1575
  • Shep
    Ja de az meg 12 :)
  • IgH
    ja, bocs, én a játékra értettem. :D
  • Shep
    Akkor számomra felejtős, nekem már a 7-é is marha sok.
  • IgH
    sok, 25 giga körül szerintem simán megeszik, annyit is írtak neki.
  • Shep
    Amúgy a helyigénye mekkora?
  • Shep
    Kösz. Mikorra ígérik a végleges verziót?
  • bon
    Valóban nagyon gyors a boot, ssd-vel és sima winyóval is. Két gépen is tesztelem.
  • DarkSector
    Én felváltva használom.
    Most win7-en játszom mert win8-on nem ment a cod4 a pb miatt.

Amúgy 4-6 másodperc a boot.
  • bon
    Gyors és elég stabil, hibák előfordulnak, de nem stabilítási.
  • Shep
    Boot idő tényleg olyan, mint azokban a videokban vagy az csak a szokásos vetítés? Neked ez egyébként fut rajta?
  • DarkSector
    Gyorsabbnak tuti gyorsabb.
    Hogy jobb-e, az izlés kérdése, szerintem jobb, mert ugyanaz mint a win7+metro van még újdonság.
    Stabilitás meg tesztidő után derül ki, de eddig no problem.
  • Shep
    Na de a "béta" win 8, jobb, gyorsabb, stabilabb stb. mint a 7?
  • bon
    Na egy játék kedvéért nem térek vissza a Windows 7-re, akkor inkább nem játszok vele, meg várok egy patch-re, mert hamarosan kész a Windows 8 így lassacskán úgy is támogatniuk kellene.
  • arty
    Próbáld meg egy támogatott OS-en ;)
  • Shep
    Ja, viszont maga a játék nekem nagyon bejön.
  • Shep
    Grafikailag szerintem a legnagyobb gond a karakterek fejével van, olyan az egész, mintha megcsinálták volna profi módon a testeket, majd fogtak volna egy nagy krumplit és abból baltával faragtak volna egy fejhez hasonlító valamit. Olyan nyomott kocka feje van mindnek, mint valami ps2-es játékban. Ráadásul Anelka miért kellett ebbe a játékba?
  • Fókameister
    XP-patchről lehet tudni, hogy mikor érkezik?
  • Hexex
    Sziasztok! Nekem a képarányt kéne átállitani 4:3-ra! Valaki segítsen nekem!!!!!!!!!!!!Előre is köszönöm!
  • bon
    Windows 8 RP alatt szívat játék, nem indul el, bejön az ubisoft launcher, "bejelentkezek" offline módban rakom és rákattintok a play gombra, tölt egy kicsit és visszadja a play gombot, akárhányszor kattintok rá mindig csak a play gomb jön vissza.
  • IgH
    hát nem tudom, szerintem sem lett valami nagy dolog. a grafika olyan dead space 2 szintjén van, mégsem tudom élvezetesen futtatni 1680ban. mondjuk kipróbáltam úgy, cserébe azon a felbontáson 4 gb ram mellett is több percig tölt, 1280x800-ban ez azért nyilván fele annyi. optionst nem lehet elérni közvetlenül a játékból, ilyet is régen láttam, főleg megspékelve azzal, hogy ugyanannyit tölt visszafelé is, mint amikor a főmenüből indítom el a játékot. az egér érzékenysége nálam maxon is lassabb az átlagnál valamiért, az afrikai (2.) pályán folyamatosan tűntek el-jelentek meg a tereptárgyak a pályán, a videók minőségétől sem voltam elájulva, stb.
    mondjuk így uborkaszezonban lehet végigmegyek rajta, mert azért jó akciódús jelenetek vannak be, az már az első pálya alapján lejött.
  • barnasopiane
    légyszi segitsetek pár fálj kéne
  • janihunk
    SPOILER!! (lehet)
    Saját:
  • arty
    azt pont nem láttam teljes pompájában :)
  • Maxtreme
    van ahol kurva sokat dob ám a látványvilágon. (pl sr3 :) )
  • samsung123
    Amúgy, ebben a játékban nem érzem azt hogy csőben mennék, MP" ban folyton ez volt az érzésem, és annyira jellegtelen pályák voltak, de itt pl, ha meghalok inkább kezdem telejsen előlről apályát annyira jó, és lehet másképp megoldani a feladatot, miközben mindíg találok valami újdonságot, amit elsőre észre se vettem.(hasonló jó érzetem volt a spec ops demonál is)
    A fegyverek modolhatósága egy nagyon jó kis plusz, és van miért újrajátszani jól teljesíteni a pályát a különböző kiegészítőkért.
    A grafika nekem nagyon bejön, meg a hangok de ezt már mondtam.

