Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Hát igen. A CoD szétverné (akár treyarch, akár nem) az új Ghostot mint a pinty. De a mostani ghost most már mindenkinek fog szólni, nem lesz rétegjáték, mert könnyítenek rajta orbitálisan. Rossz idõzétés lett volna, fõleg õsszel kiadni. Ez így van rendjén, meg lehet érteni õket.

ajem kisa
Aztabetyár mindenségit neki!
Személyszerint a kodot nemvárom, azt lekakkantom az 5-6 gyenge mivolta miatt, a grfs-t viszont az egyik legjobban várt gém lett volna idén!
Namindegy, majd veszek addig egy gameboy-t aztán zeldázok addig!

Azpedig nemujdonság, hogy egy kiadó eltolja a megjelenési dátumot a másik gém miatt! Ilyen az üzlet, biztos te sem kockáztatnád a cuccodat egy konkurencia miatt...De lehethogy nem, de nekik biztosan megvan az üzletpolitikájuk, és ezellen nemfogunk tudni mit csinálni, mégha autógumikat is égetünk a zubi elött!<#smile>
Mondjuk az eredmény ugyanaz, megint mi xopunk (illetve az aki megveszi majd, mert aki letölti annak qkváranincs joga szerintem itélkezni, sem ...blablabla...)!:)

arty
:((((

Forza.

Muttley
Magánvélemény: - csak saját felelõsségre <#hehe>

Nem azéééé van halasztás, mert dolgoznak a szebb, jobb dolgokon. Aszongya UbiVezér: "verikompötitivinvájörment" Magyarul: durván csokis lett gatya az akkortájt kijövõ CoD: Black OPS-tól. Gratulálok, .dióták! <#levele> Ez olyan, mintha egy sportoló azért nem indulna, meeeeeeee erõs a mezõny...

Just do it :)

arty
pl kapsz a pofádba egy 1:1 konzolportot, ami netán épp TPS ?

esetleg így "érinthet"... ;)

Forza.

grebber
Hol érdekel a konzol engem? PC-rõl van szó legalábbis pc-s topikba én arról szoktam beszélni!

Next PC upgrade: 2022

arty
én örülnék az egységesítésnek ... akkor vehetném pécére és multizhatnék vele :) (mert boxon fizetni kellene a multiért, azt meg nanemár)

Forza.

Muttley
Egy talán ésszerû dologban bízom. Ha High-Tech fegyverek + hangsúlyt adtak a heartbeat-sensor-nak, akkor FPS. HBS kijelzõ olvasása nehézkes TPS-ben. :) + a fegyverek helyett a karakter kapna nagyobb hangsúlyt. Lsd. SCC.
Legyen csak FPS. :)
Szeretnék úgy meglepõdni, mint 4 éve az EA-Criterion féle Black debütálásakor. :)

Evin
Ez igaz, de most kérdéses, hogy ugyanazok fejlesztik konzolra, mint pc-re, illetve port lesz-e egyáltalán. Mert a GRAW idejében külön csapat volt, külön motorral, ezért volt konzolon tps nézet, pc-n meg nem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

arty
mert konzolon TPS is volt és kitudja milyen lesz ez a mostani port?

Forza.

grebber
Elõzõ is fps volt ez miért lenne más?

Muttley
A belsõ nézet vajh elírás
vagy tényleg FPS lesz?

grebber

grebber
ajem kisa
#46<#fejvakaras>

Muttley

arty
holy shit, tényleg :))

Forza.

Muttley
Ezt Buktad :-)
Fogadsz velünk?

ajem kisa
Pedig de!:P
Én amikor Gyöngyösön laktam rendszeresen azon nyomtam az xbox-os "korszakom"-ban! bibííí!
Néccsak!:)

Evin
Nálam most véletlen van egy Xbox1, és van hozzá GRAW1 is.
Az más dolog, hogy nálam megfagy, de az a gép hibája.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

arty
xbox classicra nem jött ki graw, csak sima gr

Forza.

ajem kisa
A pc-n fps volt, de elvileg volt hozzá valami mod amivel tps-t lehetett varázsolni belõle (bár nemismerek senkit aki ezt kipróbálta volna)!:)

Muttley
A GRAW 1 fps volt a GRAW 2 tps
Xbox Classicon bizti

arty
szerintem pécén csak fpsként lehetett játszani

kicsit kavarog bennem a dolog, mert legutobb konzolon nyomtam végig a graw1-et :))

Forza.

Muttley
Utóbbit jobban komáznám.
A GRAW 2 játszható volt PC-n First Person-ben?

arty
lehet h csak konzolon lesz tps
vagy lehet h csak opcionálisan lehet tps-ben is játszani

ld. graw1-2

Forza.

Muttley
Nagyon úgy fest, h TPS lesz.

grebber

arty
"ebbõl videoból világosan látszik, hogy a GRAW ráncfelvarrott verziója lesz."

egy introbol hogy lehet a játékra következtetni?

amugy nagyon rendben van a kis video :)

Forza.

