teli üveg. :D Megpróbáltam kombinálni ezt a 3-at, de semmi. Próbáltam Agrippának adni de semmi. Valami olyasmit írt legtöbb esetben hogy megkell tisztítani a vért. De azt hogy kell? Már mindenhova mentem (kivéve a szentélybe mert akkor ugye elkap Alexander). -
#224 remélem még jó sok pénz gyűlik most így a mindenféle akciók miatt és egy nagyon ütős játékot készítenek majd megint. -
#223 A bankkártya nem kötelező valójában, sms-en fizettél, de ha beregisztráltad, akkor ezután van lehetőséged oda terhelni a Zong rendszerben.
Én bankkártya adatokat meg se adtam, játék meg már itt van. :)
-
#222 közben sikerült mert szerintem rosszul adtam meg a telo számot (tehát 06 miatt szerintem) és még írtak is nekem.egyébként miért kellett megadni bankkártya számom ? sms-el fizettem nekik vagy a bankkártyával ? mert 1 dolcsit levontak aztán a zong-nál ki is szedtem a kártya adatokat nehogy még egyszer levonjanak... -
#221 Segíts neki, mert elakadt az SMS-es vásárlással.