Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted az SG honnan szerzi az anyagot, mert nem tudom?
Tanítsd a mestert...
arty
az én gondom: ir valamit a gs és az vagy igaz vagy nem. nem olvasok olyan oldalt, ahol utána kell járni a forrásoknak, mert nagy rá az esély, hogy csak szimpla elmeszülemény, trollkodás az adott cikk - hogy látogatottságot generáljanak, hogy beszéljenek róluk

Forza.

Prince23
Pedig nem kamu az írás 😊

vagy te a "késõi" megírásra gondolsz? hogy lemaradott lenne a GSO?

arty
és KOMOLYAN egy gamestar cikk váltotta ki ezt az érzést? 😊

nem gondoltam volna, hogy azt a szennylapot 2012-ben is olvassa még valaki...

Forza.

Prince23
Ettõl még a BF 3 is realisztikusabb

Muttley
0:57 aszongya: realistic military warfare
<#dumcsi> <#csodalk>
ahaaa... 😊

Just do it :)

arty
mi a sz*r ez? codbfr6recon??

😞

iszonyat mód elvesztette az identitását ez a széria. vagy a video szar.

Forza.

Shep
Bírom ezeket a videokat, tök jók, meg hangulatosak aztán a játékban valahogy 90%-ban ezek valahogy nem jönnek elõ 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Nyugodt szívvel kijelenthetem most már, hogy ez nem Ghost recon játék, és hogy a casual gamerek ELÕNYBEN 😊

újabb játékok heréltek ki Ubiék a Conviction mellett 😄

de amúgy jóféle😄 ha nem ez lenne a címe, várós.

ajem kisa
ajem kisa

LasDen
meg kell vallanom a videók után a f2p gémet már jobban várom mint ezt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

arty
Nem kizárólag. Pécén+androidos tableten.

Forza.

Shep
576-os srácok tesztelték a készítõknél.
cikk

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Te ugye - csak és kizárólag - konzolon játszol? 😄

tutituti
szerintem a célnak megfelel.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Konzolos igények nem nagyok ahogy látom <#taps><#banplz><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

arty
szerintem nem néz ez ki rosszul, de tény, hogy nem is az év legszebb játéka várható 😊

Forza.

grebber
Képek (Ps2-re is jön? <#vigyor1>

arty
Gondolom te kaptál privátot az ubitól, ahol leírták a nehézségi szintet, amiben a játék ment.

No, irány csézni, abban van kihívás!

Forza.

<#eljen>
Shep
Hát ha még csak az lenne de valahogy egyáltalán nem tûnik taktikainak a dolog, mert szerintem az nem taktika ,hogy felküldöm a drónt,vagy bedobok egy csoda gránátot és hirtelen minden ellenség kijelölõdik és 2 gombnyomás után már halott mindegyik. Az persze jó ,hogy az elõzõ 2 rész alapvetõen nehézkesen kezelhetõ taktikai térképét és nem túl hatékony fps módos taktikai irányítását próbálják megreformálni, könnyebbé varázsolni de ezzel amit a videok tükröznek talán meg már átestek a ló túloldalára. Na de hátha csak a videok rosszak és mi vagyunk túl kritikusak!

Prince23
Ezzel én is így vagyok 😞 ez a fedezékbe rohangálás 100 km/h-val ez kissé szánalmas. meg majd feldönti a kocsi orrát, úgy oda tapad nekifutásból :S

A partvidékes prezentáció volt eddig a legjobb még az E3-rõl, ott ien maszlag nem volt.

ajem kisa
Muttley
eredetileg taktikai TPS-nek tûnt a jobb fajtából
ez VOLT:

Shep
A lenti 15 perces gameplay alapján valahogy úgy érzem a készítõk is rájöttek ,hogy nem lesz ez valami nagy siker ezért nem árt majd az a kis plusz bevétel a pár ezer eladott PC-s verzióból sem. Amúgy az amit az E3-on mutogattak valahogy sokkal hangulatosabb volt és valahogy az egész játék másnak tûnt.

