1575
-
#1495 single igen az akad főleg az elején,de nekem dx11-el jobban fut és minden más minimumon van. -
#1494 felbontást, grafikát levetted rendesen?
első pálya egyébként sokkal terhelőbb, mint lesz később! -
mester1987 #1493 Újra kiadni, nem ebben a formában és minőségben. -
Edyl #1492 Most vettem meg a játékot, de iszonyatosan szaggat a laptopomon, pedig az ajánlott gépigény megvan. Ez egy Asus n56vz lenne, valamilyen megoldást tud valaki mondani? -
#1491 nekem nem volt bajom az új patch-el optimalizálás nem a legjobb neki még szerintem -
simonl #1490 Sikerült megoldanom az új patch utáni grafikai problémákat, gondoltam megosztom, hátha másnak segít.
Tehát az 1.08 as patch után jöttek a bajok Windows 7 alatt.
Megoldás: Windows 8 kell neki az új nVidia driverrel és vígan mehet rá az 1.08 patch.
DX11 -ben majdnem max -on fut a játék egy laptopon.
-
Tcsm #1489 ok -
#1488 van "jármű"... annyit elárulok, hogy négy lába van eme gépezetnek :D -
Tcsm #1487 ok értem csak láttam videót ahol mintha lett volna -
#1486 az csak battlefield-ekben van szinte sehol máshol
ez taktikai csaptjátékos tps -
Tcsm #1485 még nem tudom,a járműveket hiányolom
-
#1484 megveszed majd? -
Tcsm #1483 köszi -
#1482 példa
előbb lemaradt e kép :)
szóval ilyenek pl a választható dolgok -
#1481 persze mindre rámegy a kieg.,mindkettő alap játék csak deluxe az extra map/fegyver/ruházat ilyesmi.
multi:van 50 szint xp-t kapsz of course fegyvereket meg szintek után oldhatsz fel,és mindig választani kell hogy épp melyik fegyvert vagy kiegészítőt akarod "kiváltani" pl: claymore vagy tüzes ammo,gépfegyver vagy sniper
pl:
jármű nincs csak uav drone ami irányítható azt hiszem ennyi -
Tcsm #1480 És még azt szeretném kérdezni milyen fejlett a játék multija?Van exp vagy valami ilyesmi vannak szintek és kitüntetések és elérhető fegyverek?Járműveket lehet benne vezetni? -
Tcsm #1479 Én sima standard kiadást szeretnék.De a deluxe se bajcsak arra is rámennek a kiegészítők?
-
#1478 miért milyen kiadásút akarsz?
én úgy tudom csak ezek vannak. -
#1477 sikerült átjutnom, végre haladok tovább :D -
Tcsm #1476 Nem tudjátok honnan lehet letölteni a future soldiert? (persze hivatalos oldalról,csak azért kérdezem mert az ubishop-on csak deluxe edition és signature edition van)? -
#1475 ilyet nem tudok hogy ki lehetne kapcsolni,max engeded neki addig a patch-ig amíg akarod aztán beállítod hogy offline módban induljon .multizni ugye mindig a legújabb patch szükséges :) -
#1474 nekem is elindul, de továbbra se tudok camo-val mozogni: ahogy mozdulok, eltünik a camo, észrevesznek, lelőnek. a deep fire küldetés pedig camo nélkül megcsinálhatatlan.
ubisoft sux :( -
simonl #1473 Kísérleteztem pár dologgal, más egyéb driver -ekkel is próbálkoztam, de semmi eredmény, vagy kidob vmi. devices hibával vagy játszhatatlan, pixeles kép stb.
Az új path előtt az aláírásomban lévő config -on maxon futott a játék.
Van arra lehetőség, hogy újratelepítés után csak 1.07 -ig engedem az autopatch -et és utána ne legyen automatikus? Ki lehet ezt valahol kapcsolni?
Köszönöm a türelmes válaszokat. -
#1472 nekem megy probléma nélkül,egy kicsit többet töltött mint annó de megy -
simonl #1471 Sziaszok, ma este gondoltam játszom egyet, autopatch feltette az 1.08 as javítást.
Azóta nem indul a játék.
Valakinek hasonló?
-
mester1987 #1470 Úgy rémlik van az egyjátékosban is plusz megtoldott pálya, de elég zavaros nekem. -
#1469 Raven strikeban van 3 új single küldetés a többi csak multi meg guerilla. -
#1468 Ertem es single player modban ezek nem jatszhatoak? A Gerilla modot barmikor el lehet kezdeni? vagy van valami kovetelmenye? -
#1467 nektek is van "connection to server lost" multinál?
állandóan kidob a főmenübe "waiting for players" felirat után :/ -
mester1987 #1466 És ezek mind a Guerilla módot bővitik 1-2 új vagy felhasznált pályával meg a multiba nyúl bele. -
#1465 Raven Strike, Kyber Strike és Arctic Strike, ezek vannak PC-re -
#1464 Ha jól olvastam akkor csak az Arctic Strike jött pc-re a többi csak konzolra érkezett(kb 3db) -
#1463 Egyebkent hany DLC jott ki PC-re? mert nem talaltam erre vonatkozo egyertelmu informaciot sehol. -
#1462 Koszi, megcsinaltam 1.6-ig es szepen mukodik magyar felirattal egyutt. -
#1461 Igen.Ez esetben teljesen töröld le.Szépen lassan patcheld fel a kívánt verzióig.Ha nem eredeti akkor nézz körül h tuti jó-e a crack hozzá és nem okoz esetleges bugokat. -
#1460 Ok. ezt vagom, csak nekem az volt a bajom, hogy 1.7-es volt es nem mukodott, ezrt kerdeztem, de mar mindegy, uninstallaltam. -
#1459 Ha a játékod pl 1.04-es, sorban mehet rá sorban a többi, de a sorrendtől nem tudsz eltérni. -
#1458 Akkor, ha jol ertem uninstallalni kell a jatekot, majd ujra felpatchelni? -
#1457 Akkor sajnos rosszul tudtam,de köszi a kiigazítást.
-
#1456 Hát nem így van sajnos, mindet fel kell neki egyesével pakolni.