Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen, háborús tps-ben nincs jobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
most vettem meg karácsonykor a simát, drágábban.

:(

Forza.

a.carkey
3ezer HUF most a Signature. :(

A medve nem játék.

Akkor ezek szerint érdemes a játékot beszerezni :)

a.carkey
Hogy ezt nem tudták korábban ... Steamen is erre vártam. <#ejnye1><#zavart2><#szomoru1><#gonosz2>

Deluxe
Signature

(Itthon a Signaturet kapni, és semmi sincs benne ami miatt a dobozos megérné ...)

A medve nem játék.

DarkSector
Kell taktikázni, de ha valaki nem akar nem kötelezõ de többre juttok ha taktikáztok inkább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok,
Véleményetekre lennék kíváncsi a játékkal kapcsolatban. Mindig is szerettem a taktikai shootereket.
Mennyire találták el a multi / coop módot?
Multiban a taktikázás szerepet játszik, vagy egy sima standard fps-rõl van szó? Single player miatt nem venném meg, esetleg a multi rész miatt...

arty
fúdecsúnyaaaa :)) (nem!)

Forza.

a.carkey
Mai krémesek:

A medve nem játék.

grebber
Hát pedig Uplaybõl felrakta simán!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Az Ember Hunt küldinél a késsel ölj meg 40 embert challenge az ment valakinek? :D

A medve nem játék.

nekem az a problémám, hogy a peccs elindításakor azt írja, hogy nem találja a telepítést... 5let ?

DarkSector
Látod, vaklárma...az utcsó küldetés néha néha már túlontúl fotoreal lett...talán az effektek miatt, az nagyon látványos.

a.carkey
Hehe. Most már a társak is nagyobb felbontásban pompáznak. :)

... és emberünk is kapott némi optikai tunningot.

Viszont, új bug. Ha stealhtben vagy és úgy jön anim, akkor te stealthben vagy az anim során is. :)

A medve nem játék.

DarkSector
Multi...ingatag csatlakozás.

Teljesítményileg vagy Multiplayerben?
DarkSector
Nekem sajnos takar, mert voltak gondok. :D

Ilyen felsorolást is csak a Ubi tud. Nem hinném, hogy sokmindent takarhat :)
DarkSector
-Online stability improved;

:D

Teljesítménybelileg javulást tapasztalt valaki?
grebber
Ghost Recon Future Soldier v1.6 Patch Fixes:

This Title Update will bring major improvements including a fix for many issues reported by the community. Main changes:

-Free exclusive content:
*a special hardcore mode for the campaign;
*night variants of two adversarial maps;
-Performance and compatibility improved;
-Online stability improved;
-A fix for many issues reported by the community;
-Integration of all Consoles’ Title Updates;
-Respec token requirement removed.

a.carkey
Nézd, mire vágysz, mint online játékélmény?

Egyébként legolcsóbbként 5k a CDGalaxisnál.

Ill. steamen volt akciózva -50re 1x a szünet alatt.

Grafikailag nem egy BF3, de ez más.

A medve nem játék.

Vágom, de az errõl nézett videók alapján ez jobb.
Evin
Nem tudom ez menyire éri meg a multi miatt, de van Ghost Recon Online ingyen. Az csak multi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A véleményeteket kérném, hátha tudtok segíteni.
Azon töprengek, hogy megvegyem -e a játékot.. Szimplán a multi miatt, néztem róla videókat, de nem vagyok biztos, abban, hogy jó döntést hozok.
Megéri megvenne a játékot vagy nagyon sz@r pc port lett?
DarkSector
Nem butít az semmit, ráadásul szerintem nem olyan nagy a különbség én pl elsõre hogy nem mutatál képet észre sem vettem játék közben.

a.carkey
Jó neked! :D Még az elsõ SC talán. :(

A medve nem játék.

arty
én igen: GRAW1-2, R6Vegas1-2, Splinter Cellek :)

Forza.

a.carkey
Szerintem baromi zavaró. Az a jó, hogy a játék a kütyük miatt roppant szórakoztató. Rainbow Six 3 óta nem játszottam szórakoztató TC játékkal.

