Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért érdekelne, mert úgy látom magyar kézikönyv van hozzá, és jó lenne tudni, van-e benne bármi olyan, amit nem ártana követnie a fordításnak? Vagy csak egy lap, amire a legalapvetõbb dolgot vannak felvésve?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az miért van, hogy a patch-ek után nem tudom normálisan használn a régi mentésemet? Nem lehet küldetést sem választani, csak az elsõt és azt amelyiket utoljára, a patch elõtt játszottam. Ráadásul a feloldott cuccaimat is elvette. Valakinek van valamilyen ötlete, megoldása?
a killcam vagy béna, vagy tényleg a tömör (átlõhetetlen) falakon át szednek le...
Van egy kis gondom.
A játékot felrakom,és hozzá minden kreálmányt,de amikor el indítom nem megy a awds balra,elõre,jobbra,hátra menet.Egért forgatom ,de baszik reagálni rá a gugolás,sprint megy érdekes.
Kontroller nincs bedugva,de virág verza oldalon sem láttam megoldást.
Gondolom hiányos a fájl,mert a Kontrollerrel is ugyan ez a gebasz.
Segítséget elõre is köszönöm hátha volt valakinek ilyen problémája a játékkal.5x próbáltam fel le telepíteni,patch,vagy anélkül.
Szomorú hogy ennyire nem foglalkoztak a PC-s verzióval, de konzolt venni nem fogok 1 játék miatt, fõleg úgy hogy itt az erõmû 😄
skatebab
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én tegnap vettem meg a játékot, egyelõre nagyon tetszik, igaz még csak a SP kampányt próbáltam ki és még csak Pakisztánban járok.
Kérdés: van valakinek kedve Coop Gerilla-módhoz? Vagy esetleg SP kampányt Coop-ban? Vagy csak simán multizni? Ha igen, akkor keressetek meg. Esténként, délutánonként fent vagyok 1-2 órát lövöldözni. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de komolyan, ha valaki még kérdezni sem tud normálisan...OMG<#szomoru2>#szomoru2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mindig csak a rosszindulat, meg a gyanúsítgatás.. <#idiota>#idiota>
ezt most milyen dvd-re lehetne kiírni?
mert ugye a kicsomagolt iso fájl 12,8 GB ami nem fér ki DVD9-re de viszont tudomásom szerint van olyan hogy DVD18 amit nemtudom hogy lehet-e kapni...vagy esetleg kettévenni valahogy az iso-t és két DVD9-re kiírni?
a komolyságot félretéve: mi a f*zra is gondolsz pontosan?