1575
-
#855 Most magyarul:D
A küldetéseket nagy részben te döntöd el, hogy milyen módban viszed végig! Bár van olyan rész, ahol hiába lopózunk, nemtudjuk elkerülni a vérfürdőt! Van olyan is, hogy ne vegyék észre a holttesteket, és halkan kell végig menni!
És ha belegondolunk, kevés vagy talán nincs is ilyen játék ebben a kategóriában ami ezt adja, legalább van gondolkodós rész is és nem csak "lőjjé előre, majd megbosszulod magad a riszpónnál"!!
-
mester1987 #854 Szopatós??? Mi az, hogy...épp ezt szerettem benne az intenzív harcot ami kurvára realisztikusnak tűnt, a taktikai csapatirányítást és parancskiadást akkor a drone is jópofa volt...és akkor a fegyver hangja is nagyon adta mellé + a fizika is volt..hát üt az még...szerintem a nyáron végigtolom nehezebben (bár tuti vért fogok izzadni hihi) -
#853 Az igaz, hogy a graw1, de talán a 2 is nehezebb volt ettől, de azért még eliten volt pár szo*atós rész itt is, de összességében könnyebb ja! A graf sem kiemelkedő, de én jól elszórakozom a live-on a többiekkel!
Viszont azért az mindenképp jó dolog, hogy úgy is el tudsz menni egy küldetésen, hogy csendben vagy mészáros, de lehet, hogy 0 kill-en végig tudsz menni (na jó, nem mindenhol, de akkor is!)!:) -
mester1987 #852 Aha, hát nekem is a GRAW tetszett, a GRAW 2 kicsit leegyszerűsített volt, de az is jó volt.
Akkor látom ez így leegyszerűsödött jobban, ahogy ajem kisa írja, kössz :) -
#851 Nincs kijelölés, hogy hova küldöd a társadat, viszont kilehet jelölni 4 ellent, és szinkronba lelőni őket mint a videókban láthattad!
Ha csata van, akkor is kijelölhetsz elsődleges embert/gépágyúst/járművet...és azt fogják először leszedni ha tudják!
De szerintem hangulatra teljesen adja úgy ahogy a ghost recon előző részei! De amióta van egy jó kis csapat live-on (~20-35évesek), a coop és a gerilla, de a multi is nagy mulatság! Pedig elmúltam xxx!:D -
#850 Én nem akarok mondani semmit,mert jónak a játékot istenítők hogy én direkt csak leszarozom.
Szimpla game semmi kiemelkedő nincs benne.Én hangulatot sem véltem benne felfedezni nem volt ami megfogott nem tudtam magam beleélni.
Egynek jó ,de felejthető! Nekem a régi GRAW 1 sokkal jobban bejött és az nehezebb is volt! -
mester1987 #849 És játékmenetileg (küldetésileg/játékrendszerileg/stratégiailag) mennyire hasonlít az Advanced Warfighterre?
Vagy ez inkább egy olyan TPS lett, mely hentről szól egy kis bújócskáról meg egy kis csapatirányításról csak? Érdekel a különbség... -
#848 Hát néhol elép purritán volt.De páran annyira elvannak tőle szédülve tőle.
Bár lehet nekik konzolon ez a csúcs grafika,mert kommentek alapján többen maguk alá szartak. -
mester1987 #847 Hát meglássuk mennyire lesz is szép ez a stuff...mert a konzolosok azt mondták, néhol részletszegény. Hó végére csúszott. -
#846 Steam-en is van pár kép! -
gosumofo #845 PC Version Key Features:
Support DX11 (adding stunning amount of visual details on characters through displacement mapping, as well as some global illumination effects.)
More complex materials (like parallax occlusion mapping or gloss and specular maps.)
Improved dynamic lighting
Volumetric lighting effects
Soft shadows
Improved post-processing with better HDR and motion blur
Playable with keyboard and mouse, or with wired and wireless X360 pads
Will be available via digital distribution
Windows XP patch coming shortly after release
Minimum hardware requirements:
Supported Operating Systems*: Windows VistaŸ (with Service Pack 2)/ Windows 7Ÿ (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions.
PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
RAM: 2GB Windows Vista or Windows 7
VIDEO CARD: 512 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce 8600 GTS/AMD Radeon HD 4650
DIRECT XŸ: DirectX 11
DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
SOUND CARD: DirectX 11 - compliant sound card
HDD space: 25 GB
Recommended Configuration:
CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
RAM: 3 GB Windows VistaŸ & 7Ÿ
Graphics Card: 1024 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better.
-
#844 király, ha minden jól megy addigra lemennek a vizsgáim is :D -
#843 Egyébként nekem boxon megvan, és nekem nagyon tetszik a játék, annak ellenére, hogy vannak hibáik, de alig volt más lemez (mpéjn3) a konzolban!
