Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

banner 2

Totti5
Release date(s) PlayStation 3, Xbox 360
NA May 22, 2012
PAL May 24, 2012
UK May 25, 2012
JP July 5, 2012
Microsoft Windows<2>❤️>
NA June 12, 2012
PAL June 14, 2012
UK June 15, 2012

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Holnap mire? pc?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

banner 2

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Prince23
"Re-launch"
Holnap jön a játék

elvileg új videó

DarkSector
Semmi akadálya, csak szavaztassunk, és a nyertes képet berakatjuk.

Kedves törõ barátom és én is tettünk be banner-t.
Ha nincs más jelentkezõ vagy prodoktum, akkor ezekbõl lehet válogatni, szavazzatok:

banner 1:

banner 2:

Látom az utolsó hozzászólók is a taktikát látják a Ghost Recon-ban mint én is, ha ez ebben a részben elmarad ez a kihegyezés, akkor nem méltó a régi címére vagy akinek jobban tetszik; megváltozott. 😊
scomcomputers
Miért nincs még banner??
706- nagyon jó!!

* Scomcomputers the future of computing!*

arty
?

Mai napig játszák a vegasokat (multiban), még konzolon akár az elsõ résszel is simán találok sok-sok "szobát", bármikor.

Ez sose lesz COD vagy BF népszerûségû!

Forza.

DarkSector
Viszont ez tuti hosszabb éetû lesz ellenben a Vegas-al.

Evin
Ez már cseppet sem hasonlít pl a GRAW-ban megismert játékmenetre, ez inkább R6 Vegas-os. Mondjuk nekem az is nagyon tetszett.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

arty
a dítmeccs nem annyira 😄

a coop terrorist hunt viszont nagyon jó...

Forza.

Prince23
Még a Vegas 2-ben a multi amúgy nagyon taktikus (pedig jóval akciódúsabb széria), nemhogy a GR-ben...<#wave>

Totti5
A kettõ közt. Lassúnak nem mondanám. Single változatos látványos, filmszerû, persze nem a rohanós és darálós, de nem is kell 10 percig bújni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nem agyatlan hent, de multiban a büdös életbe nem fogsz látni lassú taktikázós elemeket.
Max egy single-ben.

Prince23
Mi? A Ghost recon mindig is taktikázásról szólt. Most ez komoly, h agyatlan hent lett?

DarkSector
hát el kell keserítenem téged mert ez sem sokkal kevésbé olyan stílus...
annyi hogy van fedezékharc.

persze ettõl még nem rossz a játék csak mondom hogy itt is mész és ölsz.

Sziasztok!
Azért én mindenféleképpen megveszem!
Fõleg mert nagyon unom a COD meg a CS nyomorék, ugrabugra unreal játékmeneteket!
Tegnap is néztem egy COD közvetítést. Klán match....ehh!
Ugyanaz a pálya 3 négyzetméter...ugrabugra közbeni headshotok...ennek sok értelme ugye nem csak szerintem nincs...
Kicsit nem ártana taktikázni is...csapatmunkát elõnyben részesíteni.

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

DarkSector
Itt van még egy banner , amibõl választani lehet...

ajem kisa

Tegnap Crysis 2 volt + NFS: The Run...biztos más nem volt 😄
LasDen
mostmár tekkeneznek, de nagyon szar hallgatni õket 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sztornó, csak egy trailer volt.
Akit érdekel most megy teszt róla "LIVE"
DarkSector
ok. 😊

Hecker007
nem sértésnek vettem, csak alapból kicsit ideges voltam 😊 részemrõl béke van

arty
😞

akkor max nehézségen kell elkezdeni... GRAW1-2 normalon is elég nehéz volt, realisticon anno nekem túlságosan is az lett volna.

Forza.

arty
Tudja õ, te is tudod, mégis olyasmivel próbálsz ironizálni, amivel nem lehet 😊 pécére 10x annyian fogják ellopni, meglátod.

Forza.

DarkSector
Mindegy mi merre hány méter, az tuti hogy a MP3 egyszerûbb ehhez képest.
Eleve ennyi felszerelésed sincs...
Igaz hogy játszol és majdnem a végén vagy a single-nek, de azt akkor sem hiszem el neked már bocs hogy a MP3-ban több taktika van.

Max ha te úgy érezted mint egyéni játékos akkor igen...😊

DarkSector
Véletlenül sem lovagolok, csak nem láttam hogy mit írtál mert utána frissitett az oldal, de vedd sértésnek ha gondolod. 😊

Shep
Konzolra nincs is warez, vagy legalábbis elenyészõ. Nem tudtad?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Fedezéket azt kell használni azzal nincs gond mert itt pillanatok alatt leszednek ha nem használod magyarul KÖTELEZÕ mert anélkül 2 másodpercenként halsz (legalábbis közepes "veterán" szinten)
Debil az AI.Észrevesznek akkor jelzi csíkkal elõbb fehér aztán piroslik hogy mennyire látnak.Kb arcába vagyok már és nem jelez simán le lehet szedni õket.