Szerintem az nem értékeli az ilyen dolgokat akik csak végigfutnak a játékon, és lemaradnak egy csomó kis mozzanatról, hasonlóan a pálya dizájn-ban is. Végre nem raknak mindet a pofánkba videóveal, nem erőltetik rám, ami a pályán történik direktbe, hanem nekem kell észrevenni figyelni, magyarán játszani, nem egy filmet nézni. Persze aki csak lő és szalad csak, azoknak kell az agyonscriptelt játék rengeted bejátszással még véletlenül se maradjanak le semmiről...de pont ettől, válik egyszer játszhatóvá egy játék és elvész a saját felfedezés öröme.
  • arty
    én AO-t mindig mindenben kikapcsolom. alig venni észre a hiányát, miközben FPS-ben mindig brutáls sokat hoz.
  • barnasopiane
    hali kis segitség kéne:egy két fálj kéne mert hibásak voltak aki tudna segiteni azirjon legyen szives!elöre is kösz
  • drop
    találkozót valaki olyannal hogy van egy rész ilyen épületbe megyek és mikor ajtóhoz érek egyik társ kúszik kb három szobával aréb a falnak ?
    mikor csöböl jötök ki és utána van ez a helyszin
  • kaposi1

Köszi így már nekem is jó.
    De annak nem nagyon örülök hogy nekem a kormány USB-jét kell kicincálnom a gép hátuljából.
  • Evin
    Remélem ez kielégítő válasz:)
  • Shep
    Nem beszólok csak nem igazán látom értelmét az ilyen 1 mondatos ez szar, az szar hsz-eknek. Ha valaki szarozik, legalább vegye a fáradtságot és írja le rendesen miért szar szerinte. Te eddig csak annyit csináltál, hogy leírtad kb 2x hogy mekkora szar a menü (Úristen és akkor mi van, a menüvel akarsz játszani?) meg, hogy meg lehetett volna csinálni olyanra, mint a 2-t de azt nem írod, mi nem jó. mondjuk nem is igen láttam még tőled egy topicban sem komolyabb hozzászólást, csak az ilyen 2 mondatosokat lököd. Ez a bajom, tudod nem érdekel téged de ettől még zavaró lehet másoknak. Ahogy az is, hogy én most ezért szólok neked.
  • mester1987
    Az a baj, hogy te is csak beszólsz a másiknak...amúgy meg ha visszaolvasol rá fogsz jönni mi nem tetszik nekem
  • mester1987
    Ha nem lenne a Ubisoft logo, el sem hinném, hogy ő a fejlesztő xD
  • Fpocok
    Ki kell húzni a gamepadot. Nekem is ez volt, kihúztam és "jó lett" egér.
  • kaposi1
    Nekem is ugyan ez a gondom, de úgy látszik csak mi küzdünk ezzel a problémával.
  • Fpocok
    Valóban.
    Akkor a GRFS-nél P2P lesz? Felejtős.
  • gosumofo
    GRO egy másik f2p játék
  • Maxtreme
    Aha, az első (kb 1 perces) "pálya" még nagyjából oks, de ami utána következik (legalábbis eddig) az igen csak átlag alatti gfx téren.
  • DarkSector
    Igen mert az a környezetre van és elég nagy a látótávolság.
    Amúgy az elején kurvalól néz ki a növényzet is. :)
  • Fpocok
    Na most akkor lesznek szerverek, vagy nem? Csak mert írod, hogy nem lesz, aztán meg hogy lesz...

(de gondolom akkor uborka dedi szerverek fognak menni...) :D