1575
  • mester1987
    UI: uPlaymentesen, 1.06-tal, magyar feliratosan.
  • mester1987
    Aki nem akar bajlódni a több tízperces egyenkénti patchekkel, 1st-ön fenn van 2xDVD5-be, viszont DLC nélkül!
  • The Protector
    Ha felfelé patchelsz akkor valszeg elég a legmagasabb verziószámút leszedni belőle és az előzőeket is tartalmazza.Őjratelepíteni egyáltalán nem kell a játékot,de előfordulhat h sorban kérheti a patcheket majd(kicsi a valószínűsége,régen volt ez csak divat)
  • TopGun
    Ertem, koszi a segitseget! Meg egy olyan kerdesem van, hogy ha mondjuk az utolso update-t, szeretnem leszedni, azt meg lehet tenni, vagy az egesz jatekot ujra kell installalni es ujra updatelni?
  • The Protector
    Igen,én legalább is így tudok.
    Meg a megjelölés így van.Rifleman,1000m(1klikk),East.
    KIA:Killed in Action
    MIA.Missed in action.
    Boogey:Mumus azaz ismeretlen vagy behatoló általában repülő tárgyra használják.
  • TopGun
    A ket kattintas? akkor ha mondjuk ket klikk, az 2 kilometer? ugy mint mas szakzsargonban a kilo?
  • Shep
    Kilométert vagyis 1000m-t jelent, többnyire.
  • TopGun
    Sziasztok! Csak erdeklodes szintjen, valaki elarulna, hogy mit jelent katonai szakzsargonban: ket klikk, vagy ket kattintas mondjuk ENY-re? Valami halvany sejtelmem van rola, de nem tudom egesz pontosan, hogy mit jelent? Azt tudom, hogy pl. ket kilo azt is jelentheti, hogy 2 kilometerre van valami.
  • skatebab
    hali,magyar szerver így külön nincs mert ugye nincs szerver lista,csak join match és ennyi,magyarok hát nem sok van,pl most is valami baj van az ubi szerverével pár napja nem tudok csatlakozni,magyar klánról nem tudok,néha nehezen talál meccset de azért játszogatnak vele még az emberek :)
  • skatebab
    fps droppot nem de a kapcsolat a szerverrel még mindig nem működik rendesen
  • Munszu
    Sziasztok! :)
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyien játszanak még ezzel multiban, illetve vannak-e külön magyar szerverek, vagy közösség rajta?
    Persze, ha van ilyen. Előre is köszönöm a válaszokat,mert láttam egész olcsó most cdgalaxisban. :)
  • kastil
    csáó. más is észrevett rohadt nagy fpsdroppot patchek után?
  • arty
    ennyi. steam király, uplay legalja fos.

a ghost recon meg még a legaljaságok közt is az egyik legalja ubi termék.
  • a.carkey
    Az a röhej, hogy pl. ha be vagy jelentkezve a telepített uplayből, akkor nem látod a dlcket. :) Ez akkora péniszség, hogy ilyen azt hittem csak kampányfilmben lehetséges. De nem. Náluk is. Ha böngészőből hozod be, akkor ha beírod pl.: Khyber Strike, akkor nem néz hülyének. De nem értem, hogy miért is nem látom az accom alatti összes megrendelést és dlct, letöltésestől, kódostól?

Na ezért szeretem a steamet. Megveszed, ha kell felpeccselve letöltöd a legutolsó verziót. És kész.
  • a.carkey
    Ja, értem. Nem értettem mit keres uplayen. Azt hittem azon csak ubi játékok vannak, de ezek szerint nem.
  • arty
    jah, én is vertem az asztalt, hetek alatt meg is oldotta a support :) (hozzánemértő balfasz banda, a rendszerük meg a létező legszarabb)

TR nem ubi játék, max uplayen is meg tudod venni.
  • a.carkey
    Kemény menetem volt az ubisupporttal.

Nem aktiválták a Khyber Strike DLCm, és nem tudtam letölteni.
    Először egy autosemmit kaptam válaszként tőlük (nézzek körül a FAQban!), majd miután írtam, hogy ennél azért értelmesebb választ várok, azonnal intézkedtek, meg kellett vennem a dlct, amihez adtak egy kupon kódot, és ezáltal letölthetővé vált. Szerintem a múlt heti steam 66% miatt picit elqurtak valamit, viszont egyértelmű, hogy ha az ember "veri az asztalt" akkor működik az ubi support is.