Next PC upgrade: 2022

Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier.XBOX360-iMARS

rohadék konzolosok már warezolják

arty
az a gond, hogy lehet rambozni? valami konkrét példát irj pls! 😊

Forza.

grebber
Nem vezetek meg senkit! Lassan a végén járok már a gamenek és azzal hogy egy "Max Payne 3"-at hoztam fel taktikázásnak azzal mindent elmondok mennyire nyomorék lett ez a játék.És képzeld nem easy-n nyomom.
GRAW 1-2 jobbak voltak szerintem.

NFOhup forumába is bele lehet olvasni ott se nagyon írtak róla jót!

Next PC upgrade: 2022

arty
ha a játék többi részével EGYÜTT készül valami, akkor az a játék része

ha a játék kiadása UTÁN készül valami, az lehet esetleg valódi extra tartalom

Forza.

Hecker007
igen be is ismertem a tévedésem... ha szeretnél ezen lovagolni nyugodtan, de az üzletpolitika rész teljesen igaz és szerintem nem a mi látókörünk szûk... de ez már kezd személyeskedésbe átmenni.
különben ha megnézed a játékokhoz sokminden adott elõre csak bele kell pakolni a dolgokat, nem azt mondom hogy ez nem idõigényes,
de amit a dlc-kkel kapcsolatban írtunk az teljesen igaz, az meg hogy te ezt nem látod be nem a mi bajunk
részemrõl én is befejeztem ezt a témát...

Seth
Egy költõ veszett el benned.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Persze szük látóköröddel le vagy ragadva egy pókhálónál, de tovább kéne nézni van ott még más is. 😊

DarkSector
"most se több 1 játék fejlesztése mint régen,"

Nana...asszem olvasni kell a híreket, de ezt a szemeddel is észreveheted, ha valami részletesebb szebb, az bonyolultabb, illetve több munka!!!!

1 játékot 20-30 fejlesztõcsapat csinál akár.

Hecker007
ez mondjuk igaz 😊

DarkSector
Értelek, mutass bizonyítékot hogy ha nem léteznének DLC-k akkor a most DLC név alatt futó dolgok benne lennének alapon is.
Ha megmutatod bebizonyítod akkor oké addig minden csak elmélkedés és szubjektív vélemény.

Nem kötelezõ belemenni a sok marhaságot megvenni pluszban én sem veszek ilyeneket, de ez nem egyértelmûen bizonyított hogy a játékokban amúgyis benne lenne..
Szóval ezzel én zárom is a témát részemrõl.

arty
"most se több 1 játék fejlesztése mint régen"

na azért ez súlyos tévedés 😊 ma nem ritka az 50-100 millió dolcsiból készülõ játék, korábban volt h egy játékot 1-2 ember megcsinált 1-2 hónap alatt

Forza.

arty
tuuudom, szerinted fizix nélkül nem fért bele a pókháló a gépigénybe 😄DDDDDD

Forza.

Hecker007
most se több 1 játék fejlesztése mint régen, egész egyszerûen kell a bevétel, ez egyszerû üzletpolitika, majd egyszer megérted

DarkSector
A Physx-el meg igen az extra ficsõr.
Mivel a játékot betervezték valamilyenre, hogy adott konfigon elfusson.

És a többi effektet ha nem a vga venné a vállára akkor az nem lenne.
Mivel a VGA + erõforrást jelent, ezért amit az generál az csakis extra lehet, hiszen megoldhatták volna aapon is csak éppen MÁS EFFEKT VAGY FÍCSÖR róvására!

Kápise. De szomorú hogy ezt még máig nem értik az emberek.

arty
hihetetlen, hogy valaki nem érti a különbséget, mit jelent az, amikor egy játékhoz UTÓLAG(!!!) készítenek extra tartalmat és azt, amikor egy játékból megjelenés elõtt KIVESZNEK tartalmat és azt adják el mint "extrát"

bár, annyira mégse hihetetlen, hiszen a rendszer mûködget, biztos van pár birka aki benyalja a propagandát... kell lennie....

Forza.

arty
megcsinálták a játékba, ezért is van ott a lemezen. akkor csinálták mint az összes többi tartalmat. aztán a kiadó ugy dönt, hogy "ezt meg ezt majd csak dlcként adjuk oda" és készvége

Forza.

arty
persze és a pókháló is extra, plusszeffekt a batmanban 😄DD

te állandóan fordítva ülsz a lovon...

Forza.