1575
-
#575 A vidi végén nincs pc dobozkép, csak egy pc-s logo, azt hittem only digit. -
#574 Nem tudom honnan szedted de dobozos lesz!Raklap helyen már előrendelhető! -
#573 fasza
WTF pc-re nem lesz dobozos????? -
#572 Új videó:
:) -
#571 és ebből mennyi lesz a GRAW3 játékosoknál? 2? két ember miatt szerinted érdemes lesz az ubinak pécén is támogatni? szvsz kizárt... szerintem boxra is felesleges, de ez a magánvéleményem. -
#570 Igen vannak tervek, de hogy az Ubifos használatbaveszi-e pc-n azt nem tudni. :)
Oks ja véleményt úgy érdemes, én is csak mint BETA állapot tudtam véleményezni. :) -
gstup #569 Dehogynem! :) Vagyis remélem! :) http://www.gamestar.hu/kinect-klont-keszit-pc-re-az-asus.html
"Ez a játék úgymond a TPS-ek BF-je...:D" Ezt adom! :) A másik.Megvárom,megszerzem,kipróbálom és majd utána mondok egy véleményt. -
#568 Persze PC-n nem lesz kinekt tudtommal, de a parancsok megmaradnak illetve ficsörök. -
mester1987 #567 Az úgy komoly -
#566 A parancsok gondjaira legyen elég annyi hogy ez erőssen kiaknázza a kinect-et, szóval lesz mit parancsolgatni majd... -
#565 Ja hát azt majd a single-ben kiderül, szóval arról nem tudhatod milyen vagyis ne úgy írd hogy TÖBB volt, mivel még nem tudja senki hogy mik vannak a véglegesben! :) -
mester1987 #564 Másnak lehet decryptálva jön le mire térek ki, de ha visszaolvasod akkor összeáll az a kép :) -
#563 Naná mivel a TPS FPS közt mindösszesen EGY eltérés van a nézőpont!!!
Semmi több eltérés nincs taktikai lehetőségekben ugyanazt meg lehet oldani.
Annyiból zsírabb egy tps hogy akkor is kilátsz pl egy fedezékből ha te nem is hajolsz ki...
ennyi az eltérés. -
mester1987 #562 Csapatirányításra írtam még mindig a testreszabhatóságot.
Találkapont, Fedezés, Követés...és még sok. -
mester1987 #561 Nem tudom hogy oldják majd meg, az akkori FPS-ben szerintem jó lett, de TPS-be is bele lehet építeni :) -
#560 Miaz hogy több testreszabhatóság???
Ne viccelj velem, mihez képest több? te nem láttad ezekszerint hogy ebben a részben milyen részletes beállítások vannak...láttadmár a menüt??? -
#559 Jó ez csak nekem sok, nem baj hogy benne van. -
mester1987 #558 Volt találkapont és több testreszabhatóság. -
mester1987 #557 Pedig az AW 1-2-ben jól működött! Taktikai térképen tökéletesen működött. Egy rossz panaszom nem volt rá. -
#556 Ez multi videó.
A single-módban benne van a taktik, szerintem túl sok is.
Én ezt a irányitsál egy osztagot parancsokkal utálom nekem még sok is.
Mint Mass Effect vagy Binary Domain. -
#555 Mozgás animáció érdekes igen.
Mert végre egy játék amiben iszonyat szuper animáció van!
Egyszerűen tök élethű.
Majd ha kipróbálod meglátod.
Valóban a fedezékrendszerről mindenkinek a GeoW jut eszébe holott sokkal előbb létezett már.
Valamint az fps célzás ha nem illik bele, akkor OPCIONÁLIS vagyis nem kötelező használnod, egyszerűen ne nyomd meg a gombot.... -
mester1987 #554 Én ha Tom Clancy's fémjelzett játékot látok, akkor elsősorban arra gondolok, hogy a taktika és maga a játék, mint Ghost Recon egyedi lesz.
De sajnos a Splinter Cell: Conviction se büszkélkedhet sok újdonsággal. -
mester1987 #553 A mozgás elég érdekes. A Gears of Warból elvett fedezékrendszert meg már ezernél láttuk. Meg ez a FPS célzómód se illik bele szerintem.
De ez magánvélemény mint minden más.................................:) -
#552 Magyarul a legjobbakból gyúrtak egy még jobbat? :)
De megsúgom hogy a játék sokkal inkább cod helyett BF, maguk a katonák, a class-ok tisztára BF copy, nem beszélve a lobby kinézetéről....
Valamint a fegyverek célzókája is...
Bocs a menü inkább Medal of Honor ha pontossak akarunk lenni, legalábbis a dizájn. -
#551 "Nagyon konzolra szánt játék lesz ez"
ez mit takar nálad? :) -
mester1987 #550 *Azt a Gears of War-ból elvett dolgokhoz azért még egy Modern Warfare-t is hozzátettek, így pontosabb :) -
mester1987 #549 Nagyon konzolra szánt játék lesz ez. Nem mondom, hogy rossz, de én nem nagyon vagyok TPS-ek híve. Az is lehet, hogy már nagyon sokmindennel játszottam életem során és nem nagyon tudnak olyat mutatni, ami megfog.
De nembaj meglássuk mit tudnak kihozni belőle.
Én a Gears of Warból elvett dolgokat látom ingame alapján semmi mást.
Meglássuk mennyire igazodik majd a Tom Clancy-vel fémjelzett névhez is. -
#548 Ez a játék úgymond a TPS-ek BF-je...:D -
#547 NO FPS!
Ez tps ez nem riválisa a BF3-nak. -
gstup #546 Bf 3 -
#545 Egyébként a játék tényleg nagyon bejön nekem a béta és a videók alapján, meg is rendeltem boxra, pc-re is megfogom venni, aztán tolok képeket, de warezosok előnyben lesznek a képekkel (hacsak nemvédik le úgy ahogy a hókszot)! Teljesen mindegy, egy jól összeszokott csapattal nagyon élvezetes a játék, és végre nem egy "mennyé rambó!"
A krizis grafikára meg nekem nem áll fel, lehet vitát nyitni arról, hogy 2012-ben ps2 graf, meg koppintás, vagy bármi! De akkor is nagyon hangulatos és jó ez a 2fos multi mód csapatban! Összekell dolgozni, és hihetetlen jó csaták vannak a malmos pályán! ffúúúú:) -
#544 Igen? Kiváncsi lennék hogy melyik játékban szebb a táj, mondj egy riválist. ne a Gears of War-t vagy Uncharted-et! -
#543 Egy 3D-s grafikus aki a grfs-en melozik, van pár ghost-os képe a mappák közt! De, hogy azok pc-sek vagy konzolosok, nemtom, de a fali díszeit elfogadnám!:P -
#542 ha ez a borzasztőan ronda, akkor mi a jelző mondjuk egy dragons dogmára? (demot nézted talán) -
#541 én napi rendszerességgel játszom a beta-t ps3-on és borzasztóan ronda a játék.A karakterekkel annyira nincs probléma de a terep az katasztrofális,fps nézet is nagyon szar,kidolgozatlan,ettől elvonatkoztatva a játék viszont igen-is jó lesz. -
#540 Tiszta ps2
-
#539 ezaz fokozd csak :)) először a ps2-es marhaság, aztán youtube video alapján ítéli a grafot ... -
#538 Majd feljebb állítod a színerősséget a monitoron. :D -
#537 Igen, akkor nem egy videót nézünk. :) -
gstup #536 Eléggé "fakó"...