Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg ha leírnád, hogy mi a problémád, talán tudnának rá a többiek valamit mondani. Ez így maximum a szedjél nyugtatót kategória.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tomsolo
Érdekes, hogy SP Blacklist sokkal stabilabb coopba, talán mert nem a románok keze van benne.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Ez igen. Gratulálok!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ubisoft. A kurva retkes anyád, amiért kiadtak ezt a nagy rakás fost! NEM LEHET VELE JÁTSZANI!

Parasite Eve 2, best game EVER!

a.carkey
Bizony, bizony! 😊

A medve nem játék.

arty
elinditanánk a játékot és játékon belül aktiválnánk a kulcsot 😉

(én így tettem)

Forza.

Béluska74
Sziasztok! Kellene valaki hozzáértõbb segítsége. Megvettem GREENMANGAMING-en a GHOST RECON FUTURE SOLDIER kettõ darab dlc-jét. Vásárláskor ki volt írva,hogy a letöltéshez kell a capsule a játékhoz meg az Uplay. Az alapjáték már megvan és az is Uplay-es. Kaptam kulcsokat,de az Uplay nem fogadja el õket. Mit tennétek a helyemben?

If you give a little love you can get a little love of your own

tomsolo
nope

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

chicco
Valakinek volt problémája a Drone irányításával??

arty
global illumination OFF
és még esetleg dx11 effektek, tesszelácio, stb is

ez elvileg a szaggatást megoldhatja...

Forza.

Shep
Valamelyik graf beállítás csinálja ha jól emlékszem, próbáld meg ki be kapcsolgatni õket, míg rá nem jössz melyik az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szevasztok Megvettem a Ghost Recon Future Soldier játékot és feltelepítettem az összes patch-et. Sajnos elég kellemetlen problémáim adottak vele. Össze ment a kép és akad a hang a minimális rendszer követelmény simán meg van. Nem tudom hogy mi lehet a baj tudna valaki segíteni???
Hellosztok! Ha van valaki, aki akarna camping-ben, vagy gerilla-ba nyomni, vegyen fel ismerõsnek: oriolus80
Üdv!
arty
de nekünk ebbe kéne szingli 😊)

Forza.

Hecker007
Single lesz a SplinterCell-ben, meg ha jön úgy Rainbow6 majd abban, én személy szerint örülnék ennek a játéknak, de ha nem jön PC-re akkor felejtõs, meg akkor is ha olyan fos lesz a multi része mint a GR:FS-nek.

AnuluWork
Ja, hogy ez full mmo! Ok.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Egy MMO-ba nem sok single-t szoktak rakni.

Next PC upgrade: 2022

AnuluWork
Szerintem, mivel ez Clancy, lesz értelmes single kampánya is.

grebber
Oltári gáz hogy multis 😞
Nehogy egyszer legyen egy értelmes single game.

Next PC upgrade: 2022

AnuluWork
Picit off:

skatebab
hm errõl nem hallottam még...nekem akkor fut intellel ha kiegyensúlyozotton van a lapim.

skatebab

arty
de van játék, ahol várni kell uj driverre, mert ezek ellenére is az intelen fut... nem tudom h a ghost recon is ilyen-e!

Forza.

skatebab
Optimusnal be lehet allitani hogy melyik kartyat hasznalha kulon mibdegyik programhoz(csak hozza kell adni a listahoz az exe-t )globalis beallitasoknnal van ez

skatebab

skatebab
Letoltheto de meg kell venni?
Jobbam van optimalizalva mint az arma2? Mennyiert vetted meg?

skatebab

arty
hja és legujabb nvidia driver legyen fent! (gondolom abban az optimus is a legjobb)

Forza.

arty
nem lehet, hogy ez ilyen intel+nvidia (optimus, magától aktiválódik a geforce ha kell) megoldás?

errõl hallottam, hogy sok vele a gond, bugos, integrált vga-n indul a játék, nem az nvidián, stb
esetleg olvass utána, ha van lelkierõd.... lehet van valami segédprogram is, ami kényszeriti h nvidián induljon, mittomén

Forza.

