Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Metro, préj egy fos volt, meg nem is egy kategória! Mégha a 2 is kijön...engem az sem érdekelne ha a préj megint 10évig csinálná!😛

Muttley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem mondom, h a r.hadt k anyjukat UBIéknak, mert nem beszélünk csúnyán 😊

hadd találjam ki a stratégiájukat .)
jön okt-nov a BF3 & MW3
olyan csokis tõlük a gatya, h az egész Nestlé gyár készlete lófütty ahhoz képest
majd remegõ tekintettel okulnak az aratásból
és jövõ év elején kiadják..
JAJ-DE-NEEEEEEEM-NEM
hisz' a tájt jön Metro: the Last Light
- megint pá hónap halogatás -
már éppen majdnem kiadnák, mikor beköszönt Sniper Elite 2, ezért megint
sebeiket nyalogatják, felocsúdnak és kijön a Prey 2 ezért újra
és ez így megy 2020-ig 😊
Közben 2015-ben kijön az Xbox 720, meg a PS4
és még mindig nem adták ki, meeeeeee húúúúúú de félelmetes too competitive business environment 😊

Éljen Ubisoft <#idiota>

Just do it :)

arty
tragédia 😄DD

Forza.

ajem kisa
2012 év eleje...<#wilting>

ajem kisa
És megkapták az E3-on a "G4TV has nominated GRFS as Best of E3 '11...outstanding job GRFS team!"-et is! Nabakker...de mikoooooooor?😄

ajem kisa
Remélem, hogy még idén kiadják, és adni fogják egy 6-os ásványvíz mellé is, de legalább egy heripotter köpenyt a játék mellé!
Most sem esett még szó a megjelenési dátumról?
Fb-on kiraktak az oldalukra 8 képet hajnalban, de azok a karikák a fegyeverek körül...(vasember2-ben voltak ilyen "belsõ nézetek)!
Legyen amúgy nembánom, de nemhalmoznak el infóval az év elejétõl!

Muttley
<#wow1>
durva jó lenne, ha már kiadnák végre 😊

tutituti
Na ki esett le a székrõl az E3 bemutató miatt?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ajem kisa
"Ghost Recon
Ghosts! GRFS rendevous at E3 2011...end communication"

ajem kisa
ajem kisa
Muttley
vaklárma, szokás szerint
majd jövõre
ha adott hónapban épp nem adnak ki játékot
talán

arty
zseniális... eddig paráztak bfbc2-tõl, codX-tõl, most hogy mindkettõ jön õsszel, kitolják a sajátjukat is harmadiknak 😄DD

Forza.

ajem kisa
Muttley
lesz, ja
napsütés 😊

ajem kisa
Akkor igencsak jó a reklám kampány!😄

márc 10.-tõl lesz
Muttley
+1 <#eljen>
mind3-ban detto

#155: új konzolra nincs warez
még

grebber
Hawx 2 5ft-ért sem kéne. Recon-t inkább megveszem majd ha nem lesz warez.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Meg kell várni a steam akciókat. és beszerzed max 15 euróért a HAWX 2-õt pl.

grebber
Hát már sikerült egy jó védelmet alkotniuk ez valamicskét dob majd a büdzsén!
Ha a HAWX2 védelme lesz rajta akkor idén pc-sek (warezosok) nem igen fognak ubisoftos játékkal játszani idén.Max ha vesznek konzolt warezra!

arty
egyébként kiváncsi lennék egy felmérésre, a mai codosok hány százaléka ismeri/játszotta egyáltalán a GR-t? szvsz ha fele, akkor sokat mondok, ráadásul az évente jelentkezõ szériáról nehéz lerángatni a "rajongókat" - igy onnan én nem várnék nagy eladásokat

aztán itt vannak a régi GR rajongók. nekik az egyszerüsítések/változtatások csapják majd ki a biztosítékot és talán meg se veszik...

és végül: az idei õszi/karácsonyi szezonban már nem csak egy cod lesz az ellenfél, de a battlefield3 is akkorra van bejelentve... ubi gondolkodhat egy 2012-es tavaszi csusztatáson 😊))

😞((

Forza.

arty
érthetõ az ubisoft félelme: crysis-t/codot csinálnak a ghost reconból, ergo a crysissal/coddal kell megküzdenie 😞

idióták 😞 ahelyett hogy a tuti bevételt (bejáratott név, játékmenet) vállalnák, 25 millios eladásos codkillert vizionálnak.

bukjanak bele.

Forza.

arty
lehet a bétát tolták el decemberre 😄

Forza.

ajem kisa
Mégjobb!:@

The Protector
XD
Kínomban röhögök.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ajem kisa
Muttley
jó a január 25
crysis 2 és Bulletstorm DEMO-t keresel

Muttley
ÓÓÓÓÓ, tényleg 😊 bár egy picit tartok tõle.. de tervbe van véve az is 😊
142: Kexboxra és PiSi3-ra tuti lesz 😉

The Protector
Nekem most a true Crime hong kong a nagyon várós.

Gyerekek mekkorát koppantam az elmúlt napokban.Kvára vártam a 25.-ik-ét😊Már gyúrtam a fable 3-ra meg a bulletstormra, csináltam helyet a vinyómon.Erre basszus észrevettem h nem jan 25 hanem február 25-ik én jönnek a cuccok.Az kevert meg h melóhelyen a szobákat foglaltam le febr 25-re és azt hittem h már február van,vagyis összekavarta az idõérzékemet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
MGS: Rising körül nagyon nagy a csend no meg persze hogy valóban lesz-e pc-re 😞

arty
+Homefront

Forza.

