Amnesia: The Dark Descent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor belépünk a szentély elõtti nagy terembe letámadna elvileg két szörny...több végigjátszás videón megnéztem.
Ezzel ellentétben bementem, nem volt semmi, elmentem a szûk folyosón elõre, ott jött egy szörny, megölt, de nem a börtönbe hanem abban a teremben lévõ helységbe kerültem(a jobb szélsõbe).
igy is kijátszható a játék?
tapasztalt ilyesmit valaki?
köszi
!Forza Ferrari!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez a játék erõssége, a hangokkal is ki bírja készíteni az embert, annak a láthatatlannak meg azért hangja is volt...na meg ugye a (látható) vízcsobbanások is nagyon ilyesztõek tudtak lenni, mert tudtuk, hogy ott van, ahol csobban a víz, mégsem látjuk. 😊
Néhány apróbb hibát/hiányosságot vettem csak észre, mint pl:
!SPOILER!
- Néha, miután észrevett egy szörny - ha a sarokban bújtam valahol - nem tudott hozzám férni, csak csapkodott a levegõben, vagy háttal állt nekem és úgy csapkodta a levegõt.
- Zavaró, hogy eltûnnek a szörnyek, miután egyszer már megöltek. A vízi szörny is. Egyszer elkapott, utána már a dobozokon sem kellett ugrálni...
- Ugyanezen szörny volt nekem csalódás, ugyanis csak hangokat adott, fizikailag nem volt látható és életszerûtlenül csapkodott a vízben. Ha beleestem gyakorlatilag a semmi ölt meg.
- A játék vége csalódás volt, történetben és megjelenítésben is. Mintha összecsapták volna? Félelmetesebbnek képzeltem Alexandert.
Ettõl függetlenül, nekem ez a gamnma 10/10!
Várom a következõ Frictional Games projektet! 😊
Egyébként teljesen egyet kell hogy értsek veled.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Az amnesiaval is fenntartásaim voltak, ott a kastélyos környezet miatt, aztán egy két hete rávettem magam, hogy megnézzem. Elég volt hozzá 20 perc, hogy teljesen felvegyem a hangulatát amit kínál, és az egy dolog h nem egyszer a szívinfarktus kerülgetett, de az állandó nyomasztó hangulat végig ott van :-) Nekem ez számít horror-nak... Dead Space számomra inkább egy ijesztgetõs akciójáték :-) Fõleg a második része, ahol sokan mondták már, hogy a vége felé átmegy full akcióba...
Am most jutottam ki a börtönblokkból a csatornázóba :-) Mennyi van még innen kb? :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Van azért egy két rész, ami a helyén van, de összeségében fõleg hentbõl áll. Egész máshogy áll az ember a monsztákhoz egy irgalmatlan, telekinézissel mûködõ távirányítású körfûrésszel, mint egy olajlámpával. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem az egész nem más, mint egy ijesztgetõs akciójáték, még ha kibaszott véres is. Kb mint a gears of war. Nem azt mondom, hogy rossz játék, csak annyit, hogy horrornak kurva gyenge. 😊
Ha kategorizálni kell a legtöbb ilyen horror elé benyomhatjuk, hogy akció horror (dead space esetén scifi akció horror 😊 és helyben is vagyunk, hogy ugyanannyi hangsúlyt fektet az akcióra is, mint a horrorra.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Túlélõhorroroknak vannak még jó pillanataik, de az is más.
Még valaki aki járatos a horror játékokban? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én azt szeretem, ha átélem a hangulatot, és az ijesztõ, félelmetes. Nem azt, ha unom az egészet mint a szart, viszont 3 percenként valami bazári fos ijesztegetés miatt megugrok a székemben. Nuff said.
Emiatt a best evör horrojátékok a penumbra sorozat, és ez.
Náluk persze nincs forrás.
Viszont megtaláltam, hogy õk is honnan vehették, a Frictional Games blogban említette meg többek közt ezt is Thomas, annak kapcsán, hogy nem akarnak feleslegesen túl gyorsan növekedni (mint cég), a PC-s eladások meg olyan jók lettek, hogy bízik benne az is eltartja õket (Penumbra után eladások miatt fontolgatták a konzolt, arról hivatalos fórumban dumáltak).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Még azt is megfontolják, hogy a jövõben fejlesszenek-e konzolra. A legvalószínûbb forgatókönyv, hogy a következõ játékukat is PC-re készítik el, konzolos átiratát pedig valaki másra bízzák."
Én sajna végnéztema neten a walkthroughot,úgy hogy hiába gondolkozok,h jó lenne vgtolni,úgyis tudnám mit kell csinálni 😞
Majd talán a következõ játékukat végtolom,ha lesz ilyen jó v még jobb.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PSN ID.: Beegabor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Next PC upgrade: 2022
hatalmas😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én, mivel 15 éve nyomok játékokat, úgy játszom ezeket, mintha ott lennék, teljesen ösztönösen mozgok, nézelõdök.. Nála ez nincs meg.