Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt is fel van tüntetve a PC-s verzió!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
és kattitns arra ami úgy kezdõdik hogy BUY és akkor bejön az ubishop.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy ha van driver a kinectre akkor simán jöhetne pc-re is a grfs is fas*om!:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pedig régen konzolos voltam, de egyre nehezebben megy kontrollerrel!
Remélem a kodokat is hamarosan konzolra fogják csak kiadni!;)
Eddig várakoztatnak, meg hülyítenek, és ha most benyögik, hogy nemlesz, gyááá világháború lesz!:D
Forza.
ami szerintem annál is nagyobb gáz, hogy nem jön, hogy az ubi KUSSOL.
Forza.
Forza.
de multiplayerben aki játszott rendesen régen és bekényszerítik egy ketrecbe ahol megfordulni nem tud, hááááát
Next PC upgrade: 2022
Remélem nemzavarják jobban össze az embereket:D
Amúgy ez vicc így, irtam még a multkor fészen a jubi fs oldalra, hogy vátabaut dö verzsön píszí...oszt nó ripánsz! Viszont egy developper bejelölt ismerõsnek, és õ azért mintha több infót osztana az oldalán mint a jubi hivatalos fs oldala! Jó is ez az internet!:)
ez a legutobbi video, ami JELENLEG is ottvan az ubi.com-on
térjünk erre vissza, ha lesz VALAMI hivatalos info, nem pedig a blikk hozza le .... ;)
Forza.
A fas*om akar konzolon ilyet jáccani!<#falbav>#falbav>
Reméljük abban azért befogunk flesselni!:D
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor kurják a két szélre a megszokott módon,nekem ez nem tetszik :(