Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Lesz, nem szoktam feladni, ha már elkezdtem, és fordítható is.
Mi az a emiatt?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ajem kisa
Hello
Csak egy apró kérdésem lenne a fordítással kapcsolatban! 😊
Mivel nem pörög a topik, nem tudom, hogy a fordítás lesz? Vagy épp emiatt feladtad?
Köszi

Muttley

Just do it :)

Sziasztok,
Hol lehet kikapcsolni a vibrálást??
Nem találtam sehol a menüben.
Köszi
The Protector
Szia.Hát ezt release válogatja.Black box ilyeneket szokott csinálni
-átvezetõk kisebbre konvertálása
-felesleges nyelvek kivágása
-felesleg hang és felirat sáv kivágás
és hasonlók.Mindezt megfejelve egy brutális tömörítéssel.A lényeg az h így többet telepít a játék(idõ),és valszeg elõre le is van crackelve esetleg felpatchelve.Ahonnan szeded ott az nfo fájlban minden benne van-

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Üdv Mindenkinek.
A tudatlanságomat nézzétek el de tulajdonképpen mi a különbség a méretén kívül a ghost recon future soldier és a black box változat között.
Válaszokat elõre is köszi.<#conf>
Sziasztok!Van egy problémám...Kidob a játék Future.Soldier.exe mûkõdési hibával leállt hiba üzenettel dob ki.Pedig eredeti játékkal játszom.A játék több,mint a felét végig játszottam már és most elõször találkoztam ezzel a hibával.Mi okozhatja ezt?Van rá valamilyen orvosság?
DarkSector
Szerintem tök fasza..sok helyen meg eleve kiváló a látvány, és ez a kiválóság ponthogy fõleg átvezetõk-ben van...nem a briefing moslék videókra gondolok, hanem az ingame átvezetõkre.

A lenti kép is egy screenshot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Szerintem a grafika so-so, de az átvezetõk valami pocsék minõségûek.

DarkSector
Csináltam egy fasza kis képet...banner-t...nem kell kitenni, csak magam szórakoztatása képpen...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elég jól haladok a játékban.
Télleg PS2-es szintû a látvány...-.-

ja
arty
patch 1.4 fentvan?

Forza.

Üdv mindenki!
Van egy olyan problémám, hogy letöltöttem a skidrow-s verziót, crackelem, és miután megpróbálom elindítani, nem csinál semmit, se hibaüzenet, se semmi. Valaki Help.
Sziasztok!
Az a gondom, hogy a játék meg van eredetiben, de nem tudom elindítani multiplayer-ben. Kínomban már kikapcsoltam a tûzfalat és közvetlenül rákapcsoltam a modemre a gépet kikerülve a router portforwarding porblémát. Semmi! Viszont ha keresek a barátok között akkor az mûködik. Tehát valamilyen központi szerverrel mégiscsak kommunikál. Nem értem az egészet. Próbáltam már más játék módot is választani ott is semmi.
Van valaki akinek mûködik? Elõre is köszi a választ! Üdv,
skatebab
és multiban milyen?

skatebab

Evogordon
Szamokat nem tudok mondani mert nem merem csak latom h akad 😄 Gerilla modban viszont nekem is korrekt..

skatebab
nekem még mindig a gerilla módban érezhetõen több fps em van mint single módban... neked kb mennyi fps-ed? hol mennyi?

skatebab

Evogordon
En nem tudom mivel a patch elott nem jatszottam vele de eleg szarul fut ez a jatek.. MAx grafikan kicsit akad jobban mint amikor szinte levesem minimumra elegge el lett baszva valami..

skatebab
nektek jobb lett az fps új patch-tõl?

skatebab

Evogordon
Tolti le a jatek az uj updatet..

arty
nem 😊) reflexbõl írtam, mert az esetek 99%-ban "full" az update...

nem jött be, sry 😉

Forza.

Evin
Biztos ez? Csak mert az elsõ javítás vagy 400MB, az 1.03 nincs 100MB.

arty
utolsót

Forza.

Evogordon
Hi
Miutan feltelepitettem a jatekot feszeretnem rakni az 1.3as patch-et az lenne a kerdesem h szukseges az elozo patcheket is felrakni vagy csak a legutolsot.