Multi is elég élvezetes, a kütyükkel is hatalmas meccseket lehet nyomni, de főleg egy összeszokott csapattal verhetetleN!:P
Grafika ide vagy oda, nekem az egyik kedvenc! Igen, a hibáival együtt!:P
Jun 29. a pc-s dátum! -
#842 Fasza várjuk szeretettel..kéne már egy video vagyis egy gameplay erről a verzáról...:D -
#841 :D -
#840 Torrentezd le!:D
-
#839 Légyszíves legközelebb valaki linkelje a képeket mert nincs mindenkinek facebook regje ám. thx. :) -
#838 Fészbukosok 4 pc-s képlövés! -
mester1987 #837 A GRAW első részét szerintem nem múlja felül az tuti. Az egy egyedi etalon. -
#836 Legalább egyenletesen szaggatott volna mindenhol, de nem :D
A második rész demójára is emlékszem, ami ugye tök ugyanazt a motort használta. A demó tükörsimán futott, örültek is sokan. A teljes viszont iszonyat igénytelenül lett összerakva, és a harmadik-negyedik pálya magasságában derült csak ki, hogy hülyére lettünk véve. -
#835 sokan <> mindenki ;)
csak érzékeltetni akarta, hogy szép volt. -
#834 a GRAW1 mint lehető legszebb játék anno? érdekes, mert nekem már akkor sem volt egy durranás, elég egyhangúnak tűnt a grafika. persze magát a játékot szerettem. -
#833 első rész ráadásul konzolon csak egy tákolmány (olyan mint a második pécén, alibiből megcsinálták, hogy legyen, de...) -
#832 Mondjuk én másfél éve játszottam az előző részekkel, lehet azért:) Rendben volt a graf, csak közben ez EPIC meg 1-2 csapat kipörgette az Unrel motort és amellett látszik ezen a szérián hogy nem friss. -
#831 én is akartam irni a graw1-et ellenpéldának :) mondjuk anno gépigényes is elég brutális volt... -
#830 "GR széria sosem a grafikával hódított"
Ennek azért utánajárhatnál, GRAW 1 amikor megjelent kb. mindenki csak a grafikával foglalkozott, sokan a létező legszebb játéknak kiáltották ki azonnal.
A YETI Engine alapjait lehet hogy az UE 2.5 adta, de ettől még nem lesz feltétlenül csúnya a játék lásd SC: Conviction. -
#829 Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (PlayStation 3)
G5JQ-LDNM-B9T6
R324-ERNK-5PMC
5GJN-KENH-KA2B
36KR-2MNH-AJQ5
Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)
3KM-DDA9-V9KT-6YYP-39L4
3KM-MMLC-MKGV-3Y6C-FQPN
3KM-YFEH-8QYV-RQV9-QYLC
3KM-CUFD-UQLA-VCUV-69CG -
#828 Egyetértek nem csillogvillog de brutális a cucc.
Én multiban 2 pályát láttam, de annyira ötletes pályák és jól néznek ki, még ha nem is agyonsáderezettek, hogy szerintem marhajól fest mozgás közben...
Mint írtam nem egy MP, de engem a bf3-ra emlékeztet a katonák kidolgozottsága és a fegyók is. -
#827 GR széria sosem a grafikával hódított és már leírtam párszor direkt neked, hogy ez alatt egy teljes verzióval régebbi Unreal motor mozog. Ezt vették meg a fejlesztők, ezzel dolgoznak és ebből mindent kihoztak még azt is amit nem tud a motor, de a dizájrenek brutális munkát végeztek. Ha csilli villit akarsz akkor jobban jársz egy BFel, CODal... -
#826 Vannak benne pályák amik olyan látványt nyújtanak, mint amit eddig még nem láttam. -
#825 Jó oks helyesbitek, mert igazad van a BF3 nem csunya hanem csak 1-2 helyen szép.
Metro+Repcsi. a többi hihetetlen, a háttérben alacsonyfelbontású képek meg stb.
Vagyis nem egy übervalami mint ahogy azt behirdették.
Kövgenben az egyik fejlesztő azt nyilatkozta hogy Avatar filmhez hasonló grafikát tudnak majd.
Én elhiszem hiszen ha megnézel egy ps2-es gémet meg egy mai konzolost brutális a különbség. -
#824 BF 3-ban is van 1-2 jó pálya de a többi abban is átlagos.
Remélem az új konzolok eljövetele hamar lesz és nem lesz több ilyen csira grafika! -
#823 Lehet nem MP gyilkos kinézetben de szerintem is baromi szép.
Ha ez csúnya akkor a BF3 is gagyi... -
#822 Atyaég most már komolyan.Gamekapocs teszt pozitívumok kezdése: "Döbbenetes Grafika"
Megkéne szereznem azt amivel játszottak,mert hogy ennek mindene van de hogy a grafikája dobbentes az nem létezik. Egy full közepes valami ami néhol kurva ronda. -
#821 "A zenék igazából nem sokat dobnak a játék élményen, néha fel sem tűnt, hogy szól"
Kifejezetten egyedi és a megszokottól eltérő zenei betétek vannak benne.
A teszt valahogy nem áll összhangban a ponttal. -
#820 Teszt - 8.2/10 -
#819 Hát nem éppen. :) -
#818 Hát mivel egy igaz mesterlövész játéknak olyannak kell lennie :) -
#817 Sajnos az FPS...azokat annyira nem komálom.
Meg aztán majd meglátjuk a demo-t mivel az első rész nekem nem tetszett.
Túl műnek láttam. -
#816 Huh nekem marhára nem jött be.
Meg az FPS.