1575
-
#1375 Igen, háborús tps-ben nincs jobb. -
#1374 most vettem meg karácsonykor a simát, drágábban.
:( -
#1373 3ezer HUF most a Signature. :( -
Since #1372 Akkor ezek szerint érdemes a játékot beszerezni :) -
#1371 Hogy ezt nem tudták korábban ... Steamen is erre vártam.
Deluxe
Signature
(Itthon a Signaturet kapni, és semmi sincs benne ami miatt a dobozos megérné ...) -
#1370 Kell taktikázni, de ha valaki nem akar nem kötelező de többre juttok ha taktikáztok inkább. -
Since #1369 Sziasztok,
Véleményetekre lennék kíváncsi a játékkal kapcsolatban. Mindig is szerettem a taktikai shootereket.
Mennyire találták el a multi / coop módot?
Multiban a taktikázás szerepet játszik, vagy egy sima standard fps-ről van szó? Single player miatt nem venném meg, esetleg a multi rész miatt... -
#1368 fúdecsúnyaaaa :)) (nem!) -
#1367 Mai krémesek:
-
#1366 Hát pedig Uplayből felrakta simán! -
#1365 Az Ember Hunt küldinél a késsel ölj meg 40 embert challenge az ment valakinek? :D -
steweee #1364 nekem az a problémám, hogy a peccs elindításakor azt írja, hogy nem találja a telepítést... 5let ? -
#1363 Látod, vaklárma...az utcsó küldetés néha néha már túlontúl fotoreal lett...talán az effektek miatt, az nagyon látványos. -
#1362 Hehe. Most már a társak is nagyobb felbontásban pompáznak. :)
... és emberünk is kapott némi optikai tunningot.
Viszont, új bug. Ha stealhtben vagy és úgy jön anim, akkor te stealthben vagy az anim során is. :)
-
#1361 Multi...ingatag csatlakozás. -
mester1987 #1360 Teljesítményileg vagy Multiplayerben? -
#1359 Nekem sajnos takar, mert voltak gondok. :D -
mester1987 #1358 Ilyen felsorolást is csak a Ubi tud. Nem hinném, hogy sokmindent takarhat :) -
#1357 -Online stability improved;
:D -
mester1987 #1356 Teljesítménybelileg javulást tapasztalt valaki? -
#1355 Ghost Recon Future Soldier v1.6 Patch Fixes:
This Title Update will bring major improvements including a fix for many issues reported by the community. Main changes:
-Free exclusive content:
*a special hardcore mode for the campaign;
*night variants of two adversarial maps;
-Performance and compatibility improved;
-Online stability improved;
-A fix for many issues reported by the community;
-Integration of all Consoles’ Title Updates;
-Respec token requirement removed. -
#1354 Nézd, mire vágysz, mint online játékélmény?
Egyébként legolcsóbbként 5k a CDGalaxisnál.
Ill. steamen volt akciózva -50re 1x a szünet alatt.
Grafikailag nem egy BF3, de ez más. -
Jobboka #1353 Vágom, de az erről nézett videók alapján ez jobb. -
#1352 Nem tudom ez menyire éri meg a multi miatt, de van Ghost Recon Online ingyen. Az csak multi. -
Jobboka #1351 A véleményeteket kérném, hátha tudtok segíteni.
Azon töprengek, hogy megvegyem -e a játékot.. Szimplán a multi miatt, néztem róla videókat, de nem vagyok biztos, abban, hogy jó döntést hozok.
Megéri megvenne a játékot vagy nagyon sz@r pc port lett? -
#1350 Nem butít az semmit, ráadásul szerintem nem olyan nagy a különbség én pl elsőre hogy nem mutatál képet észre sem vettem játék közben. -
#1349 Jó neked! :D Még az első SC talán. :( -
#1348 én igen: GRAW1-2, R6Vegas1-2, Splinter Cellek :) -
#1347 Szerintem baromi zavaró. Az a jó, hogy a játék a kütyük miatt roppant szórakoztató. Rainbow Six 3 óta nem játszottam szórakoztató TC játékkal. -
#1346 nem butít - ilyen minőségben dolgozták csak ki, mondván ritkábban látod úgyis
szerintem ezen képek alapján nagyonis rendben van a graf! biztosan vannak randább részek (egyelőre csak darksectorral láttam coopban az első pálya elejét, az fura volt, tény). -
#1345 Ez ok, de akkor valamit butít a progi, és ha butítja, akkor csak az értéket kellene megváltoztatni, és kész. Gondolom, hasonlóan butítja le a többi textúrát is. -
#1344 A saját katonádat látod folyamat a képernyőn nem a csapattársét. :D -
#1343 Mellesleg, csak azt nem értem, hogy miért élesebb az általam irányított katona textúrája, mint a csapattárs katonáé?
Biztos lehet ezt is valahol állítani, mert egyébként nagyon korrekt az egész még ezen hülyeség ellenére IS.
Még pár kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1342 Nekem a grafika a legutolsó problémám ennél a játéknál...
A stratégiai részek jobban hiányoznak plusz a végén a futkosás irgalmatlanul felb@szott... -
#1341 Amit egy 680asból ma ki tudtam hozni:
plusz az apró:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem bizonyos küldi után jobb a textúra minősége, de lehet, hogy csak benéztem. -
#1340 nem látom a 2x2-es texturát, sry... ;)
GR Island Thunder (pécé, ami akkoriban már nagyságrendekkel jobbat tudott, mint a ps2) -
#1339 1323-ba ajánlom az alsó képet a falat ami kb 2x2-es textúra a derékszügő paintba rajzold növényimitációról már nem is merek beszélni.
Ha ilyenek vannak akkor nagyba leszarom hogy a karakter amivel vagyunk jól néz ki. De sajnos minden játékkal ez van rámennek 1-2 dologra amit megcsinálnak szépre a többi elemet meg kb fosgenerátorral csinálják :( -
#1338 "Pontosan és sok dolognak olyan a texturája amilyen sok ps2-es játéknak kb."
ez szimpla hülyeség, már ne is haragudj :) vannak gyengébb textruák, de a ps2 kinézethez hasonlítani erős csúsztatás. persze, értem én, hogy szépülnek az emlékek, meg nagyot kell mondani... -
#1337 Pontosan és sok dolognak olyan a texturája amilyen sok ps2-es játéknak kb.
CSak az a gáz ahogy nézem az ilyen Crysis féle vakitás bejött a cégeknek és nem kell ide über grafika.
Mert ott is az van van 2-3 dolog ami szép a többi pocsék. Itt is kb az a jónak mondható ami kiveri a szemed a karakter kb semmi más! -
#1336 ez eddig rendben van, de hogy jön ez ide?
a ps2 grafika mindenkinek ugyanazt kell jelentse = a ps2 grafikát :) na, ahoz a GRFS-nek semmi köze.