Sziasztok.

Megõrjít a játék. 😊 PC-n játszanék billentyû+egér komboval, a téli regés silent talon küldi végénél járok/tam.
A detonátor élesítve, rohanunk kifelé a bázisról, amikor jön a helikopter meg pár baka. Igazából megnéztem a video végigjátszást, aminél kidobnak pár senzort és átváltanak a warhound-ra. Gondolom konzolon ez mûködik is, de a gyári gépkönyv egy szót nem ír, hogy arra mivel váltok át, így az ott tétlenkedik. Van kontrollerem, de néha simán összeakad az egérrel, ilyenkor az elsõdleges fegyver lõ, mint a veszedelem, és hiába nyomkodom a gombot, nem tudom irányítani. Amúgy nem is jelzi, hogy most azt kellene használni.

Billentyûrõl mivel lehet elõhívni a warhound irányítást? valamint itt miért nem sikerül, akármit is nyomkodok?

Köszi
skatebab
én 08.13 at olvastam

skatebab

Sziasztok
Nekem megvan eredetiben a játék viszont a coop módban soha senkit nem látok online hiába van felvéve a barát listára 4 ember is, van valaki akinek esetleg mûködik ?A Battlefield 3 coop módja tökéletesen mûködik csak ezzel nem jön össze semmi, mit kell még beállítani?
Köszi elõre is a segítséget.
08. 09.
skatebab
így van végig külsõ nézetben látod a katonád/hál' istennek/,de célozhatsz tps vagy fps módban is.taktikázáson van a hangsúly.

skatebab

Fpocok
TPS. De van iron sight a fegyvereknél, de alapjában véve TPS.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv!
most készülök megvenni ezt a játékot,de ahogy látom a videókat róla,lenne egy kérdésem.ez nem FPS játék?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

van valami magyar klán vagy magyarok csoportja? szivesen csatlakoznek hogy ne egyedul nyomuljak
eGGmanka néven vagyok elérhetõ
skatebab
van infó az 1.4-es patch-rõl? még e hónapra ígérték nem?

skatebab

DarkSector
1.3-as peccsel érezhetõen gyorsabb a játék.

Hi mindenkinek! Segítséget kérnék, nem dobozos verzió, Black box, setup.tmp hibát észlel ezért leáll. a 2. kérdés: Skidrovos ott meg kell várni míg frissíti és utána a többi dolgot? mert az offlinet nem adja be sehogy se csak frissít THX

letöröltem a játékot, játékon kívüli okokból, most felraktam, belépek, kampány nevet kért, kampány mentések nincsenek, multi szintek maradtak,
a kampányt nem menti online is? hogy lehet leszedni?
Igazából GRO miatt indítottam az oldalt, de látom FS-nek sincs, úgyhogy bevettem a portfólióba😄

Wizard

useR: eGGmanka
van valami magyar közösség is? szivesen csatlakoznek! eredetizek én is
Sziasztok!

A Ghost Recon Online Hungary oldalra keresek valakit aki szívesen írna a Future Soldierrõl😊

Akit érdekel kérem írjon a [email protected] -ra

www.ghostrecononline.hu

Wizard

Még nincs 1.4 patch.

Nekem a játékon belül 1.2***-t ír ki (*=még néhány vmilyen szám)
Szerintem nekem nem is patch-elte az 1.3-at, 1.4-et meg fõleg nem, pedig úgy tudom már van az is.
Én csak az utolsó néhány pályán látom sötétebbnek.

Mást is sokszor kidob 'lost server'-rel? Be se lépek, már kidob. Ha belépek, vagy játék közben dob ki, vagy 1 meccs/pálya végéig és azután dob ki úgy.
Srácok az 1.3 patch után másnak is teljesen más lett a játék "szine"?
Eddig teljesen élénk volt, most meg nappal is sötét az ég.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Még mindig nem megy fasza. \m/
hajra a forditonak

Offline módban még elindul.
Nincs mit.

@lydog: Én sem tudok bejelentkezni. Ha jól láttam, akkor valamit leszedett indításkor, lehet, hogy az kavar be.
Vagy ellopták az accomat? 😞