Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skatebab
ubisoft sux 😞
Forza.
Az új path elõtt az aláírásomban lévõ config -on maxon futott a játék.
Van arra lehetõség, hogy újratelepítés után csak 1.07 -ig engedem az autopatch -et és utána ne legyen automatikus? Ki lehet ezt valahol kapcsolni?
Köszönöm a türelmes válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Azóta nem indul a játék.
Valakinek hasonló?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
állandóan kidob a fõmenübe "waiting for players" felirat után :/
skatebab
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Meg a megjelölés így van.Rifleman,1000m(1klikk),East.
KIA:Killed in Action
MIA.Missed in action.
Boogey:Mumus azaz ismeretlen vagy behatoló általában repülõ tárgyra használják.
skatebab
Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyien játszanak még ezzel multiban, illetve vannak-e külön magyar szerverek, vagy közösség rajta?
Persze, ha van ilyen. Elõre is köszönöm a válaszokat,mert láttam egész olcsó most cdgalaxisban. 😊
a ghost recon meg még a legaljaságok közt is az egyik legalja ubi termék.
Forza.
Na ezért szeretem a steamet. Megveszed, ha kell felpeccselve letöltöd a legutolsó verziót. És kész.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
TR nem ubi játék, max uplayen is meg tudod venni.
Forza.
Nem aktiválták a Khyber Strike DLCm, és nem tudtam letölteni.
Elõször egy autosemmit kaptam válaszként tõlük (nézzek körül a FAQban!), majd miután írtam, hogy ennél azért értelmesebb választ várok, azonnal intézkedtek, meg kellett vennem a dlct, amihez adtak egy kupon kódot, és ezáltal letölthetõvé vált. Szerintem a múlt heti steam 66% miatt picit elqurtak valamit, viszont egyértelmû, hogy ha az ember "veri az asztalt" akkor mûködik az ubi support is.
BTW, nem is tudtam, hogy a Tomb Raider is UBI game.
A medve nem játék.
Ghost Recon Future Soldier v1.7 Patch Fixes:
Fix for "Host is using different content" error during joining the session.
Next PC upgrade: 2022
ahogy nézem nincs rá manuális "ki/bekapcs", viszont ahogy mozdulok, kikapcsol - a társak meg vígan rohangálnak camoban...
Forza.
Nézi. Ahogy kiszedem a könyvtárból, azonnal engedi. Nem lehet ezt valahogy átugrani? Ennyire nem lehet hülye egy cég, hogy a szar grafikájukból kisajtol valaki egy sokkal jobbat, aztán letiltja, ahelyett, hogy támogatná?
A medve nem játék.
skatebab
Tört verziót rá lehet valahogy bírni a multipalyerre? Olvastam néhány forrásból, hogy igen, de gondoltam titeket is megkérdezlek.
Wizard
Az uj patch altal fejlodott valamit a jatek grafikaja? Mert az eddig tesztelt beallitasokkal mintha rosszabbul menne.
koszonom
A medve nem játék.