Amnesia: The Dark Descent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is megvettem, sõt a penumbrát is, ezzel az 500 Ft-os sms/játék "akcióért", szerintem akinek tetszett a játék, és szeretne még tõlük hasonló játékot, akkor ez a legkevesebb, mert ez tényleg fillérekbe kerül, ilyen minõségi munkáért (pláne egy 5 fõs csapattól).
MerlinW
Még Steam-en megjelenéskor.

[merlinw.org]

Bence94
te megvetted ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Nincs szükség többre😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha írtál nekik, kicsi 5 fõs cég lévén tuti, hogy megoldják a problémádat - létfontosságú számukra - , szóval türelem😊

[merlinw.org]

Bence94
nem adott újat és nem talált semmit se hanem irhattam a supportnak hogy mivan ?

MerlinW
Vásárlás után a felugró ablakban lesz a link, ha nem zártad be idõ elõtt - amre 2x is figyelmeztet.

Ha elbénáztad, kattints a "Register a failed purchase" linkre, add meg a számodat és gondolom kapsz új linket.

[merlinw.org]

Bence94
és hogy kapom meg a rohadt életbe eddig levont 500 ft-ot de semmi link...

MerlinW
Steam egy terjesztõ. 500Ft-ért pedig közvetlenül a fejlesztõktõl veheted meg. Örül és vásárol, mert megérdemlik😊

[merlinw.org]

Bence94
ez most mi ? tényleg 500 ft ? azt hogyan hisz steamen leakciózva is nemtudom hány ezer...

fery02
Szegények. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lolSL
500Ft-os SMS-ért megvehetõ a game a fejlesztõktõl.

MR ME
<#eljen>

pont most értem a végére, jó kis game volt, Alexander meg elég beteg forma <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber

Next PC upgrade: 2022

fery02
Szerintem te ide ne nagyon írjál többet. 😄

MR ME
pont az a lényeg h ne láss semmit bizonyos helyeken, oda kell a lámpa, ahol meg látsz sötétben is, oda meg nem, nem értem a problémáitokat 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nem de hát idegesít h nem látok semmit ha megy felhúzon a kontraszt akkor szar igazán... De legalább látok valamit
Seth
Ez csak ad a feszültséghez, ha el akarod rontani hát hajrá.

Gyáva dög.... XD

PSN ID.: Beegabor

penumbrába szinte egész játék alatt be volt kapcsolva az a qurva lámpám,mindig volt elem,de itt meg faszt a seggedbe,faszom inkább leszedek hozzá vmi trainert azt kifogyhatatlan lesz az qurva lámpa
Egyáltalán nem vészes, még így is marad tartaléknak, nem értelek titeket 😊
Qwerty4
Én abba is hagytam.Túl sötét, így nincs türelmem hozzá.
Pedig az atmoszférája nagyon jó, az ötlet is, de egyszerûen nincs kedvem az olajjal bajlódni.Túl kimérten kell játszani...

Qwerty4

nem vesztettél sokat közel nem olyan jó mint a penumbra volt (szerintem)
wantonly
Már próbáltam, nincs változás. A hivatalos supportban azt a választ írták, hogy mac-en mûködik 9600pro-val, de a windóznak ez lehet, hogy nem elég. Mondjuk mások is ugyanezzel a problémával küzdenek, sokkal jobb videókártyákkal is. De mindegy, már letöröltem, nem szenvedek vele. Majd karácsonyra veszek egy új kártyát. 😛
tedd fel a tört verziót
Hát ha a minimum követelményben benne van, akkor illene mennie vele. De lassacskán úgyis veszel új vga-t nem, vagy megvárod míg magától porrá omlik az a régi vga kártya?
wantonly
Nem használok cracket, a demo verziót próbáltam ki elõször, aztán a teljeset, de ugyanaz a hiba. Ati 9600 PRO-m van, a kártya régi, de a minimum követelmény ezzel is megvan. Végigjátszottam vele a teljes Penumbra sorozatot is, ennek is futnia kellene. A Frictional Games fórumán sokan jelzik ugyanezt a hibát ATI kártyákkal, de csak azt írják, hogy újra kell telepíteni a drivereket, fel kell tenni a javítócsomagot. Én már megtettem ezt vagy 10x. Sajnálom, mert nagyon vártam ezt a játékot.
Seth
Nálam semmi gond nem volt ati-val

Milyen vga-d van? Patch-et feltetted? Cracket használsz?
wantonly
Elõre elnézést, de nagyon ideges vagyok! Úgy látszik ez a csapat sem tud egy normálisan mûködõ játékot összehozni! Fél napja szenvedek ezzel a trágyával, és sehogy sem indul el! A legfrisebb Ati driver-el:"amnesia.exe caused an EXCEPTION ACCESS VIOLATION in module atioglxx.dll" hibaüzenet fogad minden indításnál, Omega driver-el pedig " Renderer #0 could not be initialized". Patch fent van, már rengetegszer újratelepítettem, mindent kipróbáltam a guide alapján, de semmi eredménye. Ha a Penumbrát meg tudták csinálni normálisan, ezt miért nem?!
fery02
Akkor bocsánat, nem voltam elég körültekintõ.
Mert nekem egybõl az jutott eszembe, hogy ha félúton megakad a híd, a mellette lévõ másik meg ha olyan magasságba tud felereszkedni, hogy pont át tudjak róla ugrani a másikra, akkor kipróbálom, hogy hátha a testsúlyom leereszti-e alattam a hidat...és nálam mûködött is.

