Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most magyarázd már el nekem hogy hogyan nincs úgy, amikor a két szememmel látom hogy úgy van :)
Kb. 2007 óta ugyanazok a játékok ömlenek az arcunkba folyamatosan.
Nem velünk van a baj, és nem az öregedéssel. Csak egyszerûen ugyanazt kapjuk folyamatosan, és már hosszú ideje. Egy kezemen meg tudom számolni azokat a játékokat, amelyek az elmúlt 5 évben 20-25 óránál hosszabb ideig le tudtak kötni anélkül hogy egy pillanatra is meguntam volna õket.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
CODos az új Moha lesz. Na annak nehéz dolga lesz olyat mutatni, amit eddig x CODba ne láttunk volna.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze tudni illik hogy az a játék álltalában sikeres lesz, hiszen mint a konzolok mint a cod siker, mondhat bárki bármit és ezt nem öncélúan mondom.
Cod-okból fejenként adnak el több tíz millót, naná hogy sokan utánozzák a sikerét.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem az hogy nincs más lehetõség, ponthogy más a gond, ezek baromságok, csak úgy gondoltam hogy a sötétebbik oldalról ez a 2 berögzült duma hangzik el, tökmindegy mivel kapcsolatban ki és mire írja...
Ezt látni mindenhol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ha valakinek nem tetszik egy játék, akkor 2 lehetõség van:
Konzolos, vagy cod-os, nincs több lehetõség."

PSN ID.: Beegabor
Én már ilyeneket el sem olvasok. :D
Ha valakinek nem tetszik egy játék, akkor 2 lehetõség van:
Konzolos, vagy cod-os, nincs több lehetõség.
Valamint Vegyétek már észre hogy életetek eddigi éveiben korábban ezektõl együgyübb játékokkal vertétek el az idõt.
Az változott mindössze hogy öregszetek.
Én is így vagyok ezzel. Elsõnek azt hittem a játékok lettek gyengébbek (jó 1-2 gyengébb is lett), de közben sok játékból ugyanaz kijött csak szebb kivitelben mint régen és most valahogy még csak neki sem állok.
Mert öregebb lettem és már nem köt le.
De a mai fiatalok ugyanazt élik át mint mi régebbi idõkben.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tehát érdekelne, hogy milyen játékmenetek vannak. Mik a feladatok? Mennyi map van? Valaki konzolos nem csinált videót ide?
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Ezek az értékelések csak irányadó pontozások, hogy technikai szemszögbõl mennyit ér nagyjából...
De egy játékosnak???
Hiába adnak rá 4 pontot ha ebbõl a stílusból szinte nemhogy jobb de rosszabb sincs.
Mert ilyen külsõ nézetes katonai hadviselõs high-tech játék ot én nem tudok mondani.
Akkor lehet mérni más lövöldéhez, de mikor a józska leül elé nem érdekli hogy van sci-fi robotos vagy gengszteres-öltönyis, vagy szörnyes lövölde ...ha nem érdekli...nbem? :)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
6 db 7 pont
3 db 7.5
15 db 8-8.5
6 db 9 pont
Átlag kerek 8 pont.
Forza.
Amúgy meg itt pl volt elõzetes beta, az már egy kezdetleges visszajelzést is jelenthet. :)
kivéve ha aranyáron adják :))
Forza.
Forza.
Lásd Alan Wake...:D
nekem csak annyi fontos, hogy single player content dlc NE legyen, más nemérdekel
Forza.
M82-t (a csávó ezzel lõ a videoban) nem látom a listában :/
vagy majd ez is DLC? :D
Just do it :)
ha éles fegyvereket hoznának, de vlszleg
vagy kivetítõn lesz mindez (video/ kép)
vagy airsoft verziókat hoznak
pfff :)
#735: jól hangzik :)
Just do it :)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
banner1: 3 (ebbõl 1 mivel törõ csinálta, ezért feltételezem a sajátját )
banner2: 4 (ebbõl 1 én csináltam én izlésvilágom, ezért magamat ide gondolnám)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#kuss>#kuss>