Muttley
O.K. legyen úgy 😊
akkor - nekem és körülöttem sokaknak - amennyire bejött az MW2, annyira nem a CoDBO. biztos rossz helyen mozgok 😉

sebaj. amíg UBI bénázik, addig Crysis 2, OF: Red River és MGS: Rising 😊

The Protector
a cod bo minden idõk legkeresetteb "szórakoztató elektronikai eszköze" lett a világnak.ronggyá verte az mw2-õt.

Nekem ez a game nagyon várós és eredetiben venném meg szal a warez nem érdekel.
Régen az UBI volt a kedvenc kiaóm mert csak minõséget adott ki.Most meg a vicc kategória.

Muttley
a CoD BO-t a neve vitte el, ha elvitte
nálam a p.csába.. 😊
és úgy tudom közelébe sem ért az MW2 eladott mennyiségének
ACB-nek nem tudom az értékesítési számait, de azt tudom, h én méééé nem vettem meg az AC2 mellé
tök ugyanaz, mint az AC2, s ami újítást tettek bele az nálam pont az Assassin jelleg lényegét szexuálta széjjel
multi van benne - éééés? 😊
UBI nem muzsikál túl jól mostanában :/

grebber
Nem volt hiba a Cod tarolt szokásához híven!

Nekem végül is mindegy mikor jön hiszen a warezt nem igen tudják törni 😞 HawX 2 sem megy azóta.Majd az AC B-vel még próbálkozhatnak,de úgy tûnik Ubi ezt jól megcsinálta.

Muttley
még semmi biztosat nem tudunk, de a gamespot is Q4-re írja, úgyhogy gyanús
KEZDENEK UBORKÁÉK BAROMI UNALMASOK lenni
2010 novemberérõl volt szó elõször - erre besz.rtak CoD BO-tól. mint tudjuk hiba volt..
2011 áprilist rebesgettek még tavaly - viszont március 22-én jön a Crysis 2, ami kb nagyon hasonló minden tekintetben a Future Soldier-hez, kivéve h az FPS - és most sztem meg ATTÓL SZ.RTAK BE
2011 novemberében meg 3 NAGYÁGYÚ várható: MW3, BF3, ACM - akkóóóóó meg attól fogják össze-vissza sz.rni magukat

jó lenne máááá, h ha magukkal foglalkoznának és csinálnának egy disznóZSÍR játékot. nem állandóan peluscsere

lehet, hogy olyan lesz ez is mint az Oblivion, vagy a Duke Nukem... 😊

The Protector
ne haragudjatok az indulatért,ezt a gamet várom a legjobban az összes közül

A JÓ KURVA ÉDES ANYJUKAT EZEKNEK A RETKES BUZERÁNSOKNAK.HA ENNYIT HALASZTJÁK AKKOR AJÁNLOM HOGY HIBÁTLAN LEGYEN ÉS MÉG SZARNI IS LEHESSEN A JÁTÉKBAN.

ajem kisa
Febr.9 volt az uccsó dátum a zavvi-n, készen voltam a rendelés gombon, erre...ááá!

Muttley
ha igaz, szégyen..
remélem ha eddig nyújtják, nagyon (!) jó lesz

ajem kisa
Muttley
nyugtával a napot 😊
a váró listámon nekem is csak a Metal Gear: Rising elõzi meg.
de
kiindulva a Ubisoft elmúlt 1-1.5 éves produktumaiból, amik így elsõre eszembe jutnak:
Settlers 7 gyenge, Silent Hunter 5 langyi, AC: Brotherhood: f.sza ismétlése az AC II-nek, Splinter Cell Conviction: feles - S.C.-nek sz.r, akció-lopakodónak jó, Shaun White: sk8boarding: harmat, T.C.: Hawx2: totál átlag, semmi extra; Avatar: játékmenet unalmas, RUSE PoP: Forgotten sands, CSI - nekem semmi.

Bizalomra egyedül az AC2 átütõ ereje és az SC: conviction bizonyos fokig ad okot, meg remélem nem poénból halasztgatják jobbra-balra.

The Protector
Ezt a játékot várom a legjobban.Szerintem piszkosul jó lesz,fõleg ha a készítõkbõl és az elõszõ részeikbõl indulok ki.

arty
gyanus, hogy fingjuk sincs róla, mikor jön 😊)

Forza.

Muttley
Érdekes megközelítés 😊
Eszerint
PC-re március 1-én
PS3-ra 2011 utolsó 3 hónapjában
X360-ra meg a f.sz tudja <#idiota>

Elég izgi ez, ahhoz képest, h az x360 a legkeresettebb platform manapság. <#nemtudom>

arty
pörgõs multi egy Ghost Reconba???

csak az hiányzik, hogy fosadék kodot csináljanak ebbõl is ...

Forza.

Muttley
erre mondtam, hogy félõs embereket azonnal lapátra kell tenni vezetõi poziból
oda harcosok kellenek, de persze nem kamikazek 😉

Ilyen alapon sose adják, ki mert mindíg jelenik meg valami <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Muttley
a CoD: BO-nak
van nekije okos saját topicja 😉

nyilván nem kéne elkapkodniuk, sz.rt nem kérünk
de ha már kész van, nagyon nem mind1 mikor adják ki

jó a február, csak be ne csokizzanak a Bulletstorm-tól, meg a Brink-tõl 😉