Prince23
LOL áthozták a SC: Conviction felismerõ jelzését és a fedezékrendszerét 😄 utóbbit jól felfrissítették. nagyon eröltetik ezt a cover systemt. GR-hez nem áll jól sztem.

Shep
Az amúgy csak engem zavar de piszkosul, hogy még ebben a játékban sem lehet akárhol lemenni egy párkányról, hanem csak ahol a készítõk kitalálták? Ez a fajta korlátozás számomra teljesen illúzióromboló, persze értem én ,hogy ezzel is csökkentik egy csomó bug lehetõségét de akkor is szar.

Muttley
a graf távol van a 2012-es színvonaltól, de ha csak ennyi lenne
nagyobb baj ennél, h nem nagyon van hangulata a játéknak <#fejvakaras>
te high-tech vagy az ellenség meg kõkorszaki
SZIM-hez nem kell zene, de ez nem SZIM
sok helyen érezni a CoD hatást, oda viszont kellene a szituhoz illõ heroikus zene és ikonikus karakterépítés - ez sincs 😊
magyarul se ez, se az = olyan semmilyen :o)
a helyszínek eredeti zöldes fekete árnyalatát is jó lenne, ha visszahoznák

ajem kisa
<#smile>
(bocs a dupla postért!)

ajem kisa
Shep
Hát nem tudom, ez alapján úgy fest, hogy kihívás a játékban max konzolon lesz a gamepados célzás miatt 😊 Az egész olyan, mintha valaki benyomna minden létezõ csítet a CS-ben és ledarálna mindenkit.

ajem kisa
Óén már nem merek semmit sem írni a megjelenésig, kivárom a bétát box-ra és aztán talán...!😄

grebber
Grafikán kívül minden más egész jó!
Bár az ellenfél lassított összeesése nem igen tetszik!

ajem kisa

Nameg, hogy vajon megint Mitchell-t irányíthajuk-e?
Nem tudjátok, hogy TPS lesz vagy hagyják PC-n vajon az FPS stílust?!
grebber
Hát igen sokszor én is belegondolok ha ezeket közszemlére teszik hol járhat valóban a technológia amit nem tesznek közszemlére! Belegondolni és félelmetes!

ajem kisa
Videó dátuma? Kitudja mennyi ember mellett mentünk el eddig?😊

tutituti
Hál istennek.
Végre egy jó taktikai tps.nem csak az eszetlen hentelés.Felüdülés lesz kicsit!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Nah I Am Alive-nek én is örülnék, de ez a Soldier nem tetszik..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Mi van ubinál nem megy a szekér kell a mocskos warezesek alamizsnája is.
Remélem I Am alive-nál is ez lesz!

LasDen
oké ez tök jó...ennek örülök...😄
am a multi f2p az mikor jön???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ajem kisa
1:25-tõl érdekes!😊

mégis jön PC-re, kicsit késõbb mint konzolra

http://www.gamershell.com/companies/ubisoft/945004.html

ajem kisa
Nekem elég gagyi hatása van, olyan pl. mintha wii-n lenne, de a stratégia+csapatjáték a hangsúly! Én küldöldön vagyok, itt elérhetõ a béta, de periódikusan volt nyitva a szerverük. Azóta (~2hete) nempróbáltam, lehet, hogy azóta más országoknak is nyitott, mindenesetre késöbb mindenhol elérhetõ lesz!
Egyébként semmi köze nincs a graw-okhoz szerintem, max emlékeztet rá, de ez egy szintén rangok, perkek, stb. dolgokra épülõ játék. Van alapból 3csoport, sznályper, assault meg endzsályner, mindegyiknek van saját rangja, bármelyikkel mehetsz játszani, de 3külön karakter fejleszthetõ!
Nemjutottam el még a 2.rangig sem, mert nemsikerült a meccs végéig sem eljutni, és bug is volt rendesen...
Egyébként tényleg ingyenes, bár lesz vásárolható cucc is, gondolom a fejlesztések, és opciók...blablabla, lehet, hogy ez lesz a jobban kifizetõdõ dolog lesz mint a future soldier pc-re kiadása, bár én megvettem volna egybõl pc-re, deeee...

DarkSector
THX regeltem most várjak kulcsra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"