Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hadd találjam ki a stratégiájukat .)
jön okt-nov a BF3 & MW3
olyan csokis tõlük a gatya, h az egész Nestlé gyár készlete lófütty ahhoz képest
majd remegõ tekintettel okulnak az aratásból
és jövõ év elején kiadják..
JAJ-DE-NEEEEEEEM-NEM
hisz' a tájt jön Metro: the Last Light
- megint pá hónap halogatás -
már éppen majdnem kiadnák, mikor beköszönt Sniper Elite 2, ezért megint
sebeiket nyalogatják, felocsúdnak és kijön a Prey 2 ezért újra
és ez így megy 2020-ig 😊
Közben 2015-ben kijön az Xbox 720, meg a PS4
és még mindig nem adták ki, meeeeeee húúúúúú de félelmetes too competitive business environment 😊
Éljen Ubisoft <#idiota>#idiota>
Just do it :)
Most sem esett még szó a megjelenési dátumról?
Fb-on kiraktak az oldalukra 8 képet hajnalban, de azok a karikák a fegyeverek körül...(vasember2-ben voltak ilyen "belsõ nézetek)!
Legyen amúgy nembánom, de nemhalmoznak el infóval az év elejétõl!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
majd jövõre
ha adott hónapban épp nem adnak ki játékot
talán
Forza.
Ha a HAWX2 védelme lesz rajta akkor idén pc-sek (warezosok) nem igen fognak ubisoftos játékkal játszani idén.Max ha vesznek konzolt warezra!
Next PC upgrade: 2022
aztán itt vannak a régi GR rajongók. nekik az egyszerüsítések/változtatások csapják majd ki a biztosítékot és talán meg se veszik...
és végül: az idei õszi/karácsonyi szezonban már nem csak egy cod lesz az ellenfél, de a battlefield3 is akkorra van bejelentve... ubi gondolkodhat egy 2012-es tavaszi csusztatáson 😊))
😞((
Forza.
idióták 😞 ahelyett hogy a tuti bevételt (bejáratott név, játékmenet) vállalnák, 25 millios eladásos codkillert vizionálnak.
bukjanak bele.
Forza.
Kínomban röhögök.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
142: Kexboxra és PiSi3-ra tuti lesz 😉
Gyerekek mekkorát koppantam az elmúlt napokban.Kvára vártam a 25.-ik-ét😊Már gyúrtam a fable 3-ra meg a bulletstormra, csináltam helyet a vinyómon.Erre basszus észrevettem h nem jan 25 hanem február 25-ik én jönnek a cuccok.Az kevert meg h melóhelyen a szobákat foglaltam le febr 25-re és azt hittem h már február van,vagyis összekavarta az idõérzékemet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
akkor - nekem és körülöttem sokaknak - amennyire bejött az MW2, annyira nem a CoDBO. biztos rossz helyen mozgok 😉
sebaj. amíg UBI bénázik, addig Crysis 2, OF: Red River és MGS: Rising 😊
Nekem ez a game nagyon várós és eredetiben venném meg szal a warez nem érdekel.
Régen az UBI volt a kedvenc kiaóm mert csak minõséget adott ki.Most meg a vicc kategória.
nálam a p.csába.. 😊
és úgy tudom közelébe sem ért az MW2 eladott mennyiségének
ACB-nek nem tudom az értékesítési számait, de azt tudom, h én méééé nem vettem meg az AC2 mellé
tök ugyanaz, mint az AC2, s ami újítást tettek bele az nálam pont az Assassin jelleg lényegét szexuálta széjjel
multi van benne - éééés? 😊
UBI nem muzsikál túl jól mostanában :/
Nekem végül is mindegy mikor jön hiszen a warezt nem igen tudják törni 😞 HawX 2 sem megy azóta.Majd az AC B-vel még próbálkozhatnak,de úgy tûnik Ubi ezt jól megcsinálta.
KEZDENEK UBORKÁÉK BAROMI UNALMASOK lenni
2010 novemberérõl volt szó elõször - erre besz.rtak CoD BO-tól. mint tudjuk hiba volt..
2011 áprilist rebesgettek még tavaly - viszont március 22-én jön a Crysis 2, ami kb nagyon hasonló minden tekintetben a Future Soldier-hez, kivéve h az FPS - és most sztem meg ATTÓL SZ.RTAK BE
2011 novemberében meg 3 NAGYÁGYÚ várható: MW3, BF3, ACM - akkóóóóó meg attól fogják össze-vissza sz.rni magukat
jó lenne máááá, h ha magukkal foglalkoznának és csinálnának egy disznóZSÍR játékot. nem állandóan peluscsere
lehet, hogy olyan lesz ez is mint az Oblivion, vagy a Duke Nukem... 😊
A JÓ KURVA ÉDES ANYJUKAT EZEKNEK A RETKES BUZERÁNSOKNAK.HA ENNYIT HALASZTJÁK AKKOR AJÁNLOM HOGY HIBÁTLAN LEGYEN ÉS MÉG SZARNI IS LEHESSEN A JÁTÉKBAN.
a váró listámon nekem is csak a Metal Gear: Rising elõzi meg.
de
kiindulva a Ubisoft elmúlt 1-1.5 éves produktumaiból, amik így elsõre eszembe jutnak:
Settlers 7 gyenge, Silent Hunter 5 langyi, AC: Brotherhood: f.sza ismétlése az AC II-nek, Splinter Cell Conviction: feles - S.C.-nek sz.r, akció-lopakodónak jó, Shaun White: sk8boarding: harmat, T.C.: Hawx2: totál átlag, semmi extra; Avatar: játékmenet unalmas, RUSE PoP: Forgotten sands, CSI - nekem semmi.
Bizalomra egyedül az AC2 átütõ ereje és az SC: conviction bizonyos fokig ad okot, meg remélem nem poénból halasztgatják jobbra-balra.
Eszerint
PC-re március 1-én
PS3-ra 2011 utolsó 3 hónapjában
X360-ra meg a f.sz tudja <#idiota>#idiota>
Elég izgi ez, ahhoz képest, h az x360 a legkeresettebb platform manapság. <#nemtudom>#nemtudom>
csak az hiányzik, hogy fosadék kodot csináljanak ebbõl is ...
Forza.
oda harcosok kellenek, de persze nem kamikazek 😉
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"