Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
full-LOL az egész, nappal közlekedik FEKETE ruhában, éjjellátó szemüveggel..
erõltetik ezt a gyorsaságot, de egy gyors játékhoz képest AZ lassú, SC Chaos T-hoz képest pedig végtelenül primkó (3 gombbal játszol)
és teli van elõre scriptelt quick-time elemmel
Just do it :)
A Convictionban is lehetett.
a lövéseik élethûsége 9/10 - 150 m-rõl felbukkanva nem rögtön kapnak homlokon, hanem 2-3 lövés, mire megvannak pontos lövéseik. ettõl kezdve, ha nem fedezékbõl lõsz game over
csapatmozgásuk: 5/10 - mozognak, rád közelítenek, de nem viszik túlzásba. komolyabb taktikai rész itt nincs. MW3 survival mission enemy AI - na, az csont nélkül 10/10
reakcióidõ: 3/10 - ez valóban gyenge. ha hirtelen felbukkansz elõtte 2-3 sec is eltelik, mire célratartásból tüzelni kezd. ez egy picit gázos
saját csapat AI: 8/10
csinálják amit kell
konkrétan sok olyan pálya van, amit 1 lövés nélkül is végig tudsz vinni azzal, h a teamnek célt megjelölsz és õk gond nélkül leszedik
utasítani ezen kívül nem tudod õket másra, de ez nem Op. Flashp.
itt nincs is rá szükség
sose'felejtem el hülye Bulletstormban voltak kb feleslegesek a csapattársak
tiszta erõbõl szórták a golyókat az ellenségre
de sosem találtak el senkit.. <#idiota>#idiota>
Errõl ennyit is részemrõl. Nem hiába Chaos Theory az egyetlen legjobb lopakodós stílusban, amit írtak is itt az sg-n valamelyik cikkben.
akik sírnak, azért csinálják, mert ugyan élesek a textúrák (X360-on 1ébként nem divat az élsimítás) viszont, nem agyonszíntelített rikító színekkel dolgoztak (lsd halo, CoD, Diablo stb.)
próbálták a valóságot leképezni, pont emiatt nem kell bóklászni a pályán Intel-eket keresve (mint pl a CoD-ban), hanem van a küldetés és kész.
konkrétan Gallant Thief pályának nagyobb a hangulata, mint az egész Splinter Cell conviction-nek (ha lopakodva mész)
színtelítettségre példa:
egyik kép és másik kép
1ébként itt a GR Future Soldier - saját tesztem 😊
Mindenki más irányba fedezi a tagot, és bizonyos szögben tudsz lõni...valaki meghagy 1 ellent, akkor valaki megszivja elég hamar a társaid közül!
A küldetéseket nagy részben te döntöd el, hogy milyen módban viszed végig! Bár van olyan rész, ahol hiába lopózunk, nemtudjuk elkerülni a vérfürdõt! Van olyan is, hogy ne vegyék észre a holttesteket, és halkan kell végig menni!
És ha belegondolunk, kevés vagy talán nincs is ilyen játék ebben a kategóriában ami ezt adja, legalább van gondolkodós rész is és nem csak "lõjjé elõre, majd megbosszulod magad a riszpónnál"!!
Viszont azért az mindenképp jó dolog, hogy úgy is el tudsz menni egy küldetésen, hogy csendben vagy mészáros, de lehet, hogy 0 kill-en végig tudsz menni (na jó, nem mindenhol, de akkor is!)!😊
Akkor látom ez így leegyszerûsödött jobban, ahogy ajem kisa írja, kössz 😊
Ha csata van, akkor is kijelölhetsz elsõdleges embert/gépágyúst/jármûvet...és azt fogják elõször leszedni ha tudják!
De szerintem hangulatra teljesen adja úgy ahogy a ghost recon elõzõ részei! De amióta van egy jó kis csapat live-on (~20-35évesek), a coop és a gerilla, de a multi is nagy mulatság! Pedig elmúltam xxx!😄
Szimpla game semmi kiemelkedõ nincs benne.Én hangulatot sem véltem benne felfedezni nem volt ami megfogott nem tudtam magam beleélni.
Egynek jó ,de felejthetõ! Nekem a régi GRAW 1 sokkal jobban bejött és az nehezebb is volt!
Vagy ez inkább egy olyan TPS lett, mely hentrõl szól egy kis bújócskáról meg egy kis csapatirányításról csak? Érdekel a különbség...
Bár lehet nekik konzolon ez a csúcs grafika,mert kommentek alapján többen maguk alá szartak.
Support DX11 (adding stunning amount of visual details on characters through displacement mapping, as well as some global illumination effects.)
More complex materials (like parallax occlusion mapping or gloss and specular maps.)
Improved dynamic lighting
Volumetric lighting effects
Soft shadows
Improved post-processing with better HDR and motion blur
Playable with keyboard and mouse, or with wired and wireless X360 pads
Will be available via digital distribution
Windows XP patch coming shortly after release
Minimum hardware requirements:
Supported Operating Systems*: Windows VistaŸ (with Service Pack 2)/ Windows 7Ÿ (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions.
PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
RAM: 2GB Windows Vista or Windows 7
VIDEO CARD: 512 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce 8600 GTS/AMD Radeon HD 4650
DIRECT XŸ: DirectX 11
DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
SOUND CARD: DirectX 11 - compliant sound card
HDD space: 25 GB
Recommended Configuration:
CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
RAM: 3 GB Windows VistaŸ & 7Ÿ
Graphics Card: 1024 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better.
Multi is elég élvezetes, a kütyükkel is hatalmas meccseket lehet nyomni, de fõleg egy összeszokott csapattal verhetetleN!😛
Grafika ide vagy oda, nekem az egyik kedvenc! Igen, a hibáival együtt!😛
Jun 29. a pc-s dátum!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A második rész demójára is emlékszem, ami ugye tök ugyanazt a motort használta. A demó tükörsimán futott, örültek is sokan. A teljes viszont iszonyat igénytelenül lett összerakva, és a harmadik-negyedik pálya magasságában derült csak ki, hogy hülyére lettünk véve.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Ennek azért utánajárhatnál, GRAW 1 amikor megjelent kb. mindenki csak a grafikával foglalkozott, sokan a létezõ legszebb játéknak kiáltották ki azonnal.
A YETI Engine alapjait lehet hogy az UE 2.5 adta, de ettõl még nem lesz feltétlenül csúnya a játék lásd SC: Conviction.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
G5JQ-LDNM-B9T6
R324-ERNK-5PMC
5GJN-KENH-KA2B
36KR-2MNH-AJQ5
Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)
3KM-DDA9-V9KT-6YYP-39L4
3KM-MMLC-MKGV-3Y6C-FQPN
3KM-YFEH-8QYV-RQV9-QYLC
3KM-CUFD-UQLA-VCUV-69CG
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én multiban 2 pályát láttam, de annyira ötletes pályák és jól néznek ki, még ha nem is agyonsáderezettek, hogy szerintem marhajól fest mozgás közben...
Mint írtam nem egy MP, de engem a bf3-ra emlékeztet a katonák kidolgozottsága és a fegyók is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10