Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a emiatt?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Csak egy apró kérdésem lenne a fordítással kapcsolatban! 😊
Mivel nem pörög a topik, nem tudom, hogy a fordítás lesz? Vagy épp emiatt feladtad?
Köszi
Hol lehet kikapcsolni a vibrálást??
Nem találtam sehol a menüben.
Köszi
-átvezetõk kisebbre konvertálása
-felesleges nyelvek kivágása
-felesleg hang és felirat sáv kivágás
és hasonlók.Mindezt megfejelve egy brutális tömörítéssel.A lényeg az h így többet telepít a játék(idõ),és valszeg elõre le is van crackelve esetleg felpatchelve.Ahonnan szeded ott az nfo fájlban minden benne van-
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A tudatlanságomat nézzétek el de tulajdonképpen mi a különbség a méretén kívül a ghost recon future soldier és a black box változat között.
Válaszokat elõre is köszi.<#conf>#conf>
A lenti kép is egy screenshot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Télleg PS2-es szintû a látvány...-.-

Van egy olyan problémám, hogy letöltöttem a skidrow-s verziót, crackelem, és miután megpróbálom elindítani, nem csinál semmit, se hibaüzenet, se semmi. Valaki Help.
Az a gondom, hogy a játék meg van eredetiben, de nem tudom elindítani multiplayer-ben. Kínomban már kikapcsoltam a tûzfalat és közvetlenül rákapcsoltam a modemre a gépet kikerülve a router portforwarding porblémát. Semmi! Viszont ha keresek a barátok között akkor az mûködik. Tehát valamilyen központi szerverrel mégiscsak kommunikál. Nem értem az egészet. Próbáltam már más játék módot is választani ott is semmi.
Van valaki akinek mûködik? Elõre is köszi a választ! Üdv,
skatebab
Miutan feltelepitettem a jatekot feszeretnem rakni az 1.3as patch-et az lenne a kerdesem h szukseges az elozo patcheket is felrakni vagy csak a legutolsot.
Megõrjít a játék. 😊 PC-n játszanék billentyû+egér komboval, a téli regés silent talon küldi végénél járok/tam.
A detonátor élesítve, rohanunk kifelé a bázisról, amikor jön a helikopter meg pár baka. Igazából megnéztem a video végigjátszást, aminél kidobnak pár senzort és átváltanak a warhound-ra. Gondolom konzolon ez mûködik is, de a gyári gépkönyv egy szót nem ír, hogy arra mivel váltok át, így az ott tétlenkedik. Van kontrollerem, de néha simán összeakad az egérrel, ilyenkor az elsõdleges fegyver lõ, mint a veszedelem, és hiába nyomkodom a gombot, nem tudom irányítani. Amúgy nem is jelzi, hogy most azt kellene használni.
Billentyûrõl mivel lehet elõhívni a warhound irányítást? valamint itt miért nem sikerül, akármit is nyomkodok?
Köszi
Nekem megvan eredetiben a játék viszont a coop módban soha senkit nem látok online hiába van felvéve a barát listára 4 ember is, van valaki akinek esetleg mûködik ?A Battlefield 3 coop módja tökéletesen mûködik csak ezzel nem jön össze semmi, mit kell még beállítani?
Köszi elõre is a segítséget.
skatebab
most készülök megvenni ezt a játékot,de ahogy látom a videókat róla,lenne egy kérdésem.ez nem FPS játék?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
eGGmanka néven vagyok elérhetõ
a kampányt nem menti online is? hogy lehet leszedni?
Wizard
A Ghost Recon Online Hungary oldalra keresek valakit aki szívesen írna a Future Soldierrõl😊
Akit érdekel kérem írjon a [email protected] -ra
www.ghostrecononline.hu
Wizard
Szerintem nekem nem is patch-elte az 1.3-at, 1.4-et meg fõleg nem, pedig úgy tudom már van az is.
Mást is sokszor kidob 'lost server'-rel? Be se lépek, már kidob. Ha belépek, vagy játék közben dob ki, vagy 1 meccs/pálya végéig és azután dob ki úgy.
Eddig teljesen élénk volt, most meg nappal is sötét az ég.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
@lydog: Én sem tudok bejelentkezni. Ha jól láttam, akkor valamit leszedett indításkor, lehet, hogy az kavar be.