1575
  • DarkSector
    Igen, háborús tps-ben nincs jobb.
  • arty
    most vettem meg karácsonykor a simát, drágábban.

:(
  • a.carkey
    3ezer HUF most a Signature. :(
  • Since
    Akkor ezek szerint érdemes a játékot beszerezni :)
  • a.carkey
    Hogy ezt nem tudták korábban ... Steamen is erre vártam.

Deluxe
    Signature

(Itthon a Signaturet kapni, és semmi sincs benne ami miatt a dobozos megérné ...)
  • DarkSector
    Kell taktikázni, de ha valaki nem akar nem kötelező de többre juttok ha taktikáztok inkább.
  • Since
    Sziasztok,
    Véleményetekre lennék kíváncsi a játékkal kapcsolatban. Mindig is szerettem a taktikai shootereket.
    Mennyire találták el a multi / coop módot?
    Multiban a taktikázás szerepet játszik, vagy egy sima standard fps-ről van szó? Single player miatt nem venném meg, esetleg a multi rész miatt...
  • arty
    fúdecsúnyaaaa :)) (nem!)
  • a.carkey
    Mai krémesek:

• grebber
    Hát pedig Uplayből felrakta simán!
  • a.carkey
    Az Ember Hunt küldinél a késsel ölj meg 40 embert challenge az ment valakinek? :D
  • steweee
    nekem az a problémám, hogy a peccs elindításakor azt írja, hogy nem találja a telepítést... 5let ?
  • DarkSector
    Látod, vaklárma...az utcsó küldetés néha néha már túlontúl fotoreal lett...talán az effektek miatt, az nagyon látványos.
  • a.carkey
    Hehe. Most már a társak is nagyobb felbontásban pompáznak. :)

... és emberünk is kapott némi optikai tunningot.

Viszont, új bug. Ha stealhtben vagy és úgy jön anim, akkor te stealthben vagy az anim során is. :)
  • DarkSector
    Multi...ingatag csatlakozás.
  • mester1987
    Teljesítményileg vagy Multiplayerben?
  • DarkSector
    Nekem sajnos takar, mert voltak gondok. :D
  • mester1987
    Ilyen felsorolást is csak a Ubi tud. Nem hinném, hogy sokmindent takarhat :)
  • DarkSector
    -Online stability improved;

:D
  • mester1987
    Teljesítménybelileg javulást tapasztalt valaki?
  • grebber
    Ghost Recon Future Soldier v1.6 Patch Fixes:

This Title Update will bring major improvements including a fix for many issues reported by the community. Main changes:

-Free exclusive content:
    *a special hardcore mode for the campaign;
    *night variants of two adversarial maps;
    -Performance and compatibility improved;
    -Online stability improved;
    -A fix for many issues reported by the community;
    -Integration of all Consoles’ Title Updates;
    -Respec token requirement removed.
  • a.carkey
    Nézd, mire vágysz, mint online játékélmény?

Egyébként legolcsóbbként 5k a CDGalaxisnál.

Ill. steamen volt akciózva -50re 1x a szünet alatt.

Grafikailag nem egy BF3, de ez más.
  • Jobboka
    Vágom, de az erről nézett videók alapján ez jobb.
  • Evin
    Nem tudom ez menyire éri meg a multi miatt, de van Ghost Recon Online ingyen. Az csak multi.
  • Jobboka
    A véleményeteket kérném, hátha tudtok segíteni.
    Azon töprengek, hogy megvegyem -e a játékot.. Szimplán a multi miatt, néztem róla videókat, de nem vagyok biztos, abban, hogy jó döntést hozok.
    Megéri megvenne a játékot vagy nagyon sz@r pc port lett?
  • DarkSector
    Nem butít az semmit, ráadásul szerintem nem olyan nagy a különbség én pl elsőre hogy nem mutatál képet észre sem vettem játék közben.
  • a.carkey
    Jó neked! :D Még az első SC talán. :(
  • arty
    én igen: GRAW1-2, R6Vegas1-2, Splinter Cellek :)
  • a.carkey
    Szerintem baromi zavaró. Az a jó, hogy a játék a kütyük miatt roppant szórakoztató. Rainbow Six 3 óta nem játszottam szórakoztató TC játékkal.
  • arty
    nem butít - ilyen minőségben dolgozták csak ki, mondván ritkábban látod úgyis

szerintem ezen képek alapján nagyonis rendben van a graf! biztosan vannak randább részek (egyelőre csak darksectorral láttam coopban az első pálya elejét, az fura volt, tény).
  • a.carkey
    Ez ok, de akkor valamit butít a progi, és ha butítja, akkor csak az értéket kellene megváltoztatni, és kész. Gondolom, hasonlóan butítja le a többi textúrát is.
  • DarkSector
    A saját katonádat látod folyamat a képernyőn nem a csapattársét. :D
  • a.carkey
    Mellesleg, csak azt nem értem, hogy miért élesebb az általam irányított katona textúrája, mint a csapattárs katonáé?

Biztos lehet ezt is valahol állítani, mert egyébként nagyon korrekt az egész még ezen hülyeség ellenére IS.

Még pár kép:

• tomsolo
    Nekem a grafika a legutolsó problémám ennél a játéknál...

A stratégiai részek jobban hiányoznak plusz a végén a futkosás irgalmatlanul felb@szott...
  • a.carkey
    Amit egy 680asból ma ki tudtam hozni:

plusz az apró:

Szerintem bizonyos küldi után jobb a textúra minősége, de lehet, hogy csak benéztem.
  • arty
    nem látom a 2x2-es texturát, sry... ;)

GR Island Thunder (pécé, ami akkoriban már nagyságrendekkel jobbat tudott, mint a ps2)
  • grebber
    1323-ba ajánlom az alsó képet a falat ami kb 2x2-es textúra a derékszügő paintba rajzold növényimitációról már nem is merek beszélni.

Ha ilyenek vannak akkor nagyba leszarom hogy a karakter amivel vagyunk jól néz ki. De sajnos minden játékkal ez van rámennek 1-2 dologra amit megcsinálnak szépre a többi elemet meg kb fosgenerátorral csinálják :(
  • arty
    "Pontosan és sok dolognak olyan a texturája amilyen sok ps2-es játéknak kb."

ez szimpla hülyeség, már ne is haragudj :) vannak gyengébb textruák, de a ps2 kinézethez hasonlítani erős csúsztatás. persze, értem én, hogy szépülnek az emlékek, meg nagyot kell mondani...
  • grebber
    Pontosan és sok dolognak olyan a texturája amilyen sok ps2-es játéknak kb.
    CSak az a gáz ahogy nézem az ilyen Crysis féle vakitás bejött a cégeknek és nem kell ide über grafika.

Mert ott is az van van 2-3 dolog ami szép a többi pocsék. Itt is kb az a jónak mondható ami kiveri a szemed a karakter kb semmi más!
  • arty
    ez eddig rendben van, de hogy jön ez ide?
    a ps2 grafika mindenkinek ugyanazt kell jelentse = a ps2 grafikát :) na, ahoz a GRFS-nek semmi köze.