Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet bejelentkezni?
Evin
Akkor jó. Köszi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én dobozosan vettem. Pár oldal az egész, igazából semmi különös nincs benne. Az irányítás, a terméktámogatás és a szerzõi jogok vannak leírva csak.
Evin
Megvette valaki a játékot dobozos formában?
Csak azért érdekelne, mert úgy látom magyar kézikönyv van hozzá, és jó lenne tudni, van-e benne bármi olyan, amit nem ártana követnie a fordításnak? Vagy csak egy lap, amire a legalapvetõbb dolgot vannak felvésve?

van kedve vkinek együtt játszani guerilla módban, vagy co-op campaign-ben?
Sziasztok.
Az miért van, hogy a patch-ek után nem tudom normálisan használn a régi mentésemet? Nem lehet küldetést sem választani, csak az elsõt és azt amelyiket utoljára, a patch elõtt játszottam. Ráadásul a feloldott cuccaimat is elvette. Valakinek van valamilyen ötlete, megoldása?
PC-n: multiban a TAB által elõhozott térkép másnak is konzolos kinézetû? (kiírt, segítség gombok)
a killcam vagy béna, vagy tényleg a tömör (átlõhetetlen) falakon át szednek le...
Na végre itt az 1.3 patch.

Sziasztok.
Van egy kis gondom.
A játékot felrakom,és hozzá minden kreálmányt,de amikor el indítom nem megy a awds balra,elõre,jobbra,hátra menet.Egért forgatom ,de baszik reagálni rá a gugolás,sprint megy érdekes.
Kontroller nincs bedugva,de virág verza oldalon sem láttam megoldást.
Gondolom hiányos a fájl,mert a Kontrollerrel is ugyan ez a gebasz.
Segítséget elõre is köszönöm hátha volt valakinek ilyen problémája a játékkal.5x próbáltam fel le telepíteni,patch,vagy anélkül.
Hecker007
Sikerült megoldani, reinstall volt, de még így is nagyon bugos az egész, remélem az 1.3-as patch javít rajta, nekem van hogy játszok és akkor teljesen váratlanul kifagy az egész, meg azért még mindig elõfordul a connection lost amit az esetek 60%-ban fagyás követ nállam 😞
Szomorú hogy ennyire nem foglalkoztak a PC-s verzióval, de konzolt venni nem fogok 1 játék miatt, fõleg úgy hogy itt az erõmû 😄

skatebab
érdekes.. nekem a sp max 15 fps de a guerilla mód van hogy 40-50 fps <#nemtudom>

skatebab

samsung123
hmm érdekes maxon dx11 stb... kopp 60fps... HD5850 meg egy AMD955-el.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

A minõsíthetetlenül szar optimalizálást fogják javítani a következõ patchben, merthogy a PC verziót játszhatatlanul portolták át a konzolfosokról. Csakis az új patchek után érdemes nekiállni a játéknak.

skatebab
köszi hogy nem a kérdésemre válaszoltál...

skatebab

arty
ezt szvsz soha

Forza.

TheGrinder
XP-n mikor lehet csapatni?

LasDen
egyelõre

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

skatebab
mit javítanak benne? e kettõben?
optimalizálás sztem nem korrekt egyenlõre?!

skatebab

grebber
A héten jön az 1.3-as patch és tervbe van az 1.4!

Next PC upgrade: 2022

koszi a valaszt sok sikert es gyors haladast gratulalok

Evin
Egyedül maradtam az LA Noire fordítására, így most csak azzal foglalkozom. Amint kész, jön ez. De egyelõre egy augusztusi elkészülés még mindig reális dátum.

bocs a kerdesert mikorra varhato a magyaritas veglegesitese meg jobb lenne a jatek valaszodat elorre is koszi

Sziasztok!

Én tegnap vettem meg a játékot, egyelõre nagyon tetszik, igaz még csak a SP kampányt próbáltam ki és még csak Pakisztánban járok.

