1575
-
#815 Ghost Warrior 2 jobbnak ígérkezik a videók alapján. -
#814 Sniper Ghost Warrior szerintem sokkal jobb (sniperes részek) a 2 meg csak remélem ,hogy jobb lesz. -
#813 Nincs jobb alternatíva, ez a gond...:D
Nekem ér egy 7/10-et. azért. -
#812 Én csak azon játszottam vele :) ettől még csak egy közepes lövölde sniperes játéknak gyenge. -
#811 :) -
#810 6 óra realisticon???
asszem akkor ez most megy a "majdegyszer, olcsón" kategóriába :(
---
DS: dehogynem ez megy, sok a pécés vérpisti. sokan játszanak, mindenféle emberből sok van :) -
#809 Félre ne értsd nem azt mondom hogy nincs ettől jobb, csak nem annyira gáz mint amire számítottam a hsz-k alapján, vagy csak nem tünt fel eddig.
1 biztos teljessen eltérő a demoban lévőtől...mintha ez sokkal nehezebb lenne. -
#808 "Akkor lehet azóta volt update, nálam eddig nem viselkedtek bután.
Rejtőzködnek, kiszúrnak ahogy kell.
Vagy éppen hátba-oldalba kerülnek ha nem figyelek oda."
Mondjuk én PC-n játszom. -
#807 GR nem tecsdemó, és ez a rész sem, de mégis olyan "művészien" vannak megcsinálva a pályák hogy még ilyet nem láttam és egészen hatalmas és nagyon látványos és jól összerakott helyszíneken lehet harcolni. Karakterek gyengék a régi verziós motor miatt és tű éles textúrákat sem szabad keresni. Effekteket viszont nem spórolták el. Itt az eső tényleg eső volt, ellenben sokkal szebb Max Payne 3ba sem a hóesés, sem az eső nem vágott hanyatt sőt kimondottan gyenge volt ehhez képest. -
#806 Ez egy általánosítás, vannak kivételek.
De ha megnézed kijön egy játék és kezdik hogy van-e dx12?
ha nincs akkor szar konzolos port.
Már beleivódik az emberekbe...és előjön hogy bezzeg a Crysis. :)
Mond hogy nem így van. -
#805 Én végigvittem COOPban legnehezebb AIn és reális ballisztikán. Minden szánalmas hibája kijött ami létezik:D
Ezt gondolom róla:
"+ coop
+ jó netkód, nem laggolt, nem szakadt
+ néha jól nézett ki 1-2 effekt
+ realisticon kellemes az irányítás. Mellé fölé kell lőni ( 0 aim hálistennek ) szóval valamennyire reális
+ 30 fpst tartotta javarészt
+ látványos lassítások és látványos csontváz animációk
- amúgy középszar a látvány és a pályák sem túl változatosak
- 0 story, de még az ami van azt is nevetséges szinten adja elő
- buta AI, néha meg csítes... PPSHval sniper távolságból fejeseket osztottak egyesek
- no meg mi is őket, igaz közelről, de voltak részek amik már CODba torkollottak át, mert futottunk és daráltuk őket...
- nehézkés cover, meg gyógyítás...
- a szkriptek megálltak, nem indultak el, AI beakadt, nem nyílt ki előttük az ajtó stb...
- nem adta meg a 100Gt a realistic fokozatért... ( mivel nem írja hogy single only, feltételezem járt volna )
- coop menüben sosem tudtuk hogy melyik pályán fejeztük be előző nap... egyszerűen nem jelezte hogy mit játszottunk le és mi következik... volt hogy 4 pályát betöltöttünk mire kitaláltuk hogy hol is tartottunk....
- nem túl hosszú kb 6. óra
kap egy gyenge 5/10 -et a co op miatt
Egyedül valószínűleg pár pálya után befejeztem volna, de coop-ban kellemes élmény volt, mert legalább ez a része működik és jól van kivitelezve...
Rebellion számára ez is egy újabb pont a lejtőn... nem tudom mit akarnak, miben reménykednek, de szörnyű amit művelnek. A játékaikban mindig van valami, amitől az ember csak leül eléjük, de a kivitelezés az valami borzalmas... mondjuk nem mintha az Alien vs Predator-on kívül lenne említésre méltó játékuk, csak még is mint a legtöbb gémer emlékeiben így számomra is az AVP miatt kerültek fel a klasszikusok dicsőségfalára." -
#804 Én ezt még mindíg nem tudom elfogadni, amikor azt látom, hogy a Minecraftból elfogy 1 milla 1 hét alatt.
Ezt a GR-t is sokan támadták a grafikája miatt - ha ugy lenne, ahogy írod, miért nem "világbünti" a kinézete?
Mindig is voltak szebb és kevésbé szép játékok, 2007-ben megjelent a crysis, de szvsz nincs értelme játéktörténelmi szerepre kárhoztatni :)
A játékosszám meg nem egy dologtól függ: 2007-ben a cry1 csak pécére jött ki, ráadásul ott is csak csúcsgépeken futott/nézett ki jól. Nem volt neve sem, miközben a crysis2 bejáratott IP immár. Talán még a martketingre is többet költöttek... -
#803 ***Az meg csak egyéni véleményem, hogy a polipok igénytelen ellenfelek lettek benne, a 2. részben már látszik hogy dolgoztak az ellenség kinézetén...***
De ennyit a Crysis-ról. -
#802 Nem.
Nem szar játékok, hanem azóta főként a látványra hajtanak, és a MÁSOK által titulált mostani rossz játékok legalábbis én akkor láttam egy nagy fordulatot a játékok terén.
