Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát ha nagyon fontos akkor tudok:

Ghost Recon: Future Soldier Goes Gold

Next PC upgrade: 2022

Linket tudsz beszúrni hozzá?

grebber
Ghost Recon: Future Soldier aranylemezere kerül!

Next PC upgrade: 2022

ajem kisa
Ilyen is lesz a játékban!
http://www.youtube.com/v/SNPJMk2fgJU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

tutituti
http://www.youtube.com/v/-Y_OUZnqOM4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Attila8805
Hupsz ezt nem ide akartam hanem az onlineba sorry!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Na várom a kulcsot hátha kapok <#gun>
kap mindenki amúgy vagy véges számú?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DarkSector
hát mod.
de egy helyre nem engedheted õket, mert tps elõnyben lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Igazából a legjobb az lett volna ha menne FPS-ben és TPS-ben is és akkor mindenki választhatna a saját stílusa szerint.
DarkSector
Mind2 map:

Pipeline:

http://www.youtube.com/v/oBWtlaW0rXQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB?hd=1

Mill:

http://www.youtube.com/v/QQ7vaGulm9c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB?hd=1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah mert asszed ebben multizni könnyû? Beszarsz milyen bujkálos nép van ebben a beta-ban.

Mondjuk az FPS-ben még könnyû módban is vért izzadsz az tuti :D
DarkSector
Igen...

Meg van a GR Online is!

*Csak PC-re adta ki a Grin/Ubisoft FPS-be.
Amúgy az Advanced Warfighter mindkét része konzolra TPS volt :P

Csak PC-re adta ki a Grin/Ubisoft, szóval ez egy TPS játék.
ajem kisa
A fs is olyan, ha "vállra veszed" a fegyót!:)

DarkSector
Jóó persze de ott a fegyver szar mert kitakarja a fél képernyõt.
Én azért nem játszottam a RSV-al, de igen az egy átmenet.

Amúgy itt is van zoom, mikor FPS-be váltasz.
R3-al vált zoomba. (a vidimben 3:17-nél)

arty
r6vegas! alapvetõen fps, de ha fedezékbe mész, átvált tps-be. kedvenc játákom a két rész :) (graw1-2 mellett)

Forza.

DarkSector
Jah igen.

Amúgy a TPS nekem azért jobb mert az fps-eknél korlátozott a látási viszony, míg egy tps-nél ha falhoz lapulsz attól még körbe nézelõdhetsz, teljessen más játékmenet és taktika alakul ki egy TPS-ben és kezelhetõségben is nekem jobban kézreáll.

Persze eljátszom fps-el is nem vagyok annyira béna csak ott zavar hogy csak ki a fejembõl látok.

DarkSector
jaja annyi cucc van amitõl észrevesznek hogy jajja a kempereknek.

Csak az atmoszférát akartam kiemelni....:D
ajem kisa
Amúgy ebben végre ellehet majd felejteni a sok kempert (hacsak nemlesznek csitek), mert a szenzorgránát meg a drone meg a kitudja mik megtalálják egybõl!
Akkor biztos lesz anyázás!:)

DarkSector
Nah ezt írd le pls hogy értsem...:D

:D

Jók a TPS-ek, csak ebbe egyszerûbb lesz úgy minden videók alapján.
Nemtom játszottál-e az Advanced Warfighterrel. Azt annyira eltalálták realisztikusság szinjén, hadviselés szintjén, stratégia szintjén (ami remélem ebbe is lesz, mert nagyon jól beleillik) és helyszínek szintjén.

Kíváncsi leszek azért rá. Végülis TPS-be, ezt még egyszerûbb is "beleilleszteni".
DarkSector
Változatosság, hát enyhén fogalmaztál. :)

Számoljunk csak, hány TPS multi van? Gears of War, ......
Hány Modern háborús van? .......
Jah hogy 1 se?
Ez nem változatosság hanem egy kráter méretû lyuk betömése... :P

Nem akarok megvátlót hirdetni, de ha nem is AAA++ játék, egyedi a kategóriájában.

Én már full utálom a sok tetves FPS-t.

Nem az a nagy meló ha megcsinálsz 8-10 fegyvert, hanem ha részletes karaktereket, ezért kedvelem a TPS-eket (bár ezt már párszor le is írtam, már biztos tudja mindenki rólam)

Végülis kell a változatosság is.
DarkSector
amugy ezt azért tettem be hogy milyen mozgások vannak a játékban ...

ajem kisa
Rendelés...
Elõrendelõi ajándékok:
- Ghost Recon póló
- Ghost Recon poszter
- Ingame tartalom (DLC) - bónusz felszerelés és bónusz Scout fegyver a játékban

DarkSector
Bocs de webkamerás.
Csak ezt tudtam. Ez a Firing Range mód.

http://www.youtube.com/v/Q1KDm-bHCSU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
Hát ki mit szeret én örülök hogy végre nem FPS

Ez a TPS nézet elég fura megvalósítás a Ghost Recon-hoz...

