Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem sokkal több, csak picit. Nem mennék messze, csak egy másik UBI gameig.

Nekem baromira bejön a Future Soldier. Elfogadom, hogy ez van, csak nem értem.

A medve nem játék.

DarkSector
ez így van jól, mi lenne a kemény textúra számodra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a.carkey
Sziasztok!

Valamit én szúrok el, vagy a textúrák nem annyira kemények, mint lehetnének?

A medve nem játék.

Üdv!

Az mitõl lehet, hogy küldetésen belül nem érzékeli a játék az egeret? Nem tudok az emberrel semerre sem fordulni. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Gondoltam arra, hogy az update kavart be, de mi köze lenne hozzá... Köszi elõre is a segítséget!

m1garand
Skidrow

makett.tk

arty
én holnap coopoznék szívesen! (9tõl reggel ráérek, írj rám steamen ha leszel!)

Forza.

DarkSector
Üdv van már valami squad itt, vagy csatlakozni valakikhez vagy csinálhatok én is ha jönne néha valaki multiban, mert lehet csapatokat csinálni, és azokat húzni xp-ben....

Ha érdekel valakit jelöljön be Uplay-en "darkSectorxxx"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sajnos kell neki jelszó,mert anélkül nem enged tovább lépni...
Shep
Nem kell neki jelszó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!
Leszedtem a Skidrow és BlackBox-os változatot is.
Feltelepítettem,majd ahol Skidrow a felhasználó név,a jelszóhoz írtam valamit,aztán offline baja van,jobb lent Play-ra kattintok,de semmit nem csinál. Feltettem 1.1-1.5-ig az update-ket,de semmi változás sajnos!
Mi lehet a gond?
m1garand
Azt írj a doboz, hogy Vista, Win7 ill. DirctX11. Ez magyarázza az XP hiányát.

makett.tk

Martinez01
Üdv!
Kérdés: Megy XP-n?, mert azt hallottam, hogy nem...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

arty
akkor uj drivert kéne feltenned :) kollega laptopján néztem, 1:1 ugyanez van az amd kártyás hp noteszén!

Forza.

Evogordon
Koszonom a segitseged de nincs benne. Szineket lehet allitani meg felbontast meg azt h maniualisan vagy automatikusan detectalja az uj kijelzoket :D
Mind1 varok hatha kesobb valami csoda tortenik es megtudom csinalni addig pihentetem.

arty
scaling options

ennek abban is ott kell lennie!

Forza.

Evogordon
Az a baj h APU van a laptopomban amihez nem catalyst van hanem VISION engine control center ami annyira kezdetlegesen nez ki h semmi ilyet nem talalok benne.
Semmi otletem.. ugyan ez volt a far cry 3nal is de ott ha dx9es exe-t inditottam valamiert jo volt.
Ubisoft jatekokbol mar kezd elegem lenni.

arty
ha amd-d van: catalystban a scaling options-nál huzd le 0%-ra az értéket!

elõtte váltsd át a desktopot 1280x720ra, hogy arra a felbontásra vonatkozzon a % értéke!

Forza.

Evogordon
Hello
Jatszanek a jatekkal de van egy olyan problemam h a monitorom alap felbontasa 1600x900-as felbontasu de en a jtekot 1280x720ban jatszanam teljesitmeny noveles miatt de ha leveszem erre a felbontasra nem teszi full screenbe a kepet hanem fekete savok lesznek felul alul es oldalt. Volt valakinek ilyen problemaja esetleg es sikerult megoldania?

Evin
Szerintem már mindegyik DLC megjelent PC-re.
És igen, 3 küldetés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tomsolo
Megvettem én is az SE editiont - nem is lehet másikat kapni. :)

Azt jól látom hogy az érkezõ dlckbõl:

Ghost Recon: Future Soldier -- Arctic Strike DLC
Ghost Recon: Future Soldier Khyber Strike DLC
Ghost Recon: Future Soldier Raven Strike DLC

egyedül a Raven lesz sp tartalom?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

m1garand
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne a Moscow Suburbs mapot belevarázsolni a játékba?

makett.tk

sziasztok van egy kérdésem a jatekkal kapcsolatba xboxon jatszom es eltunt a hud hogy lehet viszza allitani?
DarkSector
Hát talán 1x. :P

Shep
Nekem bejön, szóval annyira azért nem :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
h...öhö...ja ....talán :)
Majd kiderül mennyire tudjuk összehangolni a szabadidõnket. :)
De még1x lenyomni a scriptelt single-t ahoz nagyon kell unatkonzunk. :)

Shep
Na azért majd ha én is megveszem csak lenyomnád velem a coopot, nem? :)

DarkSector
Én multiztam vele, már tudom mit fogok megvenni. :)
Coop az nálam nehéz dolog, kell mellé társ is, akivel egyetztetni kell mikor ér rá stb...azt nem vállalom be.
Ráadásul nem játszanám a single-t végig még 1x...max multiznék vele. :)

Egy esti játék után elmondhatom, hogy fasza a coop. Itt is a teljes egyjátékost lehet vinni 4-en. Korrekt.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

DarkSector
:)

Shep
Na azt nem hiszem de majd steamen, vagy gmg-n esetleg amazonon valami pakkban.

DarkSector
5 dollár is. :D

Ubi Buddle? :D

Shep
Majd lesz 5 juró is :)

DarkSector
Ja de sok még mindig. :)

Dec. 3-5-ig 3500ft. :)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

arty
<#worship>

Forza.

grebber
Köszönjük! Gyors végigszaladok rajta és végre lekerülhet a géprõl!

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
Köszönöm szépen,tudtam én ..tudtam!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Evin
Kérdésedre válaszolva: Fordítás.

Shep
Jófajta, már csak a játék kellene olcsón :)

scomcomputers
Na végre,köszönöm szépen.....mikor lesz tölthetõ,elvileg már egy nap van a novemberbõl....és ugye több "csúszás nem lesz"....<#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

Evin
A végleges fordításból:
http://www.youtube.com/v/MLID_BI-jGc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ajem kisa
<#eljen>

DarkSector
Oks, engem csak a multi.
Single-t láttam már, a coop annyira nem fekszik nekem...:D

Talán a Gears of War-ban mentem coop-ot mert a rendes játékot lehetett vinni coop-ban.

Jah és régimódi vagyok, nálam legyen doboza és fenn legyen a falon. :)

:) Nálam az 5000,. ami már azt mondom, hogy elfogadható, ha tetszik a játék. Most rendeltem 3db-ot a haverokkal. Csütörtök táján megérkezik, majd beszámolok a coop-ról, mert minket inkább az izgat.

DarkSector
lol :D

Én más rakhoz vagyok szokva
max 10 dollárt talán kiadok érte.
Lesz az bõven még olcsóbb is, csak idõ kérdése.

Inversion-Spec Ops-Binary Domain, sorolhatnám max 10 dollár volt fejenként és közel egy idõben jelentek meg.

5000FT az már szerintem elég olcsó. Én is most akarom megvenni.

DarkSector
Bárcsak meg tudnám olcsón venni, nekem a multi pörögne nem a topik. :D

Evin
Az nekem nem számít. Amivel játszok, tetszik, fordítható és angolul jelent meg, azt fordítani szoktam.

ajem kisa
Rendben, nagyon köszi! :)
Emiatt = mert nem pörög a topik, nemtudom, hogy van-e kereslet?!