1575
-
#975 -
gosumofo #974 Én már nem tudom kikapcsolni, mert letöröltem.
-
#973 hogy a játékról is essen szó.
Akinek szarul megy (jelen) kapcsolja ki az Ambient Occlusiont. Ezt, és a tessalationt levettem minimumra (többi max) most vsync mellett 55-60 fps-el megy a cucc.
-
#972 Ez a játék, mozgás közben iszonyat durván néz ki! Eszméletlen szép és kidolgozott a terep! Mozog él minden, a pályadesign hatalams pirospont, nagyon hangulatos, tényleg mintha ott lennék. VÉGRE nincs telenyomva átvezetőkkel!!! (MP3-ban nagyon feltudtam húzni emiatt magam.) Ahogy haladok előre egyre jobban tetszik! -
#971 Valaki esetleg találkozott olyannal, hogy nem jelöli be az ellenséget a játék marker, mikor csapattal kell öldökölni? -
#970 szoktam gépelni kontrollerrel. sajtreszelővel re... olyan :( -
gosumofo #969 te is azt mondhatsz amit akarsz ha be bírod pötyögni a controlleren -
#968 tehát egy prohoz képest te is faszláma vagy... mondhatá rád egy hcgamer, hogy konzolos kis pöcs? :D -
#967 -
#966 Gosu is ugyanúgy megveszi a sok "szart" ahogy én is meg te is meg sok más ember...
Nem kell ide ez az álszent duma, mert hánynom kell. :)
Onnan esztek ahová szartok? Vagy mivel értesz egyet? :) -
#965 Hát mondjuk ebben qrvára egyet értek! -
#964 Ugyanez a véleményem volt a beta demo-nál egyből...eléggé BF-es , vagyis arra hasonlít nagyon a látványvilág.
Valamint Ha nem is fut dx11-el überrészletessen, az öszkép megvan és ez fontos....:P -
#963 Bírom az ilyen 2 mondatos lehúzásaidat. De egyszer igazán kifejthetnéd mi nem jó szerinted, mert te is csak ilyen sírni tudok kategória vagy. -
gosumofo #962 se szerver, se lan nem lesz
a ghost recon online viszont dedikált ubisoftos servereken fut majd, meg azzal a játékkal megjelenés után is fognak foglalkozni ha bejön az embereknek. -
mester1987 #961 *Ja a hangok elég jók! -
mester1987 #960 Ja a hangok elég jó! -
#959 Grafja szerintem bőven a jó kategóriába tartozik, sőtt nekem nagyon jó véleményem van róla! Nagyon szép szerintem, nekem kicsit a BF3 képéhez tudom hasonlítani, az fényefektek miatt. A hangok meg nagyon durvák!!! Nemtudom ki min játszik de 5.1 be átjön a gépfegyver ropogása:)
Játékmenet elsőre bejön, aztán meglátjuk, de pozitív csalódás a játék idáig! -
mester1987 #958 Sokat számít a technikai megoldás is egy játéknál szerintem.
Ennél ez nem jött be! -
#957 Jó de veled ért egyet...:D -
#956 Azért ez idézőjeles ULTRA minőség....
Szerintem sem hihetetlen.
Csak mindenki ezt mondta...ezért gondoltam így fogalmazni...Karakterek valóban szépek. Én a környezettel nem voltam kielégítve meg az effektekkel. -
#955 Hát de akkor ne nekem írjon, hanem neked :D -
#954 Én. :)
Csak ezzel a te véleményeddel értve egyet erősitette meg. -
#953 Ki beszélt ultra minőségről? -
#952 MP3 és az ultra minöség az két különbözö fogalom nem véletlenül nem veszi a kutya se azt a szarputtonyt. -
#951 Hát nem tudom, én annyira nem ájultam el a MP-től bár annyira nem is a grafikát néztem. Viszont szerintem itt teljesen jó az összkép, persze nem minden textúra tű éles de annyira nem is vészes, pont elég. A sok megcsömörlött, mindent végigjátszok és semmit nem élvezek igazán játékost meg csak sajnálni tudom. -
#950 A multira majd kiváncsi leszek... látok benne potenciált... persze csak PCre. Aztán még kitudja. Csak jöjjön valami videó (és ne szaros P2P legyen) -
#949 Sok siró ember van általánosságban , nem csak itt.
Miér ez, miért így, miért nem az, miért nem úgy.
MP3 után a legtöbb játék sokaknak csúnyábbnak fog tűnni, ezt gyanítottam hogy így lesz, de ahol a 7 órából 6-ot játszani akarsz és nem fordítva ott előfordulhat hogy nem lesz Ultra minőség minden textúra, a látómezőben. :) -
#948 Na belelestem és nem igazán értem a grafikát leszólókat. Teljesen rendben van a grafika, gépigénnyel sincsen különösebb a gondom és a játék sem olyan rossz (első rendes küldetés), persze másabb, mint a korábbi 2 rész de el kell fogadni ,hogy a piaci igényeket próbálják kiszolgálni. Senki nem próbálna cukros vizes kenyeret eladni ha nincs rá igény. Persze lehet, hogy később majd kiderül ,hogy nem jó játék de egyelőre nem így érzem. -
#947 Ejj... ez kettőből kettő... kezdek fáradni :D -
gosumofo #946 nem, akkor nem lenne warez verzió megjelenés előtt. -
#945 Jaaa... így már érthető.
Amúgy STEAMes? Mármint CSAK STEAMES? -
gosumofo #944 jövő héten jelenik meg, majd akkor keress
de ugyanolyan lesz mint konzolon csak szebb -
#943 Nem találtam pcs multis gameplayt neten... valaki tud adni egyhez linket? Megnézném... -
#942 device managerben letilt -
#941 Visszaszívom. Most tényleg másszak be a gép mögé, hogy kihúzzam azt a kurva gamepadot? Faszom. -
#940 NA VÉGRE... nagyon régóta nem láttam olyan játékot, ahol alapból be van kapcsolva a felirat. -
#939 Jah akkor elnézést. Az valóban hiba... -
Majestic01 #938 Üdv!
Mivel nem láttam warezos topicot, így felteszem itt a kérdésem. Black box-os verziót h indítom el? Állandóan logolni akar:S -
#937 Jajj... ezt annyira utálom. -
gosumofo #936 olyan jól hogy be sincs kapcsolva a gamepad, de az interfacen az aktiválható dolgok fele billentyűként fele controlleres gombként van kirajzolva egyszerre :D