Az FPS-ben sokkal több kihívás lett volna. Na mind1.
1 ember szava sokat úgysem számít :)
DarkSector
Elõször azt hittem hogy a Frostbite 2 motor fut alatta, mikor tegnap Kisa-val játszottunk, de közbe ugye hát Ubisoft játék.
Csak a karakterek nekem nagyon annak tûntek grafikailag, mintha onnan ollózták volna.

DarkSector
Hát nekem az ilyen játékok 10/10 ha a kisebb beta lagg-ok javítva lesznek.
Annyira durván jó a multi, a pályák, a karakterek a lehetõségek, hogy ihaj.

Mondanám ezt úgy hogy én nem feltétlen vagyok híve a multi játékoknak.
Egyrészt szép játék, lehet nem mindentverõ, de szépen fest a játék.
Mindenre odafigyeltek, a fegyverek meg minden kiegészítõ részletesnek tûnik a játékban.
És a mozgásnál tetszik hogy lehet vetõdni is, illetve a fedezékbujkálás is frankó megoldásra lelt.

Nem csak az van hogy 2 házsarok és ha balra nekilapulva jobbra kimész akkor kiirja hogy nyomj A-t és átmegy a másik fal sarkához, hanem te jelölheted ki a célkereszttel pl hogy hová sprinteljen lopakodva.

Én nem nagyon játszottam GR játékkal eddig, mert FPS szinten nem izgattak, de így hogy TPS nézettel végre eszébe jutott valakinek hogy összedobjon egy ilyen cuccot, hát én elõrendelném ha megengedhetném anyagilag. :)

Fegyverek és kiegészítõk részletessen pakolhatóak, maszkok meg minden szir-szar, amit a beta ugye nem enged full kipróbálni.

Persze ettõl még lehet hogy ez a koncepció már létezik ettõl magasabb szinten valamelyik játékban, de kötve hiszem.
Ilyen szintû multikat eddig csak FPS nézetbõl volt szerencsém próbálni.
Szóval a TPS nézet nekem egy kis elfogultságot takar!!!

Muttley
10/10??
<#wow1>
details, plz :)

Just do it :)

DarkSector
Nah tóltunk haverral a beta-val.
Hát nagyon durva a cucc.
Szerintem megéri majd a pénzét.
Minõség is 10/10. <#eljen>

shaddam
Mentem pár kört a bétában. Elsõre az tûnt fel hogy a léptek zaja nem annyira hangsúlyos mint amennyire egy taktikai cover daráldától elvárná az ember. A fegyver unlockolás/testreszabással el lehet lenni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Prince23
OMG, red storm time :D

ajem kisa
"Ghost Recon
Beta starts TOMORROW, the 19th, at 10:00am RST ("Red Storm Time"): that's 10:00am EDT, 2:00pm GMT, 4:00pm Paris"

ajem kisa
Fészbukon játszottam, és nyertem egy serialt a bétára x360hoz.:)
most jott a mail.

ajem kisa
És az új topikok közül a poliszvórfer videóját?:D A vége annak sem saját!

ajem kisa
Fincsi!:P
http://www.youtube.com/v/v2Cw86nsqH8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ajem kisa
Béta "Its been a long time coming - we are glad to confirm that the Ghost Recon Future Soldier multiplayer beta will start on April 19th and will last until May 2nd. The beta will be available on Xbox 360 and PlayStation 3."

ajem kisa
Emberünk csatornáján van pár értelmes videó!:)
http://www.youtube.com/v/nNvEuZlAKpE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Smithwarden
Ja most latom volt mar irva joval lentebb ez a link.
Amugy miert nincs kulon topikja a Ghost Recon Online-nak? :)
Bar mar annyi ghost recon van, hogy azt se tudjuk melyik micsoda.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Beta kulcs kell valakinek? <#rolleyes>
Ghost Recon Online Beta key
Sajnos genyo modon csoro Mo-rol es lepras Kelet-Europabol nem engedik a beta kulcs igenylest, de proxy-t hasznalva lehet trukkozni.
Viszont utana siman mukodik minden.
Jo jatekot. :)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Prince23
Ja láttam, hát mit mondjak, olyan szinten várom azt a gamet is, mint ezt itt. :D

külön öröm, hogy a multit nem a dice készíti. ez már egy jó ok.

ajem kisa
Az új medal of h. leguccsó vidijét láttad már? Inceptionwarfightercápidetmadafaka az is!:)

ajem kisa
Remélem egyik sem!:)
Az assassin sorozat csak Uplay-es volt nem? Nemvoltak kötelezõen regelõsek a sztim vagy az originre? CSak konzolon toltam azokat, de szerintem megveszem így is úgy is x360+pc-re!!:)

orichalcos
Pedig a Future Soldier is ugyanilyen hátulrólnézõs játék lesz.

Én elvagyok bétával, levezetésként játszok napi egy két kört. :)

My streams: https://beam.pro/oriic