Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanítsd a mestert...
Forza.
nem gondoltam volna, hogy azt a szennylapot 2012-ben is olvassa még valaki...
Forza.
<#dumcsi>#dumcsi> <#csodalk>#csodalk>
ahaaa... 😊
Just do it :)
😞
iszonyat mód elvesztette az identitását ez a széria. vagy a video szar.
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
újabb játékok heréltek ki Ubiék a Conviction mellett 😄
de amúgy jóféle😄 ha nem ez lenne a címe, várós.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
cikk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Next PC upgrade: 2022
No, irány csézni, abban van kihívás!
Forza.
A partvidékes prezentáció volt eddig a legjobb még az E3-rõl, ott ien maszlag nem volt.
nagyobb baj ennél, h nem nagyon van hangulata a játéknak <#fejvakaras>#fejvakaras>
te high-tech vagy az ellenség meg kõkorszaki
SZIM-hez nem kell zene, de ez nem SZIM
sok helyen érezni a CoD hatást, oda viszont kellene a szituhoz illõ heroikus zene és ikonikus karakterépítés - ez sincs 😊
magyarul se ez, se az = olyan semmilyen :o)
a helyszínek eredeti zöldes fekete árnyalatát is jó lenne, ha visszahoznák
Just do it :)
Bár az ellenfél lassított összeesése nem igen tetszik!
Végre egy jó taktikai tps.nem csak az eszetlen hentelés.Felüdülés lesz kicsit!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Remélem I Am alive-nál is ez lesz!
am a multi f2p az mikor jön???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www.gamershell.com/companies/ubisoft/945004.html
Egyébként semmi köze nincs a graw-okhoz szerintem, max emlékeztet rá, de ez egy szintén rangok, perkek, stb. dolgokra épülõ játék. Van alapból 3csoport, sznályper, assault meg endzsályner, mindegyiknek van saját rangja, bármelyikkel mehetsz játszani, de 3külön karakter fejleszthetõ!
Nemjutottam el még a 2.rangig sem, mert nemsikerült a meccs végéig sem eljutni, és bug is volt rendesen...
Egyébként tényleg ingyenes, bár lesz vásárolható cucc is, gondolom a fejlesztések, és opciók...blablabla, lehet, hogy ez lesz a jobban kifizetõdõ dolog lesz mint a future soldier pc-re kiadása, bár én megvettem volna egybõl pc-re, deeee...
<#smile>#smile>