Próbálkoztam mindennel, hátha a késõbbi pályákon már normálisan fog futni.
Igen, még csak Alpha-ban van az Arma 3, de már így is letölthetõ és jóval a megjelenéskor lévõ bolti ár alatt van.
skatebab
igen az a "legalacsonyabb",max még a vidi kártya beállításokkal tudsz okoskodni ill. az energia beállításoknál teljesítmény centrikusra kell tenni hogy maxon használja a cpu-t!
de tény hogy ubi nem jól optimalizálta se ezt se a ghost recon online-t...

Arma 3? az még csak alpha fázisban van nem? õsszel jelenik meg kb.

skatebab

Levettem mindent amennyire csak lehet, de 0-ra nem engedi rakni se a shadowot sem a dx11 alatt lévõ opciókat se. Azért nem semmi hogy a Bf3 és Armed Assault 3 magas beállításokkal elfut ezen a gépen, viszont ez a játék minimumon is szaggat. 😞 Köszönöm a segítséget.
skatebab
ezt ne ezt ne adják ki újra .. annyit nem érne.. de remélem a köv. része normális lesz pc-re mind a multi mind az optimalizálás...

skatebab

skatebab
single igen az akad fõleg az elején,de nekem dx11-el jobban fut és minden más minimumon van.

skatebab

arty
felbontást, grafikát levetted rendesen?
elsõ pálya egyébként sokkal terhelõbb, mint lesz késõbb!

Forza.

Újra kiadni, nem ebben a formában és minõségben.
Most vettem meg a játékot, de iszonyatosan szaggat a laptopomon, pedig az ajánlott gépigény megvan. Ez egy Asus n56vz lenne, valamilyen megoldást tud valaki mondani?
skatebab
nekem nem volt bajom az új patch-el optimalizálás nem a legjobb neki még szerintem

skatebab

Sikerült megoldanom az új patch utáni grafikai problémákat, gondoltam megosztom, hátha másnak segít.

Tehát az 1.08 as patch után jöttek a bajok Windows 7 alatt.

Megoldás: Windows 8 kell neki az új nVidia driverrel és vígan mehet rá az 1.08 patch.
DX11 -ben majdnem max -on fut a játék egy laptopon.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

ok
arty
van "jármû"... annyit elárulok, hogy négy lába van eme gépezetnek 😄

Forza.

ok értem csak láttam videót ahol mintha lett volna
skatebab
az csak battlefield-ekben van szinte sehol máshol
ez taktikai csaptjátékos tps

skatebab

még nem tudom,a jármûveket hiányolom
skatebab
megveszed majd?

skatebab

köszi
skatebab
példa

elõbb lemaradt e kép 😊
szóval ilyenek pl a választható dolgok

skatebab

skatebab
persze mindre rámegy a kieg.,mindkettõ alap játék csak deluxe az extra map/fegyver/ruházat ilyesmi.
multi:van 50 szint xp-t kapsz of course fegyvereket meg szintek után oldhatsz fel,és mindig választani kell hogy épp melyik fegyvert vagy kiegészítõt akarod "kiváltani" pl: claymore vagy tüzes ammo,gépfegyver vagy sniper
pl:

jármû nincs csak uav drone ami irányítható azt hiszem ennyi

skatebab

És még azt szeretném kérdezni milyen fejlett a játék multija?Van exp vagy valami ilyesmi vannak szintek és kitüntetések és elérhetõ fegyverek?Jármûveket lehet benne vezetni?
Én sima standard kiadást szeretnék.De a deluxe se bajcsak arra is rámennek a kiegészítõk?
skatebab
miért milyen kiadásút akarsz?
én úgy tudom csak ezek vannak.

skatebab

arty
sikerült átjutnom, végre haladok tovább 😄

Forza.

Nem tudjátok honnan lehet letölteni a future soldiert? (persze hivatalos oldalról,csak azért kérdezem mert az ubishop-on csak deluxe edition és signature edition van)?