Kérdés: van valakinek kedve Coop Gerilla-módhoz? Vagy esetleg SP kampányt Coop-ban? Vagy csak simán multizni? Ha igen, akkor keressetek meg. Esténként, délutánonként fent vagyok 1-2 órát lövöldözni. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

koszi a valaszt meg hogy nem az irasom milyensegevel foglalkozol

Igen szerintem is király.

DarkSector
fasza, nekem teszik ez a multi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

havas pálya 😄
Evin
Szerinted itt hol látszik, hogy szépen írsz-e?! Tartsd be a magyar helyesírás szabályait, és akkor mindenki boldog lesz; te kapsz választ, nekünk meg nem kell görcsölni, hogy kivegyük, hol kezdõdik a mondatod, mit akarsz vele írni, stb.

Szia.A Fegyver MENÜBE nyilat kell rá vinned és kész.
Maxtreme
Ne is haragudj, de ez rohadtul nem a PC-tõl függ 😊

bocsanat mindenkitol de en nem a pc-n nevelkedtem nem irok tul jol vagy szepen ha ezen mullik a segito valasz akkor sajnalom ha ennek ellenere megis meg erdemlem a segitseget meg egyszer elore is koszonom

Maxtreme
Ne csodálkozz. Ha valaki még arra sem méltatja a másikat hogy kivehetõen, olvashatóan, írásjeleket használva tegye fel a kérdését, ne várjon értelmes választ.

koszi most mar mindent tudok meg lepodtem volna ha valaki segt nem jellemzo ez mostanaban de ha meg is van valasz akkor koszonom

koschwarz
😊
de komolyan, ha valaki még kérdezni sem tud normálisan...OMG<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

arty
😄DD

végre egy smasszer a sok elmeroggyantat kordában tartani...

Forza.

Maxtreme
<#taps><#eljen>

koschwarz
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

Maxtreme
virágboltit is lehet dvd5-re darabolni, csak ott nem steamnek, hanem winrarnak esetleg total commandernek hívják az ezt végrehajtó alkalmazást. <#idiota>

arty
ott lehet dvd5re daraboltatni... 😛

marad a rosszindulat 😄

Forza.

Solid Snake
Persze, de te voltál az aki arra gondolt hogy õ,nem is arra gondol mint amire.....<#nevetes1>
Maxtreme
Arra nem is gondolsz hogy a steam backup fájlokat akarja kiírni? <#banplz>
Mindig csak a rosszindulat, meg a gyanúsítgatás.. <#idiota>

arty
vagy esetleg megvenni?

Forza.

hello hogy lehet a fegyvereket fejleszteni ha loszert veszek fel mutat tobb fegyvert lehet e valasztani kozuluk es ha igen melyik gombal ha kijelolom a celokat de en nem szeretnek loni melyik billentyut kell hasznalni hogy a tobbiek lojenek sorry a hulye kerdesekert de en meg nem pc-n nevelkedtem a valaszokat koszonom vagy hol lehet kezikonyvet letolteni

Maxtreme
bluray lemez.

sziasztok!

ezt most milyen dvd-re lehetne kiírni?
mert ugye a kicsomagolt iso fájl 12,8 GB ami nem fér ki DVD9-re de viszont tudomásom szerint van olyan hogy DVD18 amit nemtudom hogy lehet-e kapni...vagy esetleg kettévenni valahogy az iso-t és két DVD9-re kiírni?
Solid Snake
Na, máris jól indul a napom Köszönöm <#pias>
koschwarz
a nagy gombokkal például télikabátot lehet begombolni. a kisebb gombokat akár díszítõelemként is lehet alkalmazni pl. ingeken.

a komolyságot félretéve: mi a f*zra is gondolsz pontosan?

hello valaki tudna segiteni melyik gombal mit lehet csinalni mert ez nem megy. elorre is koszi