BTW, nem is tudtam, hogy a Tomb Raider is UBI game.
  • arty
    (vagy csak nekem? tuti nem, mert amikor darksectorral coopoztunk, neki is rosz volt)
  • arty
    camo viszont szar az 1.7-ben (is???)
  • grebber
    Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier v1.7 Patch (24mb)

Ghost Recon Future Soldier v1.7 Patch Fixes:

Fix for "Host is using different content" error during joining the session.
  • arty
    ha fekve kúszok vagy gugolva lopakodok, nem kellene a camo-nak bekapcsolva maradnia?

ahogy nézem nincs rá manuális "ki/bekapcs", viszont ahogy mozdulok, kikapcsol - a társak meg vígan rohangálnak camoban...
  • a.carkey
    Steamesnél engedi, nem steamesnél nem. Barmok.
  • a.carkey
    Szép. Az új UPlay miatt az Ubi itt sem engedi a sweet fx támogatást nem steames játék esetén. Eszméletlen.

Nézi. Ahogy kiszedem a könyvtárból, azonnal engedi. Nem lehet ezt valahogy átugrani? Ennyire nem lehet hülye egy cég, hogy a szar grafikájukból kisajtol valaki egy sokkal jobbat, aztán letiltja, ahelyett, hogy támogatná?
  • skatebab
    most akkor amit egyszer /mikor kettő közül választani kellett/ feloldottam akkor a másikat már nem is tudom később feloldani? pontért vagy valahogy?
  • VikingPingvin
    Sziasztok!
    Tört verziót rá lehet valahogy bírni a multipalyerre? Olvastam néhány forrásból, hogy igen, de gondoltam titeket is megkérdezlek.
  • Fallingstar
    nem. a szerver laggol, dolgoznak rajta. néha jó néha nem
  • Evogordon
    Sziasztok
    Az uj patch altal fejlodott valamit a jatek grafikaja? Mert az eddig tesztelt beallitasokkal mintha rosszabbul menne.
    koszonom
  • skatebab
    vegyél már fel havernak s akár gerilla modot is nyomhatnánk együtt
    skatebab
  • a.carkey
    Reseteltem is. De akkor is csak egyet hagyott választani. :( Mindegy. Van még lehetőség, bár sok player nincs.
  • skatebab
    azt én is kiváltottam de az nem csak a következő elágazásnál nyitja meg mindkettőt automatice? vagy ahol kiválasztod hogy na itt kell mind a kettő?!
  • a.carkey
    Belefutottam egy olyanba, hogy uplay pontokból kiválasztottam egy olyat, hogy mindkettőt megnyitja elágazásnál multiban. Ingame pedig nem teszi meg. Bugos vagy valamit még extraként csinálni kell?
  • skatebab
    ha any re állítom se perc alatt talál embert/meccset ,ha csak én vagyok a lobbyban akkor kilépek s újra keresek s már talál is,de gondolom partyban valakivel hamarabb találhat meccset nem?
  • a.carkey
    Elszomorító. :(
  • DarkSector
    Sajna semmit nem tudsz tenni, mert ennyien nyomulnak vele.
  • a.carkey
    Mit kell ahhoz tenni, hogy elég sokan legyenek multiban? Any van beállítva és még így is egy év mire összegyűlünk nyolcan ...
  • DarkSector
    Nem idegeskedtem, csak megkérdeztem.
    Nem raktad spoilerbe. :)

Ha mind spoilerben van nem kérdeztem volna.

Nem úgy működik a topik hogy ha nem pörög a topik akkor tegyük tele képekkel, ettől nem fog pörögni a topik.
  • a.carkey
    Ezen idegeskedni ... Legalább pörög a topic. És még spoilerbe is teszem.

Inkább az a gáz, hogy totál idegesítő az új dlc. Össze van csapva az egész. Ráadásul a challengeknél lopakodnod kell, de még az optikai camot sem kapod meg. Amikor az egyik küldinél Baumgartnert játszottunk még akkor is volt optikai camo, erre most, hogy a büdös francban kezdesz, a napszak se nem hajnal, se nem éjszaka, se nem nappal, se nem semmi, és szurkálj le késsel embereket, meg nyolcat ölj meg a pisztolyoddal, miközben nem cserélsz tárat, meg 3x ölj meg egy golyóval két embert úgy, hogy 100 méterről kiszúrnak. Végig lehetne rambozni, de ez nem az a játék. Nem tudom kinek készült, de röhejes az egész.
  • DarkSector
    Hát de tök értelmetlen...nem galéria ez. :)
  • grebber
    Mert megteheti azért!Mit kell mindig kérdezgetnek már nincs komment számláló elég régóta
  • DarkSector
    Miért rakosgatsz be egyfolytában képeket?