Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személyszerint a kodot nemvárom, azt lekakkantom az 5-6 gyenge mivolta miatt, a grfs-t viszont az egyik legjobban várt gém lett volna idén!
Namindegy, majd veszek addig egy gameboy-t aztán zeldázok addig!
Azpedig nemujdonság, hogy egy kiadó eltolja a megjelenési dátumot a másik gém miatt! Ilyen az üzlet, biztos te sem kockáztatnád a cuccodat egy konkurencia miatt...De lehethogy nem, de nekik biztosan megvan az üzletpolitikájuk, és ezellen nemfogunk tudni mit csinálni, mégha autógumikat is égetünk a zubi elött!<#smile>#smile>
Mondjuk az eredmény ugyanaz, megint mi xopunk (illetve az aki megveszi majd, mert aki letölti annak qkváranincs joga szerintem itélkezni, sem ...blablabla...)!:)
Just do it :)
esetleg így "érinthet"... ;)
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Legyen csak FPS. :)
Szeretnék úgy meglepõdni, mint 4 éve az EA-Criterion féle Black debütálásakor. :)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Gyönyörû szép DEMO, de még mindig nem gameplay video
Kis dumával a háttérben:
Szöveges, képes INTRO
Én amikor Gyöngyösön laktam rendszeresen azon nyomtam az xbox-os "korszakom"-ban! bibííí!
Néccsak!:)
Az más dolog, hogy nálam megfagy, de az a gép hibája.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
kicsit kavarog bennem a dolog, mert legutobb konzolon nyomtam végig a graw1-et :))
Forza.
vagy lehet h csak opcionálisan lehet tps-ben is játszani
ld. graw1-2
Forza.
egy introbol hogy lehet a játékra következtetni?
amugy nagyon rendben van a kis video :)
Forza.
Még mielõtt bárki becsokizna, hogy mekkora gépigénye lesz, a 2006-os GRAW-nak is olyan introja volt AKKOR, ami még mai is csont nélkül megállná a helyét. A gameplay video más volt és itt is más lesz.
<td class="left" nowrap><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td nowrap></td><td> </td><td nowrap></td><td nowrap></td></tr></table></td>
<td class="left" nowrap> </td>
</tr></table>
</div>
<div class="msg-text"><SPAN class=maskwindow><br><div style='padding: 5px 5px 5px 5px'><center><B>Sonajk</B> -Te biztos rályössz!!<BR></center><div STYLE='font-family: Arial; font-size: 12px; color: #F0F0F0; border:1px solid #aaaaaa;'><center> Hogy hogy nem írsz semmit?? Azt nem látom, hogy fent vagy de gondolom néha ránézel!!?? </div></center></div> </SPAN> <br>
Sajnos a béta csak azok számára lesz elérhetõ akik a Splinter Cell új részével rendelkeznek konzolon! :(
Mindenbõl egy kicsi... <#fejvakaras>#fejvakaras><#dumcsi>#dumcsi> Nagy fába vágják a fejszéjüket. Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon nem. Az elõbbinek jobban örülnék.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ghost Recon: Future Soldier infómorzsák!
A ubisoft elkottyantott néhány Future Soldier apróságot.
A taktikai shooterek kedvelõi bizonyára alig várják, hogy megjelenjen a Ghost Recon: Future Soldier. Dátumról egyelõre szó sincs, de azért néhány apróság már kiderült a következõ Ghost Recon járékról.
A Ghost Recon: Future Soldier - nevéhez híven - a jövõben játszódik. No nem kell mindjárt lézerpuskákra gondolni, de néhány futrisztikus kütyü érkezik majd. A láthatalanságot biztosító köpönyeg mellett, lehetõségünk lesz exo-skeletont magunkra húzni, így több felszerelést cipelhetünk. A játékmenet terén is újít a Future Soldier: a manapság divatos co-op kampány sem hiányozhat, és a kaszt alapú multiplayer sem. A felderítõk tökéletesen álcázzák magukat, a mesterlövészek szívdobogás detektort használhatnak, a kommandósok vállán beépített rakétavetõ lesz.
info: Gamestar
Forza.
Lesz most úgyis sok game ezzel a védelemmel majd a csapatok próbálkozhatnak velük!
az én izlésemnek mindenesetre ezek a középen elhelyezkedõ súterek felelnek meg a legjobban :)
Forza.
A Ghost Recon részek maximum taktikai szempontból lehetnének szimulátorok, de ez azért nem elég ahhoz.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)