Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
If you give a little love you can get a little love of your own
Sikerült!!
Második menet: ugyanez a Far Cry 4 -ben.
Kaptam egy rakat +küldetés kódot vásárláskor......:)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
úgy rémlik, h talán játékon belül kell aktiválni, s utána játékban is választhatóak a küldetések...
amire biztosan emlékszek: a raven strike olyan jó dlc, amilyennek az alapjátéknak is lennie kellett volna, sokszor centikre és másodpercekre kell kiszámolni a taktitát, egyszerűen remek cucc, jól tetted h megvetted (anno én sokáig agyaltam rajta, mert nem volt sose eléggé leárazva, az alapára meg nevetséges volt - pár küldiért annyit kért az ubi, mint a teljes játékért ... utólag megérte)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.24. 11:28:06
Forza.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Megvásároltam ubishoppon keresztül a Raven Strike DLC -t. Megkaptam hozzá a kódot is.
Kérdésem hol lehet, milyen felületen letölteni, aktiválni ??
Köszönöm a türelmes válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
akinek megy ideig óráig, az örüljön, akinek nem az így járt :(
Forza.
Állandóan connection to server lost-ot kapok. Tudtok rá megoldást? A supporttal folyamatosan tartom a kapcsolatot, de röhej az egész. Most a következõ tanácsot kaptam tõlük: Kapcsoljam ki a ts3-at :D Persze a ts3 nem is ment, nem mintha számítana...
Csak azt a fedõréteges dolgot hagytam ki, rálesek majd! Ha tipp van, kérem, és jelentek ha sikeresen telepítettem :D
Ez konkrétan melyik problémámat oldja meg? Most elkezdtem tölteni nemrég.
Egyébként a gépem elég low end, de futtatnia kéne a játékot. És az FPS-el nincs is komolyabb baj.
Geforce GT 130
2 GB DDR2 RAM
1.9 Ghz Dual Core
Asus - P5b VM alaplap
Uplay-en keresztül mûködik! Feltelepítettem lemezrõl elsõnek, s felrakta vele együtt az uplay-t is. Estefele megpróbálom újratelepíteni (mert letöröltem) és hátha nem lesz ilyen probléma. Nagyon sok idõ a procedúra, legalább 30 perc a telepítés, a patch meg egy óra (ráadásul rosszalkodik a dvd olvasóm, szóval nagyrészt uplayrõl töltöm le a telepítõt)
Csak azért írom ezt az üzenetet, hogy ha valakinek felmerül tippje, nyugodtan leírhatja, akár 1 év múlva is!
3 óráig töltöttem/telepítettem, és amikor megnyitnám, felugrik egy ablak, amit letudok okézni. Nincs rajta semmilyen felirat, és nem is indul el.
Másfél hete sz*rakodok vele, feladom, szerencsés akinek elindult. :) (ráadásul eredeti, és a gép is megvan hozzá)
Forza.
Más tipp? Köszönöm hogy reagáltál, nagy rajongója vagyok az összes PC-re megjelent Ghost Recon játéknak, csak ez az az egy, amit nem bírok mûködésre bírni.
Forza.
A Ghost Recon Future Soldier-ben. Sokaknak volt ilyen problémája, de megoldás nincs, leírom miket csináltam eddig:
- Legfrissebb patch
- Kompatibilitás és rendszergazda futtatások
- Mindenféle grafikai beállítás levétele
- Legfrissebb directx és videodriver
- Stereo-ra degradálni a hangzást (najó, alapból ezt használom)
- Rossz minõségûre degradálni a hangzást
- Feketeleves: A hangdriveremet nem tudom frissíteni. Hiába törlöm le, visszarakja saját magát. Ha feltelepítek újat, nem érzékeli, fentmarad a régi. Szerintem itt lehet a gond, hogy nem elég friss repegeûs a hangdriver, mivel 2010-es, a játék pedig 2012-es.
A gépem megvan hozzá!
Windows7-em van, és a kép nem akad, csak a hang.
Valami tipp esetleg?
Más játéknál eddigi tapasztalatom alapján nem csinált ilyet.
GRFS-ben darksectorral pl játékban nem láttuk egymást (friendek voltunk), csomoszor törölni kellett a TELJES(!) friend listünket, h végre egyszercsak lássuk egymást. Nevetséges.
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudok továbbjutni ezen a helyen , nem adja be a következõ pontot ...
Russia - Airfield

Második nap...
1. Havert inveltem, de amikor elfogadta, kilépett a játék neki hibaüzenet nélkül. Még háromszor.
2. Õ invelt, de mivel nem volt meg a mentése, mentünk volna elõröl. Sajnos, amikor játékba kerültünk, õ nem tudott mozogni. Én ott ugráltam a karakteremmel, de õ nem tudott csinálni semmit. És még háromszor.
Harmadik nap...
3. Beinvelem. Elindulunk. 4 perc után kb kidobb a játék valami hiba üzenettel.
4. Visszamegyek játékba, de azt írja, hogy nincs netem... pedig volt.
5. Háromszor újraindultam, mire "lett" netem, de akkor meg valami miatt nem ajánlotta fel az invite opciót, pedig írta, hogy online.
Na kb ennyi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo