Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Új videó!
itt is fel van tüntetve a PC-s verzió!
http://www.youtube.com/v/wO9506zJ-fk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

akk írd be googleba pontosan igy: ghost recon future soldier pc pre-order
és kattitns arra ami úgy kezdõdik hogy BUY és akkor bejön az ubishop.
Shep
Hát nekem erre a fõoldalt hozza be és nem is találom a játékok között.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ajem kisa
Ez kész!:D
Miért nem válaszolnak akkor a fészbukon a gósztok a jubitól?! mmm...

Lesz pc-re. Gamestopnál és amazonon is elõlehet rendelni sõt még itt is elõlehet rendelni
ajem kisa
Csak azért, mert csalódtam a kodokban, mehet az is konzolra mert azzal nemjátszok egy pár éve!:D Azt nembánom, de egy stratégia alapú vórgém bakker!?
Amúgy ha van driver a kinectre akkor simán jöhetne pc-re is a grfs is fas*om!:D

Shep
Egyre rosszabbul megy és mégis arra akarod a COD-okat. Érdekes :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ajem kisa
Van boxom, de nekem akkor sem áll rá a kezem az fps-re, boxon jók ezek, hogy reddedredimpsön, fájtnájcsampion, stb., de a gósztrekont Artyval nyomtuk live-on, de közelsem olyan az irányítás mint pc-n (kivesézett téma, nekem ez a véleményem, nemszeretnék vitába bonyolódni ezügyben)!
Pedig régen konzolos voltam, de egyre nehezebben megy kontrollerrel!
Remélem a kodokat is hamarosan konzolra fogják csak kiadni!;)

Shep
Hát pedig sajnos egyre inkább úgy fest, hogy vegyél boxot ha játszani akarsz vele a jelmondatuk.

ajem kisa
Hát ha visszaméltóztatnak olyat írni, akkor odaírom, hogy "-1fan"!
Eddig várakoztatnak, meg hülyítenek, és ha most benyögik, hogy nemlesz, gyááá világháború lesz!:D

arty
most ara gondoltam, lehet h a kinectes hülyülés miatt lesz egy ideig konzol exkluziv? hogy "konzolra vedd, ha van is pécéd is" ...

Forza.

ajem kisa
Amióta beirtam fészre nekik, oda sem válaszoltak azóta!:S

arty
ajaj, tényleg :(((

ami szerintem annál is nagyobb gáz, hogy nem jön, hogy az ubi KUSSOL.

Forza.

Nézd meg a http://ghostrecon.uk.ubi.com címen ugyan azt a videót, csak már az új változatot. Nincs nyoma PC-nek.

Mert az még a régi változat, ami ott szerepel. Az új változatból már kivették a PC-s logót és a játék dobozát.

arty
a videoban nincs nyoma? :D akkor azt a képet csak én fotosoppoltam? :D

Forza.

Nem, mert ezt egy ubisoft-os írta. Nézd meg az általad linkelt #195 hozzászólásban lévõ ubi-s linket. Sehol, semmi nyoma a PC-s változatnak. Se a videóban, se fent a pre-order részen, se alul a logók között.

arty
egy forumpost nagyon messze van a hivatalos közleménytõl... még akkor is, ha eléggé ijesztõ :D

Forza.

ajem kisa
Bakker beírtam a jubi hivatalos fészes oldalára, hogy válaszoljanak má' õk is, mert bekullantok ha nemlesz PC-n! Kíváncsi vagyok, hogy képesek-e vagy tudnak-e válaszolni hivatalosan!? Me gecc a kodokat is konzolon is teszteltem, és hihetetlen idõt lehet veszíteni egy kontrollerrel vs egér+bill.!

grebber
Ez nem "nagy a szám" csak mondom amit tapasztalok.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Jaj de nagy a szád, mert haverod kisboxát nyomod :D

lolSL
amugy sztem csak azt csinálja az ubi amit az assassins creeddel, együtt jelentették be, aztán majd fél évvel késõbb jön ki PC-re.

lolSL
controllerre tervezett single playerben nincs
de multiplayerben aki játszott rendesen régen és bekényszerítik egy ketrecbe ahol megfordulni nem tud, hááááát

grebber
Sima fps-re is ezt mondja a vér pc-s (soha nem veszek konzolt szöveggel) és azzal sincs semmi gond!

Shep
De hol van még a megjelenés? Addigra sok víz lefolyik még a Tiszán és lehet, hogy már ingyen fogják utánunk vágni a boxokat :) bár konzolon taktikai fps-t nyomni háááát.

grebber
Nem nagy gáz akkor konzolra lopjuk!

ajem kisa
Jóvan, remélem nem kamu a jubisopos, mertha nemlesz pc-re, besírok!:D:D
Remélem nemzavarják jobban össze az embereket:D
Amúgy ez vicc így, irtam még a multkor fészen a jubi fs oldalra, hogy vátabaut dö verzsön píszí...oszt nó ripánsz! Viszont egy developper bejelölt ismerõsnek, és õ azért mintha több infót osztana az oldalán mint a jubi hivatalos fs oldala! Jó is ez az internet!:)

arty

ez a legutobbi video, ami JELENLEG is ottvan az ubi.com-on

térjünk erre vissza, ha lesz VALAMI hivatalos info, nem pedig a blikk hozza le .... ;)

Forza.

ajem kisa
Háhogy elõrendelhetõ...konzolra, és a jutubos videók után is csak konzolos doboz van(kivéve párat, de azok régi videok)!
A fas*om akar konzolon ilyet jáccani!<#falbav>

arty
itt mit kell nézni?

Forza.

ajem kisa
arty
NE LINKELJ GAMESTART!

HAZUG PLETYKALAPOK BAROMSÁGAINAK TERJESZTÉSÉRE SEMMI SZÜKSÉG!

Forza.

Ghost Recon: Future Soldier - Nem lesz PC-re

http://www.gamestar.hu
grebber
De ez legalább megmozgat 2 óra azt úgy bedurran a kézfejed úgy hogy életbe elõ nem veszed<#idiota>

Muttley
komoly :o)

jó, h nem könyökkel húzkodja a "ravaszt"..

Just do it :)

ajem kisa
lol
http://www.youtube.com/v/NC6to0ADjeo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ajem kisa
De ez remélem csak konzolos verzió, és a pécés nem tps lesz!!!?
Reméljük abban azért befogunk flesselni!:D

arty
vegyesek az érzéseim... nem tetszik a hud, a kommandózás. tetszik, hogy nem csak én és a terroristák lövöldözünk egymásra egy kihalt városban (graw1/2)

Forza.

ajem kisa
arty
inkább az olyan retardok miatt, mint te :) sajnos jut belõletek konzolra, pécére ...

Forza.

Fpocok
Ez a konzolosok miatt van... nem tudnak egyszerre annyifelé nézni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de engem ez a hud ami van a mocskos mod irritál engem.

Akkor kurják a két szélre a megszokott módon,nekem ez nem tetszik :(

ajem kisa
Ez dúúúrva!:)Lesz pécé, csak beparáztam mert nemvolt a végén!:D
http://www.youtube.com/v/rwOzpPd2CGw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ajem kisa
Tripla post bocsi, de a PC nincs odaírva!<#boxer>

ajem kisa
ALATTA fas*om!:(

Release: March 2012

ajem kisa
http://www.youtube.com/v/vkiUfp8sqdw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB