1575
-
#935 kivéve x360 kompatibillis cuccok, mert azokat támogatja a játék. -
#934 Ha van a gépre dugva joy - kormány vagy bármi azt húzd le. -
#933 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1265836042&no=920]#920-ra valaki?[/URL] -
mester1987 #932 Van szájzárad? -
gosumofo #931 egyébként én már mindent megpróbáltam hogy ne kelljen ide irogatnom
és látod egy szaros büntetőpontom sincs már mióta..
-
gosumofo #930 szerintem meg megdöbbennek hogy ők mekkora nyomorékok -
#929 Az emberek azért írnak neked, mert nehéz megállni, hogy ne reagáljon valaki a sületlenségeidre és nem azért, mert olyan jó társaság vagy. -
gosumofo #928 nem magammal beszélgetek, úgyhogy van igény rám -
#927 Pedig jobb lenne mindenkinek ha inkább a proságra gyúrnál és a trollkodást erőltetnéd. -
gosumofo #926 magamnak nyitottam :) -
#925 Azért a Cod: BO 2-nek, Crysis 3-nak, Lost Planet 3-nak megnyitod a témát, mintha azok nem konzolos tucattermékek lennének. Bár biztos ezt is csak trollkodásból tetted -
gosumofo #924 sose mondtam hogy pro lennék, akkor nem is lehetne időm itt trollkodni. sajnos már nem tud 1 dolog lekötni 10-16 órára egy nap mint régen, fent van a gépen x darab 'pro' játék és azokban bohóckodok a magam szintjén, amilyen műfajhoz épp kedvem van
csak a konzolos faszlámaság áll a legtávolabb tőlem a JÁTÉKOK világában, írtózom attól hogy ez a generáció mennyire rányomta a bélyegét minden megjelenő termékre, minden rosszabb lett azért mert az emberek képtelenek gondolkozni és csak állnak a sorban minden évben ugyanazért egyre többet fizetve -
#923 Lehet játszani MP3 szintű grafikával csak éppen a játékmenet is annyi lesz majd mint ott. :) -
#922 az a gáz, hogy te még ezt az átlagot sem éred el. állandóan túljátszod a trollt, a prógémert, mintha attól lennél valaki :) próbálj belegondolni, hogy miért a JÁTÉK szót használjuk rájuk... -
gosumofo #921 ha nem lenne itt a szobámba, mivel játszanék MvC-t pl? vannak pro játékok konzolra is, csak itt az sg-n az átlag konzolos egy codos/ghostreconos fasz, így lehet általánosítani :) -
#920 miért nem tudok célozni?
csak előre néz és kész. mozgatom az egeret, de semmi. csak a gombokra érzékel valamit... -
#919 De te se :D -
mester1987 #918 Jajj istenem ez az sg...ez az sg...sose változik :) -
#917 Tehát megmagyaráztad az infantilis idiótaságod, te vérhárdkórpécégamer -
#916 Viszont most már kiderült, hogy csak feleslegesen kelted a feszültséget, közben meg ott hevernek a konzolok a szobában és minden szarral játszol aztán meg adod a progamert. -
mester1987 #915 Mégis mit gondoltál ez egy YETi engine (és tényleg) xDDD -
gosumofo #914 no shit
azon is játszottam végig először, csak a vásárlással kivártam mert nem a microsoftot, hanem a fejlesztőt akartam támogatni.
attól hogy azon jelenik meg, még nem konzolos szar egy játék
ez nem rendszer függő, hanem egy kifejezés egy bizonyos minőségre, a teljesen casual célközönségnek lebutított termékekre, ami okot ad arra hogy ha egy 'ember' azt használja, azt lenézzem és leugassam kedvem szerint
pl. a windows 8 is egy konzolos szar oprendszer lesz -
mester1987 #913 *mondjuk legalább irányításilag -
mester1987 #912 Akinek az új rész nem tetszik és nem ismeri az előző részeket, az lessen pár pillantást e 2 videóra. Szerintem ezt is lehetett volna FPS-re szabdni és nem ilyen összedobott port-ba kiadni...amivel nem is lenne gond, ha saját interfésze lenne PC-n...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
GRAW2 XBOX
GRAW2 PC
-
mester1987 #911 "Ha megpatch-eli" -
mester1987 #910 Jól mondta a Zoli; technikailag olyan is...grafikailag meg olyan közepes. -
#909 Ha egyáltalán foglalkozik vele. -
#908 no akkor ezt se kell megvenni egy jóideig... (fél év, év, mire ubi megpeccseli "véglegesre"? -
#907 ebbe jól beletenyereltél balfaszkám, a limbo x360 exkluziv volt joideig :D -
#906 aha, hát baszik ez rá milyen cpu-d van:
A proci unatkozik alatta, a vga meg majdnem kiég.
Good work bubi -
#905 Full HD ,csutka max minden, DX11 átlag 2x fps körül!
-
#904 * textúrából álló ajtó. -
#903 Ez egy vicc.
Hát ez a 256x256os textúrából ajtó biztos rettentő erőforrás igényes, mivel csak 21 fps-t képes magából kicsikarni a vas.
Asszem ezzel ugyanaz lesz a helyzet mint anno a graw1-el..
-
#902 Gyerekek kinél hogy megy ez az izé? Én szinte bármit állítok a grafikán, konstans 27-29 fps értéket kapok az elején.
Cseppet elszartak valamit a srácok asszem. -
mester1987 #901 A Ubisoft megint kimutatta a foga fehérjét PC-n.
Jó játékot a többieknek és mindazoknak, kik nem PC-n játszották az előző részeket. -
mester1987 #900 ... -
#899 Az nagyon szép és jó hogy a grafikát ide oda szidod, no de a többi? Még nem próbáltam, de mindig is gyűlöltem ezt a JAJJ FÚJJ GRAFIKA MEG MENÜ TÉMÁT.. nem csak ebből áll ez a szájba baszott játék .. -
mester1987 #898 TROLLL IDE, TROLLL ODA
Ez egy förmedvény. 2006-ban ha csinálnak egy ilyet hasonló grafikával, akkor nézek, mitn jani, mert erősen hiánycikk PC-n a taktikai főleg TPS-ből...sőt.
De megkapjuk 2012-ben egy 2008-as színvonalú összegányolt grafikában...már a menü egy hulladék. Nem tudom hova fejlődünk, de hogy a PC-s játékiparnak leáldozott az szent vagy csak én merültem ki a hobbiágban, de akkor már-már teljesen.
"Szebb nyarat és felemelkedést a játékiparnak...:)" -
gosumofo #897 max payne 3, binding of isaac kieg., limbo
ezeket vettem az elmúlt hónapban
nem túl hardcore felhozatal. csak nem annyira konzolos szar felhozatal :) -
#896 Szánalmas kis troll vagy te :))