11
-
Amergin #11 Természetesen, hogy meg kell őket támadni 911 után is azért támadták meg Afganisztánt, mert egy Oszama nevű kecskepásztor onnan kézivezérelte a repülőket... -
Pares #10 A cikkben "amerikaiak"-ot írnak... -
#9 "Az amerikaiaknak tudniuk kell: fenyegetés esetén (és azon kívül is) mindenki "potenciális terroristának tekintehető""
Tehát a politikusok és a katonák is... ergó ki kell írtani amerikát és megoldódik a terrorista veszély... Én ezt szűröm le ebből. (nah már kopogtatnak is valami egyenruhás emberek az ajtón...)
-
Pares #8 A számból vetted ki a szót! -
#7 Egy hét múlva meg jön a hír, hogy "Jemeni hackerek betörtek az USA hálózatába, sajnos meg kő támadni önvédelembű!"
Naná, hisz ha barlanglakók képesek egy összetett támadásra, akkor egy jemeni paraszt kisujjában benne van a programozás minden fortélya... -
#6 Én azt nem értem, hogy egy csomó olyan dolgot felraknak a netre, amit attól fizikailag is elkülönült hálózaton kéne megoldani, most meg megy az anyázás, hogy a biztonság érdekében a zállampolgárt be kő csukni, csak mert a nagy cégek meg akartak spórolni valamit az informatikai beruházásokon.
Mi szükség arra, hogy pl. az erőművek működését az interenten keresztül hangolják össze, hiszen az állampolgár számára semmilyen szolgáltatást nem adnak eközben?
Persze egy önálló, zárt hálózat fenntartása managelése nem egyszerű feladat, legalább is bonyolultabb és drágább, mint minden hónapban feladni a csekket a szolgáltatónak.
Takarodjanak ezek a szarok a netről!
Egyelőre úgy néz ki, hogy az extra biztonsági beruházást is a polgár fizeti meg, mert végül is nem lehet csak csupaszon odarakni ezeket az infókat/kapcsolatokat, aztán még baxogatják is.
Emellett meg az a legkevesebb, hogy a rendszer is persze összeomlik. -
morden #5 Szerintem ez felhívás keringőre, biztos vagyok benne, hogy tökéletesen felkészültek egy ilyen támadásra az amcsik, nem véletelnül mutatkoznak sebezhetőnek mert ezekszerint néhány hacker több kárt tudna okozni az USA-nak mint egy komplett hadsereg... -
syn7h37ic #4 Csak már látnám, hogy bekövetkezik.... -
#3 "kiberattak"
Szép magyar nyelvtan. -
#2 na ez már tulzás...lehetne fogadni én azt mondanám h 3. VH-t Usa fogja kiváltani..midenkit elensgnek néznek.gyarmatokat tartanak,szabadság jogok földbe tiporása..isteem
Majd lerohanják Magyarországot mert terroristák és zsidok avgyunk!Cél?Keresztes hadjárat..vagy jobb.sok ásványvizért..ah röhej! -
Pares #1 Na mi az, elmúlt a 9/11 hadiparra gyakorolt jótékony hatása? Újabbat terveznek? Most melyik olajban gazdag ország lesz a hunyó?
"Az amerikaiaknak tudniuk kell: (krízis idején) nem számíthatnak rá, hogy a mobiltelefonjaik és kommunikációs eszközeik privát eszközök maradnak - abban az esetben semmiképp, ha a kormánynak határozott lépéseket kell tenni a fenyegetés elhárítása érdekében"
Te jóságos ég! Mi ez? V mint Vendetta? 1984? Netán Equilibrium?
"Az amerikaiaknak tudniuk kell: fenyegetés esetén (és azon kívül is) mindenki potenciális terroristának tekintehető és megfosztható szabadságjogaitól, továbbá automatikusan előrendelt jegye van a guantanamói támaszpontra". Még jó, hogy egyelőre csak az USA-ról van szó, bár ami késik, az nem múlik...