Muttley
Impozáns. Bár ebbõl videoból világosan látszik, hogy a GRAW ráncfelvarrott verziója lesz.
Még mielõtt bárki becsokizna, hogy mekkora gépigénye lesz, a 2006-os GRAW-nak is olyan introja volt AKKOR, ami még mai is csont nélkül megállná a helyét. A gameplay video más volt és itt is más lesz.

Prince23
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align=center><tr>
<td class="left" nowrap><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td nowrap></td><td>   </td><td nowrap></td><td nowrap></td></tr></table></td>
<td class="left" nowrap> </td>
</tr></table>
</div>
<div class="msg-text"><SPAN class=maskwindow><br><div style='padding: 5px 5px 5px 5px'><center><B>Sonajk</B> -Te biztos rályössz!!<BR></center><div STYLE='font-family: Arial; font-size: 12px; color: #F0F0F0; border:1px solid #aaaaaa;'><center> Hogy hogy nem írsz semmit?? Azt nem látom, hogy fent vagy de gondolom néha ránézel!!?? </div></center></div> </SPAN> <br>

grebber
Gamestarban megjelent elõzetes!

Sajnos a béta csak azok számára lesz elérhetõ akik a Splinter Cell új részével rendelkeznek konzolon! :(

grebber
Ubi oldalán van egy teaser és ott írják nyáron lesz multi béta!

Muttley
Crysis, Ironman, Modern Warfare 2, Predator.
Mindenbõl egy kicsi... <#fejvakaras><#dumcsi> Nagy fába vágják a fejszéjüket. Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon nem. Az elõbbinek jobban örülnék.

Piszkos  Fred
Szívdobogás detektor ismerõs :S

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

grebber

Ghost Recon: Future Soldier infómorzsák!

A ubisoft elkottyantott néhány Future Soldier apróságot.

A taktikai shooterek kedvelõi bizonyára alig várják, hogy megjelenjen a Ghost Recon: Future Soldier. Dátumról egyelõre szó sincs, de azért néhány apróság már kiderült a következõ Ghost Recon járékról.

A Ghost Recon: Future Soldier - nevéhez híven - a jövõben játszódik. No nem kell mindjárt lézerpuskákra gondolni, de néhány futrisztikus kütyü érkezik majd. A láthatalanságot biztosító köpönyeg mellett, lehetõségünk lesz exo-skeletont magunkra húzni, így több felszerelést cipelhetünk. A játékmenet terén is újít a Future Soldier: a manapság divatos co-op kampány sem hiányozhat, és a kaszt alapú multiplayer sem. A felderítõk tökéletesen álcázzák magukat, a mesterlövészek szívdobogás detektort használhatnak, a kommandósok vállán beépített rakétavetõ lesz.

info: Gamestar

arty
nekem a konzolos megvétel egyelõre esélyesebb :) (ubi sux, pláne ha az elõzõ részhez hasonloan gagyi port jön pécére + ostoba védelem)

Forza.

grebber
Hát ha beválik az ubi új védelme akkor muszáj lesz!
Lesz most úgyis sok game ezzel a védelemmel majd a csapatok próbálkozhatnak velük!

Balumann
Én inkább a szimulátorokat kedvelem, de persze ezek is jók, fõleg ha nem hagyják ki a coop módot belõlük :P

arty
de azért egy wolfeinsteinnél "szimulátorabbak" ;)

az én izlésemnek mindenesetre ezek a középen elhelyezkedõ súterek felelnek meg a legjobban :)

Forza.

Balumann
Szimulátornak azt hívjuk, ami törekszik a lehetõségeken belül a valóságot leutánozni. Az Armed Assault épp ezért belefér, taktikai szempontból (hiszen a hadsereg kiképzõprogramjából lett elvileg átalakítva), fegyverrealisztikusság szempontból (minden fegyvernek egyéni szórás, erõsség, hatótáv), viszonylag reálisabb sebzésrendszer (pl. ha lábon lõnek csak kúszni tud, ha kezen akkor rángat a fegyver, nehéz célozni), addonnal még el is lehet vérezni. AI irányító addonnal (grouplink, ace, stb.) még az AI is csoportokba szervezõdve mozog, bekerít, nagyon kell taktikázni, összedolgozni, fedezékbe mozogni.

A Ghost Recon részek maximum taktikai szempontból lehetnének szimulátorok, de ez azért nem elég ahhoz.

Yeltzin
vagy lekorlátozzuk vizuális szimulációra

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Piszkos  Fred
Mondjuk, ha a szimulátort úgy vesszük hogy "a valósághû ábrázolásra a rendelkezésre álló eszközökkel legjobban törekvõ program", akkor már jobban állunk.

Yeltzin
éppen ezért nem lehet szimulátornak nevezni semmit ebben a mûfajban

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Piszkos  Fred
Végülis :D

degenerator
az ilyen szimulációt airsoftnak hívják.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)