Nekem meg az nem jutott volna sehogy se eszembe, hogy kövekkel dobálgassam a hidat (bár nem tudom mekkora kövek vannak a közelben). 😄

Pont elég van, ne gyújts meg minden fáklyát feleslegesen.
Seth
Nem kell egyfolytában égnie. Csak ha tényleg olyan helyen vagy hogy nem látsz. Gyújtósból viszonylag mindíg találsz, gyújtogasd meg a fáklyákat (persze azt se mindet,csak ahol értelme van)

MR ME
nem kell elpazarolni, lehet menni néha sötétbe is, nekem mindig van elég, meg gyújtó is 😊

annyira idegesítõ sohasincs elég olaj alámpába
Qwerty4
Nem kell visszamenni.Azóta továbjutottam. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Én is belekezdtem és ahogy megkaptam a lámpást rögtön elpazaroltam az olajat potya nézelõdésre?!.
Gondolom itt vissza kellett volna menni az elsõ helyiségbe (elsõ töltési pontig tartó pályarész) és az ott lesötétített szoba pár fáklyáját felgyújtan.Nem?

Sokkal nehezebbnek tûnik, mint a Penumbra trilógia...

Qwerty4

PAtr0n
Visszavonom, megvan a turpisság.
Az irányítóteremben a könyökcsöveket nem tettem a falra. Szégyen, hogy erre nem jöttem rá, és egy végigjátszásból kellett megvilágosodnom. 😞
A patchen én is gondolkoztam, de sztem már nem teszem fel, úgyis nemsoká vége a játéknak.
A segítségeket köszönöm!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Buggal én is találkoztam, patch-et feltetted?
PAtr0n
Az elsõ hsz.-emben ìrtam, hogy az irányítóteremben már nem mozdítható semmi, ebbõl gondolom az következik, hogy már meg van javítva. Ebbõl is gondolom, hogy bugos.
Én elõször észre sem vettem a karokat, egybõl mentem az irányítóterembe, ott megcsináltam mindent, azután a vízgyûjtõhöz tartozó kart meghúzva, ott is végeztem mindennel, és csak ezek után láttam, hogy van egy másik kar is. Ezt megrántva adta be a jegyzetekhez, hogy javítsam meg, de már nem tudok az irányítóteremben csinálni semmit! Gondolom amíg az a feladat aktív, dobálhatom én millió kõvel tele, akkor sem lesz semmi.
Az lenne a jó ha valaki abban a sorrendben csinálná meg , ahogy leírtam, hátha elõjönne neki is a hiba.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Murder3
ilyen helyzetbe elvileg az adrenalin hatására gyorsabban kellene futnia😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Írtam hogy elõbb meg kell javítani, aztán kell dobálni.
Nekem egytõl is leereszkedett...
PAtr0n
Na megpróbáltam. Nem megy semmi.
A keleti hídon már egy egész kõfejtõ van, de nem jön le. Ezt látván persze megpróbáltam átugrani, sikertelenül. Még szerencse, hogy visszatöltéskor, a kövek a helyükön voltak. Ìgy megpróbáltam a kart is újra meghúzni. Semmi nem történik. Az életem nem fullos, pár karc, de lehet kihat a futásra?
Tanácstalan vagyok.

PAtr0n
Vicces, de már ezekre is gondoltam! Az átugrás storno, eddig 2- bõl 2X leestem. Ahhoz túl messze van a másik.
Köveket meg úgy dobáltam rá, hogy elõször a nyugati hídra, azzal felemeltettem magam, és onnan a másikra, mert simán az emelvényrõl nem lehet odáig feldobni. De csak 2 kisebb darab maradt rajta a többi lecsúszott. Lehet több kell?
Na megpróbálom még 1X. Köszönöm mindenkinek!

Seth
Lent vannak kövek. Elõbb fel kell dobni a létra tetejéhez, aztán onnan hídra dobálsz 2-3 db-ot, attól már le fog ereszkedni

fery02
Egy kõ nincs ott a közelben, de majd kiderül valamelyik éjszaka. 😊

nekem meg az rémlik hogy meg kell javítani, de ismét beakad, ekkor rádobtam egy követ és megindult.
fery02
Lehet csak szórakozásból játszott, én a helyébe az éjszaka kellõs közepén játszva eszembe nem jutott volna, hogy egy darab székkel próbáljam eltorlaszolni az ajtót. <#idiota>
Én speciel emlékszem arra a részre, olyan foxi maxi szerûen bepörgetett lábbal rohantam be az egyik hullaterembe, becsapva az ajtót magam után és kinéztem magamnak egybõl egy sötét sarkot és ott guggoltam egy helyben nagyon sokáig igyekezve nem nézve közbe az elõttem lévõ hullákat. 😄

Amúgy ez a geci ebben a játékban igen, hogy utolérnek. Hagy szarjon be az ember még inkább. 😄
De lehet hihetõ amúgy, mert mikor üldöztek, mintha lassabban futott volna a karakter. Ami talán hihetõ is, mert félelmem közben teljesen átéltem, hogy lehet én is olyan sokk hatására dermedtebb lennék és nem bírnám annyira az iramot. Nagyon hihetõ az egész.

fery02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudod megjavítani.
Úgy lehet leereszteni, hogy a nyugati híd feleresztése után, gyorsan odafutsz, felugrasz rá, majd mikor elég magasságba felemelt, átugrasz a másik hídra és a súlyod leengedi =eléggé le fogsz sérülni, arra készülj fel, szóval ha elõtte megsebesültél, érdemes lehet gyógyítani).

Murder3
csak amikor ez a vmi kijön elég vhogy az egész olyan illúzióromboló...
amúgy a srác érdekes már amikor odarakta a széket nem kellet volna megvárnia h betörjön, hanem rögtön futni.
amikor futott elõle meg midnig vissaznézett, bár érthetõ, fegyver nélkül ilyenkor nem tudsz mit csinálni.
de ha ien gyors ez a szörny el se lehet elõle futni nem?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer