Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jó oks helyesbitek, mert igazad van a BF3 nem csunya hanem csak 1-2 helyen szép.

Metro+Repcsi. a többi hihetetlen, a háttérben alacsonyfelbontású képek meg stb.
Vagyis nem egy übervalami mint ahogy azt behirdették.

Kövgenben az egyik fejlesztõ azt nyilatkozta hogy Avatar filmhez hasonló grafikát tudnak majd.
Én elhiszem hiszen ha megnézel egy ps2-es gémet meg egy mai konzolost brutális a különbség.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
BF 3-ban is van 1-2 jó pálya de a többi abban is átlagos.
Remélem az új konzolok eljövetele hamar lesz és nem lesz több ilyen csira grafika!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Lehet nem MP gyilkos kinézetben de szerintem is baromi szép.
Ha ez csúnya akkor a BF3 is gagyi...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Atyaég most már komolyan.Gamekapocs teszt pozitívumok kezdése: "Döbbenetes Grafika"

Megkéne szereznem azt amivel játszottak,mert hogy ennek mindene van de hogy a grafikája dobbentes az nem létezik. Egy full közepes valami ami néhol kurva ronda.

Totti5
"A zenék igazából nem sokat dobnak a játék élményen, néha fel sem tûnt, hogy szól"

Kifejezetten egyedi és a megszokottól eltérõ zenei betétek vannak benne.

A teszt valahogy nem áll összhangban a ponttal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
DarkSector
Hát nem éppen. 😊

Shep
Hát mivel egy igaz mesterlövész játéknak olyannak kell lennie 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Sajnos az FPS...azokat annyira nem komálom.
Meg aztán majd meglátjuk a demo-t mivel az elsõ rész nekem nem tetszett.
Túl mûnek láttam.

DarkSector
Huh nekem marhára nem jött be.
Meg az FPS.

Totti5
Ghost Warrior 2 jobbnak ígérkezik a videók alapján.

Shep
Sniper Ghost Warrior szerintem sokkal jobb (sniperes részek) a 2 meg csak remélem ,hogy jobb lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nincs jobb alternatíva, ez a gond...😄
Nekem ér egy 7/10-et. azért.

Shep
Én csak azon játszottam vele 😊 ettõl még csak egy közepes lövölde sniperes játéknak gyenge.

DarkSector
😊

arty
6 óra realisticon???

asszem akkor ez most megy a "majdegyszer, olcsón" kategóriába 😞

---

DS: dehogynem ez megy, sok a pécés vérpisti. sokan játszanak, mindenféle emberbõl sok van 😊

Forza.

DarkSector
Félre ne értsd nem azt mondom hogy nincs ettõl jobb, csak nem annyira gáz mint amire számítottam a hsz-k alapján, vagy csak nem tünt fel eddig.

1 biztos teljessen eltérõ a demoban lévõtõl...mintha ez sokkal nehezebb lenne.

DarkSector
"Akkor lehet azóta volt update, nálam eddig nem viselkedtek bután.
Rejtõzködnek, kiszúrnak ahogy kell.
Vagy éppen hátba-oldalba kerülnek ha nem figyelek oda."

Mondjuk én PC-n játszom.

Totti5
GR nem tecsdemó, és ez a rész sem, de mégis olyan "mûvészien" vannak megcsinálva a pályák hogy még ilyet nem láttam és egészen hatalmas és nagyon látványos és jól összerakott helyszíneken lehet harcolni. Karakterek gyengék a régi verziós motor miatt és tû éles textúrákat sem szabad keresni. Effekteket viszont nem spórolták el. Itt az esõ tényleg esõ volt, ellenben sokkal szebb Max Payne 3ba sem a hóesés, sem az esõ nem vágott hanyatt sõt kimondottan gyenge volt ehhez képest.

DarkSector
Ez egy általánosítás, vannak kivételek.
De ha megnézed kijön egy játék és kezdik hogy van-e dx12?

ha nincs akkor szar konzolos port.
Már beleivódik az emberekbe...és elõjön hogy bezzeg a Crysis. 😊

Mond hogy nem így van.

Totti5
Én végigvittem COOPban legnehezebb AIn és reális ballisztikán. Minden szánalmas hibája kijött ami létezik😄

Ezt gondolom róla:

"+ coop
+ jó netkód, nem laggolt, nem szakadt
+ néha jól nézett ki 1-2 effekt
+ realisticon kellemes az irányítás. Mellé fölé kell lõni ( 0 aim hálistennek ) szóval valamennyire reális
+ 30 fpst tartotta javarészt
+ látványos lassítások és látványos csontváz animációk

- amúgy középszar a látvány és a pályák sem túl változatosak
- 0 story, de még az ami van azt is nevetséges szinten adja elõ
- buta AI, néha meg csítes... PPSHval sniper távolságból fejeseket osztottak egyesek
- no meg mi is õket, igaz közelrõl, de voltak részek amik már CODba torkollottak át, mert futottunk és daráltuk õket...
- nehézkés cover, meg gyógyítás...
- a szkriptek megálltak, nem indultak el, AI beakadt, nem nyílt ki elõttük az ajtó stb...
- nem adta meg a 100Gt a realistic fokozatért... ( mivel nem írja hogy single only, feltételezem járt volna )
- coop menüben sosem tudtuk hogy melyik pályán fejeztük be elõzõ nap... egyszerûen nem jelezte hogy mit játszottunk le és mi következik... volt hogy 4 pályát betöltöttünk mire kitaláltuk hogy hol is tartottunk....
- nem túl hosszú kb 6. óra

kap egy gyenge 5/10 -et a co op miatt

Egyedül valószínûleg pár pálya után befejeztem volna, de coop-ban kellemes élmény volt, mert legalább ez a része mûködik és jól van kivitelezve...

Rebellion számára ez is egy újabb pont a lejtõn... nem tudom mit akarnak, miben reménykednek, de szörnyû amit mûvelnek. A játékaikban mindig van valami, amitõl az ember csak leül eléjük, de a kivitelezés az valami borzalmas... mondjuk nem mintha az Alien vs Predator-on kívül lenne említésre méltó játékuk, csak még is mint a legtöbb gémer emlékeiben így számomra is az AVP miatt kerültek fel a klasszikusok dicsõségfalára."

arty
Én ezt még mindíg nem tudom elfogadni, amikor azt látom, hogy a Minecraftból elfogy 1 milla 1 hét alatt.

Ezt a GR-t is sokan támadták a grafikája miatt - ha ugy lenne, ahogy írod, miért nem "világbünti" a kinézete?

Mindig is voltak szebb és kevésbé szép játékok, 2007-ben megjelent a crysis, de szvsz nincs értelme játéktörténelmi szerepre kárhoztatni 😊

A játékosszám meg nem egy dologtól függ: 2007-ben a cry1 csak pécére jött ki, ráadásul ott is csak csúcsgépeken futott/nézett ki jól. Nem volt neve sem, miközben a crysis2 bejáratott IP immár. Talán még a martketingre is többet költöttek...

Forza.

DarkSector
***Az meg csak egyéni véleményem, hogy a polipok igénytelen ellenfelek lettek benne, a 2. részben már látszik hogy dolgoztak az ellenség kinézetén...***

De ennyit a Crysis-ról.

DarkSector
Nem.
Nem szar játékok, hanem azóta fõként a látványra hajtanak, és a MÁSOK által titulált mostani rossz játékok legalábbis én akkor láttam egy nagy fordulatot a játékok terén.

Vagyis a mai szar játékok azok mások szerint szarok...

Hogy emlékszel.
A játékok topikjában én szoktam optimistaként a jót látni a játékokban vagy én?
Pont ezért kapok mindig a fejemre mert merek szólni hogy ne rinyáljanak annyit mindig a játékosok.

Vagy nem ez szokott lenni? Akkor én sírok?

Nem.
Én azt mondtam hogy a Crysis joggal kap ilyen jelzõket. (azoktól akik így érzik)
Míg a 2. rész azért igaz nem annyira mehetsz mindenfelé, de ez végett a story jobban pörög és valahogy szerintem több ember játsza végig.
Nem véletlen mennek ebbe az irányba.
Nincs baj a Crysis-al de a Crysis 2 több játékost vonz.

Erre írtam hogy izlések...😊

arty
Azt mondtad, hogy a szar játékok a crysis óta, a crysis miatt jönnek.

Ezt hogyan kellene dícséretnek értelmezni?

Forza.

DarkSector
Álltalában ezzel mindenki így van itt.

DarkSector
Mert nem azt mondtam hogy szar játék. 😊

mert 2 éve még játszott is azzal amit lewarezolt az állandó sg függõsége elõtt

arty
azt azért nemértem, hogy ha nem tetszik/tetszett a crysis (merthogy szép, de nincs tartalom), akkor minek vitted végig többször, több platformon 😊

Forza.

DarkSector
Nemgond...értékelem a poént, ha nem direkt bunkóskodás. 😊
Ez amúgy mindenkinek egyéni véleménye van akinek ez fekszik van akinek az.

DarkSector
Amúgymeg ez olyan hogy Sniper Elite-et is lehuzták, azok akik végigszaladtak rajta easy fokozaton, naná hogy nem kapnak teljes képet.

Kérdezem én hányan vitték végig Sniper Elite-en?

Csak annyi hogy ezekkel ellentétben én ismerem a Crysis-t, mert legnehezebb fokon is ugye le kellett tólni az acsik miatt.
És Ott is van pár buta ellenség nehézségi szinttõl függ!
Valamint a story nekem nem volt nagy szám másnak ez másképp jön le ugye izlések végett.

A techdemo jelzõt azért kapta mert nagyon setril játék volt, szinte félkész, úgy tûnik ha játszol vele hogy valahogy nincs élet a játékban...szép mint egy festmény egy szigetrõl, de nem érzed valósnak.
(jobbanmondva sokaknál ez van akik ezt mondják rá.)

arty
... hülyeségeket 😄

(bocs, magaslabda volt)

Forza.

DarkSector
Dark Sector meg megvette mindenre, és végigvitte minden platformon (x360 (itt majdnem elsõként 1000/1000G-t)+pc)
és úgy beszél...😄

LasDen
az elsõ crysis szerintem igazán jóra sikeredett, míg a 2. sokkal butább lett elõdjénél...történetileg viszont a 2. is jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

arty
+egész más játékstílust kíván meg egy nehezebb fokozat...

Forza.

Shep
Kár erõlködni, úgyis csak a Crysis egy techdemo-t fújják de lefogadom ,hogy ezek közül 10% aki bele is mélyedt egy kicsit a játékba a többi csak megnézett max 2-3 pályát és á hát ez szar, nincs minden mp-ben akció, meg öldöklés, nincs minden szájba rágva.

arty
+jármûvek +nanosuit(perk?)

Forza.

arty
a crysis nem csak a grafikáról szólt, volt benne jó fizika, egész értelmes AI, többféleképpen megoldható harci helyzetek (nem csak csõpályák)

bár minden fps tudna annyit, mint a crysis...

Forza.

Muttley

Just do it :)

DarkSector
Igen 2007.

Én is írtam már sok helyen, 2007. Ekkor jelent meg a Crysis, ami megmutatta hogy elég csak grafikára hajtani és azzal megelégszenek a játékosok.
Az tény hogy azóta a tartalom nem számít sok fejlesztõnél.

arty
Tehát 2007 elõtt ANNYIRA mások voltak a játékok, hogy akkoriban 50 órákat játszottál velük.

És ezekután még leírod, hogy nem azzal van a gond, hogy öregszel 😊 Ejnye!

Forza.

Seth
Érteni akarod ezt a magasröptû irományt,amit sztorinak neveznek? 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Még a végén megárt. 😛

grebber
Nos mivel nem tetszik a game nem akartam még1x végigvinni,de hát ahogy látom engednem kell majd a magyarítás csábításának!

ajem kisa
Király vagy!😊
Én támogatom igen! Bár elég 1 verzió is, az is szép már, hogy nekiálltál!
Köszi!

DarkSector
Szerintem mindenki örül ha egyeltalán leforditod nekik nemhogy még válogassanak. 😄

Evin
Jut eszembe, gondolom mindenki támogatja azt az elképzelésem, hogy 2 verzió legyen a fordításból; angol- és magyar megnevezésekkel. (Predator-Ragadozó stb.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Solid Snake
<#pias>
Evin
A fordítás a PC-s megjelenésig nem fog elkészülni, de azért haladni fog. A PC-sbõl majd, ha lehetséges, lesz videóanyag is, de mivel a konzolos felvétel rögzítésének hiányával küzdök, addig pár kép:

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Oks de a 20-25 óra amit írsz az nem single hanem multi jobbára.
Most az meg természetes ha valakit nem érdekel minden játék, ezért van 100 féle játék mert mindenkinek másik 5-6 játék tetszik.

Mint a lottó, 90 szám van holott mindenki csak 5-öt használ fel.