Vagyis a mai szar játékok azok mások szerint szarok...
Hogy emlékszel.
A játékok topikjában én szoktam optimistaként a jót látni a játékokban vagy én?
Pont ezért kapok mindig a fejemre mert merek szólni hogy ne rinyáljanak annyit mindig a játékosok.
Vagy nem ez szokott lenni? Akkor én sírok?
Nem.
Én azt mondtam hogy a Crysis joggal kap ilyen jelzőket. (azoktól akik így érzik)
Míg a 2. rész azért igaz nem annyira mehetsz mindenfelé, de ez végett a story jobban pörög és valahogy szerintem több ember játsza végig.
Nem véletlen mennek ebbe az irányba.
Nincs baj a Crysis-al de a Crysis 2 több játékost vonz.
Erre írtam hogy izlések...:) -
#801 Azt mondtad, hogy a szar játékok a crysis óta, a crysis miatt jönnek.
Ezt hogyan kellene dícséretnek értelmezni? -
#800 Álltalában ezzel mindenki így van itt. -
#799 Mert nem azt mondtam hogy szar játék. :) -
gosumofo #798 mert 2 éve még játszott is azzal amit lewarezolt az állandó sg függősége előtt -
#797 azt azért nemértem, hogy ha nem tetszik/tetszett a crysis (merthogy szép, de nincs tartalom), akkor minek vitted végig többször, több platformon :)
-
#796 Nemgond...értékelem a poént, ha nem direkt bunkóskodás. :)
Ez amúgy mindenkinek egyéni véleménye van akinek ez fekszik van akinek az. -
#795 Amúgymeg ez olyan hogy Sniper Elite-et is lehuzták, azok akik végigszaladtak rajta easy fokozaton, naná hogy nem kapnak teljes képet.
Kérdezem én hányan vitték végig Sniper Elite-en?
Csak annyi hogy ezekkel ellentétben én ismerem a Crysis-t, mert legnehezebb fokon is ugye le kellett tólni az acsik miatt.
És Ott is van pár buta ellenség nehézségi szinttől függ!
Valamint a story nekem nem volt nagy szám másnak ez másképp jön le ugye izlések végett.
A techdemo jelzőt azért kapta mert nagyon setril játék volt, szinte félkész, úgy tűnik ha játszol vele hogy valahogy nincs élet a játékban...szép mint egy festmény egy szigetről, de nem érzed valósnak.
(jobbanmondva sokaknál ez van akik ezt mondják rá.) -
#794 ... hülyeségeket :D
(bocs, magaslabda volt) -
#793 Dark Sector meg megvette mindenre, és végigvitte minden platformon (x360 (itt majdnem elsőként 1000/1000G-t)+pc)
és úgy beszél...:D -
#792 az első crysis szerintem igazán jóra sikeredett, míg a 2. sokkal butább lett elődjénél...történetileg viszont a 2. is jó... -
#791 +egész más játékstílust kíván meg egy nehezebb fokozat... -
#790 Kár erőlködni, úgyis csak a Crysis egy techdemo-t fújják de lefogadom ,hogy ezek közül 10% aki bele is mélyedt egy kicsit a játékba a többi csak megnézett max 2-3 pályát és á hát ez szar, nincs minden mp-ben akció, meg öldöklés, nincs minden szájba rágva. -
#789 +járművek +nanosuit(perk?) -
#788 a crysis nem csak a grafikáról szólt, volt benne jó fizika, egész értelmes AI, többféleképpen megoldható harci helyzetek (nem csak csőpályák)
bár minden fps tudna annyit, mint a crysis... -
#787 Hi-Res wallpapers
-
#786 Igen 2007.
Én is írtam már sok helyen, 2007. Ekkor jelent meg a Crysis, ami megmutatta hogy elég csak grafikára hajtani és azzal megelégszenek a játékosok.
Az tény hogy azóta a tartalom nem számít sok fejlesztőnél. -
#785 Tehát 2007 előtt ANNYIRA mások voltak a játékok, hogy akkoriban 50 órákat játszottál velük.
És ezekután még leírod, hogy nem azzal van a gond, hogy öregszel :) Ejnye! -
#784 Érteni akarod ezt a magasröptű irományt,amit sztorinak neveznek? :D -
#783 Még a végén megárt. :P -
#782 Nos mivel nem tetszik a game nem akartam még1x végigvinni,de hát ahogy látom engednem kell majd a magyarítás csábításának! -
#781 Király vagy!:)
Én támogatom igen! Bár elég 1 verzió is, az is szép már, hogy nekiálltál!
Köszi! -
#780 Szerintem mindenki örül ha egyeltalán leforditod nekik nemhogy még válogassanak. :D -
#779 Jut eszembe, gondolom mindenki támogatja azt az elképzelésem, hogy 2 verzió legyen a fordításból; angol- és magyar megnevezésekkel. (Predator-Ragadozó stb.) -
#778 -
#777 A fordítás a PC-s megjelenésig nem fog elkészülni, de azért haladni fog. A PC-sből majd, ha lehetséges, lesz videóanyag is, de mivel a konzolos felvétel rögzítésének hiányával küzdök, addig pár kép:
-
#776 Oks de a 20-25 óra amit írsz az nem single hanem multi jobbára.
Most az meg természetes ha valakit nem érdekel minden játék, ezért van 100 féle játék mert mindenkinek másik 5-6 játék tetszik.
Mint a lottó, 90 szám van holott mindenki csak 5-öt használ fel.