Lenyúlták a The Big Bang Theory-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eleve két sorozatot, azon belül két szitkomot össze lehet hasonlítani. és két geek szitkomot ne lehetne? annyi a difi, hogy az it crowd inkább bennfentes, rétegeknek készült sorozat, a BBT pedig teljesen kommersz, hiszen az it-s arcoktól kezdve a 60 éves vidéki anyunak is készül.
Az IT Crowd humora, stílusa teljesen más. Nem hiszem hogy össze kéne õket hasonlítani.
utolso elotti reszen halalra rohogtem magamat! Sheldon a golyók között... 😄 Kicsit tényleg leadott a színvonalból, de még így is jobb, mint a how i met, na abból nõi sorozatot csináltak!
http://www.twitter.com/gyoridavid
minden szinkron rossz, ahol élõ szereplõk helyett beszélnek.
ezzel egyet kell értenem😊
most, hogy a big bang amerika egyik legnézettebb sorozata lett, sokak szerint erõsen leadott a színvonalból, hiszen már mindenkihez szólni kell. viszont annyiban ez jó, hogy még minimum 5-7 évad benne van a sorozatban.
most, hogy a big bang amerika egyik legnézettebb sorozata lett, sokak szerint erõsen leadott a színvonalból, hiszen már mindenkihez szólni kell. viszont annyiban ez jó, hogy még minimum 5-7 évad benne van a sorozatban.
Angolul sem nagyon. Legalábbis egy IT crowd simán agyonüti, pedig nem nagyon erõlteti meg magát.
most komolyan, még mindig szinkronvita?😊 minden sorozatnál felmerül, pedig semmi értelme, hiszen azzal azért tisztában lehet mindenki, hogy a többségnek, a sorozatot tévén nézõknek, semmi baja a szinkronnal. (sorry, csak meglep, hogy még mindig téma a dolog, pedig az, aki szerint ez a szinkron rossz, ugyanúgy talál jónak olyan szinkront, ami más szerint pocsék. ez az élet rendje.)
a múltkor elkaptam a coolon az egyik részt. hát a szinkron az megaszar, pláne sheldoné. talán egyedül csõre hangja illik leonardhoz. néztem pár percet aztán el is kapcsoltam. ajánlom mindenkinek hogy inkább eredeti hanggal(felirattal) nézze. amúgy amcsiban már a 3.évad végefelé járnak.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Egyet értek, a magyar szinkron tényleg botrányos. Egyszerûen magyarúl NEM VICCES!
Én nézem rendszeresen és szerintem nagyon jó a szinkron. Fõleg a Csöre.
Hát ez még kevésbé felháborító szerintem, mint a magyar szinkron, ami borzalmas. :-p
Hát elég durva... de az még durvább hogy ezekben az országokban a film és játék DVD-k, konkrétan amik boltban vannak, mind másoltak/feltörtek, a borító meg házilag nyomtatott... szegény kárpátaljai pasi meg a GameStar-on írja hogy így hogy vigye vissza ha valami gond van vele, meg egyébként is, õ miért ne töltsön játékokat ha venni csak ilyeneket lehet.