Amnesia: The Dark Descent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem parázik rajt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy egy olcsó trükk, hogy hagyod magad kinyírni, közelbe fog visszarakni, zombi sehol egy darabig
PSN ID.: Beegabor
Sikerült továbbjutni, még jó, hogy volt 4 gyógy löttyöm <#hawaii>#hawaii>
De a lift beüzemeléséhez ma már nem lesz türelmem, amúgy amilyen röhejes volt 2 ilyen monsztával a sarkamban rohangálni, azért a pulzusomra kíváncsi lettem volna, egyre jobb ez a játék.
Pedig nálam a hajón muszáj volt, mivel hiába céloztam a szigtre az ágyúval nem zoom-olt a játék úgy, ahogy kellett volna.
Elvileg vaktában lövöldözéssel meg lehetne csinálni, de azt próbálgassa, akinek 2 anyja van :p
Qwerty4
Annyira szvsz nem parás, mint az amnesia, ellenben van benne lopakodás, bár a vége felé kicsit át megy hentbe, de megbocsátható szinten.
Legjobb rész:
http://www.youtube.com/watch?v=3-CyUOVtImc
De ezek a nyamvadt szörnyek nagyon idegesítõek. Az ehhez hasonló Call of Cthulhu -ban legalább el lehetett sunnyogni ha fegyvertelen voltál, de itt csak simán szaladni kell mint vmi õrült, mert egy rohan mögötted egy meg elõröl jön, szóval még el sem tudsz bújni, vagy valami.
sry a hülye fogalmazásért de most egy kicsit felhúzott a játék. Egyszerûen fel nem bírom fogni, hogy miért nem lehet osonni, ha már fegyvered nincs.
(vagy átsiklottam volna egy note felett ami megmagyarázza?)
Kibaszottul nem bírom 10 percnél tovább, mert rettegek.
a Penumbra-nak nagyon jó hangulata van és jó árban is van most a trilógia
néztem gameplay videokat belõle, viszont lehet elkerülte a figyelmem, hogy
a Penumbrában tudom bántani azt, aki engem bánt?
Just do it :)
Persze van még a lövöldözõsök közt is sok jó horror...
Qwerty4
@#246: Nem az Alone in the Dark(4)-re gondolsz, vagy igen? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
akkor gyík voltam és delete, de manapság kezdenek érdekelni a minõségi horror játékok, viszont nem emlékszem a nevére
pontosan. Ismerem a dolgot. Az Alien vs Predator nightmare szinten, olyan, hogy baromira ellenállóak és támadóak az ellenfelek, alig van egészség csomagod ÉÉÉÉS nincs adott pályán belül checkpoint. Magyarul, ha elszexuálja az ember és kinyírják, a teljes pályát kezdheti elölrõl. Ez olyan mértékû izgalmat, életösztönt ad a játékhoz, h IHAJ 😊Viszont ott meg tudod magad védeni, nem csak bujkálsz jobbra-balra. Ez az ami engem zavar(na) itt.
Legyen konstruktívak: azon kívül, hogy elbújsz, h tudod elkerülni az ellent? mehet spoilerbe is.
#244: megvolt pár éve. ma már a graf miatt nem szívesen vállalnám be a dark mod újítást
#241: totál félrementél 😊 jóindulattal, érdeklõdve kérdeztem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Próbálok "rá(v)érezni" a dologra, de mi abban az élvezet, hogy 1 lámpással/ zseblámpával a kezedben bujkálsz a rád vadászó szörnyek elõl, anélkül hogy visszatámadnál? 😊
merthogy nincsen ugye fegyvered semmi..
Tegye fel a kezét, aki szerint a valóságot szimulálja, mert az életben is bármilyen külsõ támadás éri, ott is inkább elbújik.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Best horror game: Amnesia: The Dark Descent
Coolest Atmosphere: Amnesia: The Dark Descent
Next PC upgrade: 2022
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Penumbra elsõ része 2007-es, az nem épp 1993. 😊
'93-ban horror játék az Alone in the Dark jelent meg pl, talán arra gondoltak? Viszont azon kívül, hogy az is picit Lovecraft ihletésû semmi köze hozzá.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Én bankkártya adatokat meg se adtam, játék meg már itt van. 😊
<#eljen>#eljen>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..