1575
-
#415 ÚJ jelszót kell kérni.
A játék launcherjét meg csak akkor lehet letölteni ha állítasz be UK proxy-t.
Utána azt már ki lehet kapcsolni és tölti is le a játékot. -
mester1987 #414 Olvasd vissza. Igen arra, amivel ti is játszotok... -
#413 Lehet, hogy pc-re nem is lesz béta!? Úgy is csúszik 3 hetet a konzoloshoz képest!:(
[URL=http://www.zavvi.com/elysium.search?search=ghost+recon+future+soldier]Innen is lehet rendelni "nem alapgémet"!:)[/URL] -
mester1987 #412 értem, csak sehol sem tudom letölteni és a Uplaybe se enged be :S -
#411 Milyen kiváltott kódod???
Most csak a Ghost Recon Online-ra lehet kódot igényelni, ami egye teljesen más játék. Azzal játszunk már egy két napja. Más csapat is csinálja és csak Pc-n jelenik meg valamikor hónap végén. -
mester1987 #410 Én bízom benne, hogy PC-re is jó lesz a kiváltott kódom. De majd írom. -
#409 Az onléine béta már megy, arra lehet menni azt írta nemrég valaki!:) -
mester1987 #408 Azt pontosan hogy lehet megtekinteni majd? -
#407 De azért az milyen már hogy konzolos kódokat osztogatnak pc-seket meg nem. :S -
mester1987 #406 Arra gondolok igen a Multis BETA-ra :) -
#405 A future soldierhez nem osztanak még kódot, amid van most, az szerintem az online-hoz való!
-
mester1987 #404 Akkor várunk. Remélem a kód jó lesz majd hozzá, ha kijön :P -
#403 -
#402 Tuit élőszereplős lesz, mint anno a Future soldier debut trailere. (vagy a második trailere volt élőszereplős?) -
#401 Sőt ha van valakinek W9 nevű csatornája, akkor most csütörtökön 2részes rövidfilm is lesz a játékról (szerintem(!!!) olyan asszasszinkrides rövidfilm lesz)!
Fészbukos képek... -
#400 Bejelentve a Signature Edition is -
#399 Ha ők írják, akkor csak igaz!?:)
-
#398 Kétlem hogy Pc-s shot, de ha mégis, akkor jól néz ki. :) Várom nagyon, addig meg elleszek az Online-al. :) -
#397 Remélem az tiszta, hogy a future soldier és az online az 2 különböző játék!?:) -
mester1987 #396 Köcsög ez a Uplay. Nem mindig ismeri fel a jelszót. Ezt a faszságot -
mester1987 #395 Akkor PC-re várós a BETA... -
mester1987 #394 Uplay account is rendben van. Kérdés már csak az, hogy honnan lehet letölteni magát a játékot, hogy aktiváljuk a kódot -
mester1987 #393 Próbálkozunk. Randomra adja ki a kulcsot, ha kiadja. -
#392 "Minimum hardware requirements:
Supported Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 3)/Windows Vista (with Service Pack 2)/ Windows 7 (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
Processor: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2GhzRAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista or Windows 7
Video card: 256 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card
DirectX: DirectX 9.0c
DVD-ROM drive: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
Sound card: DirectX 9.0c - compliant sound card
HDD space: 25 GB
Recommended configuration:
CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7
Graphics Card: 1024 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better
PC-re Június 15-én jelenik meg. Konzol verzió 3 héttel korábban Május 25-én érkezik." -
#391 Ez a pár oldal a future soldier-hez való, nem az online bétára!:)
Ez pedig állítólag egy pc "képlövés"!
-
#390 2 napja játszunk a bétával.
Első élmények:
Jó a játék, van benne potenciál, de a sok kempelő csipától már most agygörcsöt kapok.A sok noob cseszik használni a fejlesztéseket meg a spéci cuccokat, és sírnak rínak chatben.
Plusz egyik ismerős aki velünk játszik mindig, talált ma egy cheatert is. :S :(
A játékot egyébként UK proxyval lehet a legkönnyebben beaktiválni, de egy ip-ről csak egy aktiválást fogad el. -
Fox44 #389 Ghost Recon Online beta keys A Full Instructions az oldalon. Mindenképpen proxy-val (lehetőleg uk-s) regisztráljatok a ghostrecononline.uk.ubi.com-on, mert különben nem lehet beírni a beta key-t. -
#388 Fészbukosoknak van bétakulcs szerzésre lehetőség, keressétek a #377 hsz-ben levő oldalt, vagy a ghost recon france oldal-t, guggli leforditja a 2 kérdést, nem nehéz! Xbox360 és ps3-ra van tuti, pc szerintem talán késöbb! -
#387 Akkojóvanakko benéztem!:)
Amúgy régebben írtam róla pár sort, akkor a fb oldalukon is sokan kérdezték (egy pár hete), hogy mikor lesz xy országban elérhető, de akkor még csak 2-3 országos béta volt, de ezt is jól eltolják, nemtudom mikor lesz teljes!? Jólenne az a játék, de nem egyedül kell menni szerintem, csapatjáték a hangsúly! Bár lehet kodosan is törni benne...bár:) -
#386 Nezd mega linkelt kepem bal felso sarkat ;) Dehogynem lehet -
#385 Van egy indító ablak vagy mi a játék elött, ott kiszokta írni, hogy a szerver online vagy offline (asszem jobb alul), de ha még béta állapotban van, akkor nembiztos, hogy Magyarországról tudsz játszani! -
szegim #384 Heló!
Az én problémám az lenne,hogy az online játékon szeretnék valahogy játszani ezen és már fel is jelentkeztem meg minden,el is startolt a béta, csak mégsem tudok játszani.pls valaki tud segíteni? -
#383 Mivel bejelentették hogy MÈGIS lesz... -
#382 Mivel GR:FS nemlesz pc-re ezert fura lenne ha pcn betaznanak ;)
ezzelszemben mar megy a GRO betaja
-
#381 Zsíír , erről kérdeztem itt az embereket, hogy megvan-e valakinek a splinter ghfs béta opcióval, de senki nemjelzett vissza!:S -
#380 Béta dátumozva, de egyelőre Xboxra -
#379 -
#378 -
Cider #377 Sziasztok!
Nem rég elindítottuk Ghost Recon facebook oldalunkat, melyet egyértelműen a sorozat rajongóinak szántunk.
A legújabb információkon túl az új résszel kapcsolatban, nyereményjátékok és egyéb kampányok várnak Titeket.
És persze megismerhettek majd még több Ghost Recon játékost akikkel az online csatatereken is találkozhattok!
Aki csatlakozna, annak erre tessék :) Ghost Recon Facebook oldal -