A medve nem játék.

arty
nem butít - ilyen minõségben dolgozták csak ki, mondván ritkábban látod úgyis

szerintem ezen képek alapján nagyonis rendben van a graf! biztosan vannak randább részek (egyelõre csak darksectorral láttam coopban az elsõ pálya elejét, az fura volt, tény).

Forza.

a.carkey
Ez ok, de akkor valamit butít a progi, és ha butítja, akkor csak az értéket kellene megváltoztatni, és kész. Gondolom, hasonlóan butítja le a többi textúrát is.

A medve nem játék.

DarkSector
A saját katonádat látod folyamat a képernyõn nem a csapattársét. :D

a.carkey
Mellesleg, csak azt nem értem, hogy miért élesebb az általam irányított katona textúrája, mint a csapattárs katonáé?

Biztos lehet ezt is valahol állítani, mert egyébként nagyon korrekt az egész még ezen hülyeség ellenére IS.

Még pár kép:

A medve nem játék.

tomsolo
Nekem a grafika a legutolsó problémám ennél a játéknál...

A stratégiai részek jobban hiányoznak plusz a végén a futkosás irgalmatlanul felb@szott...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

a.carkey
Amit egy 680asból ma ki tudtam hozni:

plusz az apró:

Szerintem bizonyos küldi után jobb a textúra minõsége, de lehet, hogy csak benéztem.

A medve nem játék.

arty
grebber
1323-ba ajánlom az alsó képet a falat ami kb 2x2-es textúra a derékszügõ paintba rajzold növényimitációról már nem is merek beszélni.

Ha ilyenek vannak akkor nagyba leszarom hogy a karakter amivel vagyunk jól néz ki. De sajnos minden játékkal ez van rámennek 1-2 dologra amit megcsinálnak szépre a többi elemet meg kb fosgenerátorral csinálják :(

arty
"Pontosan és sok dolognak olyan a texturája amilyen sok ps2-es játéknak kb."

ez szimpla hülyeség, már ne is haragudj :) vannak gyengébb textruák, de a ps2 kinézethez hasonlítani erõs csúsztatás. persze, értem én, hogy szépülnek az emlékek, meg nagyot kell mondani...

Forza.

grebber
Pontosan és sok dolognak olyan a texturája amilyen sok ps2-es játéknak kb.
CSak az a gáz ahogy nézem az ilyen Crysis féle vakitás bejött a cégeknek és nem kell ide über grafika.

Mert ott is az van van 2-3 dolog ami szép a többi pocsék. Itt is kb az a jónak mondható ami kiveri a szemed a karakter kb semmi más!

arty
ez eddig rendben van, de hogy jön ez ide?
a ps2 grafika mindenkinek ugyanazt kell jelentse = a ps2 grafikát :) na, ahoz a GRFS-nek semmi köze.

Forza.

:)

grebber
Mindenkinek más a szép van aki az xboxos grafikától hanyattfossa magát tehát nincs mirõl beszélni!

arty
ps2 azért erõs túlzás :)

Forza.

DarkSector
jo neked.

a.carkey
Tök ugyanaz.

A medve nem játék.

DarkSector
Igen jobban fut mint a GR?

a.carkey
Itt azért nem rossz, sõt, csak pici kéne.

Így sincs gond, a játékélmény kárpótol, de azért zavaró. :(

A medve nem játék.

a.carkey
Az AC3 baromi jól fut. (Ideges is lennék, ha nem futna jól. :D)

A medve nem játék.

DarkSector
Aha mert az AC3 cserébe olyan stabilan fut a gépeden mint a GR?

grebber
Hát ez van sajnos néhol a ps2-es graf befigyel!
De én a jó oldalát nézem én ingyen kaptam a game-et tehát emiatt szódával elmegy<#idiota>